




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时作业13Unit 5Section Reading and Thinking.单句语法填空1Given (give) more attention, the tree could have grown better.2Lightning is one of the natural phenomena (phenomenon), so you neednt be afraid of it.3I find that doing physical exercise a couple of times a week makes me feel more energetic (energy)4According to my own understanding, a good teacher is also a good performer (perform) in class.5We have reached a stage where we must take effective measures to protect the environment from being polluted.6It was obvious to all that he had changed his original (origin) idea.7He made a lot of money by doing a parttime job, enabling (enable) him to go on with his study.8As is reported, the activity is very successful.9A few months after he had arrived in China, Mr. Smith fell (fall) in love with the people and the culture there.10Even if they met for the first time, they talked as if they were good friends.阅读理解AYou might have noticed that the ringing sound of basketballs was almost like the beat to a song.But did you know that it could be taken seriously as music?The music group STOMP has taken everyday objects and turned them into instruments. The music it has created is a hit all over the world.STOMP was formed by British musicians Luke Cresswell and Steve McNicholas. They met in the early 1980s when they were both working as buskers, the British term for street performers. Cresswell and McNicholas were part of a busking group called Pookiesnackenburger that became very popular throughout Britain.Cresswell was a drummer (鼓手) for the group. Because they performed on the street, he could not set up a traditional drum set. Instead, he wore one drum that hung around his shoulders. To be able to make different sounds, Cresswell began beating on everyday objects that he could find during performances. This creative drumming led to the idea for STOMP.STOMP made its first public appearance at Londons Bloomsbury Theatre in 1991. The performers used oneofakind instruments, such as empty water bottles, basketballs, and matchboxes to create music. Wearing overalls and Tshirts, they danced around on a stage made to look like a closed warehouse (仓库). STOMP was a great success, winning many theater awards and drawing huge crowds (人群) In 1994, STOMP came to the United States and played at the Orpheum Theater in New York City. Years later it is still playing there! To celebrate its tenyear anniversary (周年纪念), the then New York City Mayor Michael Bloomberg renamed the street outside the theater STOMP Avenue.STOMP has now toured all over the United States and most of the world. One reason STOMP is so popular is that anyone can enjoy it. There are no words or story. People from all cultures can understand it, no matter which language they speak.【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了著名的打击乐器乐队STOMP。1What makes STOMP a special music group?AThere are few words in its music.BIt usually performs in warehouses.CThe performers wear special clothes.DIt uses everyday objects as instruments.答案与解析:D细节理解题。由第二段中的“The music group STOMP has taken everyday objects and turned them into instruments.”可知,该乐队使用日常物品进行音乐创作。2What can we learn about STOMP?AIt was created in 1980.BIt was formed in Britain.CIt was named after a street.DIt was part of Pookiesnackenburger.答案与解析:B细节理解题。由第三段中的“STOMP was formed by British musicians”和第五段中的“STOMP made its. Londons Bloomsbury Theatre”可知,该乐队由英国音乐家在英国组建。3Who was behind the creative idea for STOMP?ALuke Cresswell. BA busking group.CSteve McNicholas. DMichael Bloomberg.答案与解析:A细节理解题。由第四段中的“Cresswell began beating on. led to the idea for STOMP”可知,Cresswell创造性的击鼓方式促成了STOMP的音乐特点。4Which shows the correct order of the following events?aSTOMP began performing at the Orpheum Theater.bSTOMP began performing at the Bloomsbury Theatre.cMichael Bloomberg named a street STOMP Avenue.dLuke Cresswell and Steve McNicholas worked as buskers.Adbac.Bdabc.Cbacd. Dbadc.答案与解析:A细节理解题。由第三段中的“Luke Cresswell and Steve McNicholas. working as buskers”,第五段中的“STOMP made its. Londons Bloomsbury Theatre in 1991”,第六段中的“In 1994, STOMP came to. Orpheum Theater”和“To celebrate its tenyear anniversary. STOMP Avenue”可得知本题中四个事件发生的时间顺序。BMore Americans expect to work past their 65th birthdays and never retire, says a recent study. The Associated Press with the NORC Centre for Public Affairs Research questioned 1,075 people, who were aged 50 and older. Onefourth of them said they never planned to retire. That was even truer for lowincome earners in that age group.In America, the age of 65 is the traditional age to retire. 60 percent of the people aged 50 to 64 said they expected to work past their 65th birthdays. More than half of those who were already older than 65 said they planned to keep working, too. They said they were working an average of 31 hours per week.Those 50 years of age or older said finances (财务) were the most important factor in the decision on when to retire. A majority (多数) of older workersespecially those who were 65 and older planned to change employers or move into an entirely new job, as they headed into the later years.Onethird of the people earning less than $50,000 a year said they would keep working. About 20 percent of those who earned more than $100,000 said they would never retire.As baby boomers people born between 1946 and 1964 reach the age of 65, the United States will have more older people than ever before. The number of Americans who were 65 years old and older jumped 21 percent or to 35.5 million between 2002 and 2012. That number is expected to reach 92 million by 2060.【语篇解读】本文是议论文,是社会文化类的话题。文章介绍了一项对美国老年人退休态度的调查,结果是大多数人退休后想继续工作。5What can we learn from Paragraph 1?AAmericans were not sure when to retire.B1,075 people who were 50 took part in the study.CHighincome earners were not willing to work past 65.DLowincome earners were more willing to continue working.答案与解析:D细节理解题。根据第一段的“That was even truer for lowincome earners in that age group.”可知,人们挣得越少,越不想退休,越想继续工作。6Which of the following might affect Americans retirement age?ATheir decision.B31 working hours.CThe money that they make.DThe traditional age to retire.答案与解析:C推理判断题。根据第三段的“Those 50 years of age or older said finances were the most important factor in the decision on when to retire.”可知,年纪大一些的人经济状况是他们决定什么时候退休的最主要的因素。7What would happen in the career of most older workers?AThey would be paid less.BThey would change their jobs.CThey would earn more money.DThey would have a talk with employers.答案与解析:B细节理解题。根据第三段的“A majority of older workers. planned to change employers or move into an entirely new job.”可知,美国大部分老年人退休以后都打算更换工作。8What is the best title of this text?AAmerica will have more older people.BOlder Americans have to work past 65.CAmerican people will have new jobs after 65.DOlder Americans maybe expect never to retire.答案与解析:D主旨大意题。根据第一段的“More Americans expect to work past their 65th birthdays and never retire.”可知,美国人或许永远都不想退休。.完形填空Fresh out of acting school, I got a job with a touring theater company. The terms were unreasonable: $300 for a months work, to be _1_ at the end of that month. Only one meal a day would be _2_ ; for the rest, we were on our own.Our first venue (演出地点) was a holiday center. The waiters _3_ us from the start. They refused to give us spoons and knives at dinner, while our meal cooled. It was _4_ .At the second venue, we _5_ to make some changes to the show for the new stage. While we practiced, I saw a table being set. I felt _6_ . It was midday, which _7_ that they were serving us lunch. Getting lunch would mean no hot dinner because of the “one meal a day” item. We _8_ depended on dinner being our hot meal of the day.We were called over to _9_ . The table was beautifully set. The sandwiches were generous. Afterward, I told the headwaiter that we _10_ our one meal to be dinner. Our dinner would be at six, the headwaiter said. He _11_ that the “one meal a day” item in our contract (合同) was stupid and the venue would _12_ us lunch and dinner daily.We returned at six, _13_ and nervous because this seemed too good to be _14_ . We were served by a _15_ waiter who sang to us. He refilled our water glasses and took orders for coffee. At the end, we tried to bus our dishes to the kitchen, _16_ the headwaiter said that we didnt have to do that and explained, “It is only _17_ for us if you let us do it right.”That was 20 years ago, and I learned a _18_ that III never forget: Take pleasure in _19_ . Be kind. Treat those who have _20_ to give you as well as you would treat a paying customer.【语篇解读】本文是记叙文。作者在一个巡演剧团工作时,见证了两个不同演出场地服务生对待工作和顾客的不同态度。这件事让作者深受启发,学会应该如何对待工作和他人。1A.spent BpaidCcollected Dsaved答案:B2A.provided BsharedCmade Dsold答案与解析:A由“The terms”和“for the rest, we were on our own”以及上文中的“I got a job with a touring theater company”可知,作者在一个巡演剧团找到一份工作。工资是一个月300美元,月末“支付(paid)”。每天“提供(provided)”一顿饭餐,其余的自己解决。3A.forgot BmissedCavoided Ddisliked答案:D4A.understandable BunpleasantCinteresting Dunnecessary答案与解析:B由本段中的“They refused to give us spoons and knives at dinner, while our meal cooled”可知,第一个演出场地的服务生从一开始就“不喜欢(disliked)”我们。就餐时他们不给我们拿餐具,饭菜都凉了, “让人很不愉快(unpleasant)”。5A.agreed BseemedCneeded Dpretended答案与解析:C由下文中的“for the new stage”和“While we practiced”可知,我们“需要(needed)”调整一下节目。6A.satisfied BsurprisedCbored Dtired答案:B7A.held BrequiredCmeant Dtold答案与解析:C由“We. depended on dinner being our hot meal of the day”可知, “我”看到有人在摆桌子,感到很“惊讶(surprised)”。那会儿是中午, “也就是说(meant)”他们在给我们准备午餐。8A.really BsuddenlyCfinally Dprobably答案与解析:A由上文中的“Getting lunch would mean no hot dinner”和下文中的“I told the headwaiter. to be dinner”可知,我们“真正(really)”指望一天中那顿热乎乎的晚餐。9A.speak BhelpCcook Deat答案与解析:D由“The table was beautifully set. The sandwiches were generous”可知,此处表示我们被叫过来“吃饭(eat)”。10A.allowedBwantedCencouraged Dordered答案与解析:B由上文中的“We. depended on dinner being our hot meal of the day”以及下文中的“Our dinner would be at six,the headwaiter said”可知, “我”告诉服务生领班我们“想(wanted)”让每天提供晚饭。11A.hoped BimaginedCadded Dguessed答案:C12A.give B. showCfind Dlend答案与解析:A由上文中的Our dinner would be a
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 高级涂装证考试题及答案
- 2025年设立合伙企业出资的合同范本
- 服装手绘考试题目及答案
- 中国工业用酶项目商业计划书
- 中国植物藻类提取物项目投资计划书
- 电站水机考试题及答案
- 电梯考试题目及答案大全
- 电力财务考试题目及答案
- 中国无磷水处理剂项目商业计划书
- 拟建年产2万吨萘系高效减水剂可行性研究报告
- 2023年8月26日全国事业单位联考A类《职业能力倾向测验》真题+解析
- 【初中物理】《跨学科实践:为家庭电路做设计》课时教案-2025-2026学年人教版九年级全册物理
- 2025年国企中层干部竞聘考试试题及答案解析
- 2025年京东自营初级售前客服考试及答案2
- 江浙皖高中(县中)发展共同体2025-2026学年高三上学期10月联考化学试题(含答案)
- 压力容器教育培训知识课件
- 安全生产费用投入台账明细
- 【初中数学】期中(第13-15章)综合自检卷-2025-2026学年数学八年级上册(人教版2024)
- 防爆安全教育培训记录课件
- 中国联通成都市2025秋招面试典型题目及答案
- 2025银川市第一幼儿园招聘保健医1人笔试模拟试题及答案解析
评论
0/150
提交评论