2019_2020学年高中英语课时分层作业3Module2TrafficJamSectionⅡLearningaboutLanguage外研版.docx_第1页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Module2TrafficJamSectionⅡLearningaboutLanguage外研版.docx_第2页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Module2TrafficJamSectionⅡLearningaboutLanguage外研版.docx_第3页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Module2TrafficJamSectionⅡLearningaboutLanguage外研版.docx_第4页
2019_2020学年高中英语课时分层作业3Module2TrafficJamSectionⅡLearningaboutLanguage外研版.docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时分层作业(三) 语言知识练习固基础.单句语法填空1He said it was quite impossible to buy the novel which was well worth reading(read)2Stuck (stick) in the traffic jam for two hours,they were late for the wedding party.3Have you ever had any skin problems connected(connect) with exposure to the sun?4Our new house is very convenient(convenience) for me as I can get to the office in five minutes.5Nowadays people get around much more easily than they used to.6Its a waste of time talking(talk) about such useless things.7The book signing provided him with an opportunity to meet one of his heroes.8The speech made by the president was impressive(impress)9The kids will be leaving home in no time.10The security system will not permit you to enter(enter) without the correct password.句型转换1The party will be held in the garden if weather permits.The party will be held in the garden,weather permitting2The road is being constructed.The road is under construction3Please send me an answer at your convenience.Please send me an answer when it is convenient for you4If you stand there, youll have a good view of the city.Stand there,and youll have a good view of the city.5The matter is worth consideration/considering.The matter is worthy of consideration/being consideredIt is worthwhile considering/to consider the matter.高考题型练习提能力.阅读理解Once upon a time,I thought that biking to work was an impractical idea.Now,eight years after a colleague talked me into signing up for my very first Bike to Work Day,Im not only older and wiser,but thinner,healthier and happier because I bike to work regularly.In fact,Im pretty sure that cycling is the greatest form of transportation known to man.But realizing that took a little time and effort.Though I enjoyed mountain biking and riding on local trails long before my Bike to Work Day started in 2002,I had no idea how to get from my home in downtown Denver without being hurt on the highway.After buying a bike map and exploring the roads one weekend,I discovered a path that kept me on bike trails about 90 percent of the time.Following my first biketowork experience,Ive concluded that its actually easyespecially if youre prepared.If you live within 20 miles of your workplace,you could plan a route that takes about the same amount of time as a good exercise routine while avoiding the danger and frustrations(挫败)related with rush hour traffic.Its strange that people usually dont use safety,time or their own physical fitness as excuses for not biking to work.They worry about cleanliness and lack of shower equipment at their workplace.You can easily solve those problems by packing a change of clothes in your backpack or leave a change of clothes at the office.Throughout my career,no coworkers have ever said that I smell bad.It seems that more and more employers are warming up to encourage their employees to ride.Maybe its because cycling to work is a good way to improve employees wellness and enhance work efficiency.【语篇解读】作者坚持八年骑自行车上班,他变得更健康也更快乐了。1What can we infer from Paragraph 1?AThe writer has got used to cycling to work.BMost of the writers colleagues bike to work now.CThe writer doesnt think every person should cycle to work.DThe writer has always known that biking to work is a good idea.A推理判断题。根据第一段的“Now.Im not only older and wiser,but thinner,healthier and happier because I bike to work regularly.”可推断作者已经习惯骑自行车去上班了。2Whats the common reason why people dont choose to bike to work?AThat it wasnt safe enough.BThat it takes too much time.CThat they are not fit enough to do so.DThat they may smell bad after it.D细节理解题。根据第四段的“They worry about cleanliness and lack of shower equipment at their workplace.”可知人们担心骑自行车去上班身上会有汗臭味。3The underlined word“enhance”in the last paragraph is similar in meaning to AchangeBaffectCimproveDdelayC词义猜测题。根据“more and more employers are warming up to encourage their employees to ride”可推断骑自行车上班能“提高”工作效率,故而得到老板们的肯定。4How does the writer make his point clear?ABy telling a story of one of his friends.BBy telling his own biketowork experience.CBy showing the results of a study.DBy giving detailed data.B文章结构题。通读全文,可知作者是通过讲述自己的故事来说明骑自行车上班的好处,故选B。.完形填空Disneyland opened in 1955 and instantly became the worlds most recognizable and popular theme park.This was the only Disney theme park visited by Walt Disney,who died in 1966.Disneyland is 1 in the south of Los Angeles,California.You may get there by air or by bus.Disneyland 2 most of its visitors from 3 .So avoid weekends and school vacations to get the 4 waits.The period before or after Christmas Day is the busiest of the 5 ,with the park often holding more extra guests each day.Whenever you visit, 6 earlyabout an hour 7 the opening timeto get the popular attractions before crowds 8 Disneyland also 9 tickets online,but does not allow you to 10 them at home.So youll have to order far enough 11 for them to arrive by mail.Tickets 12 also be available through your local auto club,Disney Store or your school or work activities office.Space Mountain 13 in July,2005 after a twoyear rehabilitation(修复) to rebuild the track and improve show 14 If you are travelling with little kids,youll want to visit Fantasyland first in the morning, 15 several popular kids rides in that area, 16 Dumbo and Peter Pan,have low capacities(容量) and build long 17 early in the day. 18 ,head west to Adventureland New Orleans Square 19 the park opens,visiting the Indiana Jones Adventure and Splash Mountain, 20 coming back to the Haunted Mansion and Pirates of the Caribbean.【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了迪斯尼乐园的最佳游览时间、购票方式及景点参观顺序等。1A.limitedBlocatedCcircledDexpandedB此处是关于迪斯尼乐园的位置介绍。limit“限制”;locate“位于”;circle“圈出”;expand“扩大”。2A.pleasesBorganizesCdrawsDbenefitsC作为一个旅游胜地,必是“吸引”游客,draw有“吸引”的意思。please“使人满意”;organize“组织”;benefit“使人受益”。3A.villagersBforeignersCstudentsDlocalsD根据下文提到的避开周末或者学校放假时间来游玩可知,当地人利用周末来玩的可能性最大,选D。4A.shortestBbusiestClongestDbiggestA周末和假期游客多,等候的时间肯定要长,而这里特别指出了要避开这两个时间,为的是等候的时间短一些,选A。5A.timeBweekCdayDyearD根据“the period”可知,此处考虑的是一个时间段,所以首先排除A项;圣诞节前后应该是一年中的一个时间段,不可能是一周或一天,所以也排除B、C两项。6A.leaveBplanCarriveDbookC该部分提示游客来玩时尽量来得早点儿,避免在受欢迎的景点遇到游客拥挤的现象。7A.afterBuntilCpastDbeforeD为了避开拥挤的时间段,以便有足够的时间游玩,应该提前约一个小时到达,故选before。8A.avoidBbuildCbreakDcombineB提前约一个小时到达迪斯尼乐园,是为了避免在受欢迎的景点遇到游客拥挤的现象。before crowds build可指“在游客扎堆现象形成前”。9A.sellsBshowsCsendsDcollectsA该段谈购票的问题。该句主语为迪斯尼乐园,为售票方,所以选A。show“出示,展览”;send“发送,派遣”;collect“收集”。10A.reserveBkeepCcopyDprintD这里指迪斯尼乐园也在网上售票,为了防止造假,应该是不允许游客在自己家里“print(打印)”。11A.in advanceBin caseCin orderDin turnA订好的票需要邮寄给你,这需要一定的时日,所以要尽可能提前(in advance)订购。in case“万一”;in orde

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论