




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 3 Interpersonal Relationships Section 品句填词1He can get a large _(数量) of help from his friends when in trouble.答案:amount2Tom and John have been _(亲密的) friends since their childhood.答案:close3The little boat _(摆动) crazily on the sea because of the strong wind.答案:swung4We are friends; we keep in touch by _(聊天) on the Internet every two weeks.答案:chatting5They decided to _(筹措) 200,000 yuan for the Hope Project in 2019.答案:raise6It is difficult to predict her reaction because she is so _(喜怒无常的)答案:moody7The successful applicant will have excellent _(人际关系的) skills.答案:interpersonal8The project was very important, so Mr. Black offered it to the businessman he _(信任) very much.答案:trusted9Of these three, _(盗窃) is the most obvious because the act itself is malicious(恶意的)答案:theft10Well paid as he is, he often ends up in_(经济的) troubles.答案:financial 单句改错1To see what has happened, they are trying to get closely to the scene through the crowd. _答案:closelyclose2(2019福建福州高二期末)Hearing the old mans experiences in Africa, we all burst into laugh. _答案:laughlaughter3Large amounts of time has been wasted in playing computer games, so he falls behind his classmates._答案:hashave4I remember that I felt too nervous to speak for the first time I went onto the stage. _答案:去掉for5After she failed in the last exam, Jane started to lose an interest in her schoolwork._答案:去掉an 课文语法填空I remember the first time I met Roy who was a “popular boy”.1._ (lose) all my old friends,I felt shy and lonely at my new school. Roy often invited 2._(I) to join his particular group, and as a result, Roy and I became good friends and we trusted each other.Five years later, Roy and I are still in the same class. But just under a year ago, Roys father 3._ (knock) over by a car and died a few days later. Roy changed 4._ (complete),becoming silent and 5._ (mood)Now he seemed to lose all interest in his work. About three months ago,I went into the cloakroom and found Roy 6._ (go) through the pockets of peoples coats. At 7._ same time,small 8._ (amount) of money started disappearing from students lockers. Last week our school had a big fair to raise money 9._ a charity. We made about 500. However, the money disappeared later. I decided to ask Roy about the theft. Roy was not in the bedroom. In the pockets of his jacket I found about 500. I was so surprised 10. _ I just stood there, holding the notes in my hands and Roy came in.答案:1.Having lost2.me3.was knocked4completely5.moody6.going7.the8.amounts9.for10.that 单句语法填空1At the party, they sat very _and had a _talk, but I dont know why they spoke to each other so _(close)答案:close; close; closely2After only two days, she lost interest _ art, and turned to science.答案:in3Jane shut the door heavily and burst out _(cry)No one in the office knew why she was so angry.答案:crying4A blind man was knocked _by a truck while crossing the road.答案:over/down5I heard steps behind me, so I turned _quickly to see if someone was following me.答案:round6A large amount of homework _(have) to be done every day, so large quantities of their time _(occupy)答案:has; are occupied7We need your help _(raise) money for urgent medical research.答案:to raise8They went _ all the details of the plan again and again to make sure that there was no mistake in it.答案:through9_(work) very late last night, my brother got up late and went to school without breakfast this morning.答案:Having worked10His daughter was rather uncommunicative and _(mood) when she was in high school.答案:moody 阅读理解AMy parents were in a huge argument, and I was really upset about it.I didnt know who I should talk with about how I was feeling.So I asked Mom to allow me to stay the night at my best friends house.Though I knew I wouldnt tell her about my parents situation,I was looking forward to getting out of the house.I was in the middle of packing up my things when suddenly the power went out in the neighborhood.Mom came to tell me that I should stay with my grandpa until the power came back on.I was really disappointed because I felt that we did not have much to talk about.But I knew he would be frightened alone in the dark.I went to his room and told him that Id stay with him until the power was restored.He was quite happy and said,“Great opportunity.”“What is it?”I asked.“To talk,you and I,”he said.“To hold a private little meeting about what were going to do with your mom and dad,and what were going to do with ourselves now that were in the situation we are in.”“But we cant do anything about it.Grandpa,”I said,surprised that here was someone with whom I could share my feelings and someone who was in the same “boat” as I was.And thats how the most unbelievable friendship between my grandfather and me started.Sitting in the dark,we talked about our feelings and fears of lifefrom how fast things change to how they sometimes dont change fast enough.That night, because the power went out,I found a new friend,with whom I could safely talk about all my fears and pains, whatever they may be.Suddenly,the lights all came back on.“Well,”he said,“I guess that means youll want to go now.I really like our talk.I hope the power will go out every few nights!”【解题导语】父母争吵使作者感到没有人可以分享自己的感受,但是突然的停电使作者发现有个新的朋友可以交流自己的想法,这就是他的爷爷。1I wished to get out of the house because_AI was eager to have fun with my best friendBI found nobody to share my feelings withCI wanted to escape from the dark houseDI planned to tell my friend about my troubleB解析:细节理解题。根据第一段第二句“I didnt know who I should talk with about how I was feeling.”可知,作者发现没有人可以分享他的感受。故选B。2Grandpa was happy to see me because_Ahe could discuss the problem with meBhe had not seen me for a long limeChe was afraid of darknessDhe felt quite lonelyA解析:细节理解题。由第四段第一句中的“To talk,you and I”可知,此处是对上文“He was quite happy and said,Great opportunity.”的解释。可知,爷爷认为他可以和“我”讨论这个问题。故选A。3What can be inferred from the passage?AThe author was eager to leave.BThey would have more chats.CThe lights would go out again.DIt would no longer be dark.B解析:推理判断题。由文章结尾爷爷所说的话“I guess that means youll want to go now.I really like our talk.I hope the power will go out every few nights!”可知,作者和爷爷将会多聊天。故选B。BRecently I started discovering one thing which amazes me so much:how perfect everything is in the world we are living in!Just look, all day long we are busy working and just when we get tired, the night comes in, so we may sleep and relax.One day we may enjoy the bright sun and another day, when we get tired of the sun, the rain pours down.A few months ago I was so happy with my life.Later, I got tired from the happiness.I wished I would have some trials to strengthen my character and learn something new about life.I got what I wanted.Shortly after, I got severe angina(心绞痛), so I had to stay at home for several weeks.During this period I had time to rethink my life and discover myself.The lessons were terrific, but I felt grateful for this time.Another example:I have a friend, who primarily thinks about having fun.Once I thought why we get along well with each other and what in me attracts her.A couple of days ago I found the answer.I like calmness and silence.She likes noise and agitation(热闹)We attract each other just to balance ourselves, in other words, to give some drive to me and some calmness to her!So remember that the universe is so wise that it will try to balance you.As for me, this is perfect because extremes create suffering: too much foodtoo little food, too coldtoo hot, too much funtoo little fun.【解题导语】本文主要讲述了作者对生活中的每一件事情都非常开心,并且举例告诉我们生活中总是存在着一种平衡,所以我们在生活中不要走极端。4We can learn from the first paragraph that the author_Aalways feels down on rainy daysBalways tries his best to do everythingCfeels happy with everything in lifeDis amazed at the changes in lifeC解析:推理判断题。根据第一段第一句中的“.how perfect everything is in the world we are living in!”可知作者对生活中的每一件事情都非常开心。故选C。5The example given in the third paragraph is to show that_Aits necessary to get along with different peopleBthere exists a kind of balance in lifeCa person shouldnt just think of fun in lifeDone should put others interests above his ownB解析:推理判断题。根据第三段最后一句“We attract each other just to balance ourselves, in other words, to give some drive to me and some calmness to her!”可知,第三段中给出的例子是为了告诉我们:生活中存在着一种平衡。所以选B。6The author would probably agree that_Awe shouldnt go to extremes in lifeBwe should be nice to others and ourselvesCwe should adapt ourselves to changes in lifeDlife can be annoying sometimesA解析:观点态度题。根据最后一段最后一句“As for me,this is perfect because extremes create suffering:too much foodtoo little food,too coldtoo hot,too much funtoo little fun.”可知,我们在生活中不要走极端。 七选五When we are grownups, its quite natural to look back on our different stages of life and remember who was there to see us through. 1._ While some peoples high school friendships gradually end, mine have stuck with me through every bit of life since.And I suppose high school friends are the friends youll build the strongest relationships with.2_ Whether it is the bad haircut or the braces(牙箍) you wear, your high school friends help you through it all.They tell you that you look wonderful when you cannot go out in public with that hairdo. 3._ They understand the most about you.High school friends know you better than anyone else.They can just look at you and know how youre feeling.You cannot hide much from them. 4._ And theyd rather help deal with the problem at hand than let it go.So even when you dont want to hear it, prepare yourselfbecause theyre not going to stop trying until youre back to your normal self.They make for the best reunion.Reunions are hammer to organize when friends live across the country.However, with high school friends, its easy to enjoy the time togetheryou can often pick up just where you left off, no matter how long ago that was.Friendships can be hard to keep. 5._AWe could depend on our friends all the time.BThey are with you through your embarra
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广西-东盟经济技术开发区社会福利院拟聘人员考前自测高频考点模拟试题及答案详解参考
- 2025安徽蚌埠市怀远县教育局所属事业单位紧缺专业人才引进(校园招聘)15人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(典优)
- 2025江苏连云港市灌云县招聘就业困难人员公益性岗位26人模拟试卷有完整答案详解
- 2025安徽皖南医学院第二附属医院招聘28人模拟试卷及一套答案详解
- 2025湖北大学博士后、师资博士后招聘模拟试卷含答案详解
- 2025安徽淮南市淮河能源控股集团校园招聘300人考前自测高频考点模拟试题附答案详解
- 2025江西吉安市泊士停车管理有限公司万安分公司派遣人员招聘1人模拟试卷(含答案详解)
- 2025河南省水利厅厅属事业单位招聘47人模拟试卷及答案详解参考
- 2025年春季中国邮政储蓄银行内蒙古分行校园招聘考前自测高频考点模拟试题及答案详解(各地真题)
- 2025年烟台市卫生健康委员会所属事业单位卫生类岗位公开招聘工作人员(385人)模拟试卷及答案详解(夺冠)
- 2025年高中语文必修上册第二单元大单元教学设计
- 2025年护理质控标准题库及答案
- 2025年农作物植保员岗位技术基础知识考试题库附含答案
- 人力资源中薪酬管理案例分析题及答案
- 驾驶安全培训文案课件
- 采购业务审计培训
- 2025-2026学年冀美版(2024)小学美术二年级上册(全册)教学设计(附目录P284)
- 招聘渠道分析评估表
- 2025年注册安全工程师考试 安全生产法律法规与标准冲刺押题卷
- 服装色彩构成课件
- 2025年成人高考政治(专升本)考试题库
评论
0/150
提交评论