XX大兴安岭高考英语阅读理解专练_第1页
XX大兴安岭高考英语阅读理解专练_第2页
XX大兴安岭高考英语阅读理解专练_第3页
XX大兴安岭高考英语阅读理解专练_第4页
XX大兴安岭高考英语阅读理解专练_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

XX大兴安岭高考英语阅读理解专练 出guo高考频道在考试后及时公布各科高考试题答案和高考作文及试卷专家点评。请广大考生家长关注,祝福广大考生在xx年高考中发挥出最佳水平,考出好成绩!同时祝愿决战xx高考的新高三学员能倍加努力,在xx年高考中也能取得优异的成绩。 A Telepathy is the ability to municate without the use of the five senses.Its an instinct which can be woken up in times of emergency or need. When we feel that something is happening or about to happen by instinct, were using resources wihtin the unconscious mind. When the resources of two persons unconscious minds think link together into the same frequency. We call it telepathy. We can either send or receive telepathy. If you know who is calling before you answer the ringing phone, you are probably a good receiver. If you think of a person, and they call you, you are most likely better at sending. You can easily put your abilities to the test. Think of somebody and will them to contact you. Be patient. The other person may not be a good receiver, but they should contact you much earlier than would normally be expected. Or whenever the phone rings, try feeling whos contacting you. Dont guess, try to feel the vibrations. However, if neither of these work for you, that doesnt mean that you are not capable of telepathy. As mentioned earlier, telepathy is most likely to turn up in case of emergency. Telepathic Dreams often contain telepathic messages. Two people may both dream of the other, and find that their dreams have a clear connection. These people are probably linking to each others uncounscious mind. Telepathy&Relationships The more people spend time together, the more likely they are to be able to link up to the others mind, especially when separated.There are two reasons for this. One is that they understand the others, mind through time spent together;the other is that there is usually a strong desire to municate. A mother will often sense that her child is in danger. This is due to the child desperately wanting his/her mother, knowing that this is the person who would always want to be there for them, and the mothers deep desire to protect her child from harm. 1. When does telepathy our? A. It ours when one senses that a close friend of his/her is in danger. B. It ours when one has very good five senses. C. It ours when one wants to call his/her best friend. D. It ours when one doesnt know a stranger. 答案解析:答案为A。本题为推理题。由第一段第一、二句话 “Telepathy is the ability to municate without the use of the five senses.Its an instinct which can be woken up in times of emergency or need.” 可知,心灵感应不依靠五官感觉,而是在紧急关头或者有需要的时候,这种潜能才能被激发出来。故A选项正确。 2. Which of the following can be used as the title of the passage? A. Receiving Telepathy B. Telepathy: Mind-to Mind Contact C. Telepathy: Peoples Dream D. Dream of Telepathy 答案解析:答案为B。本题考查文章的标题。全文都是围绕心灵感应而展开,故答案为B。 3. Which of the following is true aording to the passage? A. The more people separate, the more likely that telepathy will our. B. It is by using the five senses that telepathy ours. C. Telepahy happens when people live far away and have no chance to see one another. D. One is better at sending than receiving telepathy if one receives a friends call as one wishes. 答案解析:答案为D。本题为细节题。由第二段 “If you think of a person, and they call you, you are most likely better at sending.” 可知,如果你正在想着某人,然后他就给你打电话了,那么你可能更擅长于发送感应,D选项意思与文章符合。 故答案为D。 由最后一段 “The more people spend time together, the more likely they are to be able to link up to the others mind, especially when separated.” 可知,人们在一起相处的时间越长,他们的心灵相互间就越有可能产生共鸣,尤其是当分开的时候,故A、C选项错误,结合第一题分析知B选项同样错误。 4. Which of the following belongs to telepathy? A. By aident, you are aware of a friend of yours is ing to see you. B. Peoples munication over the telephone. C. A mothers sense of her child is in danger. D. A couples long separation. 答案解析:答案为C。本题为推理题。由最后一段 “ A mother will often sense that her child is in danger.”可知,C选项正确。结合前面几题的分析可知,A、D不正确,B选项与文章毫不相干。 B Buying a house for most of the people is a once in a lifetime decision, which means people decide to do so only after ing across the ideal house. Surprisingly, eight in every 10 home buyers are unhappy with their houses. A survey conducted by the Bei * g Consumers Association (BCA) recently shows about 80 percent of the 2,315 respondents in 23 residential plexes of Bei * g are dissatisfied with the soaring house prices. They think the reasonable price in Bei * g should be between 3,000 yuan and 7,000 yuan per square meter. The quality of the buildings, the surrounding environment and traffic and property management are the other factors that play a role in peoples decision to buy a house. The BCA has suggested strict sales regulations and contracts to ease house-owners sufferings. It has urged the authorities to impose severe punishment on developers found violating building and other rules and joining hands with others to bid up property prices About 41.2 percent of the respondents have plained that their houses have defective designs, while nearly 40 percent say the lighting and ventilation are far from satisfactory. The landscapes in the residential areas are a source of unhappiness for 43.2 percent of the respondents, and about one-third say they were bluffed into buying third grade houses. And more than half are not satisfied with the sport and entertainment facilities in their neighborhood. Property management in the buildings, 56.5 percent of the respondents say, is way below standard pared to the high fee charged by the plexes. A 60 percent of the consumers doubt the contents of developers advertisements, with only 6.3 percent being satisfied. Experts have suggested consumers gather thorough knowledge about a developer and their work before deciding to buy a house from it. They should check the day-light conditions and ventilation in different weather conditions in advance, if possible. 1. Aording to the passage, _ of the buyers are NOT content with their houses? A. 80% B. 60% C. 56.5% D. 41.2% 答案解析:答案为A。本题为细节题。由第一段最后一句话 “Surprisingly, eight in every 10 home buyers are unhappy with their houses.” 可知,答案为A。 2. Which is the best title of the passage? A. Most home buyers are unhappy with their houses. B. Buying a house is an impotant decision. C. Thinking carefully before buying a house. D. The enviroment is important when making a decision. 答案解析:答案为A。本题考查文章的标题。全文第一段最后一句话点题,80%的购房者对他们的房子不满意,后文围绕购房者对房子的哪些方面不满意而展开,最后一段给出专家的购房建议。故答案为A。 3. The meaning of the underlined word probably means _. A. fool

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论