2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十一)牛津译林版选修6.docx_第1页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十一)牛津译林版选修6.docx_第2页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十一)牛津译林版选修6.docx_第3页
2019_2020学年高中英语阅读强化训练(十一)牛津译林版选修6.docx_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

阅读强化训练(十一)(建议用时:25分钟) 阅读理解I love fresh, local food that doesnt travel for days before it gets to me. Ive turned this interest into healthy baking business thats expanded and grown in popularity. I discovered a love for baking and cooking when I was 8. Around that time, my mom was found to have a wheat allergy, which means she cant eat the type of flour(面粉) most people eat.Because she was missing many of her favorite foods, I started experimenting with spelt flour to see if I could make some of the things she was missing. Spelt flour has a different type of protein that is easier to digest, so its a great choice for people who are allergic to wheat.Soon I was making many of the meals and all the baked food for my family. I started working with Martin Ruiz, who had a bakery at the market. A few months later, one day I saw a notice saying that a national healthy grocery chain was looking for local vendors(供应商). This opportunity fit my plans to provide freshbaked, snacksized spelt products for people who cant eat wheat. I made an application and about a month later the notice came that I had been accepted! Over the next few months, things started moving fast. I had to make decisions on labels, packaging, and which products to market first.Running the business is part of my education now. Im learning management skills: my dad delivers products since I dont have a license yet; my mom helps with lots of details, including driving me to my kitchen 20 miles away;my two brothers help me with packaging and dishes.My philosophy(哲学)of healthy eating is:“Go local! Eat freshly. Try new things. And support local business and companies.”【解题导语】本文是一篇记叙文。作者讲述了自己是如何把对烹饪和烘焙的爱好发展成为一门健康烘焙生意的。1Which word can best describe the author according to Paragraph 2?AGenerous.BIntelligent.CFarsighted.DConsiderate.D解析:推理判断题。根据第二段可知,作者的母亲由于对小麦过敏,许多钟爱的食物都不能吃,作者为此专门尝试用spelt小麦粉做食物,让母亲不会错过她喜爱的食物。由此推知,作者是一个考虑周到、细心体贴的人。2What is special about the authors products?AThe brand.BThe grain used.CThe quality.DThe market value.B解析:细节理解题。根据第三段This opportunity fit my plans to provide freshbaked, snacksized spelt products.可知,作者的产品都是spelt小麦粉做的,也就是说,他的产品的特别之处在于其所使用的谷物原材料。3What can we learn about the author from the text?AHis family actively support his business.BHe started his baking business all by himself.CHis products are sold to people around the country.DHe took an interest in cooking because of his mom.A解析:推理判断题。根据第四段可知,作者的家人通过各种方式帮助他运作烘焙生意。由此推知,他们积极地支持着作者的生意。4What is the text mainly about?AHow to form a healthy eating habit as a student.BHow the author set up his healthy baking business.CHow the author found his love for fresh local food.DHow to find a balance between business and studies.B解析:主旨大意题。阅读全文尤其是第一段Ive turned this interest into healthy baking business.可知,文章主要讲述了作者是如何开始健康烘焙生意的。 语法填空The best family vacation I had ever had was going on a trip to Myrtle Beach. The trip was 1._(probable) about 20 years ago when there were no such things as computers, mobile phones or portable video games. So 2._(pass) the many hours of travel, my brother and I had to entertain 3._(we). My mum packed up everything in our jeep so that we had our own little playroom. We would play games in it. When a fight was likely to break out between us, we would 4._(send) back to our own seat until we could be friendly to each other again.The trip gave us many hours of 5._(enjoy). We had a wide variety of exciting games. But the most 6._(impress)thing was when we used each others face to make funny faces. We would see how far we could stretch each others mouth open and how thin we could make each others eyes 7._pulling. We would keep 8._(go) until one of us begged for mercy.So while I can remember us having a great time on the beach, 9._ always makes me smile the most about the trip is remembering 10._pain that our faces were in after the trip.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者回忆了小时候在没有电脑、手机、电子游戏时旅途中打发时间的故事。1probably解析:空白处所填词在句中修饰动词,故需用probable的副词形式。2to pass解析:to pass the many hours of travel是不定式短语作目的状语。3ourselves解析:根据句意可知,宾语指的是my brother and I, 与主语相同,故需用反身代词。4be sent解析:主语we与动词send之间为被动关系,故用被动语态;情态动词would后接动词原形,故此处填be sent。5enjoyment解析:空白处所填词作of的宾语,故需用enjoy的名词形式。6impressive解析:空白处所填词在句中修饰名词thing,故需用impress的形容词形式。7by解析:旅途中作者印象最为深刻的是和弟弟通过拉长对方的嘴巴和眼睛来做鬼脸。“by动名词(短语)”作状语,表示方式。8going解析:keep后跟动名词形式作宾语。9what解析:what always makes me smile the most about the trip是主语从句,what在句中作主语。10the解析:本句句意:关于那次旅行让我笑得最多的是回想起旅行过后脸上的疼痛。定语从句that our faces were in修饰名词pain, the pain此处表特指。 短文改错Since I was a child, I had been dreaming visiting Qingdao. But it was not until this summer when my dream came true. I have spent three days in Qingdao. I first went to the famous Bathing Beach, which I swam for the first time. The next day, I went to climb Mount Lao, the mountain famous for Taoism, which greatly impressed myself with its beautiful scenery and rich culture. When visiting Zhanqiao Pier, I took many beautiful photo. This trip is of great useful to me. It not only broadened my horizons, and made me learned how to take care of myself and deal with problems on my own.答案:Since I was a child, I had been dreaming visiting Qingdao. But it was not until this summer my dream came true. I spent three days in Qingdao. I first went to the famous Bathing Beach, I swam for the first time. The next day, I went to climb Mount Lao, moun

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论