2014各地高考阅读理解分类汇编---广告类.doc_第1页
2014各地高考阅读理解分类汇编---广告类.doc_第2页
2014各地高考阅读理解分类汇编---广告类.doc_第3页
2014各地高考阅读理解分类汇编---广告类.doc_第4页
2014各地高考阅读理解分类汇编---广告类.doc_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

(2014新课标I)AThe Cambridge Science Festival Curiosity Challenge Dare to Take the Curiosity Challenge!The Cambridge Science Festival (CSF) is pleased to inform you of the sixth annual CuriosityChallenge. The challenge invites , even dares school students between the ages of 5 and 14 to create artwork or a piece of writing that shows their curiosity how it inspires them to explore their world.Students are being dared to draw a picture, write an article, take a photo or write a poem that shows what they are curious about. To enter the challenge, all artwork or pieces of writing should be sent to the Cambridge Science Festival, MIT Museum, 265 Mass Avenue,Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be honored at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st. Guest speakers will also present prizes to the students. Winning entries will be published in a book. Student entries will exhibited and prizes will be given. Families of those who take part will be included in celebration and brunch will be served.Between March 10th and March 15h, each winner will be given the specifics of the closing ceremony and the Curiosity Challenge celebration. The program guidelines and other related information are available at :http:/ .21. Who can take part in the Curiosity Challenge?A. School students. B. Cambridge locals.C. CSF winners. D. MIT artists.22. When will the prize-giving ceremony be held?A. On February 8th. B. On March 10th.C. On March 15th D. On April 21st.23. What type of writing is this text?A .An exhibition guide. B. An art show review.C. An announcement. D. An official report.【考点】考察广告应用类阅读【文章大意】本文属于应用文中的通知,主要介绍了The Cambridge Science Festival Curiosity Challenge剑桥科技节的很多信息,介如活动的流程,时间节点等。21.【答案】A【试题解析】细节题。根据文章第一段2,3行The challenge invites , even dares school students between the ages of 5 and 14 to create artwork or a piece of writing that shows their curiosity how it inspires them to explore their world.可知这个活动主要的参加对象是学校里的学生。故A正确。22. 【答案】D【试题解析】细节题。根据文章第三段Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be honor at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st.可知进入挑战赛的并获奖的同学将在4月21日的颁奖典礼上接受颁奖。故D正确。23【答案】.C【试题解析】推理题。本文主要介绍了The Cambridge Science Festival Curiosity Challenge剑桥科技节的很多信息,属于应用文中的通知。也就是让别人知道这件重大活动的情况。故C正确。【长难句解析】Students who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners will be honored at a special ceremony during the CSF on Sunday, April 21st.【翻译】进入Curiosity Challenge并被选为获胜者的学生将会在4月21日一个特别的仪式上被授奖。【分析】本句中含有一个定语从句who enter the Curiosity Challenge and are selected as winners,修饰先行词students。这个定语从句中的谓语部分是有and连接的两个并列的动词短语。十三(2014新课标II)DMetro Pocket GuideMetrorail(地铁)Each passenger needs a farecard to enter and go out. Up to two children under age five may travel free with a paying customer.Farecard machine are in every station, Bring small bills because there are no change machines in the station and farecard machine only provide up to $ 5 in change.Get one of unlimited Metrorail rides with a One Day Pass. Buy it from a farecard machine in Metro stations. Use it after 9:30 a.m. until closing on weekdays, and all day on weekends and holidays.Hours of Service Open: 5 a.m Mon-Fri 7a.m. SatSun . Close midnight SunThur. Last train time vary. To avoid missing the last train, please check the last train time posted in the station.Metrobus CARD the fare is $1.25 When paying with exact change, the fare is $ 1.35 . when paying with a smatTripFares for the Senior /disabled customersSenior ci card. For more information about buying senior/disabled farecards, farecard or SmarTripR card and passes, please visit MetroOpenD or call 202-637-7000 and 202-637-8000.tizens 65 and older and disabled customers may ride for half the regular fare. On Metrorail and Metrobus, use a senior/disabled farecard or SmarTripSenior citizens and disabled customers can get free guide on how to use proper Metrobus and Metrorail services by calling 202-962-1100Travel tips . avoid riding during weekday rush periods before 9:30 a.m. and between 4 and 6 p.m. . if you lose something on a bus or train or in a station, please call Lost & Found at 202-962-1195.12. what should you know about farecard machine? A. They start selling tickets at 9:30 a.m. B. They are connected to change machines. C. They offer special service to the elderly. D. They make change for no more than $5.13. At what time does Metrorail stop service on Saturday? A. At midnight B. at 3 a.m. C. at 5 am D. at 7 p.m. card?14. What is good about a SmarTripA. It is convenient for old people B. It saves money for its usersC. it can be bought at any time D. it is sold on the Internet.15. Which number should you call if you lose something on the Metro?A. 202-962-1195 B.202-962-1100C.202-673-7000 D.202-673-8000【考点】考察广告应用类阅读【文章大意】本文是一则地铁使用指南,介绍了乘坐地铁以及Metrobus各方面要注意的信息,包括零钱,时间以及注意事项等等。5.【答案】D【试题解析】细节题。根据Metrorail(地铁)部分第4行farecard machine only provide up to $ 5 in change.可知换的零钱只有5美元。故D正确。6.【答案】B【试题解析】本题原文里没有提供信息(可能是扫描版遗漏)7.【答案】B CARD支付,会比直接付钱省了$0.1,所以它对于用户来说是可以省钱的。故B正确。 CARD the fare is $1.25,可知使用smatTrip【试题解析】推理题。根据Metrobus部分When paying with exact change, the fare is $ 1.35 . when paying with a smatTrip8.【答案】A【试题解析】细节题。根据文章最后一行if you lose something on a bus or train or in a station, please call Lost & Found at 202-962-1195.可知如果丢了东西,可以拨打电话202-962-1195。故A正确。【长难句解析】Senior citize

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论