2019_2020学年高中英语Unit11TheMedia课后限时作业7北师大版必修4.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit11TheMedia课后限时作业7北师大版必修4.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit11TheMedia课后限时作业7北师大版必修4.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit11TheMedia课后限时作业7北师大版必修4.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit11TheMedia课后限时作业7北师大版必修4.docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课后限时作业(七)语言知识练.单句语法填空1I cant help _laughing_(laugh) every time I hear the joke.2Standing on the bank, the children watched the ship _loaded_(load) with all kinds of goods.3_Considering_ his ability and experience, he should have finished the task. However, he didnt take everything into _consideration_.(consider)4On receiving the call,the police rushed to the scene _where_ a traffic accident happened.5These chairs are _meant_(mean) for the teachers who will attend the meeting.6A small plane crashed into a hillside five miles east of the city, _killing_(kill) all four people on board.7I often wish I could comment _on_ your articles but I never have time.8There being nobody else in the room, Jenny let out all the words _hidden_(hide) in her heart for years.9Tom took a taxi to the airport hurriedly, only _to find_(find) his plane high up in the sky.10We have come to the _conclusion_(conclude) that it would be unwise to accept his idea.课文语法填空According to a research published by Leeds University, people dont mind bad language on television as long as it is not used in programmes 1._watched_(watch) by children. The study showed there was “amazing agreement” about when bad language was serious and 2._when_ it was not. But some people found the use of drugs in the film 3._more worrying_(worry) than the bad language. People who were asked to comment 4._on_ scenes on screen made a distinction between bad language used in programmes for adults, and those 5._meant_(mean) for children.More than 30 6._astronomers_(astronomer) had an accident on a sightseeing trip to the museum of science, 7._which_ took place in Kingston, a town southwest of London. Because of the fog, the driver of a greengrocers truck did not know that he was parked in the way of the trolleybus. At the last minute before the trolleybus crashed into the truck, he jumped out of the truck, 8._hurting_(hurt) his ankle. He said he would have been killed if he 9._had stayed_(stay) in the truck. A spokesman praised the 10._bravery_(brave) of the astronomers.高考题型练.阅读理解When I was nine years old, I loved to go fishing with my dad. But the only thing that wasnt very fun about it was that he could catch many fish while I couldnt catch anything. I usually got pretty upset and kept asking him why. He always answered, “Son, if you want to catch a fish, you have to think like a fish.” I remember being even more upset then because, “Im not a fish!” I didnt know how to think like a fish. Besides, I reasoned, how could what I think influence what a fish does?As I got a little older I began to understand what my dad really meant. So, I read some books on fish. And I even joined the local fishing club and started attending the monthly meetings. I learned that a fish is a coldblooded animal and therefore is very sensitive to water temperature. That is why fish prefer shallow water to deep water because the former is warmer. Besides, water is usually warmer in direct sunlight than in the shade. Yet, fish dont have any eyelids(眼皮) and the sun hurts their eyes. The more I understood fish, the more I became effective at finding and catching them.When I grew up and entered the business world, I remember hearing my first boss say, “We all need to think like sales people.” But it didnt completely make sense. My dad never once said, “If you want to catch a fish you need to think like a fisherman.” What he said was, “You need to think like a fish.” Years later, with great efforts to promote longterm services to people much older and richer than me, I gradually learned what we all need is to think more like customers. It is not an easy job. I will show you how in the following chapters.语篇导读本文为夹叙夹议文,主要讲述了“我”从父亲那里学到的钓鱼智慧。1. Why was the author upset in fishing trips when he was nine?AHe could not catch a fish.BHis father was not patient with him.CHis father did not teach him fishing.DHe could not influence a fish as his father did.解析 A细节理解题。根据第一段第二句可知,作者对自己没有捕到鱼这件事感到沮丧,故选A项。2. What did the authors father really mean?ATo read about fish.BTo learn fishing by oneself.CTo understand what fish think.DTo study fishing in many ways.解析 C推理判断题。根据第二段的内容可推知,父亲说那句话的真正含义是让作者了解鱼的习性,故选C项。3According to the author, fish are most likely to be found _.Ain deep water on sunny daysBin deep water on cloudy daysCin shallow water under sunlightDin shallow water under waterside trees解析 D细节理解题。根据第二段倒数第二、三和四句可知,鱼喜欢待在浅水、背对阳光的地方,故选D项。4After entering the business world, the author found_.Ait easy to think like a customerBhis fathers fishing advice inspiringChis first bosss sales ideas reasonableDit difficult to sell services to poor people解析 B推理判断题。根据最后一段作者回忆起父亲教导他的话可推知,作者发现父亲的钓鱼建议在商界也很有启发,故选B项。.语法填空In Canada, Fathers Day is celebrated with a lot of enthusiasm. Fathers Day in Canada is also celebrated 1._ the third Sunday of June. Just as in the US, people in Canada wear roses 2._(express) gratitude to their father too. 3._(traditional), if a person is wearing a red rose, it symbolizes the persons father is alive. Likewise, a white rose 4._(mean) that the persons father has passed away.Children in Canada express affection and honor to their dad by 5._(present) them cards, flowers and chocolates. In modern times, several other gifts of love including shirts, stationery(文具) items etc. 6._(give) to fathers. Another noticeable trend about Fathers Day celebration in Canada is 7._ apart from their biological father people wish “Happy Fathers Day” to their grandfathers, uncles or any other man who 8._(love) them like a father.Great popularity of Fathers Day has turned the occasion commercial to a significant degree. Days before the festival, markets wear 9._ festival look as gifts and card sellers try to attract people.Dining out with family is another popular Fathers Day tradition in Canada. No wonder 10._(restaurant) witness a great rush on the occasion.语篇导读本文为说明文,主要介绍了加拿大的父亲节。1on解析 考查介词。在具体某一天应用介词on。2to express解析 考查非谓语动词。为了表达对父亲的感激,加拿大人也戴玫瑰。空处在句中作目的状语,故用动词不定式。3Traditionally解析 考查词性转换。此处需用副词作状语修饰整个句子,故填Traditionally。4means解析 考查时态和主谓一致。此处表示一般情况且主语为a white rose,故用means。5presenting解析 考查非谓语动词。介词by后跟动词作宾语,应用动名词形式。6are given解析 考查时态、语态和主谓一致。主语several other gifts of love是复数概念,与give之间为动宾关系,且此处描述的是一般情况,故用are given。7that解析 考查连词。分析句子结构可知,空处引导表语从句,且从句句子成分和句意完整,故用that。8loves解析 考查时态和主谓一致。空处为定语从句的谓语,需与先行词的数保持一致,先行词为man,且此处表示一般情况,故填loves。9a解析 考查冠词。此处表示泛指,且festival以辅音音素开头,故用a。10restaurants解析 考查名词的数。根据restaurant为可数名词和谓语动词为witness可知,应用restaurants。.七选五Everyone wants to perform well at school. Add these tips to your life and you should be on your way to being a top student!_1_ I cannot stress how important it is to pay attention to what your teacher is teaching you too much. Take part in class discussions if you have something worth adding. Pay attention during class, especially during lectures.Taking notes is important.You dont need to write down every single word your teacher says but write down what he or she writes on the board, or any special fact you think you might need for a test. _2_ In this way, it will help you learn more effectively by actually thinking about what you are writing.Dont skip school.You will be missing out on stuff. _3_ However,you will have more work and you have missed lectures. Also, try not to be late for class. Its most likely that your teacher wont appreciate it and you will get yourself behind._4_ If you have an “I dont care about school or this class” attitude, then teachers will be less willing to help you with problems or offer you extra credit. The same goes for lazy attitude.Have a respectful attitude to the teacher and other students. Try not to laugh when other students make

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论