2016秋英语人教版必修5练习:Unit 2 The United Kingdom 1.doc_第1页
2016秋英语人教版必修5练习:Unit 2 The United Kingdom 1.doc_第2页
2016秋英语人教版必修5练习:Unit 2 The United Kingdom 1.doc_第3页
2016秋英语人教版必修5练习:Unit 2 The United Kingdom 1.doc_第4页
2016秋英语人教版必修5练习:Unit 2 The United Kingdom 1.doc_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 2The United Kingdom课时训练基础夯实.单词拼写1.This church is a fine example of Norman (建筑).答案:architecture2.The President announced this action and explained its background over (全国范围的) television on 22 October.答案:nationwide3.R speaking,Id say we need about $500.答案:Roughly4.She selected a diamond ring from the c.答案:collection5.From its exports the small country can earn foreign c,and begin to pay off its huge debts.答案:currency6.He is (不愿意) to accept his mothers advice.答案:unwilling7.What exactly do you hope to (完成)this year?答案:accomplish8.The teachers explanation has helped to (澄清) the puzzling problem.答案:clarify9.The story has a a lot of interest from the media.答案:attracted10.She found herself in c with her parents over her future career.答案:conflict.用括号内所给单词的适当形式填空1.He went to university to learn (architect).答案:architecture2.He wanted to (clarify)this problem for the public.答案:clarify3.Its useful to have a (convenience) supermarket.答案:convenient4.She was unable,or (will),to give me any further details.答案:unwilling5.The first part of the plan has been safely (accomplish).答案:accomplished6.On the shelf was his mothers (collect) of crystal vases.答案:collection7.My English teacher is trying to make his lessons more (enjoy) by using games.答案:enjoyable8.How can you treat your guests so (rough)?答案:roughly.句型转换1.How many countries does the UK consist of?How many countries is the UK ?答案:made up of2.It is a pity that the industrial cities built in the nineteenth century do not attract visitors.It is a pity that the industrial cities in the nineteenth century do not attract visitors.答案:which was built3.On my way to the station something was wrong with my car.On my way to the station my car .答案:broke down4.When she saw many visitors enjoying looking at the beautiful old Chinese pots and other objects on show,she felt very proud of her country. many visitors enjoying looking at the beautiful old Chinese pots and other objects on show,she took her country.答案:Seeing;pride in.课文浓缩When asked why different words are used to describe these four countries:England,Wales,Scotland and Northern Ireland,theres no need to debate any more.You can 1. this question if you study British history.Now when people refer to England you find Wales 2.(include) as well.Great Britain was the name given when England and Wales 3.(join) to Scotland.Just as they were going to get Ireland 4. to form the United Kingdom,the southern part of Ireland 5. away to form its own government.To their 6. the four countries do work together in some areas,but they still have very different 7.England is the largest of the four countries and for 8.(convenient) it is divided roughly into three zones.Most of the population settled in the south,but most of the industrial cities in the Midlands and the North of England.London with its museums,art 9.,theatres,parks and buildings is the greatest historical treasure of all.It is the centre of national government and its 10.答案:1.clarify2.included3.were joined4.connected5.broke6.credit7.institutions8.convenience9.collections10.administration.翻译句子1.一星期有七天。(consist of)答案:A week consists of seven days.2.美国划分为50个州。(be divided into)答案:The USA is divided into 50 states.3.那条狗挣脱了主人的控制。(break away from)答案:The dog broke away from its owner.4.他在报告中遗漏了一些重要信息。(leave out)答案:He left out some important information in the report.5.互联网使得我们相互联系便利了。(convenient)答案:The Internet makes it convenient for us to get in touch with each other.能力提升.阅读理解A(导学号51960014)Tower Bridge is a rather unusual area of London.Not only is it one of the most famous bridges in the world,it also connects two districts,that is,Southwark and Tower Hamlets.There is also a lot of work in both districts,which is starting to attract an increasing number of young professionals and families.Tower Bridge itself is a tourist attraction and visitors from all over the world come to see the various exhibitions that can be viewed from inside the structure.It must be one of the few bridges in the world which serves two purposes of being a tourist attraction and a connecting structure that allows traffic to pass from one side of the river Thames to the other.Therefore,to get a full view of the area and what it is like to live near Tower Bridge,one must look at both the bridge itself and the two associated districts.Tower Bridge was built in the late 1800s and has become an impressive symbol of London.It is also situated near the Tower of London,which is where it got its name from.The bridge holds many exhibitions,which attract both domestic and overseas visitors.On the bridge,visitors can learn about how it was constructed.Guests can also take a tour of the bridge and view the interactive displays and videos which provide an entertaining and informative guide to its history.It also contains a lot of artworks from British artists in addition to the Victorian Engine Rooms,completed with sounds and smells that transport the visitors back in time to the origins of Tower Bridge.The structure of the bridge also offers breathtaking views of the city,and allows guests to walk into the high level walkways,42 meters above the Thames.It is also possible to hire rooms at the venue for private functions and parties.While visiting London,dont forget the wonderful bridge.1.Tower Bridge is considered unique in that .A.it is used to connect two important districtsB.it is used both as a tourist attraction and a connecting structureC.it witnesses many people pass by every dayD.it is located on the edge of Tower Hamlets答案:B提示:细节理解题。依据文章前两段可知,塔桥除了作为连接两个行政区的建筑以外,它还是世界上少有的作为旅游景点的一座桥梁。故选B项。2.If you pay a visit to Tower Bridge,.A.you may be lucky to be offered a good jobB.you may get a chance to visit exhibitionsC.you have to make a start from SouthwarkD.you may be deeply shocked by the luxury答案:B提示:细节理解题。依据文章第二段中的“visitors from all over the world come to see the various exhibitions”可知,这里举行各种各样的展览。故选B项。3.To know well the area of Tower Bridge,.A.you should have a look from inside the structureB.you must observe the bridge and the two districtsC.you should study the connecting structure carefullyD.you must stay at the river Thames for a time答案:B提示:细节理解题。依据文章第三段可知,要想全面地了解这个地方和塔桥附近的状况,一定要观察桥梁本身和两个相关的行政区。故选B项。4.Tower Bridge was named because .A.it is just located in the center of LondonB.it has a big tower at one end of the bridgeC.it is built just beside the river ThamesD.it stands near the Tower of London答案:D提示:细节理解题。依据文章第四段中的“It is also situated near the Tower of London,which is where it got its name from.”可知塔桥得名的原因。故选D项。B(导学号51960015)The name England comes from the words “Angle land”.The Angles were people who came from northern Germany in the 5th and 6th centuries,after the Romans had left.The French name for England is Angleterre,which also means “Angle land”.There were also invasions (侵略) of southern England by Saxons and Jutes (people from another part of northern Germany).English people are sometimes called Anglo-Saxons.The Celts who used to live in this area were forced to move back into Scotland,Ireland,Cornwall and into Western France (the area known as Brittany).England at first became a series of kingdoms,the strongest of which was Wessex (the name comes from West-Saxon).The names of many of the areas in England come from this periodfor example,the name Sussex comes from South-Saxon,Essex from East-Saxon,and East Anglia from East-Angle.The Vikings then came from Denmark,and later the Normans invaded from France.Eventually England,Wales,Scotland and Northern Ireland were united,forming the United Kingdom.The English language is the main language spoken throughout England,although there are many different accents.It can be difficult to know how to spell or to pronounce some English words,because the language has been influenced by Latin and Greek (languages used at the time of the Romans,and used in religion and education until recent times),German (the language of the Angles,Saxons and Jutes),French(the language of the Normans),Gaelic/Scots (Celtic languages) and Danish (the language of the Vikings).There are now many people throughout the United Kingdom who speak a foreign language either as their first or second language,mainly due to immigration (移民) from Europe or the Commonwealth (countries which used to be part of the British Empire).5.According to the first paragraph,which of the following statements is NOT true?A.The Romans were forced to leave England when the Jutes attacked there.B.The Celts used to live in England but left for some reason.C.Southern England once was attacked by Saxons and Jutes.D.Angles and Saxons came from different parts of northern Germany.答案:A提示:细节理解题。根据第一段中的“The Angles were people who came from northern Germany in the 5th and 6th centuries,after t

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论