【高中高一年级上学期英语寒假作业试题】高一寒假作业合订_第1页
【高中高一年级上学期英语寒假作业试题】高一寒假作业合订_第2页
【高中高一年级上学期英语寒假作业试题】高一寒假作业合订_第3页
【高中高一年级上学期英语寒假作业试题】高一寒假作业合订_第4页
【高中高一年级上学期英语寒假作业试题】高一寒假作业合订_第5页
已阅读5页,还剩22页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

【高中高一年级上学期英语寒假作业试题】高一寒假作业合订 【导语】英语是世界上最广泛的第二语言,大为大家推荐了高一年级上学期英语寒假作业试题,请大家仔细阅读,希望你喜欢。 第一部分:听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题; 每小题1.5分, 满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.How does the man like the English language spoken by the woman? A. Fairly good. B. Excellent. C. Strange. 2.What country does Susan presently call her home? A. Spain. B. New Zealand. C. United Kingdom. 3.How did the woman know so much about Egypt? A. She learned from the book. B. She learned from a long film. C. Her uncle told her. 4.Which of the following places didnt the woman visit? A. America. B. Wales. C. Scotland. 5.How is the man probably getting to work? A. On foot. B. By bus. C. By car. 第二节(共15小题;每题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第6段材料,回答第6至7题。 6.Where is the man from? A. Britain. B. Scotland. C. England. 7.What is true aording to the passage? A. Scotland lies to the south of England. B. Scotland is a part of Britain. C. Scotland lies to the east of England. 听第7段材料,回答第8至9题。 8.How long will it take the man to get to the museum? A. Half an hour. B. About a quarter. C. Two hours. 9.Where can the man buy a city map? A. At the street corner. B. At the bookstore. C. At the gate of the museum. 听第8段材料,回答第10至12题。 10.What has the woman e to the office for? A. To ask for a job. B. To see her friend. C. To make fun of the man. 11.Which place does the woman want to go? A. A larger country. B. A nearer country. C. A new and different country. 12.Why does the woman dislike working in the Middle East? A. Because she hates living there. B. Because she lived there for years. C. Because it is far from home. 听第9段材料,回答第13至16题。 13.How long is the vacation? A. 25 days. B. 10 days. C. 5 days. 14.Where is the man going together with his family? A. Hawaii. B. Europe. C. America. 15.Which of the following is true aording to the conversation? A. His wife wants to buy books during the vacation. B. His children are all excited. C. He wants to go to Europe. 16.How will the womans family visit friends? A. By ship. B. By boat. C. By air. 听第10段材料,回答第17至20题。 17.How many people are there in Basel? A. Over 350,000. B. Over 650,000. C. Over 35,000. 18.What language does most of the people speak in Basel? A. English. B. German. C. French. 19.How many countries meet at Basel? A. Three. B. Four. C. Five. 20.When was the University of Basel founded? A. 1416. B. 1460. C. 1466. 答案:1-5 BCCAC 6-10 ABBCA 11-15 CBBAB 16-20 CABAB 听力原文 Text 1 M:I was born in New Zealand,what about you? Where are you from? W:Im Chinese. M:Chinese? But your English is excellent. Where did you learn English? W:In China. Text 2 M:Where did Susan e from? W:She was born in Spain and grew up in New Zealand, but now she is a citizen of Britain. Text 3 W:Egypt is an ancient country, and its famous for the pyramids. M:How do you know so much about that country? W:Oh, my uncle once worked there for a long time. Text 4 W:Have you ever been to Northern Ireland? Besides, I visited Scotland and Wales two years ago. M:But Northern Ireland belongs to the Great Britain! Text 5 W:Ive got to go to New Zealand this afternoon, but Im too tired to drive and the bus is so crowded. M:No problem. Ill drop you off at the train station on my way to work. Text 6 W:Well, where are you from? Oh, I know, your homeland must be Australia. M:No, Im from Britain. W:Oh, I thought you said you were not English! M:Thats right. Im British, but not English. What about you? W:I e from Scotland, and Im a native of Scottish blood. M:Wheres it? W:It lies to the north of England, part of Britain. M:Oh, I see. Text 7 M:Excuse me. I am a stranger here and Ive lost my way. W:What can I do for you? M:Could you please tell me the way to the museum? W:Thats easy. Go straight ahead and take the second turn on your right. Walk down that street to the end. M:How long will it take me? W:About fifteen minutes. M:By the way, where can I get a city map? W:I am sure you can get one at the gate of the museum. M:Many thanks to you. W:My pleasure. Text 8 M:Mrs Smith, were very pleased that you want to work for our pany. I wonder if youd be interested in working in India. W:India? I lived there. I was there for four years. M:How about Brazil? W:Brazil? No, I worked there. M:Well, would you consider the Middle East? W:Certainly not. I worked there, too. I spent three years there. M:Well, theres Russia, perhaps. W:No, not Russia. Ive seen Russia. M:Its a big country. W:Yes, and I lived there for a long time. Cant you find any other country? M:Well, theres this island in the Pacific Ocean. W:Island? Which island? I lived there. M:But, Mrs Smith, there are thousands of islands, as we all know. W:Well, Ive seen them all. Really, cant you let me go to a different country from all those youve mentioned? Text 9 W:When are you going to take your vacation? M:Ive got a tenday vacation starting from July 25. W:Where are you going? M:Hawaii. W:That sounds like a good place. Are your whole family going? M:Yes. We plan to climb the mountains, go fishing, go swimming, and wind surfing, most of all relaxing. My wife is taking a whole bunch of books to read. W:Your children must be all excited about it. M:Yes, they are. Theyre already crossing out the days on the calendar. Are you going to Europe again this summer? W:No, not this time. Were going to visit some old friends in Egypt. M:Are you shipping or taking a flight? W:We are going by air. Text 10 Visitors to Switzerland usually include Basel in their list of cities. It has a population of over 350,000, the majority of whom speak German. However, it is considered a kind of international city, because it stands right at the point where three countries meet. Many visitors go to the place in the city where threesided marker says France on one side, Germany on another, and Switzerland on the third. The Rhine which divides the city, bees wide and deep enough just at this point for ships to sail all the way up to the North Sea. Basel is quite an old city too, having risen in importance five centuries ago. The University of Basel was founded in 1460, and is still wellknown today. 第二部分:阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下面的短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。 A (xx?菏泽市高一期末) DCU?LS is the English Language Training Center of Dublin City University. Our courses are designed for adults (18+). We offer a lot of English language courses throughout the year in addition to special programmes in summer. Our school proudly has the same high standards which have gained Dublin City University a national and international reputation(名声) for the excellence of its courses. Recognized by Department of Education as an English language school for the teaching of English as a foreign language, DCU?LS offers you a friendly atmosphere in which you can improve your English skills. Because we are a university based pany, we also offer our students ways to university facilities(设备). For more information please contact(联系): DCU Language Services, Dublin City University, Dublin 9, Ireland Tel: +353 1 705552 Fax: +353 1 70511 Email: Is.elt dcu.ie Web: .dculs.dcu.ie 文章大意:都柏林大学提供优质的英语培训课程,赶紧参加吧。 21. Who can take part in the courses offered by DCU?LS? A. Teenagers. B. Adults over 18. C. College students. D. English teachers. 答案:B 细节理解题。由第一段第二句话“Our courses are designed for adults (18+).”可知,该课程是提供给18岁以上的成年人的。 22. What can we learn about DCU?LS aording to the passage? A. They offer special programmes throughout the year. B. We can contact it by writing letters as well as sending emails and fax. C. The school is famous for its excellent courses both at home and abroad. D. DCU?LS lies in Dublin City University, Dublin 9, England. 答案:C 细节理解题。由第一段第四句话“Our school proudly has the same high standards which have gained Dublin City University a national and international reputation(名声) for the excellence of its courses.”可知,该校以优质课程享誉国内以及国际。由第一段第三句话“special programmes in summer”可知,A项错误;由文章最后四行可知,我们可以打电话、发传真、发邮件或者上网和他们联系,但是没有写信联系,所以B项错误;由文章倒数第五行可知,D项错误。 23. What kind of writing is this passage? A. A travelling guide. B. A notice. C. An official report. D. An advertisement. 答案:D 主旨大意题。由全文、特别是最后可知,这是一篇广告。 B (xx?黑龙江双鸭山一中高一期末) Barack Obama was born on August 4, 1961 in Honolulu, Hawaii. His father came to America from Kenya, which is a country in Africa. His parents, Ann and Barack, met when they were students at the University of Hawaii. Since Barack had the same name as his father, young Barack went by the nickname “Barry”. In 1979, after he finished high school, Barry went to Oidental College in Los Angeles, California. There, he started to learn about his African roots and decided to use his African name, Barack. After two years in L.A., he went to Columbia University in New York City to study politics. After college, he moved to Chicago, Illinois, where he worked to help poor people in this city. He traveled to Africa to meet his grandmother and cousins for the first time. He went back many times over the years to visit with his family and learn about where he came from. At work, he met a lawyer named Michelle Robinson. They worked together in a big law firm. Then he left Chicago to go to Harvard Law School in Cambridge, Massachusetts. He did very well in law school. After he was done with school, Barack moved back to Chicago and in 1992 he married Michelle. He worked as a lawyer, devoted to helping poor people for free who had been treated unfairly. He worked hard to get the people he helped to vote(投票). He made many people believe that their votes were important, and helped them feel like they could make a difference. 文章大意:本文介绍了奥巴马在赢得选举前的生平。 24. Barack Obamas father was probably born in _. A. Hawaii B. Illinois C. Kenya D. California 答案:C 细节理解题。由第一段第二句话“His father came to America from Kenya, which is a country in Africa.”可知,奥巴马的父亲可能出生在肯尼亚。 25. Which of the following is the right order aording to the text? Getting married to Michelle Travelling to Africa to meet his grandmother Going to Harvard Law School Going to Columbia University Working in a big law firm A. B. C. D. 答案:B 细节理解题。由第二、三、四段内容可知。 26. How did Obama get people to vote? A. By cheating them to do so. B. By making a difference to people. C. By helping poor people who treat others unfairly. D. By showing them the importance of their votes. 答案:D 细节理解题。由最后一段可知。 27. Aording to the text, which of the following words can best describe Barack Obama? A. Kindhearted. B. Humorous. C. Polite. D. Brave. 答案:A 推理判断题。由 第四段第二句话“He worked as a lawyer, devoted to helping poor people for free who had been treated unfairly.”可推知,奥巴马是一位有爱心的人。 C (xx?武汉高一检测) Earthquakes are something that people fear. There are some places that have few or no earthquakes. Most places in the world, however, have them regularly. Countries that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous. The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906. Over 700 people died in it. The strongest one in North America was in 1964. It happened in Alaska. Strong earthquakes are not always the ones that kill the most people. In 1755, one of the strongest earthquakes ever recorded was felt in Portugal. Around 2,000 people died. In 1923, a very strong earthquake hit Tokyo, Yokohama area of Japan. A hundred and forty

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论