




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
题组层级快练(十五).完形填空In an old city of Hungary, there used to be a boy who was very rich and clever but nothing could make him feel happy. He had almost everything a boy could ever want, so he was only _1_ in the most rare objects. One day his parents bought him a very strange _2_. When the boy went to see his reflection (影像) in it, he looked very _3_. He tried smiling, _4_ his reflection continued with its sad expression.The boy went off to buy sweets and lots of toys. _5_, he came home as happy as he could be, but he _6_ looked sad in that mirror, What a(n) _7_ mirror! Its the first time Ive seen a mirror that didnt _8_ properly!That afternoon he went out to buy some toys and on his way he saw a little girl who was _9_. The boy went over to see what had _10_ to her. The little girl said that she couldnt find her parents. Together the two children set off _11_ them. As the little girl wouldnt stop crying, the boy spent all of his money buying her sweets to _12_ her up. After much walking, they _13_ her parents who were looking for her, very worried.Then the boy said _14_ to the family. When seeing the time, he _15_ to head for home without toys and _16_ In his room, to his great surprise,he found a(n) _17_ face in the mirror. And so he understood the _18_ of that mirror. The mirror could only reflect the _19_ feelings of its owner. He felt really happy at having _20_ that little girl.1. A. confident B. interestedC. skilled D. rich2. A. mirror B. bookC. sweet D. toy3. A. shy B. excitedC. sad D. beautiful4. A. for B. orC. and D. but5. A. Proudly B. HungrilyC. Surprisingly D. Gratefully6. A. already B. stillC. once D. never7. A. terrible B. niceC. big D. expensive8. A. work B. moveC. change D. appear9. A. studying B. playingC. sleeping D. crying10. A. devoted B. referredC. happened D. turned11. A. in need of B. in honor ofC. in search of D. in charge of12. A. put B. cheerC. dress D. bring13. A. found B. recognizedC. left D. accepted14. A. goodbye B. helloC. sorry D. no15. A. refused B. agreedC. pretended D. decided16. A. effort B. hopeC. money D. doubt17. A. red B. dirtyC. angry D. happy18. A. meaning B. wonderC. game D. reason19. A. true B. strangeC. general D. good20. A. introduced B. helpedC. invited D. saved答案与解析【文章大意】 一个男孩儿几乎可以拥有他想要的一切东西,可一面神奇的镜子告诉他,他并不快乐。有一天男孩儿帮助一位小女孩儿找到父母后,他在镜子里看到了快乐的自己。3. 答案 C解析 根据下文中的_4_ his reflection continued with its sad expression可知,此处表示当他照镜子时,里面的影像显示他很难过,故选C项。4. 答案 D解析 他尝试着笑,但是他的影像仍然是难过的表情。根据语境可知,前后表示转折关系,故用but。5. 答案 C解析 使人吃惊的是,他回家尽力地表现得很快乐,但是在那面镜子中,他仍然看上去很难过。surprisingly意为“惊人地;吃惊地”,符合语境。proudly意为“自豪地”;hungrily意为“饥饿地”;gratefully意为“感激地”。6. 答案 B解析 参见上题解析。根据语境可知,此处用still“仍然”,故选B项。7. 答案 A解析 多么可怕的镜子啊!terrible意为“可怕的”,符合语境。8. 答案 A解析 这是“我”第一次见不能正确起作用的镜子。此处用work意为“有效;起作用”。9. 答案 D解析 根据下文中的The little girl said that she couldnt find her parents可推断,此处表示小女孩儿在哭,故选D项。下文中的As the little girl wouldnt stop crying也是提示。10. 答案 C解析 男孩儿过去看小女孩儿发生了什么事。根据语境可知,选C项。11. 答案 C解析 两个小孩儿一起出发去找女孩的父母。in search of意为“寻找”,符合语境。in need of意为“需要”;in honor of意为“为向表示敬意”;in charge of意为“负责;主管”。12. 答案 B解析 小女孩儿还在哭,男孩儿花了他所有的钱买糖让小女孩儿高兴。cheer sb. up“使某人高兴起来;使某人振作起来”,符合语境。13. 答案 A解析 走了很久后,他们发现小女孩儿的父母也正在焦急地找小女孩儿。根据语境可知,选A项。recognize意为“认出”;leave意为“离开”;accept意为“接受”。14. 答案 A解析 后来男孩儿和这家人告别了。say goodbye to sb.“和某人告别”,为固定短语,故选A项。15. 答案 D解析 看了一下时间,男孩儿决定回家。decide to do sth.“决定做某事”,符合语境。refuse意为“拒绝”;agree意为“同意”;pretend意为“假装”。16. 答案 C解析 根据上文中的“the boy spent all of his money buying her sweets可知,此处表示没有钱,故选C项。17. 答案 D解析 在房间里,令他惊讶的是,他在镜子里发现了一张快乐的脸。根据great surprise可知,选D项。18. 答案 B解析 他明白了那面镜子的神奇之处。wonder“奇妙之处”,符合语境。19. 答案 A解析 这面镜子只能反映它的主人的真实感觉。true意为“真实的”,符合语境。20. 答案 B解析 帮助那个小女孩儿让他感到真的很开心。help意为“帮助”,符合语境。.阅读理解Shirley Temple Black, who lifted America s spirits as a bright-eyed child movie star during the Great Depression and later became a US diplomat(外交官), died at the age of 85 at her home in Woodside, California, on Monday.A family statement said, “We announce with great sadness that ambassador Shirley Temple Black, former Hollywood child star and forever Americas little darling peacefully passed away at her Woodside, California, home from natural causes, at the age of 85, on February 10, 2014.”“She was surrounded by her family and caregivers.”“We respect her for a life of remarkable achievements as an actor, as a diplomat, and most importantly as our beloved mother, grandmother, great-grandmother, and good wife for fifty-five years of the late and much-missed Charles AldenBlack.”Temples film career began in 1932 and she found international fame two years later aged just six in the film Bright Eyes, which was famous for the song On the Good Ship Lollipop. The youngster was seen with her hair in curls, and the unforgettable performance made her one of the biggest box office(票房收入) draws of the era. She was awarded a Juvenile Academy Award in 1935 and starred in films such as Curly Top and The Littlest Rebel, helping the US cope with the depression of the 1930s. And she was credited with helping save the film company 20th Century Fox from being bankrupt.But after retiring from the entertainment world in her early 20s with a special Oscar under her belt for the movie Stand up and Cheer when she was six she carved out a role as a distinguished diplomat, serving as the US ambassador to Ghana and Czechoslovakia.Temple was also a delegate to several international commissions and was involved with the United Nations. She was the first woman to serve as US chief of protocol(礼仪) in the Department of State.Her public service saw her on the advisory council and board of directors for numerous organizations involved with anything from criminal justice to health charities or wildlife bodies. She also sat on the board of directors for the Bank of California and the Walt Disney Company.1. Which is the best title for the passage?A. Shirley Temple Performed in a Lot of FilmsB. Shirley Temple Became Famous as a ChildC. Shirley Temple, a Former Child Star, DiedD. Shirley Temple Acted as an Excellent Diplomat2. The underlined word “remarkable” in Paragraph 4 has the same meaning with “_”.A. outstanding. B. strange.C. extra. D. limited.3. For which movie did Shirley Temple win the Oscar?A. The Littlest RebelB. Stand up and CheerC. On the Good Ship LollipopD. Bright Eyes4. It can be learned from the fifth paragraph that _.A. Shirley saved the falling American governmentB. most film companies had already gone bankruptC. Century Fox was the biggest company on earthD. Shirley won great fame when she was still a child答案与解析1. 答案 C解析 标题归纳题。文章开头作者点明了文章的主题,即美国著名童星秀兰邓波儿在家中去世,享年85岁。故选C项。2. 答案 A解析 词义猜测题。根据划线词所在句中的respect可知,此处表示人们因为秀兰邓波儿的杰出成就而对其敬佩,因此选A项。3. 答案 B解析 细节理解题。根据文章倒数第三段中的with a special Oscar under her belt for the movie Stand up and Cheer when she was six可知,答案选B项。4. 答案 D解析 推理判断题。根据第五段内容可知,秀兰邓波儿四岁进入演艺圈,六岁时她出演的电影就取得高票房,七岁时她就获得青少年奥斯卡金像奖。由此可知,答案选D项。Most people can identify their top priority at work. Generally, it will be the part of the job that is most productive for their employer: for a merger banker, it could be landing a big deal for a client(顾客); for a lorry driver, the punctual delivery of important goods; for a hospital doctor or nurse, giving vital treatment to a patient.But every job is connected with secondary tasks. If those are neglected, the overall success may be undermined. New research suggests tired workers in demanding jobs start giving up doing those small, but vital, tasks remarkably quickly.Technology can, of course, take over some basic chores altogether. Automated solutions are not as reassuring as they seem, however. Humans are not redundant. But the workers who remain now have greater responsibility for more important tasks. If companies pile more work on to them, these weary employees could inadvertently plunge them into disaster.It is a truism(不言而喻的道理) that a tired worker is less productive than a fresh one. But researchers at Wharton and Kenan-Flagler business schools have shown that compliance (遵从) with routine tasks can fall away if a person is under great pressure.Their studys focus was hand hygiene, health cares powerful weapon against cross-infection. Such is the importance of sanitization when done thoroughly, it can reduce infection by the MRSA “superbug” by 95 per cent that hospitals have started to monitor compliance, using electronic tags in sanitizers and workers badges. Each time a member of staff avoids the sanitizer, the omission is recorded.The extraordinarily rich information from such a system is a treasure for big data researchers such as Whartons Katherine Milkman. Analysing 13.8 million “unique hand hygiene opportunities” for more than 4,000 staff at 35 hospitals, she and her co-authors found that over a 12-hour shift the average compliance of staff members fell by 8.5 percentage points. Lax hand washing, they suggested, could cost 25 bn annually in treatment of unnecessary infection in the US and lead to 70,000 needless deaths.I think the new research adds a further point: if technology makes some vital tasks that used to be central seem routine, workers may also start to neglect them as the day drags on with potentially bad consequences.1. Which one is the best title for this passage?A. We Cant Ignore “Little Things” of the WorkB. Managers Have the Workers Wash Their HandsC. Workers Must Wash Their Hands CarefullyD. The Extraordinarily Rich Information2. What does the underlined sentence “the overall success may be undermined” mean?A. Fine things will happen.B. Much success will come.C. Success wont be achieved at all.D. Success wont be affected.3. According to Paragraph 4, _.A. a tired worker can do nothingB. a fresh worker can do everythingC. a tired worker cant do things very wellD. a tired worker must be served better4. What can we infer from the passage?A. The hospital pays attention to employees health.B. The hospital pays attention to employees hygiene.C. The hospital pays attention to the research.D. The hospital pays attention to others comments.5. What did Katherine Milkman find in the research?A. Many employees of the hospitals pay less attention to washing hands.B. Many employees of the hospitals always pay attention to washing hands.C. Many employees of the hospitals pay less attention to the research.D. Many employees of the hospitals pay attention to the research.答案与解析【文章大意】 一项研究表明,在工作中不可忽视一些小事,否则会造成不好的结果。1. 答案 A解析 主旨大意题。根据文章内容可知,本文旨在说明在工作中不可忽视小事,否则会造成不好的结果。故选A项。2. 答案 C解析 句意猜测题。据前后文可推知,此处表示每一项工作都涉及次要任务,如果忽视了它们,可能会破坏整体上的成功。故选C项。3. 答案 C解析 细节理解题。结合第四段可知,疲劳的员工的工作效率没有精力充沛的员工的工作效率高,这是不言而喻的道理。故C项正确。4. 答案 B解析 推理判断题。根据第五段中的Their studys focus was hand hygiene, health cares powerful weapon against cross-infection . by 95 per cent可知,手卫生是一种对抗交叉感染的有力武器。消毒如此重要,以至于如果彻底洗手,就能将有“超级病菌”之称的MRSA的感染几率减少95。故推知医院重视的是医生护士的卫生。故选B项。5. 答案 A解析 推理判断题。根据倒数第二段中的Analysing 13.8 million “unique hand hygiene opportunities” for more than 4,000 staff at 35 hospitals, she and her co-authors found that over a 12-hour shift the average compliance of staff members fell by 8.5 percentage points可知,在分析了35家医院逾4 000名员工总共1 380万次“独一无二的手卫生机会”后,她和她的合著者发现在12小时的轮班期间,员工对手卫生程序的平均遵守度下降了8.5个百分点。故选A项。.语法填空Malaysia Airlines Flight 370MH370 was a scheduled international passenger flight from Kuala Lumpur to Beijing. It _1_(appear) on 8 March 2014. The aircraft was _2_(carry)12 Malaysian crew members and 227 passengers from 15 nations.A multinational search effort, which became the largest and _3_(expensive)in history, began in the Gulf of Thailand and the South China Sea and was soon extended to the Strait of Malacca and Andaman Sea. On 15 March, _4_(base) on military radar data and transmissions between the aircraft and an Inmarsat satellite, investigators concluded that the aircraft had diverted from its _5_(plan) course and headed west across the Malay Peninsula, then continued on a northern or southern track _6_ around seven hours.The focus of the _7_(search)shifted to the southern part of the Indian Ocean, wes
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 国家能源吴忠市2025秋招能源与动力工程类面试追问及参考回答
- 中国移动晋中市2025秋招笔试行测题库及答案网络优化与维护类
- 国家能源宜春市2025秋招笔试综合知识题专练及答案
- 大唐电力连云港市2025秋招面试专业追问及参考法学岗位
- 中国广电上饶市2025秋招笔试模拟题及答案
- 中国移动佛山市2025秋招行业解决方案岗位专业追问清单及参考回答
- 临汾市中石化2025秋招笔试模拟题含答案油气储运与管道岗
- 菏泽市中储粮2025秋招战略研究博士岗高频笔试题库含答案
- 中国移动周口市2025秋招笔试行测题库及答案供应链采购类
- 中国联通柳州市2025秋招笔试行测题库及答案技能类
- 2025年教育督导员督导知识试卷及答案
- 职业技能竞赛-园林绿化工理知识试题库
- DG-TJ08-2466-2025 超低能耗建筑设计标准(公共建筑)
- 非公企业党建培训课件
- 物业管家手机管理办法
- 重视体检的健康知识讲座
- 质量检测监理管理制度
- DZ/T 0275.4-2015岩矿鉴定技术规范第4部分:岩石薄片鉴定
- 房屋合同暂不过户协议书
- DB31/T 769-2013园林绿化工程种植土壤质量验收规范
- 贷款协议合同书电子版
评论
0/150
提交评论