




已阅读5页,还剩63页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
英语听力第一部分第一篇新闻1.What is the news report mainly about? 新闻报道的主要内容是什么?D) The riots on Christmas Island. 圣诞岛上的骚乱。解析:主旨題.音频开头提到,伴随着一名难民罹难,出现了一些关于澳洲圣诞岛上难民收容中心所发生暴乱的相关报道,接下来的报道就此展开2. How many refugees are held within all Australian offshore detention centers?D)More than 200. 200多人。解析:推断題。本題针对所有澳洲收容中心中的难民人数提问,可以在音频后部听到相关信息,“大约200名寻求避难的人们被关押在圣诞节岛上,而该岛只是澳大利亚经营的几个离岸拘留中心之一。第二篇新闻3.WhatisWalterAdamson?B)AnInternetandmobileservicesconsultant.因特网和移动服务顾问。解析:新闻中提到,沃尔特亚当森是一名澳大利亚互联网和移动服务商的咨询顾问。4. Whichareaispredictedtobethelargestmarketformobilegamblingsoon?预计哪个地区将很快成为最大的移动赌博市场?B) Asia.亚洲.解析:新闻结尾提到,欧洲是手机赌博的最大市场,但是电讯分析者预测亚洲将很快赶上。由此可知,根据预测亚洲将成为最大的手机赌博市场,故答案为B。第三篇新闻5.WhatissaidaboutthenewlydiscoveredPlanetNine?关于新发现的“第九行星”有什么看法?C)Itsabout10timesaslargeastheEarth.它大约是地球的10倍。解析:细节题。新闻前三段提到”九号行星“的发现情况,其中讲到它的体枳約是地球的十倍,绕太阳的运行轨道约是地球的20倍之远”。6.HowlongdoesPlanetNinetaketomakeafullorbitaroundthesun?“九颗行星”绕太阳运行需要多长时间?A)10,000to20,000years.1万到2万年。解析:细节题。新闻第四段提到“九号行星绕太阳一周大约需要1万到2万年的时间”7.WhatdoexpertsthinkoftheidentityofPlanetNine?专家们对“九颗行星”的身份有何看法?A)Theyhaveconfidenceinfindingconvincingevidence.解析:细节题。新闻最后提到此发现有待证实”,,但基于“间接证据”的支撑,科学家们对于此发现物的”行星身份”还是信心满满的.第二部分第一篇新闻1.Howmanyschoolsofficesofofficialshavebeenlockedbythestudents?有多少所学校的官员办公室被学生锁上了?A)160.新闻中提到,从星期三以来,学生们已经关闭了160所学校的官员的办公室。2.Whatisthestudentsrequestaccordingtothenews?根据新闻,学生们有什么要求?A)Tostandardizethecurriculum.规范课程设置。新闻中提到,学生们要求减免所有非正常费用,并在全国范围内制定一个更加规范的课程标准,他们还希望寄宿学校能腾出25%的空间给那些来自偏远地区的或家境贫困的学生。第二篇新闻3.Howmanypeoplewerekilled intheaccident?事故中有多少人丧生?D)2.解析:新闻第一句提到,一架货运飞机在东京附近紧急降落并突然着火,两名机组人员丧生,后面并未提到有其他人丧生。4.Whatcanwelearnfromthenews?我们能从新闻中学到什么?C)TheplanecrashedonMondaymorning.这架飞机星期一早上坠毁了。解析:新闻后部分提到,事故发生时间是当地时间星期一06:50左右.第三篇新闻5.Whodidthestrikecausethemostconfusionfor?这次罢工给谁造成了最大的混乱?B)Commuters.上下班往返的人6.Whydidtherailwayworkersjointhestrike?铁路工人为什么参加罢工?C)Theyweredissatisfiedwithproposedriseinunemployment.他们对失业率上升表示不满。7. What caused the bus drivers strike? 巴士司机罢工的原因是什么?C) Pay decrease.减薪。 解析:新闻中提到,公共汽车司机抗双新的工作标准和減薪待遇。第三篇部分第一篇新闻1.WhatproblemdothePoliceDepartmentsacrosstheUnitedStatesface?美国警察部门面临的问题是什么?C)Aseriousmanpowershortage.严重的人力短缺。解析:新闻开头提到,美国很多地区的警察部门说它们面临严重的人员短缺,招募新成员不像过去那么容易了。2. What can we learn from the news? 我们能从新闻中学到什么?B) A police officer was a popular profession.警察在过去是一种很受欢迎的职业。解析:文中结尾处提到,迈阿密警察局发言人德瑞西.莫斯说: “在我小时候,人们想成为一名警官、宇航员或者美国总统。现在我再也听不到这三个(职业)在排行榜的顶端了。”这表明过去人们很想成为一名警察、宇航员或者美国总统。第二篇新闻3.Whatdoesthenewsitemmainlyreport?新闻主要报道什么?C)Technologybringsjobstothedisabled.科技给残疾人带来了就业机会。解析:新闻中提到,这是一个关于計算机技如何使残疾人更容易迸入就业市场的例子。4.Howmanydisabledorderentryclerksaretherein42stateswhoareworkingfortheInternalRevenueService?在42个州,有多少残疾的订单录入员在为国税局工作?D)Morethan300.(D)300多人。解析:麦卡恩是美国42个州300多名内国税局工作的残疾的订单录入员之一。第三篇新闻5.WhyisitestimatedthatafifthoftheUKsdairyfarmscouldfaceclosurethisyear?为什么英国五分之一的奶牛场今年可能面临倒闭?C)Milkpricesdecreaseanddebtsreachacrisislevel.牛奶价格下降,债务达到危机水平。解析:细节题。新闻开头第一句由as引出导致英国今年会有五分之一的奶牛场被迫关闭的原因奶价下降及债务增加至临界点。6.HowmanyfarmsareclosingperweekaccordingtotheRoyalAssociationofDairyFarmers?根据皇家奶牛农场主协会的统计,每周有多少农场关闭?C) About5. 解析:細节题。音频中出现多个数字,做题时要注意各个数字所代表的具体信息,适当做笔记,再根据问题选出正确答案。7.Whatwillhappentotheaverageincomeofdairyfarmersinthistaxyearaccordingtothegovernmentfiguresreleasedlastmonth?根据上个月公布的政府数据,今年奶农的平均收入会发生什么变化?A)Itwilldecrease.它会减少。短文与对话Track 4-1-2& 4-1-3Blake: What are you working on, Mary? 布莱克:玛丽,你在忙什么?Mary: Im finishing my paper. Its due tomorrow, Blake.玛丽:我正在写完论文。明天就要交了布雷克。Blake: Whats the topic? 布莱克:主题是什么?Mary: Its about Greenland. 玛丽:是关于格陵兰岛的。Blake: Greenland. Hmmm . . . thats part of Canada, right? 嗯那是加拿大的一部分,对吧?Mary: I think you need to study your world geography, Blake.我觉得你需要学习世界地理,布雷克。Blake: Well, isnt it near Canada?它不是在加拿大附近吗?Mary: Yes, its off the coast of northeast Canada, but its part of Denmark.是的,它在加拿大东北部的海岸,但它是丹麦的一部分。Blake: Oh, I didnt know that. Well, whats your paper about exactly?哦,我不知道。你的论文到底是关于什么的?Mary: In my paper, I answer the question Is Greenland really green? In other words, is Greenland covered by a lot of plants and trees?Mary:在我的论文中,我回答了一个问题:“格陵兰真的是绿色的吗?”换句话说,格陵兰是否被许多植物和树木覆盖?Blake: Is it?是吗?Mary: What do you think?你认为如何?Blake: Lets see . . . Greenland is in the Arctic Circle-way up north. Its cold, . . . so Is Greenland really green? Id answer probably not.让我看看格陵兰岛在北极圈的北面。天气很冷,所以“格陵兰真的是绿色的吗?”我会回答“也许不会”Mary: Youd be correct. Its too cold there. In the north, a lotof the ground is frozen. The summers are short, so only the surface thaws.Mary: 你说得对。那里太冷了。在北方,许多土地被冻结了。夏天很短,所以只有表面解冻。Blake: That sounds tough.听起来很难。Mary: Its hard for the construction industry. Its not easy to build in Greenland.建筑业很难。在格陵兰岛建房子可不容易。Blake: It sounds so harsh. Why would anyone want to go there.听起来很艰难。为什么会有人想去那里?Mary: There are big mountain ranges on the coasts. Theyre great for hiking and outdoor sports. And there are lots of animals there. You can sometimes see whales swimming in the harbors.玛丽:海岸上有大山脉。它们很适合徒步旅行和户外运动。那里有很多动物。有时你可以看到鲸鱼在港口里游泳。 Blake: That sounds cool! OK,so if its not really a green place, why was it named Greenland?布莱克:听起来很酷!好吧,如果它不是一个真正的“绿色”地方,为什么它被命名为“格陵兰”呢?Mary: The first settlers wanted to attract other people. They gave it an attractive name.玛丽:第一批移民想吸引其他人。他们给了它一个吸引人的名字。题目:1. What is Marys paper mainly about?玛丽的论文主要是关于什么的?Mary is writing a report about Greenlands plants and trees.玛丽正在写一篇关于格陵兰植物和树木的报告2. What do we learn about Blacks knowledge of geography?Greenland is in the Arctic Circle-way up north. 格陵兰岛在北极圈的北面。3. How did Greenland get its name? 格陵兰是怎么得名的?The first settlers wanted to attract other people. They gave it an attractive name.第一批移民想吸引其他人。他们给了它一个吸引人的名字。4-1-4&4-1-5Jay:Come in here, Elise. You should see this show!Jay:进来,伊莉斯。你应该看看这个节目!Elise: What is it?Elise: 是什么?Jay:Its called The Titanic of the Sky. Its about the Hindenburg, a great engineering feat.Jay:这叫“天空的泰坦尼克号”。这是关于兴登堡,一个伟大的工程壮举。Elise: The Hindenburg . . .Elise:兴登堡Jay:You know, that giant zeppelin that crashed in 1934.Thirty-five people died.Jay:你知道,1933年那个巨大的齐柏林飞船坠毁了,35人死了。Elise: Oh yeah, I remember now. It was flying from Germany to the United States. It crashed as it was landing.Elise: 噢,是的,我记得了。它从德国飞向美国。飞机在降落时坠毁了。Jay:Right. Its so funny looking, dont you think? It doesntlook anything like the airplanes we have today.Jay:对。看起来很滑稽,你不觉得吗?它看起来不像我们今天拥有的飞机。Elise: Thats true. Why would people ride in a zeppelinanyway? It seems so dangerous.Elise: 那是真的。为什么人们会乘坐齐柏林飞艇?看起来很危险。Jay:Well, some people called the Hindenburg mans greatest achievement in flight.They thought it was safe, I guess.Jay:嗯,有些人把兴登堡称为“人类飞行中最伟大的成就”。我想,他们认为这是安全的。Elise: Who rode in it anyway?Elise: 有哪些人乘坐?Jay:Mostly wealthy people. It accommodated between 30 and 40 passengers and crew. One person said it was like a flying hotel.Jay:大多是富人。它容纳了30至40名乘客和机组人员。有人说,这就像一家“飞行旅馆”。Elise: It sounds pretty great.Elise:听起来不错。Jay:Yeah, and it was fast. Thats why people rode it. They wanted to get to their destination faster.Jay:是的,而且速度很快。所以人们才乘坐它。他们想更快地到达目的地。Elise: Why didnt they just take a jet plane?Elise: 他们为什么不乘喷气式飞机?Jay:Elise! You know they didnt have jets back then. Look, in 1934 it took five days to travel from Germany to the U.S. by ship. The zeppelin could do it in half that time.It was speedy.Jay:伊莉斯!你知道当时他们没有喷气式飞机。你看,1934年,从德国乘船去美国需要五天的时间。齐柏林飞艇能在一半的时间内完成,速度很快。Elise: Well, maybe Ill sit down and watch a little bit. Maybe Ill learn something . . .Elise:嗯,也许我可以坐下来看一会儿。也许我会学到一些东西。4-1-6&7&8Jack: I think we should buy a bigger car. Big cars are safer.Jack:我想我们应该买辆更大的车。大车更安全。Kayla: Yes, but on the other hand, they consume more oil.Kayla: 是的,但另一方面,他们消耗更多的油。Jack: They also look really cool.Jack: 它们看起来也很酷。Kayla: Thats true, but there are some SUVs which are not big but also very beautiful.Kayla:这是真的,但是有一些不是很大但也非常漂亮的SUV。Jack: And I think big cars are more fun to drive.Jack: 我觉得开大车更有趣。Kayla: But then again, its very expensive.Kayla: 但是再说一遍,它很贵。Jack: Well, lets get more information about several kinds of cars, okay?Jack:那么,让我们了解更多关于几种汽车的信息,好吗?1.Who most wants a bigger car ,Kayla or Jack?谁最想要一辆更大的车,凯拉还是杰克?Jack2.What does Jack suggest to help resolve the difference of opinion?杰克有什么建议来帮助解决意见分歧?Get more information about several kinds of cars.了解有关几种汽车的更多信息。Track 4-1-9My country has two very famous buildings called the Petronas Towers. The buildings are made of glass, steel, and concrete. They were designed by an American architect, but he used a Malaysian style. They were finished in 1998, and they were the tallest buildings in the world at that time. Each tower has 88 floors, and is 452 meters high. I really like the Petronas Towers. They show both the modern and the traditional side of my country. 我国有两座非常有名的建筑物,叫做“双子座塔”。这些建筑物是由玻璃、钢和混凝土组成的。它们是由一位美国建筑师设计的,但他使用的是马来西亚风格。它们于1998年完工,是当时世界上最高的建筑。每座塔有88层,452米高。我真的很喜欢双子座塔。它们既显示了我国现代的一面,也显示了我国传统的一面。Track 4-1-10&11Modern buildings: We love them, We hate them.The world-famous Louvre Museum in Paris is almost 500 years old, and it faced a very modern problem: There simply wasnt enough space for six million visitors each year. In 1989, American architect I.M. Pei designed a striking glass pyramid in the buildings center to be a visitor entrance and shopping arcade. But he also started an angry debate. Some people felt his glass building was a piece of art, like the ones inside the museum. Others said it was just an ugly, modern mistake.现代建筑:我们爱他们,我们恨他们巴黎世界著名的卢浮宫已经有近500年的历史了,它面临着一个非常现代的问题:每年都没有足够的空间容纳600万游客。1989年,美国建筑师贝聿铭在建筑中心设计了一个引人注目的玻璃金字塔,作为游客的入口和购物中心。但他也引发了一场愤怒的辩论。有些人觉得他的玻璃建筑是艺术,就像博物馆里的那些。其他人说这只是一个丑陋的,现代的错误。Kyoto, Japan, is the countrys ancient capital, and the heart of its culture. Its railroad station was too small for the millions of visitors. In 1997, the city completed a new station in a huge shopping center, right in the oldest part of the city. Designed by Hiroshi Hara, the building also contains a hotel and department store. Before it was built, critics said that the high, wide, modern building would destroy the citys traditional look. On the other hand, supporters said it would bring new life into the city center.日本京都是日本的古都,也是日本文化的中心。它的火车站太小了,不能容纳数百万的游客。1997年,该市在一家大型商店建成了一个新的车站。市中心,就在城市最古老的地方。这座建筑由原广志设计,还包括一家酒店和一家百货公司。在它建成之前,评论家们说高、宽,现代的建筑 会破坏这个城市的传统面貌。另一方面,支持者说这将给市中心带来新的生活。Track 4-1-12&4-1-13The future building boom?未来的建筑热潮?Interviewer: What do you think is the biggest problem facing our cities?记者:你认为我们城市面临的最大问题是什么?Erika:I think its overcrowding. Talk to anyone living in a major metropolitan area and they will say the same thing;Theres no space. Even the suburbs are getting crowded.Erika:我想是人满为患。和住在大都市区的人交谈,他们会说同样的话,没有空间。就连郊区也越来越拥挤。Interviewer: Well, in some places there simply isnt any land left for building, right?面试官:嗯,在一些地方根本就没有土地可供建设,对吗?Erika:Yes, thats true, but you have to think creatively. You cant give up so easily.Erika: 是的,那是真的,但你必须要创造性地思考。你不能轻易放弃。Interviewer: Think creatively? What do you suggest?记者:创造性地思考?你有什么建议?Erika:What Im saying is that we can build more structures underground. We can add parking lots, malls, hotels, and even apartment buildings. Theres plenty of space.Erika:我的意思是我们可以在地下建造更多的建筑。我们可以增加停车场,购物中心,酒店,甚至公寓楼。有足够的空间。Interviewer: Isnt it expensive?记者:是不是很贵?Erika:Yes, it can be. In the past building underground has been very expensive. However, we have newtechnology that will bring the cost down. It involves using robots. You dont have to pay robots a salary! Erika:是的,确实是。在过去,地下建筑是非常昂贵的。然而,我们有新的技术可以降低成本。它涉及到使用机器人。你不用付机器人工资!Interviewer: Isnt building down more dangerous than other kind of construction?记者:“建地下建筑”是不是比其他建筑更危险?Erika:Actually, I think its safer than building skyscrapers, for example. Remember, we already do it. We have subways and underground shopping malls. Im just suggesting we invest in a variety of bigger projects and that we dig deeper.Erika:事实上,我认为这比建造摩天大楼安全。记住,我们已经做到了我们有地铁和地下购物中心。我只是建议我们投资于各种更大的项目,并深入挖掘。Interviewer: What would you say to people who doubt your idea?记者:你会对那些怀疑你想法的人说什么?Erika:I can understand their feelings. Whenever theresa new idea, it can cause controversy. But building down is not some kind of impractical idea. It makes sense. There is so much space underground: It can accommodate a lot of traffic, storage, and people. With the new technology we have, wed be crazy not to consider the idea -its the wave of the future!Erika:我能理解他们的感受。只要有新的想法,就会引起争议。但是,“建立地下建筑”并不是什么不切实际的想法。这不足为奇地下有这么多的空间:它可以容纳大量的交通、储存和人员。有了我们的新技术, 如果不考虑这个想法,我们会疯掉的-这是未来的潮流!1. What dose “building down”mean?“楼下”是什么意思? Structures underground. 地下建筑。2. What did Erika say to support her view that building down is the solution to overcrowding in cities?Erika 说了些什么来支持她在城市里建房子是解决过度拥挤问题的方法的观点?We have newtechnology that will bring the cost down.我们有新技术可以降低成本。4-1-16&4-1-17Bart:So what exactly did you do over the summer?那么你这个夏天到底做了什么?Gustav:We worked as volunteers at Glacier National Park.我们在冰川国家公园当志愿者Bart:Ive never been there. Whats it like?我从没去过那里。是什么样的?Carolina:Its beautiful. There are mountains and lakes and, of course, glaciers!很漂亮。有山有湖当然还有冰川!Bart:How was the job?工作怎么样?Gustav:We had to do a lot of physical work. It was kind of hard.我们不得不做很多体力活。有点难。Carolina:Thats true, but it was exciting, too! We actually saw bears!Carolina:这是真的,但也很令人兴奋!我们真的看到熊了!Bart:Wow! That does sound exciting. Maybe I should apply. Ill need a job next summer.Bart:哇,听起来真令人兴奋。也许我该申请。明年夏天我需要一份工作。Carolina:Sorry, Bart, but you cant apply to that program. Its a special program for international students.Carolina:抱歉,巴特,但你不能申请那个项目。这是一个针对国际学生的特殊项目。4-1-18(AudioTrack4-1-18)Conversation1A:l wouldliketoliveinacityapartment.Itwouldbenearpublictransportationasthatwouldsavealotoftime.Ido notwanttowastetimecommutingseveralhourseachdayfromhometouniversity.A:我想住在城市公寓里。它将接近公共交通,因为这将节省大量时间。我不想把时间浪费在每天从家里到大学上几个小时的通勤上。 B:That isverynice,butIdprefertoliveinthesuburbs.Thepricestherearelowerandwewouldbeabletoaffordahousewithbiggerbedrooms.B:那很好,但我更喜欢住在郊区。那里的价格比较低,我们可以买得起一套有更大卧室的房子。A:Itwouldbecheaper,butdontyouthinkthesuburbswouldbeinconvenient?A:这样会更便宜,但你不认为郊区会很不方便吗?B:Well,youhaveapointthere,sowewouldneedtogetacartoo.B:嗯,你说的有道理,所以我们也需要买辆车。Conversation2A:l wouldprefertoliveinthesuburbs.Wewouldenjoythepeaceandquiet,awayfromallthecitynoise.Moreover,itwouldbeagoodenvironmentforstudy.A:我宁愿住在郊区。我们将享受宁静的宁静,远离城市的喧嚣。此外,这将是一个良好的学习环境。B:Evenso,Ithinklifeinthesuburbswouldbeboring.Wedhavenothingtodoonweekends.B:即使如此,我认为郊区的生活还是很无聊的。周末我们没有什么可做的。Unit 1, Lesson BTrack 4-1-21Dictation:Listen to the story summary. Fill in the blanks with what you hear.听故事总结。用你所听到的填空。Takeshi and Roberto walk by a construction site and start talking about all the buildings that are being built in New York. Takeshi then talks about how much he admires the skyscrapers. Suddenly, Takeshi starts taking pictures of the site, but Roberto cant understand why because nothing has been built yet. Takeshi explains that he thinks something famous may be there someday, like a hotel where the rich and famous stay, and he wants to be the only one with pictures of it before it was built. The funny part is when Roberto asks one of the construction workers whats being built on the site-it turns out its going to be a parking garage!Takeshi和Roberto经过一个建筑工地,开始谈论纽约正在建造的所有建筑。然后,武志谈到了他对摩天大楼的钦佩之情。突然,带着 石开始拍摄这个网站的照片,但是罗伯托不明白为什么,因为还没有建好。Takeshi解释说,他认为有一天会有一些著名的东西出现在那里,比如一家旅馆。 他是一位富有而著名的旅店,他想成为唯一一个在它建成之前就有照片的人。有趣的是当罗伯托问其中一个建筑工人在工地上建造什么建筑时 原来那是个停车场!UNIT3Track 4-3-2&4-3-3Conversation 1Woman 1:What are you watching?你在看什么?Woman 2:Oh, just the news. 哦,只是个新闻。Woman 1:Can I change the channel?我可以换频道吗?Woman 2:In just a minute. I want to see the end of this report.等一下。我想看到这份报告的结尾。Woman 1:I didnt know you were interested in the news.我不知道你对这个新闻感兴趣。Woman 2:Well, its Christiane Amanpour. Shes really great. She usually reports from London - the city where she was born.Well, its Christiane Amanpour.她真的很棒。她经常在伦敦报道新闻她出生的城市。Woman 1:I dont know her.我不认识她。Woman 2:Shes an international correspondent. She goes to some really dangerous places. When theres a war, shes usually there.她是个国际记者。她去了一些非常危险的地方。当有战争时,她通常在那里。Woman 1:Sounds scary.听起来很吓人。Woman 2:Yeah. And - get this - shes a wife and mother, too.嗯,她同时也是妻子和母亲。Woman 1:Thats very impressive!太令人印象深刻了!Conversation 2Man 1: Thats a strange - looking book. What is it?那是本奇怪的书。那是什么?Man 2: Its the writings and photos of Dan Eldon. He was a photojournalist.这是丹埃尔顿的作品和照片。他是个摄影记者。Man 1: A photojournalist?摄影记者?Man 2: Yeah. A photographer and a journalist. He was born in London in 1970. The book tells all about his life and his dangerous adventures.嗯,摄影师和记者。他1970年出生于伦敦。这本书讲述了他的生活和他的危险冒险。Man 1: Well, the book certainly looks interesting. Has he written anything else?这本书看上去确实很有趣。他还写了什么吗?Man 2: He wrote a book when he was younger. Unfortunately, he wont be writing anything else - he was killed.他年轻时写了一本书。不幸的是,他不会再写其他东西了-他被杀了。Man 1: He died?他死了?Man 2: Yeah. Its really sad. He was only 22. He was killed while working in Africa.嗯,真的让人很伤心。他才22岁。他在非洲工作时被杀了。Track4-3-4&4-3-5Joe: What are you reading, Maria?你在读什么玛丽亚?Maria: The Daily News.每日新闻。Joe:
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 安全培训表制作教程课件
- 2025年福建省永春县城市建设集团有限公司及权属企业招聘6人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(黄金题型)
- 2025春季北京师范大学保定实验学校(第32届)教师招聘66人考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025年宿州市宿马园区两站两员招聘11人模拟试卷及参考答案详解1套
- 2025贵州遵义市住房和城乡建设局面向基层选调所属事业单位人员2人模拟试卷带答案详解
- 2025江苏苏州高新区镇湖街道招聘村(社区)工作人员笔试考前自测高频考点模拟试题(含答案详解)
- 2025广西南宁市青秀区发展和改革局招聘2人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解一套
- 2025年白城市暨洮北区人才交流中心就业见习岗位和见习人员征集模拟试卷及答案详解参考
- 2025河南许昌市消防救援支队招聘政府专职队员50人模拟试卷及答案详解1套
- 2025年福建省泉州市晋江智信大数据科技有限公司招聘10人模拟试卷带答案详解
- 城乡燃气管道维护保养技术方案
- 2025年西藏公开遴选公务员笔试试题及答案(A类)
- 水土保持治理工应急处置考核试卷及答案
- 初中学生心理健康辅导手册
- 工业园区储能项目商业计划书
- 仓库搬运安全培训内容课件
- 抗炎药物作用机制研究-洞察及研究
- 2025至2030中国航空保险行业项目调研及市场前景预测评估报告
- (2025年标准)吊篮移交协议书
- 中专院校普法课件
- 水泵检修基础知识培训课件
评论
0/150
提交评论