




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时分层作业(九)语言知识练习固基础.单句语法填空 1I live in a very old town surrounded with beautiful woods.I like the surroundings very much.(surround)2It is necessary for children to exchange ideas with parents from time to time so that the generation gap between them can be narrowed (narrow)3When I came in,I saw my daughter sitting(sit) on the edge of my bed.4Whoever has gone through sandstorms knows the importance of environmental protection.5The final score of the basketball match is 9394. We were only narrowly(narrow) beaten.6We have no idea what his state of health is but at least we know he is still alive.7Two boys were walking through the jungle when suddenly a tiger appeared in the distance (distant),running towards them.8Early explorers traded(trade) directly with the Indians.9Look! In the middle of the hall stands(stand) a Christmas tree. 10New houses have mushroomed at the edge of the town.句型转换1You must finish your homework before you watch TV.You are to finish your homework before you watch TV.2I have another two days to finish the work.I have two more days to finish the work.3The air is filled with the good smell of the flowers.The air is heavy with the good smell of the flowers.4Id like to make use of this opportunity to express my thanks for your help.Id like to take advantage of this opportunity to express my thanks for your help.5His speech impressed me deeply.I was deeply impressed by/with his speech.高考题型练习提能力.阅读理解Botswana is situated in Southern Africa.There are many topquality places to enjoy your African trip.The Okavango DeltaThe Okavango Delta is the worlds largest inland delta and is a top spot to visit during your Botswana trip.The whole delta covers an area of 15,000 km2.The Okavango River ends in this area flooding the whole region.Besides the regular flooding,rainfall can drastically increase the size of this water body,up to 22,000 km2.The delta also contains the Moremi Game Reserve(禁猎区) and it is one of the best places to see wildlife.Animals such as hippopotamuses,crocodiles,buffaloes,rhinoceroses,elephants and antelopes can be very easily found in the region.There are over 500 species of birds in this area.The Chobe National ParkThe Chobe National Park is situated in Northwest Botswana.It is the third largest park in Botswana and is famous for its large wildlife population.The Chobe National Park has diverse animal habitats and it is wonderful to watch these beautiful animals right in front of you.The park is also very famous for its elephants and is considered to be the largest area for elephants in Africa.Apart from the huge elephant population,other wild animals such as lions,leopards,wild dogs,antelopes,hippopotamuses,buffaloes and crocodiles can also be seen.The Central Kalahari Game ReserveThe Central Kalahari Game Reserve is situated in the Kalahari Desert,covering an area of 52,800 km2.It is the second largest game reserve in the world.Large areas of trees,bushes and grass are widely spread in this reserve,thus adding to the beauty of the place.The reserve contains a huge concentration of wildlife.Many wild animals including giraffes can be spotted easily there.【语篇解读】坐落于非洲的博茨瓦那有什么好玩的地方呢?作者向我们介绍了三个(去处)。1This passage is mainly about Athe writers traveling experience in BotswanaBsome places of top quality to enjoy in BotswanaCbeautiful countries to visit in Southern AfricaDactivities people can do in Southern AfricaB主旨大意题。通读全文,可知作者主要向我们介绍了坐落于非洲的博茨瓦那的三个好玩的地方,故选B。2What does the underlined word“drastically”in Paragraph 2 mean?ANecessarily.BGradually.CGreatly.DHopefully.C词义猜测题。从15 000 km2到22 000 km2是一个很大的增幅,故选C。3What do we know about the Central Kalahari Game Reserve?AIt is larger than any other game reserve in the world.BIt is a beautiful place located in a desert.CIt is most famous for its giraffes.DIt lacks water all the year round.B细节理解题。根据末段的“The Central Kalahari Game Reserve is situated in the Kalahari Desert”以及“Large areas of trees,bushes and grass are widely spread in this reserve.”可知The Central Kalahari Game Reserve是一个坐落于沙漠中的美丽地方。4What do the three places mentioned in the passage have in common?AThey are all national parks of Botswana.BThey are all open to the public for free.CThey are all near the Okavango Delta.DThey are all full of wild animals.D细节理解题。通读全文,可知作者介绍的三个地方都有很多的野生动物,故选D。.完形填空Two men on a touring holiday were injured by an explosion in their motor van (面包车) yesterday.Shoppers,traders and businessmen in Red Lion Street were 1 by a loud bang,and seconds later the two men jumped over from the van,which had stopped outside Barclays Bank.Several people rushed to give 2 and helped to put out the fire 3 the van.A light American truck changed the 4 to provide living accommodation room (躺的地方), 5 firemen arrived.The men,Mr.Cary House,who was driving,and his 6 Mr.Charlie Lynn were taken to hospital with slight 7 They were allowed to leave after 8 “I heard this explosion.It was 9 loud.I thought it could have been a(n) 10 ,” said Mr.Leslie Webster,manager of the market,who was working in his office in Red Lion Street.“I looked out of the window and saw this lad jump from the van and 11 on the ground.Then another lad came out of the van.He seemed to be in a 12 state parts of his trousers were hanging below his knees.”“I came downstairs to get a fire extinguisher(灭火器),but 13 the time I got outside someone from the bank was in the 14 with an extinguisher.”Mr.Webster said both men were shocked.One was taken into the markets office to wait for a(n) 15 “The second man 16 going back into the van to see if everything is 17 , and five minutes later he came out with a drawer that was burning,” he added. 18 inside the van was mainly superficial (表面的), 19 a plastic window was blown out.The two men have spent the last six months 20 .At the time of the incident their wives were shopping in the city.【语篇解读】本文讲述了两个人在旅行中,车子发生了事故,引起了火灾。全文具体描述了救人、救火的场面。1A.disappointedBexcitedCfrightenedDshockedD对于突然产生的爆炸声,不会是“失望”和“兴奋”,故排除A项和B项;说“害怕”也有点不准确,故排除C项。面对突然发生的情况,感到的应是“震惊”,故选D项。2A.callBwarningCreportDassistanceDgive assistance意思是“offer help”,根据空后的helped不难确定答案为D项。3A.insideBoutsideCaroundDtowardsA车爆炸了,那么车里面有火,故选A项。4A.planBmindCdirectionDnatureC上面提到了众人的帮助,所以此刻一辆卡车也改变了“方向”,为他们提供一些方便,故选C项。卡车是无生命的事物,故不能选用另外三个选项。5A.afterBbeforeCwhenDuntilB卡车加入救助时,消防队员显然还没有到。6A.wifeBpassengerCvisitorDguestB根据文意A、C两项明显不对。passenger是“乘客”,而guest是“客人”,在车上的人应是乘客。故排除D项,选B项。7A.woundsBsicknessCburnsDhurtsC因为是火引起的伤,所以应当是烧伤“burn”,故选C项。8A.operationBtreatmentCrecoveryDexaminationB因为伤比较轻微,所以经简单“治疗”后便可以离开医院,故选B项。9A.muchBprettyCusuallyDactuallyBpretty在此处为副词,相当于very。从前面的“a loud bang”和人们纷纷循声涌向面包车来看,爆炸声“很”大。故选B项。10A.bombBfireCtruckDaccidentA根据巨大的响声,猜测是炸弹爆炸应是合理的。故选A项。11A.lieBdieCrollDfallC在地上“滚”是为了扑灭身
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025福建泉州市泉港区部分公办学校专项招聘编制内新任教师17人(二)模拟试卷有完整答案详解
- 2025福建三明市清流县金星园建设发展有限公司招聘消防驾驶员2人模拟试卷及一套参考答案详解
- 2025贵州天柱县第二季度(第一次)拟招聘8个全日制城镇公益性岗位考前自测高频考点模拟试题及1套完整答案详解
- 2025年度上饶市广信区公安局面向社会公开招聘编制外聘用人员考前自测高频考点模拟试题及答案详解(历年真题)
- 2025年甘肃省陇南市徽县招聘城镇公益性岗位人员26人考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025年潍坊诸城市市属国有企业公开招聘工作人员(9名)模拟试卷附答案详解(突破训练)
- 2025广东深圳市宝安区陶园中英文实验学校招聘精英教师16人模拟试卷及一套答案详解
- 2025湖南张家界市公安局招聘警务辅助人员360人模拟试卷及完整答案详解一套
- 2025年西安市灞桥区纺织城小学教师招聘模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025年宁波市北仑区大榭街道社区卫生服务中心招聘编外工作人员3人模拟试卷及答案详解参考
- 潮汕美食课件
- 2025年云南省公务员公开遴选笔试试题及答案(综合类)
- 医院保洁服务投标方案(技术方案)
- 信息安全与知识产权保护课件
- 新概念英语第二册+Lesson+46+A+clear+conscience+讲义
- 【获奖教学课件】小学综合实践活动创建自己的阅读银行-“阅读存折”设计方案2
- 中北大学简介
- GB/T 5656-2008离心泵技术条件(Ⅱ类)
- 原发性肝癌规范化病理诊断指南课件
- 剑桥少儿英语三级 词汇表
- (完整版)污水处理厂施工组织设计
评论
0/150
提交评论