高一英语 阅读黄金阅读理解试题(一)_第1页
高一英语 阅读黄金阅读理解试题(一)_第2页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

用心 爱心 专心1 高一英语阅读高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题 一 英语黄金阅读理解试题 一 A Shoe Pattern Harry is eighteen now He studies in a middle school His parents like him very much and hope he can become a famous man So they often tell him to study hard and they do all for him They call him at six in the morning after breakfast his father takes him to school in a car and in the afternoon as soon as the young man comes back the supper is ready Of course he never washes his clothes or goes to buy something in the shops Once Harry s father was sent to London on business He would stay there for half a year Leaving he told his wife to take good care of their son The woman had to get up earlier and did all what her husband did before And two months later she was so tired that she was ill in bed Now the young man got into trouble He couldn t do any housework He had to do as his mother told him Even he didn t know where to get on the bus Yesterday Harry s mother found his shoes were worn out and told him to buy a new pair in the shop But he didn t know how to choose The woman had a sigh and gave him a shoe pattern 鞋样 and told him to buy a pair of shoes himself It s Saturday today and Harry doesn t go to school With a policeman s help he found a shop The shopkeeper was friendly to him The man brought a lot of shoes and asked him to choose When he was trying on a pair suddenly he remembered something and took them off The man was surprised and asked What s the matter young man I m sorry I ve left the shoe pattern at home 1 always does some housework in the morning A Harry s father B Harry s mother C Harry D Nobody 2 Harry s parents do all instead of him because A he s too young B he has poor health C he s busy with his studies D they hope he spends all time on studies 4 In fact A Harry wanted his mother to buy shoes for him B Harry didn t believe himself C Harry wouldn t listen to his mother D Harry was strong enough to buy shoes for himself 答案与解析 本文讲一个只会死读书的书呆子自理能力很差 连买鞋子这么简单的 事都做不了 1 A 细节题 根据 The woman had to get up earlier and did all what her husband did before 可以推断以前是她的丈夫做这些事的 因此应该选择 A 2 D 细节题 根据 So they often tell him to study hard and they do all for him 可知答案为 D 3 A 推断题 根据第 2 段第 1 句话 Once Harry s father was sent to London on business He would stay there for half a year 可知答案为 A 4 B 细节题 根据第 2 段最后一句 Even he didn t know where go get on the bus 可知答案为 B 用心 爱心 专心2 5 C 细节题 根据 A

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论