




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
用心 爱心 专心1 UnitUnit 2 2 TheThe universaluniversal languagelanguage 时间 30 分钟 单项填空 1 He speaks English well indeed but of course not a native speaker A as fluent as B more fluent than C so fluently as D much fluently than 答案 C 通过分析句子 本题空格处的结构用来修饰前面的动词 speaks 所以要用副词 fluently 排除 A B 两项 而 D 项中 much 不能用于比较结构中 把 much 改为 more 也正 确 因此本题正确答案是 C 2 The boy s expression on his face suggested that he must have met across something A terrifying terrified B terrified terrifying C terrified terrified D terrifying terrifying 答案 B terrified 表示所修饰的词所处的状态 意为 恐惧的 terrifying 表示所 修饰的词所具有的特征 意为 令人惊恐的 3 When the whole area was by the flood the government sent food and medicine there by helicopter A cut away B cut down C cut off D cut up 答案 C 根据题意选 C 意思是 那个地区被洪水隔断 与外界的联系 4 Since last year the crime rate in Chicago has sharply A declined B declared C descend D slipped 答案 A 句意 自去年以来芝加哥市的犯罪率急剧下降 decline 下降 谢绝 符合题 意 5 After living twenty years in the USA Mary finally decided to American citizenship A concentrate on B apply for C look out for D appeal to 答案 B 句意 玛丽在美国居住 20 年后 决定申请美国国籍 apply for 符合题意 意 为 申请 6 On hearing the news that her husband was killed by Pakistan separatists the 用心 爱心 专心2 wife A broke away B broke out C broke down D broke up 答案 C broke down 身体 垮掉 计划等 失败 符合题意 7 The two children whose parents passed away to a life at hardship A were condemned B condemned C comdemning D was condemned 答案 A be condemned to 表示 被逼入某种状态 8 He lived far away but he said he would come A direct B directly C straightly D immediate 答案 B 句意 虽然他住得很远 但他说他会马上来的 9 Fewer people to live in the north of the country A insist B require C desire D request 答案 C desire to do 渴望做 10 There is no denying the fact that as one grows older one s memory A refuses B declines C decreases D falls 答案 B refuse 拒绝 decline 衰退 衰减 decrease 下降 fall 下降 显然 decline 符合句意 11 This kind of metal well and therefore the metal stick into halves easily A is cut is cut B cuts cuts C is cut cuts D cuts is cut 答案 D 句意 这种金属很容易被切割 因而要把这种金属条切成两半很容易 12 Did Jack come back early last night Yes It was not yet eight o clock he arrived home A before B when C that D until 答案 B 句中的 It 是代词 表示时间 后面的 when 引导时间状语从句 答句意为 是 的 当他回到家还不到八点 13 Teaching as a career is to many people owing to the long holidays A attraction B familiar C appealing D fascinate 用心 爱心 专心3 答案 C 由题意 因为有长假 教学成为吸引很多人的职业 可知 C 符合题意 14 The little child go out alone at night so he walk in the dark that night A daren t didn t dare to B doesn t dare dare not to C isn t dare to dared not to D doesn t dare to dare not to 答案 A dare 用作情态动词时 后接动词原形 主要用于疑问句 否定句和条件句中 当 dare 用作实义动词时 其后否定结构可以带 to 也可以不带 to 且有人称和数以及时态 的变化 根据时间状语 that night 可以判断本题表述过去的事情 所以正确答案是 A 15 When he applied for a n in the office of the local newspaper he was told to see the manager A location B profession C affection D position 答案 D location 场所 地理 位置 profession 职业 专业 affection 感情 position 职位 根据题意选 D 意思是 申请一个职位 阅读理解 A A Millions of people around the world cook their food over a smoky fire every day It is often difficult to find wood for the fire People who do not have wood must spend large amounts of money on cooking fuel However there is a much easier way to cook food using energy from the sun Solar cookers or ovens have been used for centuries A Swiss scientist made the first solar oven in 1767 Today people are using solar cookers in many countries around the world People use solar ovens to cook food and to heat drinking water to kill bacteria and other harmful organisms There are three kinds of solar ovens The first is a box cooker It is designed with a special wall that shines or reflects sunlight into the box Heat gets trapped under a piece of glass or plastic covering the top of the cooker A box oven is effective for slow cooking of large amounts of food The second kind of solar oven is a panel cooker It includes several flat walls or panels that directly reflect the sun s light onto the food The food is inside a separate container of plastic or glass that traps heat energy People can build panel cookers with very few supplies quickly They do 用心 爱心 专心4 not cost much In Kenya for example panel cookers are being manufactured for just two dollars The third kind of solar oven is a parabolic 抛物线的 cooker It has rounded walls that aim sunlight directly into the bottom of the oven Food cooks quickly in parabolic ovens However these cookers are hard to make They must be re aimed often to follow the sun Parabolic cookers can also cause burns and eye injuries if they are not used correctly You can make solar ovens from boxes or heavy paper They will not catch fire Paper burns at two hundred thirty two degrees Celsius A solar cooker never gets that hot Solar ovens cook food at low temperatures over long periods of time This permits people to leave food to cook while they do other things 1 Which of the following should be the best title for this text A Cooking food with solar energy B How to make solar cookers C Introduce a new kind of energy D Different kinds of cookers 答案 A 主旨大意题 综合全文的内容我们可以看出 本文主要讲述了使用太阳能做饭 这一现象 全文始终是围绕这个主题展开的 据此我们可以确定本题答案为 A 2 From this passage we know that A there is no wood for people to use while making a fire now B people have been using solar cookers for more than 200 years C solar energy is the cleanest energy on the earth D more and more people cook food on smoky fires 答案 B 推理判断题 根据第二段我们可以知道 世界上第一台太阳能烤炉是 l767 年发 明的 据此推算 人类使用太阳能煮食已经有 200 多年的历史了 3 Parabolic cookers may be dangerous to us because A they may direct electricity to us humans B they may explode easily C they may cause burns and eye injuries D they may cause fires 答案 C 事实细节题 根据第五段的最后一句 Parabolic cookers can also cause burns and eye injuries if they are not used correctly 我们可以确定本题答案为 C 4 The third fourth and fifth paragraphs mainly 用心 爱心 专心5 A show how to make solar cookers B explain which is the best cooker C prove that solar cookers need improving D tell us the different making ups of the three kinds of solar cookers 答案 D 主旨大意题 从第三 第四 第五段的内容来看 它们主要介绍了太阳能炉的 三种不同的构造形式 B B Vacations are meant for the entire family which means a vacation destination should offer a whole range of attractions and features that every member of the family should enjoy Many families would say that the perfect family destination does not exist After all what kind of destination offers that much diversity However Gold Coast in Queensland Australia may be the closest place you can ever find that fits the bill of the perfect spot for families of every size with diverse interests For one thing the city of Queensland is known for its amazing beaches While not as popular as the beaches in Spain or the Caribbean Australian beaches still do rank among the best in the world The beaches here can prove that If there are world class beaches it could only mean world class accommodations and amenities 设施 In turn this means everyone in a family can easily enjoy the beach as well as a number of water sports and activities in a safe environment This is especially important for foreigners who may not be so confident of the security and overall atmosphere in other countries As for young ones Gold Coast offers an amazing range of theme parks the range is so great in fact that it s amazing how they all exist within the same city Theme parks include Sea World the Warner Brothers Movie World among several others What could kids ask for It s already as if it is a wonderland And adults will surely enjoy the bustling night life in the city particularly the one in Surfers Paradise Here adults can also enjoy the city s famed shopping district in the Cavill Avenue The Cavill Mall in particular is really a destination one should visit it is filled with the best shops from all over the world Needless to say Gold Coast has everything for everyone which is why families should choose this charming Queensland City the next time they go on a family vacation Family vacation should be about family enjoyment and it really 用心 爱心 专心6 provides that in excess 5 This text is written for the purpose of A attracting readers to take their vocations in Queensland City B explaining where visitors should take their vacations C telling us where we can find a vacation destination for whole families D showing us where children would like to spend their vocations 答案 A 推理判断题 根据本文的最后一段 我们可以看出 作者写此文的目的就是向 读者介绍 Queensland 以便吸引读者全家到此旅游 6 Generally speaking destinations for whole families are difficult to find because A there ar
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 农发行济宁市金乡县2025秋招信息科技岗笔试题及答案
- 农发行昆明市官渡区2025秋招笔试综合模拟题库及答案
- 农发行平凉市崆峒区2025秋招无领导小组面试案例库
- 农发行蚌埠市龙子湖区2025秋招笔试专业知识题专练及答案
- 农发行曲靖市富源县2025秋招小语种岗笔试题及答案
- 国家能源郴州市苏仙区2025秋招心理测评常考题型与答题技巧
- 国家能源菏泽市巨野县2025秋招写作案例分析万能模板可套用
- 国家能源北海市海城区2025秋招笔试资料分析题专练及答案
- 2025年河北雄安新区新建片区学校公开选聘教职人员102名考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解
- 办公室文员工作总结集合15篇
- 2025年固态变压器(SST)行业研究报告及未来发展趋势预测
- 少年读史记课件
- 承包商全流程安全培训
- 养生店国庆节活动方案
- 古代文学史杜牧课件
- 7.1促进民族团结 课件 2025-2026学年统编版道德与法治九年级上册
- 西宁市供热管理暂行办法
- 静脉血栓护理课件
- 造口患者叙事护理
- 二年级数学上册100道口算题(全册11份)
- 中医学专业职业生涯规划书2300字数
评论
0/150
提交评论