2019_2020学年高中英语Unit3Australia课后限时作业6新人教版选修9.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit3Australia课后限时作业6新人教版选修9.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit3Australia课后限时作业6新人教版选修9.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit3Australia课后限时作业6新人教版选修9.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit3Australia课后限时作业6新人教版选修9.docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课后限时作业(六)限时/50分钟.阅读理解Koalas are pictured everywhere in Australiaon cleaning products, on boxes of chocolate, on sports team shirts. Yet the animals live only in pockets along the east coast.They once inhabited the entire coastline. The koala population dropped after farmers cut down many of the forests where koalas lived, and hunters killed the animals for their fur.By the early 1900s, “koalas were basically shot out of south Australia,”says ecologist Bill Ellis, who studies the relationships among living things and their environments.I recently joined Ellis and his team in a forest on St Bees Island, 19 miles off the northeastern coast of Australia, with eight other volunteers.The island is a natural laboratory,yielding findings that may help protect koalas elsewhere on the continent.The volunteers searched the island for koalas in the blue gum trees.When we found a koala, we gathered information about the trees in the area.Blue gum is a species of the eucalyptus tree (桉树) in which the funny leaf eaters spend most of their time.Eucalyptus trees are native to Australia, and their leaves are the main food source for koalas.Although koalas can walk on the ground, they are better suited for life in the canopy, the high cover of branches and leaves in a forest.What has Ellis research told him so far?The population of St Bees seems to be healthy.Yet Ellis wonders whether the koalas might be heading for hard times.The island is overrun with wild goats, and Ellis thinks the goats are eating the small blue gum trees.Without those trees, the koalas will run out of food in the future.Ellis hopes more research will help him understand how to protect the blue gum treesand the koalas that depend on them.“I think thats what everyone is trying to doto make a difference,” Ellis says.语篇导读本文为说明文。在澳大利亚,考拉的生存环境受到了各方面的影响,我们到底应该为它们的生存做些什么呢?1What can we know from the first paragraph?AKoalaspictures can be found everywhere in the world.BKoalas in Australia like to eat chocolate.CKoalas live only in the east coast of Australia.DYou can buy the pictures of koalas only in the east coast of Australia.解析 C细节理解题。根据第一段最后一句可知,考拉只生活在澳大利亚的东海岸,故选C项。2Whats the work of the volunteers in Ellis team?ATo collect information about the trees that koalas depend on.BTo prevent farmers from cutting down the forest.CTo save the koalas injured by local hunters.DTo study the living things and the environment in the forest.解析 A细节理解题。根据第五段可知,Ellis的团队志愿者的工作是收集考拉赖以生存的树的信息,故选A项。3What will Ellis most probably start to do next?ATo keep the population of St Bees healthy.BTo kill all the goats on the island.CTo find some new foods for goats.DTo protect blue gum trees for koalas.解析 D推理判断题。根据最后一段可知,Ellis接下来会保护蓝桉树,故选D项。4Whats the purpose of writing this passage?ATo call for people to concern about the life of koalas.BTo record trip to Australia for watching koalas.CTo present some basic knowledge of koalas life.DTo introduce the ecosystem of wildlife in Australia.解析 A写作意图题。本文主要介绍了考拉在澳大利亚的生存状况,目的是呼吁人们关注考拉的生存,故选A项。.完形填空Lately I had started to question why I still would readily help someone, since recently my attempts at generosity usually turned around to end up hurting me.Last week, when I was sitting at the station, a woman asked me if I had some_1_ that she could have for a ticket. Without_2_, I reached for my_3_ and fished out a 5 bill. When I heard her_4_ growl(发咕噜声), I looked at a hamburger which I had gotten earlier and gave both the money and_5_ to her with a smile.When I did, I was able to get a_6_ look at her. It seemed that she was not going through just one_7_day, but that she had experienced a couple of months of it. She_8_ me and went to get her ticket.A few minutes later, she came back over and asked if I could_9_ anything else because she was still 5_10_. Going through my bag, I grabbed some coins, and then right_11_ I gave them to her, I slipped a 20 bill in there as well. She thanked me and went back to the_12_.About 5 minutes later she came back over to give me the 20 back. I told her to_13_ it so she could get something else to_14_, in addition to just the hamburger. She_15_ crying and hugged me. Now when I have those_16_ of why I should help_17_ when it usually turns around to_18_ me, I will remember this, because maybe Im really making a_19_ to someone. Even if it doesnt seem to get noticed, or if sometimes I_20_ doing it, it is still worth it.1A.knowledgeBwaterCadviceDchange2A.charging BthinkingClooking D.reminding3A.umbrella BdrawerCwallet Dcap4A.stomach BmouthCbag Dinstrument5A.package BfoodCclothes Djobs6A.careless BpoliteCgood Dstrange7A.comfortable BdullCurgent Dhard8A.convinced BthankedCpersuaded Dwelcomed9A.discover BcollectCcover Dspare10A.short BrichClong Dworth11A.unless Bbefore Cbecause Dif12A.counter BstageCplayground Dcinema13A.donate BtreasureCshow Dkeep14A.learn BsmokeCeat Dplay15A.started BstoppedCpaused Dhated16A.chances BdreamsCways Dthoughts17A.everyone Bno oneCsomeone Danyone18A.hate BinjureCadmire Drespect19A.difference BplanCface Dsecret20A.remember BconsiderCregret Davoid语篇导读本文为记叙文。作者帮助别人有时会给他带来伤害,这让他对助人是否值得产生了怀疑。然而,一位贫穷而诚实的女士打消了作者的顾虑。1解析 D根据下一句中的5可知,一位女士遇到了困难,想跟“我”要点儿零钱(change)买车票,故选D项。2解析 B“我”不假思索(think)地从钱包(wallet)里拿出了5美元,故选B项。3解析 C参见上题解析,故选C项。4解析 A“我”把自己原来买的一个汉堡包也给了这位女士,是因为我听到她的肚子(stomach)在咕噜噜地叫,故选A项。5解析 B空前的hamburger是提示:“我”把钱和食物(food)都给了她,故选B项。6解析 C下一句所描述女士的情况显然是经过了“我”的仔细(good)观察,故选C项。7解析 D她没有钱,也没吃饭,所以她的日子过得很艰难(hard),故选D项。8解析 B“我”帮助了她,她当然要向我表示感谢(thank),故选B项。9解析 D下文提到“我”又给了她一点儿钱,这说明她买票的钱还不够(short),她问“我”是否能再给(spare)她一点儿,故选D项。10解析 A参见上题解析,故选A项。11解析 B就在“我”把那些零钱给她之前(before),“我”又塞给她20美元,故选B项。12解析 A她要买票,就得去卖票的柜台(counter)那里,故选A项。13解析 D她要把那剩余的20美元还给“我”,而“我”却要她收下(keep)以便再买点儿别的东西,故选D项。14解析 C根据空后的hamburger可知,“我”知道她没钱买票,也没有吃东西,于是“我”就让她用这点儿钱再买点东西吃(eat),故选C项。15解析 A本来她要把钱还给“我”,但是“我”却不要。此时,她感动得开始(start)哭了起来,故选A项。16解析 D根据第一段可知,“我”对自己帮助别人是否值得产生了怀疑,而这个诚实的女士却打消了“我”的这个想法(thought),故选D项。17解析 C根据第19空后的someone可知,“我”经常帮助一些人(someone),故选C项。18解析 B根据语境及第一段中的hurting可知,最近“我”的一些助人的举动最终给我带来了伤害(injure),故选B项。19解析 A通过帮助他们,“我”知道自己可以在他们的命运中多多少少起点儿作用(difference),故选A项。20解析 C即使“我”所做的没有得到关注甚至有时“我”还会后悔(regret),但是,这终究还是值得的,故选C项。.语法填空Switzerland is famous 1._ its watches. However, this country didnt invent the watch. It was the British who did it. Here is a story of how the watch 2._(bring) to Switzerland. Many years ago, 3._ Englishman traveled to Italy and on his way he stopped in a small town 4._(call) Geneva in Switzerland. This Englishman traveled in a carriage(马车) inside which there was a carriage watch. This was the 5._(early) kind of watch. A native shop assistant(售货员) happened to see the watch. He wondered what it was 6._ asked the Englishman about it. “It is a carriage watch.” answered the man. “This machine can tell the time but now 7._ isnt working.” At once the shop assistant offered to try repairing it. So the 8._(travel) handed him the watch. The man was very clever. It was easy for him 9._(repair) it. He even remembered how it was made. And he made a watch of 10._(exact) the same type.语篇导读本文为记叙文。瑞士以手表而著名,但是很少有人知道,最早发明手表的是英国人。本文讲述了手表是怎样从英国被带到瑞士的故事。1for解析 考查介词。be famous for因而著名,为固定搭配。2was brought解析 考查时态、语态和主谓一致。分析句子结构可知,此处应用谓语动词;这件事发生在过去,所以要用一般过去时;且the watch和bring之间是动宾关系,应用被动语态;主语为the watch,故填was brought。3an解析 考查冠词。Englishman是可数名词,此处泛指一个人,所以用不定冠词;Englishman以元音音素开头,故填an。4called解析 考查非谓语动词。分析句子结构可知,此处应用非谓语动词;a small town和call之间是动宾关系,故填过去分词called。5earliest解析 考查比较等级。本文是讲述手表的来历,所以此处应是在说最早的手表,结合空前的the可知,空处应用最高级。6and解析 考查连词。此句中wondered和asked是并列的两个谓语动词,而且是顺承关系,故填and。7it解析 考查代词。句意:这个机器可以显示时间,但是它现在坏了。根据句意可知,此空指代上文提到的this machine, 故填it。8travel(l)er解析 考查词性转换。根据上下文内容可知,此处应是指那位英国人,第二段第一句交代他是去意大利旅行,所以也可以称之为旅游者,故填表示人的名词trave(l)ler。9to repair解析 考查非谓语动词。此句中第一个it是形式主语,后常用动词不定式作真正的主语。It isadj.for sbto do sth为固定句型,意为“做某事对某人来说是的”。10exactly解析 考查词性转换。句意:他做出了一块类型完全一样的手表。exactly the same完全一样,为固定搭配。.应用文写作假如上饶将要承办某一国际大型运动会,现正在招募志愿者,你希望成为其中一员。请按照要求用英

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论