




已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
广东大埔县2017高考英语语法填空一轮综合训练(二)2016高考训练题。阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。Fay:Hi, Jerry. Im thingking of applying 61_a job with a multinational(跨国的) company, but Im worried about having an interview in English. Can you give me any good tips?Jerry:Hmm. Thats a tough one. I guess the first thing is to try to make 62_good impression.Fay:That sounds good. But 63_(serious), how canI do that?Jerry: To begin with, you should firmly shake the interviewers hand and keep eye contact while 64_(greet) him or her with a smile.Fay:Ah, “body language” is really important, isnt it? Jerry: Yes. The second thing is to be confident. You gain 65_(confident) from being prepared. You should learn a little bit about the company before the interview. Find out what they do, how long theyve been in business, 66_their business motto is, that kind of thing.Fay:I never 67_(think) about that before. Youre smart, Jeery! But what should I do 68_I cant remember an English word when Im answering a question?Jerry:In 69_case, you have to paraphrase. In other words, you have to explain what you want to say.Fay:Thats very 70_(help), Jerry. Thanks very much. Ah, one more thing. Should I ask about the salary during the interview? Jerry: No, either let them bring up the topic of money, or wait for a second interview. Good luck!Fay:Thanks!【参考答案】61. for 62. a 63. seriously 64. greeting 65. confidence66. what 67. thought 68.if 69. that 70. helpful【语法填空】A Woman Doctor-Lina_1_ ( bear) in a pigs nest, Lina led a poor life in her childhood. She was looked down upon by the children of her generation. But she intended to become a doctor after she came across Lin Qiaozhi by chance, _2_ was delivering medical courses to an audience crowding around her. Before moving off, Lin inspired her to carry on her study. _3_Lins support, Lina entered an institute and studied hard _4_(spare) no time for entertainment. _5_being outspoken and modest won respect for her. Her excellent arguing skills _6_ observation ability put others into the shade. Now, Lina _7_(become) a specialist in human beings emergency sickness. Her _8_(kind) and considerate behavior to the poor were well known. The organization she founded carried out campaigns and welfare projects to help cut the death rate for _9_ poor. Her job was hard but worthwhile. She often refers _10_ the connection between her achievement and Lin Qiaozhi, and says that her poor childhood is the bond between her and the poor.【参考答案】Keys: 1. Born 2. who 3. With 4. sparing 5.Her 6. and 7. has become 8. kindness 9. the 10. to2016高考训练题。阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(每空一个单词)或括号内单词的正确形式。 Young visitors to museums often complain about having museum feet, the 61 (tire)feeling one gets after spending too much time in a museum. A case of museum feet makes one feel like saying: “This is boring. I could have done the painting myself. When can we sit down? What time is it?”Studies of museum behavior show that the average visitor 62 (spend)about four seconds looking at one object. For young visitors, the time span can be much 63 (short). Children are more interested in smells, sounds, and the “feel” of a place than 64 (look)at a work 65 art. If they stay in a museum too long, a feeling of boredom will build up, 66 (lead) eventually to 67 (patience)and fatigue.To avoid museum feet, try not to have children look at 68 many things in one visit. It is reported 69 young visitors get more out of a visit if they focus on no more than nine objects. _70 , one and a half hours is the ideal time to keep their eyes and minds sharp, and their feet happy!语篇填空(共10小题,每小题1.5分,满分15分)61. tired 62. spends 63. shorter 64. looking 65. of66. leading 67. impatience 68. too 69. that 70. Therefore/ Thus2016高考训练题。语法填空 According to the Hong Kong-based newspaper Ta Kung Pao, Jackie Chan 61 participatedthe promotion of many famous brands of clothing, shoes and food in recent years. Several days ago, he showed the public a 62 (limit) edition four-wheel drive car, 63 is especially made 64 his personal taste. At the press conference in Singapore a few days ago, Jackie said that he 65 have cooperated with Parjero, but the plan was suspended (暂缓)because of the sudden death of the car 66 (design). Later he decided to work with his old partner Ralliart, one of the brands of Mitsubishi, and finally rolled out (正式推出) this limited edition car with a storage capacity of 3,500 cubic centimeters of oil. Only 50 such cars will be available in the world. As a car fan, Jackie has participated in 67 car design himself. The car, 68 (decorate) with the symbols of “dragon”, is said to be comfortable and powerful. Jackie said that making this car was 69 (fulfill) his dream, not to make money. The price of the car has not been announced yet due to 70 status of the limited edition and different taxation systems all over the world.语法填空61. has 62. limited 63. which 64 . to 65 . should 66 designer 67 the 68 . decorated 69 . to fulfill 70 its【2015高考复习】阅读理解With more and more cars on the road,traffic jams are inevitable.Traffic jams can lead to increased accidents as there are more cars,with more people trying to get to their destination,all the while getting worse.Although its impossible to avoid traffic jams altogether,there are some tips you can follow to reduce the amount of time on the road.Check for traffic jams before you leave.You can listen to the radio for traffic news,or check on the Internet to get uptominute information on traffic.If the route you want to take is heavy with traffic,you can choose another.Look for a different route permanently.Most traffic jams occur on busy roads.Using country roads could see you avoiding a lot of traffic.Although the distance you may have to travel is further,it can work out quicker.Set your car radio to receive traffic bulletins.Many new car stereo systems(汽车音响系统)are equipped with a radio system by which you can hear the traffic channel.This way you can get the latest traffic information and change your journey if necessary._.Most traffic jams usually occur during rush hour,so try to avoid this time period if possible.Some jobs offer flexible working hours so that you can travel to work outside of rush hour.Some jobs even allow you to work from home so as to avoid commuting altogether.Ask your manager to see what you can do if traffic is a problem for you.Use public transport alternatives where available.The easiest way to avoid traffic jams is to take buses or the underground instead of driving your own car.Not only will you avoid traffic jams but you will most likely be saving money as the cost of motoring rises.【语篇解读】 随着汽车数量的增加,城市的堵车现象日益严重,因此如何减少自己在路上花费的时间就显得非常重要。本文给我们提出了五条可行的建议。1The underlined word“inevitable”in Paragraph 1 probably means_.Ahard to accept Bimpossible to avoidCgetting less serious Dseen everywhere解析词义猜测题。根据第一段的内容可知,路上的汽车越来越多,交通堵塞是不可避免的。inevitable意为“不可避免的,必然发生的。”答案B2The author wrote the text in order to_.Aexplain why there are traffic jamsBtell the negative effects of traffic jamsCtell us what we can do on the roadDtell us how to save time on the road解析写作目的题。根据第一段的最后一句可知,作者写本文的目的是告诉读者如何做才能减少自己在路上花费的时间。答案D3To get the latest traffic information,you could do the following except_.Asurfing the InternetBlistening to the radio for traffic newsClistening to the traffic channelDturning to other drivers for information解析推理判断题。根据第二、四段的信息可知,前三项均是获取最新交通信息的方式,D项文中并未提及。答案D4Which of the following can be put in the blank in the text?AChoose a job that has flexible working hoursBTry traveling at different timeCMake friends with your managerDWork from home解析段落大意题。根据第五段的内容可知,如果我们能够避开交通高峰,那么我们就可以避免交通堵塞。因此段落标题为:选择不同的时间开车上班或回家。答案B阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 F. Scott Fitzgerald, born on September 24, 1896, an American novelist, was once a student of St. Paul Academy, the Newman School and attended Princeton. University for a short while. In 1917 he joined the army and was posted in Alabama, where he met his future wife Zelda Sayre. Then he had to make some money to impress her. His life with her was full of great happiness, as he wrote in his diary: “My own happiness in the past often approached such joy that I could share it even with the person dearest to me but had to walk it away in quiet streets and take down parts of it in my diary.” This side of paradise, his first novel, was published in 1920. Encouraged by its success, Fitzgerald began to devote more time to his writing. Then he continued with the novel the Beautiful and Damned (1922), a collection of short stories Thales of the Jazz Age (1922), and a play The Vegetable (1923). But his greatest success was The Great Gatsby, published in 1925, which quick brought him praise from the literary world. Yet it failed to give him the needed financial security. Then, in 1926, he published another collection of short stories All the Sad Young Men.However, Fitzgeralds problems with his wife Zelda affected his writing. During the 1920s he tried to reorder his life, but failed. By 1930, his wife had her first breakdown and went to a Swiss clinic. During this period he completed novels Tender Is the Night in 1934 and The Love of the Last Tycoon in 1940. While his wife was in hospital in the United States, he got totally addicted to alcohol. Sheila Graham, his dear friend, helped him fight his alcoholism. ( ) 1. How many novels written by Fitzgerald are mentioned in the passage?A. 5 B. 6 C. 7 D. 8( ) 2. Which of the following is the correct order to describe Fitzgeralds life according to the passage?a. He became addicted to drinking.b. He studied at St. Paul Academy. c. He published his first novel This Side of Paradise.d. The Great Gatsby won high praise.e. He failed to reorder his life.f. He joined the army and met Zelda.A. f-c-e-a-b-d B. b-e-a-f-c-d C. f-d-e-c-b-a D. b-f-c-d-e-a( ) 3. We can infer from the passage that Fitzgerald .A. had made some money when he met Zelda in Alabama.B. was well educated and well off before he served in the armyC. would have completed more works if his wife hadnt broken downD. helped his friend get rid of drinking while his wife was in hospital( ) 4. The passage is probably followed by a concluding paragraph about .A. Zeldas personal lifeB. Zeldas illness and treatmentC. Fitzgeralds friendship with GrahamD. Fitzgeralds contributions to the literary world 【语篇解读】本片文章为记叙文,主要讲述了英国著名文学家弗兰西斯司各特菲茨杰拉德的生平、生活及其重要作品1.答案A。【解析】细节理解题。据题意,由文章中关键词novel可知,文章中提及到的弗兰西斯司各特菲茨杰拉德的小说有:This side of paradise,The Beautiful and Damned,The Great Gatsby,Tender Is the Night and The love of the last Tycoon,共计5篇。故选A项2.答案D。【解析】细节理解题。根据第一段中“was once a student of St. Paul AcademyIn 1917 he joined the army”可知弗兰西斯司各特菲茨杰拉德先在圣保罗学院学习,然后参加的军队。由此可知答案应为D项3.答案C。【解析】推理判断题。由第四段第一句“However, Fitzgeralds problems with his wife Zelda affected his writing”可以判断出C项4.答案D。【解析】推理判断题。根据人物传记的特点和本段对菲茨杰拉德生活、作品的描述,说明了菲茨杰拉德的作品对学界的意义,因此最后总结的一段是关于菲茨杰拉德对文学界的贡献的。故选D项阅读理解。L1PITORABOUT LIPITOR Lipitor is a prescription medicineAlong with diet and exercise,it lowers “bad” cholesterol(胆固醇)in your bloodIt can also raise “good cholesterol. Lipitor can lower the risk of heart attack in patients with several common risk factors,including family history of early heart disease,high blood pressure,age and smoking.WHO IS LIPITOR FOR?Who can take LIPITOR:People who cannot lower their cholesterol enough with diet and exercise Adults and children over l0 Who should NOT take LIPITOR:Women who are pregnant,may be pregnant,or may become pregnant. Lipitor may harm your unborn baby.women who are breast-feedingLipitor can pass into your breast milk and may harm your baby. People with liver(肝脏)problems POSSIBLE SIDE EFFECTS OF LIPITOR Serious side effects in a small number of people:Muscle(肌肉)problems that can lead to kidney(肾脏)problems,including kidney failureLiver problemsYour doctor may do blood tests to check your liver before you start Lipitor and while you are taking itCall your doctor right away if you have:Unexplained muscle pain or weakness,especially if you have a fever or feel very firedSwelling of the face,lips,tongue,andor throat that may cause difficulty in breathing or swallowing Stomach pain Some common side effects of LIPITOR are: Muscle pain Upset stomach Changes in some blood tests HOW TO TAKE LIPITOR DO:Take Lipitor as prescribed by your doctor.Try to eat heart-healthy foods while you take Lipitor.Take Lipitor at any time of day, with or without food.If you miss a dose(一剂),take it as soon as you remember.But if it has been more than 12 hours since your missed dose,waitTake the next dose at your regular time.Dont:Do not change or stop your dose before talking to your doctor.Do not start new medicines before talking to your doctor.( ) 1. What is a major function of Lipitor?A. To help quit smoking. B. To control blood pressure.C. To improve unhealthy diet. D. To lower bad cholesterol.( ) 2. Taking Lipitor is helpful for .A. breast-feeding women B. women who are pregnantC. adults having heart disease D. teenagers with liver p
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年安全生产GMP认证模拟练习题及答案
- 2025年健康管理顾问资格认证考试试题及答案解析
- 2025年建筑施工现场监理员专业能力测评试题及答案解析
- 2025年家政服务员职业技能考试试题及答案解析
- 机电行业外贸知识培训班课件
- 2025年宠物音乐疗愈师初级面试模拟题及答案
- 2025年广告文案策划师职业水平评定试题及答案解析
- 中学语文教学通讯课件
- 如何写好讲解课件教学
- 课件上的秘密
- 中建动臂塔吊爬升方案
- 2024年成人高考成考(专升本)艺术概论试卷与参考答案
- 个人信访材料模板范文
- 解读国有企业管理人员处分条例(2024)课件(全文)
- DL∕T 1870-2018 电力系统网源协调技术规范
- AQ 1083-2011 煤矿建设安全规范 (正式版)
- 创新创业基础-理论、案例与训练(大学生创新创业教育课程)全套教学课件
- 小学语文四年级下册语文修改病句60题练习及答案
- 肺部体格检查
- 《信息检索与处理(修订版)》课件上 第1单元 检索信息-第2单元第一课 评价和选择信息
- 人工智能在铸造领域的应用
评论
0/150
提交评论