PEP小学四年级英语阅读竞赛试题2016_第1页
PEP小学四年级英语阅读竞赛试题2016_第2页
PEP小学四年级英语阅读竞赛试题2016_第3页
PEP小学四年级英语阅读竞赛试题2016_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

细心做!我一定行!加油!学校 班级 学号 姓名 (密 封 线 内 请 勿 答 题)密封线小学四年级英语阅读竞赛质量评估测试一(本卷总分100分,时间40分钟)一、阅读短文根据短文内容判断正(T),误(F)(每小题3分,共30分)A. Its fine today.The sun is in the sky. Mr Green and his family are in the park. Mr and Mrs Green are standing under the trees and looking at their children. Ann is flying a kite. The boy in a white shirt and blue trousers is her brother. Hes reading a book. Anns younger brother is too young. He cant walk and run. Hes drinking milk. Anns sister isnt i n the park. She is at school.( )1、There are five people in Anns family.( )2、Ann is a girl.( )3、Anns sister is a student.( )4、Anns brother is flying a kite.( )5、Ann has two brothers. B. Im Tom. Im eleven years old. I live near the school. I go to school every day. In my family there are three people. My mother, my father and I. My father is a bus driver. He is friendly. He has a lot of friends. My mother is a teacher. She works at my school. She does housework every day. I love them.( ) 1. Tom is 10 years old.( ) 2. There are three people in his family.( ) 3. His father is a teacher. ( ) 4. Tom does housework every day. ( ) 5. Toms father has a lot of friends二、阅读理解选择正确的选项(每小题3分,共30分)A. This is Jims bedroom. Its new and nice. A bed and a chair are in it. A desk is on the floor. Some flowers are on it. A bookshelf is behind the bed. Some English books are on the shelf. A picture is on the wall. Some people are in the picture. The man is his father. The woman is his mother. Who is the boy? Do you know?()1.Whoseroomisit? A.Jimsroom. B.Fathersroom. C.Mothersroom.()2.Wherearetheflowers? A.Onthefloor. B.Inthedesk. C.Onthedesk.()3.Whatsontheshelf? A.SomeChinesebooks.B.Somemathbooks. C.SomeEnglishbooks.( ) 4. The bed is _ the bookshelf. A. behind B. In front of C. near()5.There are _people in the picture? A.two B.three C.oneB. TheLionsDinnerLion:Goodafternoon,MrsRabbit.Letmeeatyou.Rabbit:Donteatme,MrLion.Imold.Thatmouseisyoungerthanme.Lion:MissMouse,MissMouse,letmeeatyou.Mouse:Oh,no.Manybirdsarestandingoverthere.Lion:Birds,Iwilleatyou.Youaremydinner.Birds:Youarebad.Wecanfly,canyou?Lion:No,Icant.Butwhereismydinner?根据短文选择正确答案()1.Thelionis . A.fullB.hungryC.scared(受惊吓的)D.happy()2.Theliondoesnteattherabbit,becausethereisaoverthere. A.deerB.birdC.goatD.mouse()3.Canthebirdsfly? A.No,theycan.B.Yes,theycan.C.No,theycant.D.Yes,theycant.()4.Thelioncantfly.Heatlast.A.eatdinnerB.eattherabbitC.doesnthavedinnerD.eatthemouse()5.Theliondoesnteatthemouse,becausethereareoverthere.A.birdsB.rabbitsC.goatsD.deer三、阅读下面的短文回答下面的问题(每小题4分,共40分)A. ASunnyDayItisbeautifulsunnyday.Thereisntacloudinthesky.Afterswimming,wehavelunch underthetrees. Thenwelie inthesunforawhile. Intheafternoon,itbegins togetcloudy. Atfiveoclock,wehavetogobackbecauseitstartstorain. 1.Whatdowedounder the tree?_ 2.Whatdowedecidetodofirst?_3.Whatstheweatherlikeintheafternoon?_ 4.Whydowehavetogobackhome?_ B. WhereDoTheySit?Sixchildrengotothecinematoseeanewfilm.Thefilmisaboutanimals.Theirseatsnumbersare5A,5B,5C,5D,5Eand5F.Theysitinthesamerow.MingmingdoesntsitnexttoJohn.HesitsnexttoSue.HelensitsbetweenSamandJohn. Samsitsin5A. MarysitsontheleftofMingming.Whichseatsdotheysitin?请根据短文为文中的六个小孩找到它们各自的座位5A5B5C5D5E5F1. 2. . 附:答案:一A: F T T F TB: F T F F T二

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论