高考英语一轮复习 Unit 4 Public transport课时跟踪检测B卷(选修7).doc_第1页
高考英语一轮复习 Unit 4 Public transport课时跟踪检测B卷(选修7).doc_第2页
高考英语一轮复习 Unit 4 Public transport课时跟踪检测B卷(选修7).doc_第3页
高考英语一轮复习 Unit 4 Public transport课时跟踪检测B卷(选修7).doc_第4页
高考英语一轮复习 Unit 4 Public transport课时跟踪检测B卷(选修7).doc_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Public transport课时跟踪检测B卷.完形填空(2015苏州三校第一次联考)Annually my family has a gettogether in a state park in the mountains of North Carolina.At one of the gettogethers, the weather was cloudy, and more rain was _1_. The family members who arrived early were _2_about the coming rain that would have a bad effect on the number of _3_ .Just as the rain began to fall, a car _4_to the panic shelter and out of the passenger side jumped“Uncle Earl”who was 96 years old and had been blind for many years.Just the arrival of Uncle Earl immediately changed the _5_of the group.Ever cheerful and optimistic,Earl continued to _6_the family.He was the oldest member of the Miller Clan, and all gathered around him.One by one he greeted each child,_7_their hands and giving them a piece of candy from his pocket, and made them _8_._9_I stood back,I watched how his behavior and cheerfulness brought a smile to everyones face.He did not spend time telling everyone about his _10_as others were doing.I realized that it was his _11_to take the road to cheerfulness and not focus on the _12_ sides of his life.By doing so, he was _13_an invitation to each family member and wished them to _14_in the same manner.Just before we began to _15_on the wonderful spread of food, Earl stood up and was asked to speak to the group for a few minutes.He _16_everyone to lead a good life and to take a lighthearted _17_to what may come in our way.Just for one day practice being _18_and see what happens.Try a new attempt on _19_; see if you can find some humor in the challenges or _20_them from an optimistic way.Be of good cheer!1A.pouredBassumedCneeded Dpredicted2A.anxious BconfidentCcalm Dsure3A.customers BclimbersCguests Dvisitors4A.pulled through Bpulled in Cpulled up Dpulled out5A.sense BfeelingCattitude Datmosphere6A.surprise BtroubleCentertain Dcontrol7A.carrying BholdingCbringing Dtaking8A.taste BpayClaugh Dbuy9A.Although BWhileCAs DBecause10A.illness BrichnessCloneliness Dhappiness11A.attempt BchoiceCright Dcharacter12A.positive BnegativeCopposite Dcreative13A.extending BacceptingCwriting Ddeclining14A.survive BresistCrespond Dcompete15A.live BinsistCdepend Dfeast16A.warned BorderedCreminded Dwished17A.approach BwayCmethod Dmeans18A.cheerful BbraveCgenerous Dcurious19A.adventures BprojectsCexperiments Dchallenges20A.comment BviewClearn Djudge.阅读理解A(2015无锡一中高三模拟)Tayka Hotel De SalWhere: Tahua, BoliviaHow much: About 95 a nightWhy its cool: Youve stayed at hotels made of brick or wood, but salt? Thats something few can claim. Tayka Hotel de Sal is made totally of salt including the beds though youll sleep on regular mattresses (床垫) and blankets. The hotel sits on the Salar de Uyuni, a prehistoric driedup lake thats the worlds biggest salt flat. Builders use the salt from the 4,633squaremile flat to make the bricks, and glue them together with a paste of wet salt that hardens when it dries. When rain starts to dissolve the hotel, the owners just mix up more salt paste to strengthen the bricks.Green Magic Nature ResortWhere: Vythiri, IndiaHow much: About 240 a nightWhy its cool: Ridding a pulley (滑轮) operated lift 86 feet to your treetop room is just the start of your adventure. As you look out of your open window there is no glass! you watch monkeys and birds in the rain forest canopy. Later you might test your fear of heights by crossing the handmade rope bridge to the main part of the hotel, or just sit on your bamboo bed and read. You dont even have to come down for breakfast the hotel will send it up on the pulley drawn “elevator”Dog Bark Park Inn B & BWhere: Cottonwood, IdahoHow much: 92 a nightWhy its cool: This doghouse isnt just for the family pet. Sweet_Willy is a 30foottall dog with guest rooms in his belly. Climb the wooden stairs beside his hind leg to enter the door in his side. You can relax in the main bedroom, go up a few steps of the loft in Willys head, or hang out inside his nose. Although you have a full private bathroom in your quarters, there is also a toilet in the 12foottall fire hydrant outside.Gamirasu Cave HotelWhere: Ayvali, TurkeyHow much: Between 130 and 475 a night.Why its cool: This is caveman cool! Experience what it was like 5,000 years ago, when people lived in these mountain caves formed by volcanic ash. But your stay will be much more modern. Bathrooms and electricity provide what you expect from a modern hotel, and the white volcanic ash, called tufa, keeps the rooms cool, about 65F in summer. (Dont worry there is heat in winter.)1What is the similarity of the four hotels?ABeing expensive. BBeing unique.CBeing beautiful. DBeing natural.2What does the underlined part “Sweet Willy” refer to?AThe name of the hotel.BThe name of a pet dog of the hotel owner.CThe name of the hotel owner.DThe building of Dog Bark Park Inn B&B. 3Which of the hotel makes you have a feeling of living in the far past?AGamirasu Cave Hotel.BGreen Magic Nature Resort.CDog Bark Park Inn B&B.DTayka Hotel De Sal.4What may be the purpose of the writer writing the passage?ATo show his wide knowledge.BTo attract attention from readers.CTo develop business in tourism.DTo introduce some interesting hotels.B(2015株洲市高三期末考试)Right in front of the Minneapol is Central Library, a row of green bikes sits parked in a special stand. Each bike is designed with the logo “Nice Ride” the name of the citys bikeshare program.Nice Ride bikes are a lot like the library books that people come here to borrow. To rent a bike, you simply use your membership card at a Nice Ride bike station. Members can rent one of 1,200 bikes from 138 stations throughout Minnesotas largest city. People use the Nice Ride bikes to go to work, to go out on business, or just to enjoy the citys many bike paths.The rise of bikeshare programs like Nice Ride is encouraging more people than ever to choose biking over driving. Skyrocketing gas prices and concerns about the environment have also gotten people to dust off their bike helmets, pump air into flat tires, and hit the road. Why ride? Not only is biking good exercise, but switching from a car to a bike also reduces the amount of pollution in the air. Carbon dioxide, a greenhouse gas linked to climate change, is one of the many polluting substances that come out of a cars tailpipe.Bikeshare systems are found around the world in cities like London, Paris, Barcelona, and Melbourne, Australia. The largest program with 70,000 bikes is in Wuhan, China.To make roads friendlier to nonmotorists, the U. S. Department of Transportation has invested more than a billion dollars in cycling and pedestrian projects in recent years. The money went toward building thousands of miles of onstreet bike lanes and bikeand pedestrianonly passages called greenways.5If one wants to use the bike, its a must to_.Agive away a bicycleBknow Nice Ride wellCpay the cost in advance Dget a membership card6Which of the following can people do with the bikes?AEarn a living. BEnjoy bikeways.CCompete in a race. DRent them out to others.7Paragraph 4 is mainly about_.Abenefits of biking Bpollution caused by carsCmethods to use the bikes Dways to reduce pollution8Which of the following is TRUE of Nice Ride?AIt will take the place of taxi companies.BChina has better public bike systems.CIt attracts more people to choose biking.DThe government lacks money to support it.9The authors purpose in writing this text is to_.Aspread bikeshare programsBseek advice for Nice RideCcompare Nice Ride with librariesDintroduce the public bike system答 案.语篇解读:本文是一篇夹叙夹议文。作者全家在公园进行一年一度的家庭聚会时,乌云密布,大雨倾盆,大家担心这会影响参加的人数和欢乐的气氛。但是,96岁高龄并且失明多年的Earl叔叔的到来为大家带来了欢乐。他告诉家人要以轻松的、积极乐观的心态面对生活中可能发生的一切。1选D根据空格前的“the weather was cloudy, and more rain”,并结合选项可知,天空中乌云密布,这预示着大雨即将来临。predict“预示,预报,预测”,符合语境。2选A根据空格后的“the coming rain that would have a bad effect .”可知,到得早的家庭成员“担心”下雨会影响客人的出席人数,因此选anxious“焦虑的”,与语境相符。3选C根据文章首句可知,这是一次家庭聚会,由此结合选项可知,guests“宾客”,符合语境。4选CA项意为“渡过难关,恢复健康”;B项意为“(火车)进站”;C项意为“慢慢停下”;D项意为“离开,撤离”。根据空格后的“to the panic shelter and out of the passenger side jumped .”可知,一辆车“停下来”,因此pulled up 符合语境。5选D结合上下文内容可知,正当大家忧虑不安时,96岁的Earl叔叔的到来改变了当时的气氛,atmosphere“气氛”,与语境相符。6选A根据空格前的“Ever cheerful and optimistic”可知,一向开朗和乐观的Earl叔叔继续使全家人感到惊奇,因此surprise“使惊奇”,符合语境。7选B根据空格后的“their hands”,并结合选项可知,Earl叔叔牵着孩子们的手,送给每人一块糖果,因此holding“握着”,符合语境。8选C根据下文中的“brought a smile to everyones face”可知,他让孩子们开怀大笑,因此laugh符合语境。9选C根据空格后的“I stood back, I watched how his behavior .”可知,此处指的是当作者站在人群后面时。B项在引导时间状语从句时,从句谓语动词一般是延续性动词,不符合语境;C项词义和用法与语境相符。10选A根据上文中的“had been blind for many years”,并结合空格前后的内容可知,他并没有像其他人一样讲述自己的“病情”,因此illness“疾病”,符合语境。11选B根据空格后的“to take the road to cheerfulness”,并结合选项可知,作者意识到走快乐之路是Earl叔叔的“选择”。12选B根据上文的语境,并结合空格后内容和选项可知,Earl叔叔不关注自己生活中“消极的”方面,此处与上文的“cheerfulness”相对。negative“消极的,否定的”,符合语境。13选A根据空格后的“an invitation to each family member”可知,他向每一个家庭成员发出了邀请。动词短语extend an invitation to“向发出邀请”,符合语境。14选C根据空格前后的内容,并结合选项可知,他希望每个家庭成员以同样的方式回应。respond“回应,回答”,符合语境。15选D根据空格后的“on the wonderful spread of food”可知,此处指的是一家人开始尽情享受美食。在选项中,feast可与空格后的介词“on”构成动词短语,即feast on,意为“尽情享受,大吃大喝”,与语境相符。16选D根据空格后的“everyone to lead a good life”可知,他“祝愿”每个人都过上

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论