全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
广州市育才中学2009年初一招生面试试题英语说明:总分100分,面试时间40分钟,把答案写在答卷纸上。一、阅读下面的短文,从所给的单词中选择合适的单词补全短文,没空只填一次,每词只准用一次。(每空1分,共10分)Learn,by,because,good,hot,warm,excited,bored,going,swimming,Beijing,ChinaPeters HolidaysLast summer holiday, Peter and his parents went to visit Uncle Wong in Dalian. They went there 1 ship. Peter 2 how to swim in Dalian3 they went 4 every day in the sea. They had a 5 time. This summer holiday, they plan to go to 6 by air. Beijing is known as the capital(首都) of 7 . Its usually 8 in summer. Sometimes the temperature(温度) is 40C. Its too hot. But the 2008 Olympic Games(奥运会) is 9 to be held(举行) there! Peter is 10 . He cant wait to go now! Do you think Peter will have a great holiday this year?二、阅读下面的对话,根据上下文,从所给的七个句子中选择五个句子,将对话补充完整。并将该选项前面字母的编号写在相应的横线上(每句2分,共10分)。A. What about you? B. Where do you live? C. What are you going to do? D. Have a good time. E. Nice to see you. F. they arent. G. Thats OK.Peter: Hi, Mike. Tomorrow is Saturday. _? Mike: Im going to the science museum. _?Peter: Im going to visit my grandparents.Mike: _?Peter: They live in the country.Mike: Are they farmers?Peter: _.Mike: Its time to go home. _. Goodbye.Peter: Bye.三、根据图片所给的提示,认真阅读答句,提出相应的问句,让对话合理通顺。(每小题3分,共15分)1. Bill : _?Ben: Amy is sad.2. Amy: _ last Sunday? Mary: I did homework at home.12 years old3. Mary: _?Lily: I am 12 years old.4. John: _?Ben: Its sunny and hot. 5. Jim: _?John: Ben went to Tianjin by train.四、阅读下面的短文,根据短文内容,选择恰当的答案回答问题,并将该答案前面的子目编号填在题前的括号内(每小题2分,共10分)Li hua didnt go to school yesterday morning.He went to see a doctor.He told the doctor he had a headache and a fever. The doctor said he got the flu and gave him some medicine.Li hua must stay at home for a few days and drink more hot water.( )1.Lihua was _yesterday. A.ill B.happy( )2.Lihua didnt_yesterday. A.see a doctor B.go to school( )3.Lihua got the _. A.toothache B.flu( )4.The doctor asked Lihua to _ A.drink some coke B.take some medicine( )5.Lihua had to _for a few days. A.stay at home B.go to school 五、阅读下面的短文,根据短文的内容,选择恰当的答案回答问题,并将该答案前面的字母编号填在提前的括号里。My aunt works in a zoo.Her job is to look after the animals in the zoo.She feeds (喂养)the animals and she likes her job very much.She talks to the animals,and the animals understand her.The animals are always happy when they see my aunt. Every day,many people come to see the animals in my aunts zoo.But some people do not know the zoo rules.They go too near dangerous animals like lions or tigers.Some people litter.When people do these,my aunt will stop them.( )1.What does my aunt do every day?A. She looks after the animals.B. She loves animals. ( )2.Can the animals in the zoo talk?A. Yes,they can. B.No,they cant.( )3.What is dangerous in Chinese?(dangerous的中文意思是什么)A.可爱的 B.危险的( )4.Whats the rule of the zoo?A.Dont litter. B.Dont talk to the animals.( )5.My aunt is a _ worker in the zoo.A.good B.bad 六、阅读下面两篇短文,根据短文内容,选择恰当的答案回答问题,并将该答案前面的子目编号填入题前的括号内(每小题3分,共30分)AHello, Betty. Please meet Bob at the station at nine oclock tomorrow morning. Go to the big clock. Carry a green bag and wear a white hat. Hes not very tall but quite fat. He has short black hair and brown eyes. He also has glasses. He likes wearing(穿) blue trousers and a red sweater. Can you find him, Betty?( ) 1. What time will Betty and Bob meet?A. At 9:00 am tomorrow. B. At the stationC. In the morning ( ) 2. What colour are Bobs eyes?A. Blue. B.Brown. C.NOT sure( ) 3. Betty carries _.A. a clock B. a white hat C.a bag( )4.What is Bob like?A.He has shory brown hair. B.He likes wearing blue tousers C.He is not tall but fat.( )5.What is Betty going to do tomorrow morning?A.She is going to take a rain.B.She is going to meet Bob at the stationC.She is goiong to draw a picture of Bob.BJoseph:Wow,you have Nokia N71?Brad:Yes,this is my third cell phone.Joseph:Really?Your third cell phone?Brad:Its cool.Ican send message,surf the net.Joseph:Wow!Great!Brad:Look,I an takr pictures with it,too.Joseph:My cell phone cant do that.Brad:You can buy a new one ,and everyone will envy(羡慕)you.Joseph:No,I dont need a new one.I like my old one.Its just like a friend to me.( ) 1.Nokia N71 is Brads_cell phone.A.2 nd B.3rd C.old( )2.What is the CHINESE meaning of “sulf the net”A.上网 B.发信息 C.照相( )3.Brads cell phone is _.A cool B.not good C.bad( )4. Josephs cell phone_A.can take pictures B.cant take picture C.cant send message( ) 5. Joseph_A.will buy a new cell phone B.doesnt like his cell phone C.like his cell phone 七、阅读配对。国庆将至,人们都在考虑短线旅行的事情。上栏是5个人的喜好描述,下栏是5个旅游点名称和简介。轻微每一位旅客选择最合适的经典。并将右栏答案前面子目编号填在做来前的括号内(每小题3分,共15分)( )1.Mr.Wang likes fishing very much.And he would like to have a quiet holiday. ( )2.Mary likes swimming in the sea.( )3.Jim is not rich.He usually goes hiking on the weekends( )4.Mr.Li is an old man.He usually goes hiking on the weekends( )5.Lily likes collecting stones.She hops to see some beautiful big stonesA.Come to Da Lian and have a good swim in the seaB.This is a hiking te
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 【新人教版】高一英语上册必修一同步课件Unit-2-Travelling-Around-(课文课件)
- 党校培训读书分享方案
- 2025人工智能与健康公需科目考试题题库及答案
- 康复辅助技术咨询师2025年实操技能考核题及答案
- 2025年1月重症医学科N1级分层级考核及答案
- 江苏省吴江市青云中学2026届高二化学第一学期期中学业水平测试试题含解析
- 2025工人技师面试题及答案
- 2026届陕西省五校高一化学第一学期期中质量跟踪监视试题含解析
- 2026届福建省南安市南安一中化学高一上期末学业质量监测模拟试题含解析
- 中学会计面试题目及答案
- 2025年国家能源集团企业文化考试题库及答案
- 看一次禁毒电影活动方案
- 2025太原迎泽区社区劳动保障协理员和城镇最低生活保障协理员招聘考试模拟试题及答案解析
- 消防公司企业简介
- 艾滋病免疫重建不全临床诊疗专家共识
- 优生优育进社区知识培训课件
- 网络安全攻防演练方案
- 设备安装安全生产培训课件
- 造价咨询保密措施方案
- 光伏电站运维表格大全
- 2025年高考真题分类汇编专题15 辩证思维与创新思维(全国)(原卷版)
评论
0/150
提交评论