大学英语辅导12.doc_第1页
大学英语辅导12.doc_第2页
大学英语辅导12.doc_第3页
大学英语辅导12.doc_第4页
大学英语辅导12.doc_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

一、交际英语1. - I didnt know my identity card was needed, sir.-_. A. Thats sorry. B. I dont believe you. C. Sorry, but thats no excuse. D. How dare you say that.本题答案:C2. - Many thanks.-_. A. It doesnt matter. B. Never mind. C. Its my pleasure. D. The same to you.你的答案:C本题答案:C3. - Good afternoon. Can I help you?-_. A. No. I dont think so. B. Thank you. C. I need to buy a birthday present for my son. D. Yes. I think so.你的答案:C本题答案:C4. - Are you feeling better today, Mrs. Willis?-_. A. Dont worry about me. B. Just give me some medicine. C. Im worried. D. Yes, thanks, doctor. But I still feel dizzy.你的答案:D本题答案:D5. - Thank you so much for the book you sent me.-_. A. No, thank you. B. Im glad you like it. C. Please, dont say so. D. No, its not so good.你的答案:B本题答案:B二、阅读理解 Sydney, the capital of New South Wales, has a population of more than three million. It is not only Australias oldest and largest city but also its chief manufacturing centre and business port as well as the largest centre for selling wool in the world. Besides, Sydney is also a city with 30 golden beaches nearby. In Sydney if you say you are going skiing, it often means water-skiing. If you are going to Kosciusko, you are probably going snow-skiing. The harbour of Sydney is spanned (横跨) by the famous arch bridge and overlooked by dramatic new Sydney Opera House. The Opera House has great white curving (弧形的) roofs and is described as one of the great buildings in the 20th century. There are old classic buildings in Sydney as well, such as St James Church, Hyde Park Barracks and Parliament House. Of course there are also modem skyscrapers. It is estimated that by the end of the 20th century there will be five million people living in the metropolitan (大都市的) complex along the coastline north and south of Sydney.6. Sydney is certainly _ A. the largest city in the world B. the only city in New South Wales C. the manufacturing centre n the world D. setting more wool them any other place m the world本题答案:D试题解析:第一段第二句话7. Which of the following is NOT what people in Sydney are useto? A. water-skiing B. snow-skiing C. its 30 beaches D. skiing本题答案:B8. According to the passage we can infer that the Sydney OperHouse was built in the _. A. 5th century B. 10th century C. 20th century D. 21st century本题答案:C试题解析:第三段第二句话9. How many more people will there be in the city of Sydney by the enof the 20th century? A. 3million B. 5 million C. Fewer than 2 million D. 2 million本题答案:C10. Which of the following paragraphs best shows that Sydney is very olcity? A. Paragraph 2 B. Paragraph 3 C. Paragraph 4 D. Paragraph 5本题答案:DSince their strongest connection has always been with family, when it comes to friendship, the French seem to be more careful than the British. A Frenchman may be ready to start a chat with a stranger in a train or caf and a discussion with feelings, but the speakers will remain unknown to each other by name; personal questions are not asked in most case.The British and Americans are certainly more open than the French when meeting new people, developing them quickly into friends, asking them home, and calling them Bill. The French themselves admit that they are careful in developing new friendships in a society still based on mistrust(猜疑), and much talking has to be done before this mistrust disappears.Yet the French consider the British-American style of so-called friendship to be lacking in depth. The French do not make true friendships lightly, and most of these are formed in youth, or slowly over the years among co-workers. Once made, they will be lasting and faithful. But except at a higher executive(行政的) level, office co-workers do not often try to meet each other socially, and casual friendship is seldom seen between workers of different grades. This can make life lonely for anyone who arrives to work in a new town, especially Paris, without existing friends. However, the pattern has been changing in the past ten years, especially among younger workers and in new-style offices open to American methods.11. The French are usually closest to their. A. friends B. co-workers C. family D. British neighbors本题答案:C试题解析:第一段第一句话12. Generally speaking, when a Frenchman talks with a stranger, he_. A. does not start talking at first B. is ready to talk about feelings C. introduces his name first D. talks about his family本题答案:B试题解析:第一段第二句话13. According to the passage the British. A. do not like the French very much B. are careful making new friends C. invite new friends to their homes sometimes D. do not trust people whom they have newly met本题答案:C试题解析:第二段第一句话14. The following statements are false EXCEPT _. A. The British style of the friendship is similar to the American style B. The friendship of the French is often deep C. Young co-workers often meet each other after work these days D. The French do not have true friends本题答案:A15. The best title for the passage may be _. A. The British, American and French Styles of Friendship B. The French Style of Friendship C. Deep and Casual Friendship in French D. The Changes of the French Style of Friendship本题答案:B三、词汇与语法16. It is believed that if a book is _, it will surely _ the reader. A. interestedinterest B. interestingbe interested C. interestedbe interesting D. interestinginterest本题答案:D试题解析:interested 感兴趣的,interesting 有趣的,interest 在本句中是动词,使感兴趣17. _ is your girl friend like? She is very king and good-looking. A. How B. What C. Which D. Who本题答案:B试题解析:What like? 怎样?18. Write to me when you get home. OK, I _. A. must B. should C. will D. can本题答案:C19. The explorers sailed on the ocean for two weeks and _ found the mysterious land. A. generally B. eventually C. extremely D. gradually本题答案:B试题解析:generally 普遍地, eventually 最终, extremely 极其地, gradually 渐渐地20. I fell and hurt myself while I _ basketball yesterday A. was playing B. am playing C. play D. played本题答案:A四、完型填空 Nowadays most people decide quite early what kind of work they would do. When I was at school, we had to choose _21_ when we were fifteen. I chose scientific subjects. “_22_, scientists will earn a lot of money,” my parents said. For three years I tried to learn physics and chemistry, but in the _23_ I decide that I would never be scientist. I was a long time _24_ I told my parents that I wasnt happy at school. So my father said, “Well, the best thing to do now is to look for a job.” I _25_ about it with my friends Frank and Lesley. _26_ of them could suggest anything, but they promised that they would ask their friends. A few days later _27_ I was still in bed, someone phoned, “Is that Miss Jenkins?” a mans voice asked. “I know your hobby is photography and Ive got a job that might interest you in my clothes factory. My name is Mr. Thomson.” I was so excited that I almost forgot _28_ goodbye to my mother. I arrived a bit early and when Mr. Thomson came he asked me if I _29_ waiting a long time. I replied, “No, not long.” After talking to me for about 20 minutes he offered me a job not as a photography _30_ a model!21. A. what should study B. what he studied C. what to study D. what studied本题答案:C22. A. For the future B. In the future C. For future D. In future本题答案:B试题解析:in the future 在未来23. A. close B. last C. end D. final本题答案:C试题解析:in the end 最后24. A. before B. as C. when D. while本题答案:A25. A. told B. asked C. talked D. said本题答案:C试题解析:talk about something with somebody 与某人谈论某事26. A. Both B. Neither C. Nor D. Not all本题答案:B试题解析:neither 两者都不27. A. since B. whereas C. while D. before本题答案:C28. A. saying B. to say C. speaking D. to speak本题答案:B试题解析:forget to do something 忘记去做某事29. A. had been B. would be C. was D. might be本题答案:A30. A. being B. as C. to be D. but本题答案:D五、英译

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论