



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
六年级英语毕业总复习(六)School: Class: Name: 看图完成句子,每个空格填一个单词1The children yesterday evening2It is a day today You must put on your raincoat3Tom runs Mike4The pupils often the on March 12th5Look at the girls,theyre on the playground6This is the national of 7The boy wants to a when he grows up8The man the every weekend9The girl likes the 10It is a of 11Mike is of the three12The boy usually gets up at to 短文阅读理解一、根据短文内容,指出下面的句子是否短文一致,如一致,在括号内写T, 否则写F。(一)Kate has a bedroom. Theres a bed, a desk, a bookcase(书橱)and two chairs in it. It has a green door and two clean windows. Theres a clock on the wall. Its made(制造)in Shanghai. Its seven in the evening. Kate is sitting at the desk. She is doing her homework. Kate has a black cat. Its lovely.(可爱的)It is playing with a toy mouse. (玩具老鼠)( )1There is a door in Kates bedroom.( )2The windows are green.( )3The clock on the wall is made in Shanghai.( )4Kate has a lovely dog.( )5Her cat is playing.( )6She is sitting on the desk.( )7Kate is playing with her black cat.( )8There arent any chairs in Kates bedroom.(二) There are some lovely animals at the zoo. Look! The cat is climbing the tree. The monkey is eating a banana in the tree. The elephant is drinking water. Two pandas are playing with a ball on the grass happily. The dog is running around the ground. The tiger is walking by the river.( )1There are seven animals at the zoo.( )2The monkey is eating a banana on the grass.( )3The tiger and the dog are walking by the river.( )4A beautiful panda is playing with a ball on the grass. ( )5All the animals at the zoo are very happy,we love the animals.(三)Today is Sunday. Its a fine day. The sky is blue. Mr Wang is with his family. There are four people in his family. They are in a park. Mr Wang and Mrs Wang are sitting and talking. Wang Gang and wang Fang are flying kites. All of them have a good time. ( )1It is Monday today. ( )2Mr Wang is with his family in a park.( )3Mrs Wang is flying a kite.( )4Mr Wang is talking with Wang Gang.( )5They dont have a good time.(四)This is our classroom. Its big. There are 50 desks and chairs in it. Theyre yellow. There are 50 boys and gills in our class.There is a blackboard on the wall. There are four pictures on the wall, too. Theres a map near the blackboard. Its a map of China. Our clasroom is very clean. We like it very much. ( )1There are 50 desks and a chair in our classroom. ( )2There is only(仅仅)a blackboard on the wall. ( )3Near the blackboard, there is a picture. ( )4Our classroom is very small and clean. ( )5We all like our classroom.(五) Today is Childrens Day. I get up at six thirty in the morning. Then I wash my face and brush my teeth. I go to school at seven after having breakfast.(早餐)The sky is blue. The birds are singing in the trees. All the boys are in white shirts, and the girls are in red skirts. At school we sing and dance, run and jump(跳). We look like little birds. How happy we are !( )1Today is Teachers Day.( )2I go to school at 6:30.( )3All the boys are in white coats.( )4The girls are in red skirts.( )5The boys and the girls are very happy today.二、根据短文选择问题的正确答案。(一)Some dogs are little,and some dogs are big. Some dogs like running.Some dogs run very fast. A dog has two eyes, two ears and a nose. It has four legs and a tail. Dogs wag their tails, when they are happy.A mother dog has three children. One is black,one is white, and one is black-white. The black-and-white one is very beautiful. They often sit beside their mother or play with a ball. All the dogs like eating meat. They eat a lot of meat every day.( )1What do some dogs like? AThey like walking. BThey like swimming. CThey like running.( )2What does a dog do when it is happy? AIt runs. BIt wags its tail. CIt eats meat.( )3What do all the dogs like? AThey like eating meat. BThey like drinking milk. CThey like drinking water.( )4Has a dog two eyes, two ears and a nose? AYes, it does. BYes, it has. CNo, it hasnt.(二) Mr Li is our English teacher. His home is near the school. Sometimes we go to his home. He has two sons. They are only five years old. They look like their father. They often wear the same clothes. We love to see them and play with them. Mr Li calls them Da Bao and Xiao Bao. ( )1Mr Li is the father of . Athe two girls Bthe twins Cus and the two boys( )2Mr Lis home is . Ain the school Bnear the school Cfar away from the school.( )3The twins are . Aten Bfour Cfive( )4The twins ofton wear . Athe same clothes Bthe blue shirts Cthe same shirts( )5The twins often play with . ATheir students Btheir sister CMr Lis students(三)A: Hello, Tom, Whats that?B: Its a picture. A: What are those?B: They are ships.A: What are those,then?B: Where?A:Theyre in the sky. Are they planes?B: No, they arent planes. They are ships, too.A: Ships ? In the sky?B: Yes, theyre in the sky. They arent on the sea(大海). But theyre ships, too. Theyre spaceships(宇宙飞船).( )1A and B are talking about(在谈论) .A a ship B a
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年智能交通信号设备技术研发与创新实施协议
- 2025年便利店与网络直播平台合作租赁及带货服务协议
- 2025年高端家电产品全国分销渠道授权合同
- 2025年生态养殖场综合管理权转让及技术支持合同
- 2025年绿色交通建设项目环保运输合同附加条款范本
- 2025年国际食品饮料博览会展位租赁与全方位营销合作协议
- 2025年网约车旅游专线包车客运合作协议
- 2025年企业级SET电子支付系统合规性评估与整改合同
- 2025年度智能投顾系统研发与运营合作协议
- 2025年高端精密光学设备维护与性能评估服务合同
- JC-T 2586-2021 装饰混凝土防护材料
- DZ∕T 0227-2010 地质岩心钻探规程(正式版)
- 临床医学工程-题库
- SYT 0452-2021 石油天然气金属管道焊接工艺评定-PDF解密
- 屋顶分布式光伏发电项目EPC总承包工程招投标书范本
- 2000-2015年考研英语一真题及详细解析
- 体检中心礼仪培训课件
- 独立基础教学课件
- 20以内加减法口算题(10000道)(A4直接打印-每页100题)
- 会计从业资格基础知识汇总
- 项目干系人管理评估
评论
0/150
提交评论