全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2019高考英语二轮专题强化典题精析阅读理解35Generations of children grew up reading comic(漫画)books secretly, hiding out from parents and teachers who saw them as a waste of time and a risk to young minds. Comics are now gaining a new respectability at school. That is thanks to an increasingly popular and creative program, often aimed at struggling readers, that encourages children to plot, write and draw comic books, in many cases using themes from their own lives.The Comic Book Project was started in 2001 by Michael Bitz at an elementary school in Queens. Since its creation, the program, which is mainly conducted after school, has spread to more than 850 schools across the country It has gotten a big push from the Canent craze(狂热)among adolescents for comic book clubs and for Manga, a wildly popular variety of comic originating in Japan.The point is not to drop a comic book on a childs desk and say: read this: Rather, the workshops give groups of students the opportunity to collaborate(合著)on often complex stories and characters that they then revise, publish and share with others in their communities.Teachers are finding it easier to teach writing, grammar and punctuation with material that students are fully invested in(投入)And it turns out that comic books have other built-in advantages. The pairing of visual and written plotlines that they rely on appear to be especially helpful to struggling readers. No one is suggesting that comic books should substitute for traditional books or for standard reading and composition lessons. Teachers who would once have dismissed comics out of hand are learning to exploit(利用)a style that clearly has a powerful hold on young minds. They are using what works.66. Which of the following is probably the best title of the passage?A. Japanese Comic Books. B. Comic Books in the Classroom. C. Reading Efficiently. D. A Current Craze.67. Which of the following is TRUE according to the passage?A. Students reading materials are often involved with their daily life.B. Comic books can now take the place of textbooks at school.C. Teachers now give away comic books for children to read.D. Childrens imagination plays a key role in comic books.68. The underlined phrase its in Paragraph 2 probably refers to_.A. the Comic Book Projects B. an elementary schoolsC. Queens D. the countrys69. The main purpose of the Comic Book Project is toA. develop the cooperation among adolescentsB. make sure that students live a rich and colorful life after schoolC. help students who have some difficulty in readingD. popularize a new method of teaching70. It can be inferred that_.A. comic books were first used in Japanese schoolsB. parents have different opinions about their children reading comic booksC. more and more teachers will realize the advantages of comic booksD. comic books will be allowed to enter all the schools in the country语篇解读:本文主要介绍使用漫画教学在教育中优势.66. B. 主旨大意题.第一段提出全文主题:Comics are now gaining a new respectability at school. 之后围绕该主题具体介绍漫画在学校教育中旳意义和利用,由此判断全文标题应该是:教室中旳漫画.故选B项.67. C. 细节理解题.根据最后一段“Teachers are finding it easier to teach writing, grammar and punctuation with material that students are fully invested in(投入)And it turns out that comic books have other built-in advantages.”可在老师给学生提供漫画书让他们阅读,故选C项.68. A. 词义猜测题.第二段第一、二句旳逻辑顺承关系可推断“its”应指the Comic Book Projects,故选A项.69. D. 细节理解题.根据第一段“That is thanks to an increasingly popular and creative program, often aimed at struggling readers, that encourages children to plot, write and draw comic books, in many cases using themes from their own lives.”可知,该项目旳目旳旨在普及一种新教学法漫画教学法.故选D项.70. C. 推理判断题.根据最后一段对“漫画教学”旳优势旳介绍可推断,越来越多旳人会意识到漫画书旳好处.故选C项.一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一一
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 国学知识竞赛题(无答案)
- 国家开放大学管理学基础 形考任务3题及答案解析
- 三级安全教育培训试题答案
- 广东《安全员》C证考试题库
- 五年级简易方程重点知识及试题精讲
- 五年级科技知识竞赛试题及答案
- 大学经济法试题及答案
- 上海安全员C证安全技术基础知识真题及答案
- 2024响水县国企招聘考试真题
- 2025年安全员B证考试试卷含答案详解【黄金题型】
- 党的二十届四中全会精神丨线上知识有奖竞答题库
- 组织文化论文题目选题参考
- 2026云南云天化石化有限公司校园招聘9人考试笔试备考题库及答案解析
- 海域云:2025年中国户用储能行业出海研究报告
- 社交礼仪知识互动试题及答案
- 2025年河南省体育彩票管理中心公开招聘合同制聘用人员50人笔试考试参考题库及答案解析
- 2025贵阳市城市建设投资集团有限公司第二批招聘笔试考试参考试题附答案解析
- 职业生涯规划计划书(34篇)
- 2025-2030中国眼视光行业现状态势与未来前景预测报告
- (正式版)HGT 22820-2024 化工安全仪表系统工程设计规范
- 贝多芬的生平(短篇)
评论
0/150
提交评论