已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 2 The environment课时跟踪检测(四) Project.根据首字母或汉语提示写出单词的正确形式1They spare no effort (努力) to help reserve the wildlife.2Its illegal (非法的) to carry guns in our country.3He consumed (消耗) much time and energy in writing this book.4The surrounding villages have been absorbed (吸收,合并) in the growing city.5There are two hundred boys ranging from seven to fourteen in age.6There is no point buying him expensive presents and he doesnt appreciate them.7He buried himself in an electrical book.8She has already tried her best. Please dont be too particular about her job.完成句子1毫无疑问,环境对孩子的成长有很大的影响。There_is_no_doubt_that environment has a great effect on the growth of children.2战争持续越久,那里的人们受难就越多。The_longer the war lasts, the_more the people there will suffer.3彩色的东西通常能容易吸引孩子们的注意。Things in colour can often absorb_childrens_attention easily.4我们感到好像我们见证了整个事件。 We felt as_if_we_had_witnessed the whole thing.5如果您能给我一些关于如何解决这些问题的建议我将不胜感激。I would_appreciate_it_if_you can give me some advice on how to solve these problems.完形填空Garbage trucks pick up rubbish and take it to dumps (垃圾场). Over time, the piles of rubbish at the dumps get bigger. The dumps are getting _1_. Now, we know that some things people throw away can be _2_. Recycling (回收) trucks come to many homes to _3_ these recyclables.Some people sort their _4_ into two separate boxes. This is called twostream recycling. One box _5_ paper products, and one box holds plastic, glass, and metal materials. Other people _6_ singlestream recycling. They do not sort their recyclables into _7_ boxes.The recycling trucks collect the recyclables that people throw away and _8_ the materials to recycling centers. In some places, workers _9_ the materials by hand, _10_ many places use workers as well as machines to sort the recyclables.New technology has made recycling centers more _11_. Large machines with magnets (磁铁) sort metal materials. The magnets separate steel cans from aluminum cans. The cans are crushed (压碎) and _12_ to companies that reuse the metal. Other _13_ crush paper and tie it together. Paper companies buy these things to _14_ fresh paper.Recycling is _15_ for many reasons. _16_ we recycle everything we can, garbage dumps will not fill up so _17_. Also, by recycling old materials, we will use _18_ new materials. Recycling uses less energy than making _19_ products. Recycling saves fossil fuels (矿物燃料) and _20_ pollution. This is good for our planets health.语篇解读:本文是说明文。文章介绍了垃圾回收利用的方法及优点。1A.smallBcleanCfull Dold解析:选C根据上文中的“Over time, the piles of rubbish at the dumps get bigger”可知,越来越多的垃圾使得垃圾场快“满(full)”了。2A.returned BboughtCreused Dfound解析:选C根据下文中的“Recycling (回收) trucks come to many homes”及“The recycling trucks collect the recyclables”可知,人们扔掉的垃圾中有些是可以“再使用的(reused)”。3A.break up Bpick upCthrow away Dsearch for解析:选B根据下文中的“The recycling trucks collect the recyclables”可知,垃圾回收车去家里“捡(pick up)”垃圾。4A.products BclothesCrecyclables Dbooks解析:选C根据下文中的“This is called twostream recycling”可知,有些人把“可回收的垃圾(recyclables)”放进两个不同的箱子里。5A.contains BprotectsClacks Ddestroys解析:选A根据下文中的“one box holds plastic, glass, and metal materials”可知,一个箱子“装(contains)”纸。6A.dislike BlearnCshare Duse解析:选D根据文中的“Some people sort their_ into two separate boxes ”及“They do not sort their recyclables into_ boxes”可知,有些人没有把可回收的垃圾放入“不同的(separate)”箱子里,他们“采用(use)”的是单流程的回收方式。7A.big BpublicCcommon Dseparate解析:选D参见上题解析。8A.bring BsellCpass Dturn解析:选A垃圾回收车把人们扔掉的垃圾回收起来“送到(bring)”回收中心。9A.produce BsortCrepair Dcheck解析:选B根据下文中的“many places use workers as well as machines to sort the recyclables”可知,有些地方的工人是手工将垃圾“分类(sort)”。10A.and BbecauseCso Dwhile解析:选D根据文中的“In some places, workers_the materials by hand”与“many places use workers as well as machines to sort the recyclables”可知,两种工作方式形成对比,故用“但是(while)”。11A.usual BspecialCcomfortable Defficient解析:选D根据下文中的“Large machines with magnets (磁铁) sort metal materials. The magnets separate steel cans from aluminum cans”可知,科技让垃圾回收站更有“效率(efficient)”。12A.introduced BlentCsent Dshown解析:选C根据下文中的“companies that reuse the metal”可知,罐子压扁后被“送到(sent)”回收金属制品的公司。13A.families BcompaniesCmachines Dworkers解析:选C根据上文中的“Large machines with magnets (磁铁) sort metal materials”可知,有的“机器(machines)”将纸粉碎后打成捆。14A.save BmakeCchange Dstore解析:选B根据文中的“Paper companies buy these things to_ fresh paper”可知,造纸厂买这些碎纸用来“制造(make)”新纸。15A.good BcheapCexpensive Ddifficult解析:选A根据下文中的“Recycling uses less energy”及“Recycling saves fossil fuels”可知,垃圾回收利用是“有益的(good)”。16A.As BIfCUnless DThough解析:选B根据文中的“we recycle everything we can, garbage dumps will not fill up”可知,“如果(If)”我们能回收利用一切事物,那么我们的垃圾场就不会“很快(quickly)”被填满。17A.suddenly BcarefullyCquietly Dquickly解析:选D参见上题解析。18A.fewer BmoreCenough Dsome解析:选A根据上文中的“by recycling old materials” 可知,通过回收旧材料,我们就会使用“更少的(fewer)”新材料。19A.strange BdifferentCnew Dgreat解析:选C根据上文中的“Recycling uses less energy”可知,垃圾回收再利用会比制造“新的(new)”产品消耗更少的能量。20A.increases BallowsCstops Dreduces解析:选D根据上文中的“Recycling saves fossil fuels”可知,垃圾回收再利用会“减少(reduces)”污染。.阅读理解On November 7, Lewis Pugh completed a onekilometer swim in the freezing waters of King Edward Cove, off South Georgia in Antarctica.He was wearing only his swimming glasses, cap and Speedos!Pugh is an advocate for our oceans and seas, working to protect these ecosystems (生态系统) with their large diversity of marine (海的) life.When asked why he doesnt wear a wetsuit, Lewis says,“I ask world leaders to do everything they can to protect our oceans.Sometimes the steps they need to take are difficult and unpopular.If Im asking them to be courageous, I must also be.Swimming in a wetsuit would not send the right message.”It took Pugh about 19 minutes to complete the onekilometer swim in Antarctica where the water averaged about 1.6 degrees Celsius. He says that his body can only tolerate about 20 minutes in the freezing waters before it starts shutting down. As he swims, his body temperature steadily drops, which in turn causes his muscle control to drop, slowing him down. When he is done with his swim, his support team rushes him to a hot shower and it takes almost an hour for his body temperature to return to normal.Doctors and Pugh caution that one must receive months of training to swim in such cold waters.Even expert swimmers who are unused to freezing water can drown within minutes because of the physical shock experienced by the body.Pugh says he trained for six months before this swim.This is not the first time that Lewis has swum in dangerous conditions.In 2007, he swam one kilometer in the North Pole to draw attention to the melting Arctic ice due to climate change.In 2015, he swam in the Bay of Whales in Antarcticas Ross Sea as part of his successful campaign to help set up a marine reserve there.语篇解读:本文是一篇记叙文。为了唤起人们保护海洋的意识,Lewis Pugh在南极冰冷的水域完成了一公里的游泳壮举。1Why did Lewis Pugh swim without a wetsuit?ATo swim faster.BTo show his bravery.CTo build up his body.DTo win public attention.解析:选B细节理解题。根据第二段中的“If Im asking them to be courageous, I must also be. Swimming in a wetsuit would not send the right message”可知,Lewis Pugh之所以不穿潜水服是为了向人们展示自己的勇气,并借此鼓励领导者要有勇气采取措施来保护海洋环境。2What does the underlined word “it” in Paragraph 3 refer to?AHis body.BThe water.CHis body temperature. DThe water temperature.解析:选A代词指代题。根据第三段画线词后面的“As he swims, his body temperature steadily drops,which in turn causes his muscle control to drop, slowing him down”可知,Pugh说他的身体在冰冷的水中只能坚持约20分钟,一旦超过这个时间,身体就会罢工。故选A项。3Whats Pughs advice about swimming in freezing waters?AOne must be fully prepared.BOne should be expert at swimming.COne should be ready to take on challenges.DOne must be used to longdistance swimming.解析:选A细节理解题。根据第四段中的“Doctors and Pugh caution that one must receive months of training to swim in such cold waters”可知,Pugh认为如果想在冰冷的水中游泳,必须事先进行一段时间的训练。即做好充分的准备,故选A项。4Which of the following may be the best title for the text?ALewis Pugh: swimming for a causeBHow to survive a swim in cold watersCHow to prepare for extreme swimmingDLewis Pugh: achieving the impossible解析:选A标题归纳题。本文主要讲述了Lewis Pugh为唤起人们保护海洋的意识而在南极冰冷的水域游泳的壮举,故A项作标题最符合文章主旨。.阅读七选五About 43 years ago, I spotted an advertisement in the paper for the YMCA wilderness program._1_ My first experience was a boat trip.I still have the images of sunrises and sunsets with all the beautiful colours on Lake of the Woods._2_ Even now I can feel the cold water dripping (滴) down my arm as we sat in the boat pulling the paddles (桨)awkwardly through running water.It was my first experience in a boat and my arms became tired after many hours of paddling.We stopped for lunch in the boat by gathering all the boats together._3_At night it was time to camp at our site picked out by our guide. There we learned to start campfires and cook some of our meals. This is where I fell in love with noodles._4_ We cleaned up our mess and put up our tents (帐篷) and slept on the ground. We learned to carry the heavy packs to our next destination. I developed a sense of accomplishment and had arm muscles after that trip.There were no phones, makeup, hair dryers . just us and the bush.We came from different backgrounds with different personalities and we all had to work together as a group._5_ I kept a journal from that second trip and often go back to it.AThey dropped us off in the bush.BI had to experience more of the wilderness.CI was 1
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 乡村人才培养与技能提升计划
- 安全员资格证备考指南
- 如何提升群众演员的工作质量与效率
- 提升工作效率从优化超声-UT-中级工作计划开始
- 海洋观测员初级岗位职业目标设定与行动计划
- 联通面试成功秘诀
- 健身教练国家职业技能标准三级运动计划与指导
- 广东多地停课停学通知书
- 广丰一中停学通知书
- 广安光明巷停电通知书
- 中药涂擦操作技术
- 2025年衢州市xx乡镇“十五五”发展规划
- 健康管理发展历史
- 中医情志护理课件
- 浙江省自然基金结题报告范文
- 船员机工面试题及答案
- 学堂在线 研究生学术与职业素养讲座 章节测试答案
- QACNP 003-2020 电-气阀门定位器(AVP300系列)
- 新生儿吐奶溢奶应对与护理
- 表情包传播机制研究-洞察及研究
- 幽门螺旋杆菌课件
评论
0/150
提交评论