2019_2020学年高中英语课时分层作业9Unit3BacktothepastSectionⅤ、Ⅵ(含解析)牛津译林版必修3.docx_第1页
2019_2020学年高中英语课时分层作业9Unit3BacktothepastSectionⅤ、Ⅵ(含解析)牛津译林版必修3.docx_第2页
2019_2020学年高中英语课时分层作业9Unit3BacktothepastSectionⅤ、Ⅵ(含解析)牛津译林版必修3.docx_第3页
2019_2020学年高中英语课时分层作业9Unit3BacktothepastSectionⅤ、Ⅵ(含解析)牛津译林版必修3.docx_第4页
2019_2020学年高中英语课时分层作业9Unit3BacktothepastSectionⅤ、Ⅵ(含解析)牛津译林版必修3.docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时分层作业(九)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1Do you wake up every morning feeling(feel) energetic and ready to start a new day?2You should rely on your own judgement(judge)3It usually happens as described(describe) above.4I think of John as a sad person with little success in his life.5There is no doubt that he will succeed this time.6Factories produce large amounts of chemicals that are poisonous(poison) to human beings.7There was an almost complete lack of awareness(aware) of the issues involved.8The strong runner was always ahead of us during the whole competition.9Stress can have an influence on our health.10Basing(base) on a real person,the writer created this wonderful novel.单句改错1They waved to people while they marched to through the park.去掉第二个to2She aware of danger when her husband posted a lot of money to a stranger.aware前加was或became3Cross the road,the old man was knocked over by a car.CrossCrossing4Having translated into many different languages,this book become well known all over the world.Having后加been5We once drove across this vastly land of lakes and forests.vastlyvast高考题型练习提能力.阅读理解AI had recently arrived in London and I wanted to see some of the famous places.Should I go to the seaside?Or maybe one of the famous parks?I walked along the street,past a kindergarten playground,and suddenly saw an underground railway station.I was surprised because it was not on my map.I went to buy a ticket.The ticketseller looked very old.He gave me a ticket,said “Remember its a return”,laughed and walked away without taking my money.Was it special for tourists?A train arrived.I could not see any other passengers.I got on and the doors closed.I suddenly felt I should not have got onto the train.It started to go faster and faster,shooting along the tracks.As it entered the tunnel,everything became as dark as midnight and I do not remember the next few minutes.The train came to a station and I got out.I could see light shining in the distance so I walked towards it and came to a door.Beyond it there was a busy street.There were lots of English people walking about,and I could see some of the famous buildings of London,but there was something wrong.The peoples clothes were strange.There were no cars,no motorbikesbut there were horses everywhere.Was someone making a film?“Excuse me,” I said to a man.“Would you mind telling me where I am and what is happening?”“What do you mean?Who are you?Where do you come from?Are you from China?This is London and everyones going to work.Cant you see that?” he asked.“Thank you,sir.Im sorry,but could I look at your newspaper?” I asked.“You can have it,” he said as he walked off.I looked at it; I saw “New Bicycle Law” and above that “July 5,1880”Maybe I should have walked around,but I ran back to the door.I waited a long time.I was very afraid.A train came.I got on.It took me back to the first station.As I left,a woman asked,“What were you doing in that abandoned station?” I had no answer,but I still had the newspaper in my hand.【语篇解读】此篇文章主要讲述了一个到伦敦游玩的人在地铁工作人员处得到了一张往返票,他坐着地铁却回到了1880年的伦敦,那里的人们穿着怪异,代步工具也变成了马,最后他拿着票又坐地铁回到了现代并且得知这个地铁站早已经被废弃了。1Why was the author surprised at the beginning of the story?ABecause he suddenly saw an underground railway station.BBecause he walked past a kindergarten playground.CBecause the ticketseller looked very old.DBecause he couldnt find the station on his map.D 推理判断题。通过文中句子“I was surprised because it was not on my map.”可知,令作者感到惊讶的是这个地铁站并没有显示在地图上。因此选D。2What does the underlined “it” in the second paragraph most probably mean?AThe train.BThe light.CThe distance.DThe door.B细节理解题。 文中句子“I could see light shining in the distance so I walked towards it and came to a door.”的意思是“我看到远处有光在闪,所以就朝着它走过去,到了一扇门前”由句子的逻辑可以知道it代表的是光。因此选B。3Why did the author think he had arrived in a filmmaking scene?ABecause he could see some of the famous buildings of London.BBecause he had done something wrong in the street of London.CBecause he could only see horses rather than cars in the streets.DBecause the people in the streets were all neatly dressed.C推理判断题。由前文可知令作者感到奇怪,觉得是在演电影,这里的人们都在骑着马而不是开车。 “There were no cars,no motorbikesbut there were horses everywhere.Was someone making a film?”因此选C。4According to the passage,“New Bicycle Law” might be AThe name for a London streetBThe name for a film made in LondonCThe name for a newspaper articleDThe name for a underground stationC推理判断题。文中出现“New Bicycle Law”是在作者看报纸的时候,并且后面出现了日期,由此可以推断这是报纸中的标题。因此选C。BWalls and wall building have played a very important role in Chinese culture.In ancient times,not only towns and villages,but also the houses and the temples within them were surrounded with walls.Also,the houses had no windows overlooking the street.Thus,walking in a city would give the feeling of wandering around a huge maze(迷宫)The word“city” in Chinese also means“wall”The god of walls and mounts,whose duty was,and still is,to protect and be responsible for the welfare of the residents in these cities,villages,houses and temples.So a great and extremely hard task such as constructing a wall,which was supposed to run the length of the country, might not sound absurd(荒诞的)However,it is indeed a common mistake to think of the Great Wall as a single building structure,and it would also be a mistake to assume that it was built during a single dynasty.Actually,several dynasties somehow contributed to the construction of the Great Wall,the foundations of which had been laid many centuries ago.It was during the fourth and third centuries BC that warring states started building walls to protect their kingdoms,both against one another and against the northern nomads(游牧民族)The Great Wall played an important role in the growth of Chinese economy in history.Many settlements were established along the new border.Armies were instructed to reclaim (开垦) wasteland and to plant crops there.Also,roads and canals were built. All of the work greatly helped increase the countrys trade and cultural exchanges with many remote areas and also with the southern,central and western parts of Asia.【语篇解读】自古以来,墙是一种中国文化因素。长城在中国历史上有着重大的作用,不过,不要认为长城只是一种墙类建筑,也不要认为它是在单单一个朝代就建成的。5. Why did ancient Chinese cities seem like a maze?ABecause there were usually more walls than houses.BBecause the outside walls of houses had no windows.CBecause the word“city”means“wall”DBecause there were legends about the god of walls.B细节理解题。根据文章第一段第三、四句“Also,the houses had no windows overlooking the street.Thus,walking in a city would give the feeling of wandering around a huge maze(迷宫)”可知答案选B。6According to the passage,constructing a wall running the length of the country Awas an order from the god of walls and mountsBwas a completely absurd taskCmight make sense within Chinese cultureDseriously prevented the spread of Chinese cultureC细节理解题。结合文章第一段的叙述特别是第一段的第一句话,围绕国界建城墙是一种中国文化因素,故答案选C。7The second paragraph is mainly about Ahow the Great Wall was constructedBwhy the Great Wall is so popularChow advanced the Great wall wasDwho should pay a visit to the Great WallA段落大意题。第二段主要讲述长城是怎样建成的。8We can learn from the last paragraph that Amost ancient people dont like the Great WallBthe Great Wall promoted trade in China and abroadCthe Great Wall was most famous in the western part of AsiaDpeople nowadays should protect the Great Wall for its use in tradeB推理判断题。根据最后一段最后一句“All of the work greatly helped increase the countrys trade and cultural exchanges with many remote areas and also with the southern,central and western parts of Asia.”可推知答案。.短文改错Dear members,It is a great honor to speak here for our English club,which was formed two month ago.Im also gladly that our club has held series of activities including offering services to the visitors to the Expo.As the Expo rece

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论