




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 2 No Drugs 课时跟踪检测(二)Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式128% of people asked thought that the advertising of tobacco (烟草) and alcohol should be banned.2He might easily have been seen by someone who lived nearby (附近)3He finally corrected his mistakes and offered to reduce (减少) the fee.4The mother took the needle (针) and thread and began to do some sewing.5His son was injected (注射) with strong drugs.6China is becoming more and more powerful (power) in the world.7She became addicted (addict) to TV series to kill time.8It would be dangerous (danger) for you to stay here.9Mr. Wang has created a blog related (relate) to English study.10The mountain village I visited last week is made up of 30 families belonging (belong) to five nationalities.选词填空1.Many students are_addicted_to going online because they can gain much fun.2More and more old people died_from polluted air in winter.3Professor Williams keeps telling his students that the future belongs_to the welleducated.4Spelling problems can also be_related_to the disease.5Thieves broke_into our house while we were away on holiday.6Many kinds of languages are in_danger_of extinction.完成句子1这场大火使得这片树林只剩下几棵树了。The big fire reduced the woods to a few trees.2他好像有丧命的危险,幸运的是,最终脱离了危险。It seemed that he was in_danger_of losing his life. Luckily, he was out_of_danger in the end.3律师很仔细地听着,努力不错过任何要点。The lawyer listened with full attention, trying_not_to_miss any point.4他过去常常和朋友一起打篮球。He used_to_play_basketball with his friends.5在公共场合吸烟是一种不礼貌的表现。Smoking_in_public is a bad manner.阅读理解AEat, drink and be merry. Thats what the Spring Festival is all about. But there are millions of people too, who love to let happiness go up in smoke.Offering cigarettes to guests is a traditional Chinese way of showing respect for them. A cup of tea and cigarettes are perhaps the most common way of welcoming a guest in China, especially during festive occasions such as the Lunar New Year. No wonder, 40 percent of the people surveyed recently said they would smoke at least twice the usual number of cigarettes during the Spring Festival holiday because of all those gatherings and parties. Only 20 percent of the respondents said they would refuse a cigarette when offered one. Why cant the others do the same? Because they could be seen as being rude,said more than half of the respondents. Fifteen percent feared they could be taken as “someone who cannot get along well with others”The Thinktank Research Center for Health Development and S survey shows 61 percent Chinese think offering a cigarette is useful for socializing, and 52 percent have offered cigarettes to others.The study polled 3,800 people, 64 percent of them men.Onethird of those polled were smokers, out of which 57 percent said they couldnt give up smoking because of the offeringandaccepting culture.“People have accepted offering cigarettes as an effective way of making friends.” research center director Wu Yiqun says.China has more than 350 million smokers, catering to the tobacco market that is worth 500 billion yuan. “The survey shows we still have a lot of work to do,” she says. “It is time to let people know that offering a cigarette is a bad habit and it should be given up immediately.”语篇解读:吸烟有害健康,向别人敬烟是一种坏习惯。1The passage is written with the purpose of_.Atelling us a custom about the Chinese Spring FestivalBintroducing a way to make friends with ChineseCstopping smoking during the Beijing OlympicsDtelling us that offering cigarettes is a bad habit解析:选D写作意图题。文章通过对生活事例及调查研究的结果告诉读者,吸烟是有害于健康的,因此向别人敬烟是一种坏习惯。 2The third paragraph mainly tells us_.Athe fact that smokers are greatly increasing during the festivalBthe reason why refusing cigarettes is acceptableCthe fact that many people have to smoke more cigarettes during the festivalDit is rude to attend parties without smoking cigarettes解析:选C推理判断题。根据第三段的数字和比例说明春节期间有很多人吸烟。3Which of the following may NOT be the reason that makes many people fail to refuse the offered cigarettes?AIts impolite to refuse.BSmoking is harmful to nonsmokers.CThey want to be friendly.DIts a kind of social habit.解析:选B细节理解题。根据第三、四段中的“Because they could be seen as being rude, said more than half of the respondents. Fifteen percent .is useful for socializing”以及第五段中的“they couldnt give up smoking because of .”可推知人们难以拒绝敬烟是因为他们认为offeringandaccepting是一种社交方式,拒绝就意味着不礼貌。4The writer mentions the 500 billion yuan tobacco market because_.Athe tobacco market is not developing smoothlyBthe writer thinks that smoking wastes a lot of moneyCsmoking is helpful to the tobacco marketDthe tobacco market attracts too many smokers解析:选B推理判断题。纵观全文可知,作者对吸烟是持否定态度的,所以500 billion yuan意味着巨大的经济浪费。BThat cold January night, I was growing sick of my life in San Francisco. There I was, walking home at one in the morning after a tiring practice at the theatre. With opening night only a week away, I was still learning my lines (台词). I was having trouble dealing with my parttime job at the bank and my acting at night at the same time. As I walked, I thought seriously about giving up both acting and San Francisco. City life had become too much for me.As I walked down empty streets under tall buildings, I felt very small and cold. I began running, both to keep warm and to keep away from any possible robbers (抢劫犯). Very few people were still out except a few sadlooking homeless people under blankets.About a block from my apartment, I heard a sound behind me. I turned quickly, half expecting to see someone with a knife or a gun. The street was empty. All I saw was a shining streetlight. Still, the noise had made me nervous, so I started to run faster. Not until I reached my apartment building and unlocked the door did I realize what the noise had been. It had been my wallet falling to the sidewalk.Suddenly I wasnt cold or tired anymore. I ran out of the door and back to where Id heard the noise. Although I searched the sidewalk anxiously for fifteen minutes, my wallet was nowhere to be found.Just as I was about to give up the search, I heard the garbage truck (垃圾车) pull up to the sidewalk next to me. When a voice called from the inside,“Alisa Camacho?”I thought I was dreaming. How could this man know my name? The door opened, and out jumped a small redhaired man with an amused look in his eye.“Is this what youre looking for?” he asked, holding up a small square shape.It was nearly 3 am. by the time I got into bed. I wouldnt get much sleep that night, but I had gotten my wallet back. I also had gotten back some enjoyment of city life. I realized that the city couldnt be a bad place as long as people were willing to help each other.语篇解读:文章讲述的是作者在一天的工作之后,在感到对这个城市、对生活、对工作都失去了兴趣的时候,因为得到了别人的帮助,又重新燃起了对这个城市生活的喜爱之情。5How did the writer feel when she was walking home after work?ACold and sick.BFortunate and helpful.CSatisfied and cheerful.DDisappointed and helpless.解析:选D推理判断题。根据第一段的“walking home at one in the morning after a tiring practice at the theatre”和“As I walked, I thought seriously about giving up both acting and San Francisco.”可知,作者感到失望、很疲惫和无助,故选D。6On her way home the writer _.Alost her wallet unknowinglyBwas stopped by a garbage truck driverCwas robbed of her wallet by an armed man Dfound some homeless people following her解析:选A细节理解题。根据第三段“It had been my wallet falling to the sidewalk”可知,作者不知道当时自己的钱包掉了,故选A。7In the fifth paragraph, why did the writer say she was dreaming?ASomeone offered to take her back home.BA redhaired man came to see her.CShe heard someone call her name.DHer wallet was found in a garbage truck.解析:选C细节理解题。根据该段的“How could this man know my name?”可知,作者认为这里没有人知道她的名字,因此听到别人叫她名字,她感到自己在做梦,故选C。8From the text, we can infer that the writer _.Awould stop working at nightBwould stay on in San FranciscoCwould make friends with cleanersDwould give up her job at the bank解析:选B推理判断题。根据最后一段“I realized that the city couldnt be a bad place as long as people were willing to help each other”可知,作者认为这个城市其实还是有可爱之处的,没有以前认为的那么糟糕,所以会留下来,故选B。.阅读七选五How to Survive High SchoolHigh school can be a terrible phase if you get it all wrong. Find out how to survive high school with a few easy tips.Be Yourself.High school is a fun time to make new friends, meet new people, date and socialize. Make friends with all kinds of people and not just a group which you are comfortable with. Most peer pressure cases are because of the weak image created by freshmen. _1_ Dont give in to anyones wants._2_Choose your friends carefully and make sure you wont get influenced by anyone. Socialize, but by judging who you can connect to. You will find friends, but stay away from the ones who dont want to be your friends as a bad company is tempting, but the good one is true.Be Optimistic.There is nothing better than having a smile on your face whenever you can._3_ Dont be afraid to make friends, dont get aggressive or personal with anyone and treat others the way you want to be treated. Respect your teachers and classmates and try to be helpful if you want the same in return.Be Confident.When you believe in yourself, others believe in you. Talk, walk and address people confidently and this will create a strong image about you. _4_ Be creative and unique and learn to set trends. Confidence is one quality you grow with, and people respect you for that.Love High School._5_ Make the most out of it, and you will never get those moments back. Come up with prank ideas, get a detention, top your class, make the best friends, drink, go to prom, party, but just make as many memories as you can!With these tips to survive high school, you will surely be proud of graduating as an all round approaching adult carrying the best roots. So, when you throw those hats in the air, feel the freedom and remember every moment you spent in “High School”AAnd always wear your smile.BKeep Good Company.CJust be yourself and create a strong selfimage.DPractice positive thinking.EDo your thing, and dont imitate others.FFall in love with it.GStudy as hard as you can in your spare time.语篇解读:这是一篇议论文。关于如何度过高中阶段,作者给出了几条可行的建议。1解析:选C细节推理题。“Most peer pressure cases are because of the weak image created by freshmen. _ Dont give in to anyones wants.”大多数同龄人的压力是因为新生创造出的一种弱势形象。_不要屈服于任何人所想要的你。可知所填是要做自己和创造一种强大的形象,故选C。2解析:选B段落大意题。“Choose your friends carefully and make sure you wont get influenced by anyone.”仔细挑选你的朋友,确保你不被任何人影响。故Keep Good Company(同伴)为最佳答案,选B。3解析:选D细节推理题。这部分的小标题就是Be Optimistic(活得乐观),由前文“There is nothi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 共同经营协议书
- 邮政协议书信箱怎么取件
- 2024-2025学年高中历史 专题七 1861年俄国农奴制改革 一 危机笼罩下的俄国(2)教学说课稿 人民版选修1
- 共驻共建协议书
- 小数乘整数(教学设计)-五年级上册数学沪教版
- 变更扶养权的协议书
- 股东投资合作协议书
- ()属于网络协议书
- 婚内净身出户协议书范文
- 杨钰莹三年协议书
- 督导门店工作总结
- 水泥行业年度汇报
- 2026中国电力工程顾问集团华东电力设计院有限公司校园招聘考试参考试题及答案解析
- 2025邮储银行校招笔试真题及答案
- 2025年重获驾驶权限科目一机动车理论考试题库
- 山东省菏泽市牡丹区2024-2025学年七年级上学期第一次月考数学试卷(含答案)
- 《项目基金管理办法》
- 2025年西藏司法考试真题及答案
- 民族团结一家亲知识竞赛试题及答案
- 结构生物学01章-结构生物学绪论(一)课件
- 25手术室护理实践指南
评论
0/150
提交评论