




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2019年成人高考专升本英语试题及答案(四)Reading ComprehensionDirections:There are five reading passages in this part. Each passage is followed by four questions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Choose one best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.Human needs seem endless. They might be regarded as making up several levels. When there is enough money to satisfy one level of needs, another level appears.The first and most basic level of needs involves food. Once this level is satisfied,the second level of needs, clothing and some sort of shelter, appears. By the end of World War , these needs were satisfied for a great majority of Americans. Then a third level appeared. It included such items as automobiles and new houses.By 1957 or 1958 this third level of needs was fairly well satisfied. Then, in the late 1950s, a fourth level of needs appeared:the life-enriching level. While the other levels involve physical satisfaction, that is, the feeding, comfort, safety, and transportation, this level stresses mental needs for recognition, achievement, and happiness. It includes a variety of goods and services. Among them are vacation trips ,the best medical and dental care, and recreation. Also included here are fancy goods and the latest styles in clothing.On the fourth level,a lot of money is spent on services, while on the first three levels more is spent on goods.A fifth level would probably involve needs that can be achieved best by community action. Consumers may be spending more on taxes to pay for government action against disease, ignorance,crime, and prejudice. After filling our stomachs, our clothes closets, our garages, our teeth, and our minds, we now may seek to ensure the health, safety, and leisure to enjoy more fully the good things on the first four levels.1. According to the passage,man will begin to think about such needs as housing and clothing only whenA. he has saved up enough moneyB. he has grown dissatisfied with his simple shelterC. he has satisfied his hungerD. he has learned to build houses答案:C2. It can be inferred from the passage that by the end of World War,most AmericansA. were very richB. lived in povertyC. did not own automobilesD. had own automobiles答案:C3. What is the main concern of man on the fourth level?A. The more goods the better.B. The more “39” items the better.C. The more mental satisfaction the better.D. The more earnings the better.答案:C4. The author tends to think that the fifth levelA. would be little better than the fourth levelB. may be a lot more desirable than the first fourC. can be the last and most satisfying levelD. will become attainable before the government takes actions答案:CIt was a case of emergency. The four-year-old girl awoke and smelled smoke. She couldn39;t wakeher mother, so she dialed zero. An operator immediately called the fire department. Help was sent,and a tragedy avoided.Days before this emergency, the mother had taught her child how to telephone for help. Children asyoung as two and one-half years old can be taught to use the phone in emergency situations. Here aresome points.Memorizing certain facts is important. Teach your children their names, and the section of town where you live. Try to keep what they learn within their abilities. Simple information, learned well, is better than difficult information only partly learned.Be sure your children know how to use the telephone. They should be taught to dial zerofor the operator,at the very least. And they should be taught to dial 911 if it is used in your town.Practice over a period of several days. Over-learning is necessary so the child can act automatically in case of emergency.If you would like a booklet giving instructions on calling for help, write Telephone For Help,Box 99, Bowling Green Station, New York, NY 10004.1. Based on this passage,over-learning is good becauseA. simple information is usedB. children should know their namesC. it helps children act automaticallyD. difficult information is only partly learned答案:C2. Paragraph 4 talks about dialing 911. This number is probablyA. the operatorB. an emergency numberC. a practice number for childrenD. used to keep children calm答案:B3. One thing the passage does NOT tell you to do isA. call your neighborB. practice several timesC. teach children how to use the telephoneD. have children memorize some simple facts答案:A4. What is the main idea of the passage.A. Give instructions on calling for help.B. Partly-learned information is useless.C. Teach children how to deal with emergencies.D. Keep what children learn within their abilities.答案:COceanography has been defined as The application of all sciences to the study of the seaBefore the nineteenth century scientists with an interest in the sea were few and far between.Certainly Newton considered some theoretical aspects of it in his writings, but he was reluctant to go to sea to further his work.For most people the sea was remote, and with the exception of early intercontinental travelers or others who earned a hying from the sea, there was little reason to ask many questions about it, let alone to ask what lay beneath the surface. The first time that the questionWhat is at the bottom of the oceans.39;?; had to be answered with any commercial consequence was when the laying of a telegraph cable from Europe to America was proposed. The engineer had to know the depth profile( 起伏) of the route to estimate the length of cable that had to be manufactured.It was to Maury of the US Navy that the Atlantic Telegraph Company turned ,in 1853,for information on this matter. In the 1840s, Maury had been responsible for encouraging voyages during which soundings(测水深)were taken to investigate the depths of the North Atlantic and Pacific Oceans. Later,some of his findings aroused much popular interest in his book The Physical Geography of the Sea.The cable was laid, but not until 1866 was the connection made permanent and reliable. At the early attempts, the cable failed and when it was taken out for repairs it was found to be covered in living growths, a fact which defied contemporary scientific opinion that there was no life in the deeperparts of the sea. Within a few years oceanography was under way. In 1872 Thomson led a scientific expedition (考察), which lasted for four years and brought home thousands of samples from the sea.Their classification and analysis occupied scientists for years and led to a five-volume report, the last volume being published in 1895.5. The proposal to lay a telegraph cable from Europe to America made oceanographic studies take onA. an academic aspectB. a mi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025河北承德市消防救援支队政府专职消防队员招聘73人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(必刷)
- 2025年潍坊市教育局所属学校公开招聘工作人员(77人)模拟试卷及答案详解(名校卷)
- 供应链流程优化报告与实施方案工具箱
- 童话故事创作:动物王国的冒险7篇
- 科技改变生活的想象文4篇
- 2025甘肃兰州宏安铁路安检有限公司招聘考前自测高频考点模拟试题及答案详解1套
- 2025年临沂科技职业学院公开招聘教师和教辅人员(46名)模拟试卷含答案详解
- 2025春季新疆石河子大学第一附属医院、石河子大学附属中医医院(兵团中医医院)校园招聘同工同酬52人模拟试卷附答案详解
- 企业社会义务落实承诺函4篇
- 2025湖南省湘南学院公开招聘事业编制人员108人模拟试卷及答案详解(名校卷)
- 浙江省安装工程预算定额说明及计算规则
- 房屋建筑学民用建筑构造概论
- 蓝点网络分账解决方案
- GB/T 24186-2022工程机械用高强度耐磨钢板和钢带
- GB/T 22315-2008金属材料弹性模量和泊松比试验方法
- 《新媒体概论(第三版)》课件第5章
- 旅游饭店服务技能大赛客房服务比赛规则和评分标准
- 三国全面战争秘籍大全
- DBJ50-112-2016 现浇混凝土桥梁梁柱式模板支撑架安全技术规范
- 城市轨道交通运营管理毕业论文题目
- DB22T 5036-2020 建设工程项目招标投标活动程序标准
评论
0/150
提交评论