


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
真题研练27 Task 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2015全国,A)My color television has given me nothing but a headache.I was able to buy it a little over a year ago because I had my relatives give me money for my birthday instead of a lot of clothes that wouldnt fit.I let a salesclerk fool me into buying a discontinued model.I realized this a day later,when I saw newspaper advertisements for the set at seventyfive dollars less than I had paid.The set worked so beautifully when I first got it home that I would keep it on until stations signed_off for the night.Fortunately,I didnt get any channels showing allnight movies or I would never have gotten to bed.Then I started developing a problem with the set that involved static(静电) noise.For some reason,when certain shows switched into a commercial,a loud noise would sound for a few seconds.Gradually,this noise began to appear during a show,and to get rid of it,I had to change to another channel and then change it back.Sometimes this technique would not work,and I had to pick up the set and shake it to remove the sound.I actually began to build up my arm muscles(肌肉) shaking my set.When neither of these methods removed the static noise,I would sit helplessly and wait for the noise to go away.At last I ended up hitting the set with my fist,and it stopped working altogether.My trip to the repair shop cost me $62,and the set is working well now,but I keep expecting more trouble.【语篇解读】这是一篇记叙文。作者用幽默诙谐的笔调向我们讲述了他购买的一台电视机所带来的一系列烦恼的故事。1Why did the author say he was fooled into buying the TV set?AHe got an older model than he had expected.BHe couldnt return it when it was broken.CHe could have bought it at a lower price.DHe failed to find any movie shows on it.答案C细节理解题。根据第一段中的“I realized this a day later,when I saw newspaper advertisements for the set at seventyfive dollars less than I had paid.”可知,作者是在一天后看到自己所购买的电视机降了75美元才感觉自己上当受骗了。由此可知他本可以以更低的价格购买这台电视机的。因此C项正确。2Which of the following can best replace the phrase “signed off” in Paragraph 1?Aended all their programsBprovided fewer channelsCchanged to commercialsDshowed allnight movies答案A词义猜测题。该短语前的“I would keep it on”说明作者非常喜欢看电视,一直看到电视台停止播放节目为止,故A项“结束所有的节目”与短语sign off“结束广播/电视节目”意义相近,为正确答案。3How did the author finally get his TV set working again?ABy shaking and hitting it.BBy turning it on and off.CBy switching channels.DBy having it repaired.答案D细节理解题。根据文章最后一句话“My trip to the repair shop cost me $62,and the set is working well now.”可知作者最后只好花钱修理电视,且到目前为止电视还没有再出现什么问题,故选D项。4. How does the author sound when telling the story?ACurious.BAnxious.CCautious.DHumorous.答案D推理判断题。由文章第一段中的“Fortunately,I didnt get any channels showing allnight movies or I would never have gotten to bed.”和第二段中当作者不断地摇晃电视来消除静电噪音的时候,他说“I actually began to build up my arm muscles(肌肉).”等,体现了作者幽默的写作手法。Task 2:词汇积累1commercial adj.贸易的,商业上的;营业性的2relative n亲戚,亲属adj.与有关系的;相关的3involve vt.包括,涉及;使陷入,使卷入4get rid of sth/sb 摆脱某事物;赶走某人5end up结果,到头来Task 3:语法填空Then I started _1_ (develop) a problem with the set that _2_ (involve) static (静电) noise.For some reason,when certain shows switched _3_ a commercial,a loud noise would sound _4_ a few seconds.Gradually,this noise began to appear during a show,and to get rid of _5_,I had to change to another channel and then change it back.Sometimes this technique would not work,and I had to pick up the set and shake it _6_ (remove) the sound.I actually began to build up my arm muscles(肌肉) shaking my set.答案1.o4.for5.it6.to removeTask 4:短文改错(下面文字有五处错误,请改正)When neither these methods removed the static noise,I would sit and wait for the noise to go away.At last I ended up in hitting the set with my fist,and it stopped working altogether.My trip to repair shop cost me $62,and the set is well now,but I keep expecting more trouble.Task 5:攻克长难句(分析句子结构,尝试翻译成汉语)I was able to buy it a little over a year ago because I had my relatives give me money for my birthday instead of a lot of clothes that wouldnt fit.分析:这是一个主从复合句,由主句I was able to buy it.,原因状语从句because I had.,以及定语从句that wouldnt fit.组成。译文:一年多前不久,我能够买台电视机,因为我的亲戚为我的生日给我钱,而不是很多不合身的衣服。Task 6:经典句式背诵1The set worked so beautifully when I first got it home that I woul
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 精准施肥决策支持创新创业项目商业计划书
- 电子比价工具创新创业项目商业计划书
- 2025年高密市消防员考试笔试试题(含答案)
- 直播脱口秀节目创新创业项目商业计划书
- 现场急救知识专题培训课件
- 2025年老年健康管理长期照护服务模式创新与护理服务质量提升路径
- 2025年生态旅游可持续发展规划与管理生态旅游可持续发展评估报告
- 2025年物流行业物流信息化建设与运营报告
- 现场创新思维课件
- 现代财政学原理课件
- (2025秋新版)苏教版三年级数学上册全册教案
- 人教PEP版(2024)新四年级上册 教材解读
- 纪念中国人民抗日战争暨世界反法西斯战争胜利80周年
- 2025四川省高级人民法院招聘聘用制审判辅助人员30人考试备考题库及答案解析
- 加气块砌筑知识培训课件
- 智慧养老服务与管理课件
- 2025年湖南安全技术职业学院招聘考试笔试试题(含答案)
- 配电带电作业工考试试卷与答案
- 2025年河南省机关事业单位工勤技能岗位等级考试(兽医防治员·高级技师/一级)(综合评审技能)历年参考题库含答案详解(5卷)
- 保密教育培训课件内容
- 陕西省专业技术人员继续教育2025公需课《党的二十届三中全会精神解读与高质量发展》20学时题库及答案
评论
0/150
提交评论