




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Section A Listening and Speaking课后篇巩固提升基础训练.单句填空1.Street artists have brought brilliant colours to old neighbourhoods with their(creative).答案creativity2.As far as I am concerned,of the two designs,the latter is far more practical thanformer.答案the3.The Forbidden City is the largest and best (preserve) collection of ancient buildings in China.答案preserved4.(2019北京改编)All our projects aim (promote) the development of poor and remote communities.答案to promote5.(2019天津改编)Technology is also the (apply) of scientific knowledge to solve a problem,touching lives in countless ways.答案application6.(take) part in after-class activities not only makes our school life colourful but also improves our learning.答案Taking7.My dream school looks a big garden with all kinds of flowers and trees on the campus.答案like8.Students can gain valuable experience by(work) on the campus radio or magazine.答案working9.Thank you for agreeing to let me take photos these endangered animals.答案of10.Can you give example of something you learned about China from Mandarin?答案an.短语填空take part in,refer to,the same as,more than,give an example of,introduce.to,in a fun way,the opposite of 1.There are two million farmers,making up two thirds of the total population of the province.答案more than2.Before he ended the speech,he how they cared for the natural heritage.答案gave an example of3.I would greatly appreciate it if you could let me know whether you can the match.答案take part in4.When I am faced with difficulties,I usually choose to relevant learning materials or web pages.答案refer to5.Li Mings mobile phone looked just Zhang Huas,but it cost twice as much as his.答案the same as6.I can my country American students through this program,which will definitely be a great success.答案introduce;to7.According to them,relaxation, stress,is essential for a healthy mind and body.答案the opposite of8.We hope that our program will encourage more and more people to learn English .答案in a fun way.完成句子1.我们应该采取必要的措施来保护文化古迹。We should take possible measures to.答案protect the cultural relics2.来自20多个国家的500名学生将参加这次夏令营。500 students from over 20 countries will the summer camp.答案take part in3.学生们正在制作有关岱庙的应用软件。The students are the Dai Temple.答案making an app about4.为了保持河流和湖泊干净,我们必须采取措施保护它们。rivers and lakes clean,we must do something to protect them.答案In order to keep5.他告诉我他要在街道对面的超市门口见我。He told me that he would meet me at the entrance to the supermarket.答案across the street6.一般读者并不知道他在文章中所提到的东西。What he in his article was unknown to the general reader.答案referred to能力提升.阅读理解AFourMostFamousUSBridgesGEORGEWASHINGTONBRIDGEStanding high above the Hudson River,the George Washington Bridge which connects Fort Lee with Manhattan was inaugurated (举行落成礼) in 1931 after a construction period of almost four years.It is a two level suspension bridge that cost about $52 million to build.Today,almost 300,000 vehicles use the bridge every day,making it one of the busiest bridges in the world.GOLDENGATEBRIDGELocated in San Francisco,the Golden Gate Bridge is an image that the entire world identifies America with,making it one of the famous bridges in the entire country.The construction of this bridge started in the year 1933.It was finally thrown open to public traffic in 1937.Till the year 1957,the Golden Gate Bridge,at a length of 2,737 meters,was the longest suspension bridge (吊桥) in the world.BROOKLYNBRIDGELocated in Brooklyn,the Brooklyn Bridge is one of the oldest suspension bridges in the US,which connects Manhattan with New Yorks most populous borough,Brooklyn.The construction of the Brooklyn Bridge started in 1869 and took fourteen years to complete.At the time many saw the construction of such a large bridge as a folly.The length of the bridge is 1,843 meters.The bridge has been featured in several Hollywood films.MACKINACBRIDGEThis is the third biggest suspension bridges in the world at a length of 26,371 feet,therefore making it one of the most famous bridges around the world.The process of building the bridge took almost three and a half years and the bridge was opened for public in 1958.People using this bridge are charged a certain amount of money.【语篇解读】文章简要介绍了美国四座著名的桥梁:乔治华盛顿大桥;金门桥;布鲁克林大桥和麦基诺桥。1.When was the construction of the George Washington Bridge started?A.In 1927.B.In 1929.C.In 1931.D.In 1934.答案A解析细节理解题。根据第一部分的“.wasinauguratedin1931afteraconstructionperiodofalmostfouryears.”可知,该大桥是在1927年开始施工的。2.Which bridge can be seen in several Hollywood films?A.Golden Gate Bridge.B.Brooklyn Bridge.C.George Washington Bridge.D.Mackinac Bridge.答案B解析细节理解题。由第三段最后一句“ThebridgehasbeenfeaturedinseveralHollywoodfilms.”可知,在好莱坞的好几部电影上能看到布鲁克林大桥。3.What do we know about Mackinac Bridge?A.People have to pay to use it.B.It faces the heaviest traffic in the US.C.It is the highest bridge worldwide.D.The building cost was the most.答案A解析细节理解题。由最后一段最后一句“Peopleusingthisbridgearechargedacertainamountofmoney.”可知,该大桥是收费的。BThe flowers are blooming and the birds are singing as Melinda sits in the rose garden of the nursing home.She is recalling old times as she waits for her familys arrival.The nursing home has been Melindas new settlement ever since Thomas passed away a week ago.Thomas had fought a long and hard battle against lung cancer for three years.Unfortunately,he has broken the promise that he and Melinda had made:to be with each other for every birthday.Melinda knew this was unrealistic but agreed to the promise for Thomass sake.“Thomas,you are completely a dreamer.” Melinda shouted to Thomas as he dragged on about living on an island with his beautiful wife.Thats what she loved about him mosthe had a vivid imagination.They got married at age eighteen and began having children right away.Mary came within the year,followed by Thomas Benjamin ,Lilly-Ann,and Joseph “Little Joey” George.The family lived an exultant life filled with laughter and love.“Mom!” Lilly shouted,but it really sounded like a howl.Melinda had lost herself in thinking about the life she had shared with her late husband.Lilly pushed her down the long dark halls of the nursing home until they arrived at the recreational room.When the doors opened,Melinda put her hand over her mouth and was completely speechless.The room was crowded with the people nearest and dearest to her and the warmth and love was felt instantly.The night went on;stories and cocktails were shared and everything was perfect.However,when Melinda caught a moment to herself she looked around at her family.With a smile on her face,she raised her Manhattan and called out for a toast.“This one is for you,Thomas,though you are not here.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了住在养老院里的梅琳达生日的时候回想起以往的生活和丈夫曾经的承诺,她很怀念去世的丈夫Thomas。4.Why did Thomas break his promise?A.He was busy with his work.B.He died of lung cancer.C.He had to serve in the army.D.He stopped loving Melinda.答案B解析推理判断题。由第一段中“Thomaspassedawayaweekago.”和“Unfortunately,hehasbrokenthepromisethatheandMelindahadmade.”这两句可推知:他没有遵
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 初中联考试题及答案
- 合成橡型胶粘剂项目可行性研究报告(规划设计模板)
- 抚养老人协议书
- 网络新协议书
- 年产2000万套日用塑料制品技改项目环评报告公示
- 中国纺织数码印花墨水项目创业计划书
- 广域网链路层协议书
- 中国尿素乳膏项目商业计划书
- 双方协议书怎么解约
- 2025年仓储物流仓储操作员职业技能考试模拟题库
- 工伤预防培训试题(附答案)
- 过渡金属催化机理-洞察及研究
- 南航国际创新港一期配套市政道路建设工程环境影响评价报告表
- the-road-not-taken教学培训课件
- 生产异常处理培训
- 2025年中国裸眼3D 行业市场深度分析及发展前景预测报告
- 菜鸟驿站转让合同协议
- 国企财务测试题及答案
- 胫骨骨折中医护理查房
- 供应链管理与客户关系管理概述
- 会计师事务所公司质量控制制度范本
评论
0/150
提交评论