版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 阅读提速练 阅读理解 Ato those looking for a laugh, or to families looking for a ,From young kids to fitness loversfree movie night, Atlantic Station prepares some days for them to enjoy this year. every into Park transforms Atlantic Stations Central Each Tot SpotTuesday morning, m.to noon, kids can enjoy ga
2、mes, storytelling, toys, :00 achilds dream playground! From 10music and some very special things. This event begins on April 5 and lasts through September 27. m., Atlantic Station30 p30 pm.to 7:Wellness WednesdayEach Wednesday from 6:s Central Park becomes the perfect place to find quietness of the
3、mind and body while instructors lead guests through exercises including yoga and more. Wellness Wednesday welcomes all ages and skill levels. This event begins on April 6 and lasts through September 28. s premier improv group, has once again Whole World Theatre, AtlantaImprov in the Parkfriendly nig
4、ht of comedy to the Central Park on partnered with Atlantic Station to bring a family-and the stars blanket, relax under until Wednesday of each month September. Bring a the first m. This event 00 pprepare to laugh until your stomach hurts! The hour-long show begins at 8:occurs on April 5, May 4, Ju
5、ne 1, July 6 and August 3. Each Thursday night at dusk, guests are invited to bring chairs, Movies in the Central Parks Central Park. All outdoor screenings are blankets, to-go snacks and picnics to Atlantic Stationtype storms! -available, weather permitting, so keep your fingers crossed for no The
6、Wizard of OzBe sure to arrive early to find a good seat. 享受生活和获得乐本文主要介绍了大西洋站几个可以让人们放松自己、解题导语】 【 趣的活动。 Mothers can take their kids who like listening to stories to _1Tot Spot AImprov in the Park BWellness Wednesday CMovies in the Central Park Dm.to noon, kids can enjoy 00 a“From 10:解析:A 细节理解题。根据文中第二段
7、中的点到中午,在10games, storytelling, toys, music and some very special things.”可知,从上午活动中孩子们可以做游戏、讲故事、玩玩具、听音乐等。结合选项可知,想听故事Tot Spot 项正确。活动,故A的孩子们可以去参加Tot Spots Central Park? When can you do yoga with an instructor in Atlantic Station2m.in August. m.to 7:30 pAOn each Tuesday from 6:30 pm.to noon in July. 00
8、aOn each Tuesday morning from 10B:m.on April 5, May 4, June 1, July 6 and August 3. 00 p:CAt 8 页 1 第DOn each Wednesday at 7:00 pm.in June and July. D 解析:细节理解题。根据文章第三段中的“Each Wednesday from 6:30 pm.to 7:30 pm.including yoga and more.”和“This event begins.September 28.”可知,4月6日到9月28日的每个星期三下午6:30到7:30,大西
9、洋站中央公园成为人们寻求心灵宁静和身体放松的地方,有指导者带领客人做包括瑜伽和其他活动在内的练习。由此可知,D项符合题意。 3What can we learn from the text? AAtlantic Station sets the days for guests to have fun. BTickets for Movies in Central Park are hard to get. CMovies in the Central Park are shown only indoors. DOnly teenagers are welcome to join in Well
10、ness Wednesday. A 解析:推理判断题。根据文章内容,尤其是第一段可知,Atlantic Station为客人安排时间和活动来让他们玩得开心,故A项符合题意。 B (2019台州中学高三模拟)Wild elephants can tell whether a voice comes from a man,a woman or a boy,a new study says.Thats what researchers found when they played recordings of people for elephants in Kenya.Scientists say t
11、his is an advanced thinking skill that other animals havent shown.It lets elephants figure out who is a threat and who isnt.The result shows that the clever animals are also studying people,said study author Karen McComb. “Basically,they have developed this very rich knowledge of the humans that the
12、y share their habitat with,”said McComb,a professor at the University of Sussex in England.“Memory is key.They must build up that knowledge somehow.” The study was released on Monday in the Proceedings of the National Academy of Sciences. Its close to but not quite like the Dr.Seuss book,where the e
13、lephant Horton hears something that others cant hear. McComb and colleagues went to Amboseli National Park in Kenya,where hundreds of wild elephants live among humans,sometimes coming in conflict over scarce water.The scientists used voice recordings of Maasai men,who on occasion kill elephants,and
14、Kamba men,who are less of a threat to the elephants. As a result,the elephants reacted more defensivelyretreating and gathering in a bunchto the Maasai language recording because it was associated with the more threatening human tribe,said study coauthor Graeme Shannon. They repeated the experiment
15、with recordings of Maasai men and women.Since women almost never spear elephants,the animals reacted less defensively to the womens voices.The same thing happened when they substituted young boys voices.“Making this kind of fine distinctions in human voice patterns is quite remarkable,”said Emory Un
16、iversity animal cognition expert Frans de Waal,who was not part of the study. 页 2 第【解题导语】 研究表明野生大象能够识别男、女和男孩的声音,它们通过思维区分声音并判断谁能对他们产生威胁。 4Who were the people taking part in the study? AFrans de Waal and Karen McComb. BDr.Seuss and Graeme Shannon. CGraeme Shannon and Frans de Waal. DKaren McComb and G
17、raeme Shannon. D 解析:细节理解题。根据文章第一段中的“study author Karen McComb”和第六段中的“study coauthor Graeme Shannon”可知,Karen McComb和Graeme Shannon都参加了研究,故选D项。 5Which can replace the underlined word “substituted”in the last paragraph? ADistinguished. BRepeated. CUsed. DCompared. C 解析:词义猜测题。画线词所在句中的“The same thing hap
18、pened”指的是前一句中的“the animals reacted less defensively”,画线词所在句讲的是野象对年轻男孩的声音做出的反应,说明当时研究者在对野象播放年轻男孩的声音,故选C项。 6What does the passage mainly talk about? AWild elephants can distinguish human languages. BThe conflict between humans and wild elephants is growing. CWild elephants use language skills to make
19、discrimination. DWild elephants can build up good memory and learn tricks. A 解析:主旨大意题。根据文章第一句“Wild elephants can tell whether a voice comes from a man,a woman or a boy”和全文内容可知,野象能够通过人的声音区分不同人类群体的性别和年龄,故选A项(野象能够区分人类的语言)。 C Susan Brownell Anthony was a lady ahead of her time. She fought for womens rig
20、hts long before they became a popular issue. Susan was born on February 15, 1820, in Adams,Massachusetts. At that time, women had few rights. They could not own property. Money earned by a married woman belonged to her husband. Major decisions regarding children were made by the fathers. Women could
21、 not vote. At the age of 15, Susan became a schoolteacher. She taught for 15 years. Then she began organizing womens groups to promote causes that were important to women. She helped gain better educational rights for women. She helped give married women possession of their earnings. 页 3 第After the
22、Civil War, Susan became very involved in the womens suffrage movement. After years of lecturing, writing,and appealing by Susan and other women, some parts of the United States changed their laws to give women the right to vote. The first state was Wyoming in 1869. Other areas and states gradually f
23、ollowed Wyomings decision. It was not until 1920 that the US. Constitution was changed to give all women voting rights. Susan Brownell Anthony died in 1906 at the age of 86. She was elected to the Hall of Fame for Great Americans in 1950. She was the first American woman to have a likeness(肖像) of he
24、r face on a coin. It was the 1979 Susan Brownell Anthony dollar. 【解题导语】 本文主要介绍了美国历史上著名的女权运动领袖Susan Brownell Anthony。她努力为妇女争取了财产权、投票权等权利。 7What was the situation of American women like when Susan was born? AThey had low social status. BThey could vote after getting married. CThey managed money for th
25、eir husbands. DThey were responsible for decision-making. A 解析:细节理解题。根据第二段中的“At that time, women had few rights. They could not own property. Money earned by a married woman belonged to her husband. Major decisions regarding children were made by the fathers. Women could not vote.”可知,在那时,女性没有什么权利,地位
26、是低下的,故A项正确。B、C和D项均与此表述不符。 8What is the third paragraph mainly about? ASusans teaching experiences. BSusans educational background. CSusans efforts to abolish slavery. DSusans fighting for womens causes. D 解析:段落大意题。通读第三段尤其是“Then she began organizing womens groups to promote causes that were important
27、 to women.”可知,本段主要讲述Susan Brownell Anthony为争取女权而斗争的情况,故D项正确。 9What does the word “decision” in the fourth paragraph refer to? APromoting the social movement. BChanging the US. Constitution. CGiving women voting rights. DUniting other areas and states. C 解析:词义猜测题。根据第四段第二句中的“some parts of the United S
28、tates changed their laws to give women the right to vote”可知,在Susan Brownell Anthony的努力下,美国一 页 4 第些地区修改了法律,给了妇女投票权;结合该段第三、四句可以判断,画线词指代“给妇女投票权”这一决定,故C项正确。 10What may be the best title for the text? AThe First American Woman to Invent Coins BThe Problem of Womens Rights in the US. CThe Most Popular Wom
29、en Organizations DA Pioneer in Fighting for Womens Rights D 解析:标题归纳题。通读全文可知,本文主要介绍了美国历史上著名的女权运动领袖Susan Brownell Anthony。她为妇女争取了财产权、投票权等权利。据此可知D项最适合作文章标题。 七选五 (2019温州模拟)Temper tantrums(发怒)range from crying to screaming,kicking,hitting,and breath holding.Theyre equally common in boys and girls and mos
30、tly happen between the ages of one to three. 1_,and others have them rarely.Tantrums are a normal part of child development.They are the way young children show theyre upset or frustrated(沮丧的)Tantrums may happen when kids are tired,hungry,or uncomfortable;or because they cant get something (for exam
31、ple,an object or a parent) to do what they want. 2._. Tantrums are common during the second year of life,a time when language skills are starting to develop.Because young children at this age cant yet say what they want,feel,or need,a frustrating experience may cause a tantrum. 3._ 4_more than they
32、may be able to handle.This can lead to power struggles as a child thinks “I can do it myself” or “I want it,give it to me”When kids discover that they cant do it and cant have everything they want,they may have a tantrum. So try to prevent tantrums from happening in the first place,whenever possible
33、.Give plenty of positive attention.Get in the habit of catching your child being good.Reward your little one with praise and attention for positive behaviors.Most importantly,keep your cool when responding to a tantrum.Dont complicate the problem with your own frustration or anger. 5._So you need to
34、 be calm,too. ASome kids may smile all the day BSome kids may have tantrums often CYou may wonder how long a tantrum will last DAs language skills improve,tantrums tend to decrease EKids want independence and control over their environment FLearning to deal with frustration is a skill that children
35、gain over time GRemind yourself that your job is helping your child learn to calm down 【解题导语】 本文是一篇科普类说明文。文章介绍了1岁到3岁的孩子容易发怒的原 页 5 第因及这种情绪得到缓解的原因,告诫家长应当遇事冷静,并帮助孩子们养成冷静的习惯。 1B 解析:根据上文“Theyre equally common in boys and girls and mostly happen between the ages of one to three.”可知,1岁到3岁的孩子发怒很正常;结合该句中的“an
36、d others have them rarely”可知,一些孩子可能会经常发怒,但是另一些孩子很少发怒。故B项正确。 2F 解析:空格处在该段结尾,其作用是总结该段内容并引起下段内容;通读该段内容可知,该段主要陈述孩子发怒是表现他们不开心或沮丧的方式,下段内容是说随着年龄的增长,孩子们的语言技能得到提升,他们也就不那么容易发怒了。F项“久而久之,孩子们就拥有处理这种沮丧的技能了”承上启下。故F项正确。 3D 解析:根据空格上一句可知,处在这个年龄阶段的孩子由于无法用言语表达他们的需要,所以会发怒。D项“随着语言技能的提高,发怒的行为将会减少”承接上文,符合语境。故D项正确。 4E 解析:根据
37、该段第二句可知,孩子们总是在想“我能自己完成”或者“我想要,给我吧”;据此可以判断,E项“孩子们总是想要独立并控制他们的环境”与该段内容相符。故E项正确。 5G 解析:根据空格后一句可知,该处建议遇到问题首先自己要冷静。G项“你要想着你的工作就是帮你的孩子学会冷静”与此构成因果关系,衔接紧密。故G项正确。 语言运用与写作规范练 完形填空 I worried about my personal image and how I could be remembered during my boyhood.In the fifth grade,there seemed to be only one_1
38、_to be cool.In the sixth grade,suddenly,there were two choices:be cool,or be invisible._2_,one day,when a teacher had us fill out a questionnaire with_3_questions,I found the_4_option. Assuming(假定) the teacher would read our answers privately,I felt it was_5_to share my privacy.To my_6_,she collecte
39、d and redistributed(重新分发) them to us.We were asked to_7_the name and our three favorite answers to the whole class.My answers went to the meanest boy in class. 页 6 第The first question was “Whats your favorite movie?” My answer was Beauty and the Beast.A laugh erupted and my cheeks_8_The next was “Wh
40、ere would you like to travel?”My answer was_9_special“Wherever a book takes me.”The_10_this time had an explosive quality. I could_11_remember what happened next;all that I had in mind was the laughter.But something amazing happened.A(n)_12_came,“Guys,cut it out.”The room went_13_It s Michelle Sieve
41、r,a popular and cool girl.Then she_14_,“Why are you laughing?What is the point of_15_if we just laugh at others?” I cant remember the teacher or other kids names,but I remember Michelles When she_16_for me that day,she_17_me we actually have three choices if we want to be remembered. Be cool,and you
42、 might be remembered_18_Stay invisible,and you wont be remembered at all.But if you stand up_19_someone when he or she_20_you most,then you will be remembered as their hero for the rest of their life. 【解题导语】 本文是一篇记叙文。在老师组织的全班问卷调查活动中,“我”的回答引起全班同学哄堂大笑,这时一个女生站起来帮助“我”走出困境。同时,“我”明白了一个道理:在别人需要你的时候站出来会被别人永
43、远记住。 1A.tool Bchoice D purpose Cchance B 解析:根据空后一句中的“In the sixth grade,suddenly,there were two choices”可知,此处表示,在五年级,似乎只有一个选择(choice)来让别人记住自己装酷。 2A.However BIn addition DIn fact CTherefore A 解析:根据下文内容可知,老师让同学们填调查问卷这件事使“我”改变了原先的看法,故前后为转折关系。所以选A。 3A.personal Bfunny D strange various C A 解析:根据下文中的“shar
44、e my privacy”可推知,此处表示老师要求回答的是我们的私人(personal)问题。所以选A。 4A.wrong Bformer D latter Cthird C 解析:根据上文内容可知,到六年级,“我”突然认为被别人记住有两个选择,但是通过老师让同学们填调查问卷这件事,“我”发现了第三种选择。所以选C。 页 7 第5A.terrible Bsafe D interesting Cnervous B 解析:根据上文内容可知,假如老师私下阅读我们的回答,“我”就感觉分享的隐私是安全的(safe)。所以选B。 6A.surprise Banxiety D expectation Cde
45、light A 解析:根据下文可知,老师没有私下阅读我们的回答而是重新分发,让同学之间互读(read),这种做法让“我”感到吃惊(surprise)。所以选A。 7A.repeat Bremember Dread Ccompare DB paled 8A.ached D Cchanged burned D 解析:根据空前的“A laugh erupted”及常识可知,“我”对第一个问题的回答引起了同学们的大笑,由此可知,“我”当时面颊发烫(burned)。选项D符合语境。 9A.even Bstill D always Cnever B 解析:根据下文中的“this time had an e
46、xplosive quality”可知,“我”对第二个问题的回答仍然(still)是特别的,因此这一次笑声(laughter)更加强烈。still“仍然,还是”,符合语境。 10A.laughter Bquestion Dair C class ABexactly 11A.nearly D surely Chardly C 解析:根据空后的“all that I had in mind was the laughter”可知,此处指“我”几乎不能(hardly)记得后面发生了什么,所以选C。 12A.request Bmessage D voice Corder D 解析:根据下文中的“Guy
47、s,cut it out.”可知,Michelle Siever的声音(voice)传来,所以选D。 页 8 第13A.crazy Bsilent D empty Cangry B 解析:根据上下文可知,这个声音使整个房间安静(silent)了下来。 14A.announced Bsmiled D stopped Cadded C 解析:根据空后的两个问句可知,Michelle Siever继续在说,即补充道(added)。 15A.talking Bchatting Dsharing arguing C D 解析:根据全文的内容,尤其是老师要求我们填调查问卷然后交换并在全班朗读这一活动过程可
48、知,这是同学们之间的一次交流分享(share)活动。所以选D。 16A.talked about Bcalmed down Dspoke up Cleft behind D 解析:根据上文内容可知,“我”对两个问题的回答引起全班的大笑,这时Michelle Siever的话使全班安静下来,据此可推断她在替“我”辩护。所以选D。speak up(for sb./sth.)“(尤指为)说好话,辩护”。 17A.reminded Bpromised D persuaded Cshowed C 解析:她替“我”辩护这件事向“我”展示(showed)了如果想要被人们记住,我们有三种选择。所以选C。 18
49、A.for a while Bfinally Dhopefully Cagain and again A 解析:通过这件事,“我”知道装酷只能被别人记住一时(for a while)。所以选A。 19A.before Bwith D by Cfor C 解析:根据上文内容可知,“我”之所以能够摆脱困境是因为Michelle Siever为“我”辩护。所以“我”总结出想要被别人记住的第三种选择是:当人们需要(needs)你时,你站出来为(for)他们说话,这样你就会被他们当作英雄一样被铭记一生。所以选C。 20A.misses Bneeds D values loves C B 语法填空 页 9
50、 第(2019杭州模拟)All the parts of the human body work together,although each one has its special part to do.The stomach must have a time 1._(rest) between meals.The other parts of the body require rest,too. They 2._(usual) get this while we are asleep.We must not fail to give them enough rest,or they wil
51、l soon get 3._(wear) out and give us trouble. Sometimes when people are not well 4._tired out,they find they cannot sleep well 5._night.A number of little things can contribute to a good sleep.A hot foot bath, 6._draws the blood away from the brain,frequently will be found 7._(benefit)A glass of hot
52、 milk or cocoa, 8._(take) just before going to bed,often will have the same effect.If the sleeplessness is a result of indigestion(消化不良),a plain diet will relieve.Sleeping upon a hard bed without any pillow sometimes 9._(produce) the desired effect. Always have plenty of fresh air in the room.Keep t
53、he mind free from the cares of the day.Never take any 10._(sleep) tablets except upon the advice of a physician,for they usually contain drugs that will injure the heart. 【解题导语】 本文是一篇科普类说明文。人体的各个器官都需要良好的休息。本文详细介绍了几条提高睡眠质量的方法。 1to rest 解析:考查非谓语动词。句意:胃必须用两餐之间的间隔时间来休息。have a time to do sth.为固定搭配,意为“有时间
54、去做某事”。故填to rest。 2usually 解析:考查副词。空格处修饰动词get,故用形容词usual的副词形式usually。 3worn 解析:考查过去分词。该句主语they指代第一段第三句中的“The other parts of the body”,和动词短语wear out之间是被动关系,故用被动语态,wear应用过去分词形式。故填worn。 4or 解析:考查连词。根据语境可知,该句中的not well和空格后的tired out为选择关系,表示“或者”。故填or。 5at 解析:考查介词。表示“在晚上”用固定短语at night。故填at。 6which 解析:考查定语从
55、句。分析该句结构可知,空格处引导非限制性定语从句,指代先行词“A hot foot bath”,并在从句中作主语,所以用which引导该定语从句。故填which。 7beneficial 解析:考查形容词。该句中的found为感官动词,在该处用作系动词,后应接形容词作表语,意为“有利的,有益的”。故填beneficial。 页 10 第8taken 解析:考查非谓语动词。该句中的主语“A glass of hot milk or cocoa”和动词take之间为被动关系,故用其过去分词作状语。故填taken。 9produces/will produce 解析:考查动词的时态。句意:在硬床上不垫任何枕头睡觉有时会达到你想要的效果。根据句意可知,该句陈述的是客观道理或预料将要发生的情况,故用一般现在时或一般将来时。故填produces/will produce。 10sleeping 解析:考查名词。sleeping tablet意为“安眠药片”,相当于sleeping pill,为固定用法。故填sleeping。 应用文写作 (2019浙江名校联考)假设你是新华中学的学生李华,在校报英语专栏中
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年宁波市鄞州区公立学校招聘编外员工6人考试核心题库及答案解析
- 2025年安徽江淮汽车集团股份有限公司公开招聘工作人员1人备考核心试题附答案解析
- 2025西藏日喀则市第二中等职业技术学校招聘编外人员8人笔试重点试题及答案解析
- 2025安徽六安霍邱老年大学旅游专业教师招聘1人考试核心题库及答案解析
- 2025年陕西华森盛邦科技有限公司招聘笔试重点试题及答案解析
- 2025黑龙江哈尔滨工业大学机电工程学院精密超精密加工研究团队招聘备考核心试题附答案解析
- 中班数高楼数学活动
- 2025年外贸进出口合同协议
- 2025年外卖平台配送合作协议(2025年)
- 2025四川大学华西公共卫生学院华西第四医院 临床护士招聘6人考试备考题库及答案解析
- 血液透析个案范本护理课件
- 药品生产企业销售模式、组织架构及岗位设置-药品生产企业销售部门组
- 乡村振兴背景下农村集体经济发展问题
- 3.1-函数的概念及表示方法课件-2023届广东省高职高考数学第一轮复习第三章函数
- 颌下腺肿物的护理
- 小型水工建筑物设计基本知识-水工建筑物的安全加高
- 新视野大学英语(第四版)读写教程1(思政智慧版) 课件 Unit 4 Social media matters Section A
- 保安员基本条件及行为规范
- 艾坚蒙(安庆)科技发展有限公司年产4000吨光固化引发剂系列产品项目环境影响报告书
- 焊接工序首件检验记录表
- GB/T 4457.2-2003技术制图图样画法指引线和基准线的基本规定
评论
0/150
提交评论