版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、实用文档 题目1 Good afternoon. Can I help you? _ 选择一项: A. Yes, I think so, too. B. I dont think I need any of your help. C. I need to buy a birthday present for my son. 反馈正确答案是:I need to buy a birthday present for my son. 题目 2正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 Thank you for your invitation. _ 选择一项: A. Its a plea
2、sure. B. It doesnt matter. C. Ill appreciate it. 反馈Its a pleasure.正确答案是: 题目3正确 分10.0010.00分中的获得 标记题目 题干 What is the train _ to Birmingham? 选择一项: A. fee 标准文案实用文档 B. B. trip C. fare 反馈 译文:到伯明翰的火车票多少钱?fare正确答案是: 题目4正确 分分中的10.0010.00获得 标记题目 题干 When Lily came home at 5 pm yesterday, her mother _dinner in
3、 the kitchen. 选择一项: A. cooks B. was cooking C. cooked 反馈 译文:莉莉昨天五点钟回家时,她妈妈正在厨房里做晚饭。was cooking正确答案是: 题目5正确 分10.00获得10.00分中的 标记题目 题干 Did you notice the guy _head looked like a big potato? 选择一项: A. who B. which C. whose 反馈 译文:你注意到那个头看上去像个大土豆得家伙吗? 标准文案实用文档 正确答案是:whose 标记题目 信息文本 分)二、阅读理解:选择题(每题10 题目6正确
4、分分中的50.00获得50.00 标记题目 题干 选择题Jim Thorpe was a Native American. He was born in 1888 in an Indian )that is now Oklahoma. Like most Native American Territory(印第安人保护区children then, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors. He was healthy and strong, but he had very little formal education. I
5、n 1950, Jim Thorpe was named the greatest American football player. He was also an Olympic gold medal winner. But Thorpe had many tragedies in his life. Jim had a twin brother who died when he was nine years old. By the time he was 16, his mother and father were also dead, Jim then went to a special
6、 school in Pennsylvania for Native American children. There, he learned to read and write and also began to play sports. Jim was poor, so he left school for two years to earn some money. During this time, he played on a baseball team. The team paid him only $15 a week. Soon he returned to school to
7、complete his education. Jim was a star athlete ) in several sports, including baseball, running, and football. He won many 运动员(awards for his athletic ability, mainly for football. In many games, he scored all or most of the points for his team. In 1912, when Jim Thorpe was 24 years old, he became p
8、art of the U.S Olympic team. He competed in two very difficult events: the pentathlon and the decathlon. Both require great ability and strength. The pentathlon has five track and field events, including the long jump and the 1500-meter race. The decathlon has ten track and field events, with runnin
9、g, jumping and throwing contests. People thought it was impossible for an athlete to compete in both the pentathlon and the decathlon. So everyone was surprised when Thorpe won gold medals in both events. When the King of Sweden presented Thorpe with his two gold medals, he said, “Sir, you are the g
10、reatest athlete in the world.” Thorpe was a simple and honest man. He just answered, “Thanks, King.”回答 1. From the passage we learn that Jim Thorpe was born in C 标准文案实用文档 正确 正确答案是:C 获得2.00分中的2.00分 . A. India B. Pennsylvania C. Oklahoma 2. According to the passage, most American Indian children loved
11、 all the B 回答following EXCEPT 正确B 正确答案是:分2.00获得分中的2.00 . A. fishing B. singing C. swimming B回答 3. Jim Thorpe started to play sports 正确B 正确答案是:分2.002.00分中的获得 . A. before he was 9 years old B. when he was 16 years old C. when he was 24 years old 回答 4. The word decathlon in paragraph 3 probably means C
12、 正确 正确答案是:C 获得2.00分中的2.00分 . A. jumping B. five track and field events C. ten track and field events A 5. Which of the following is NOT TRUE?回答 正确A 正确答案是:分2.00获得2.00分中的 A. In 1912, Thorpe went back to finish his college education. 标准文案实用文档 B. Thorpe won two gold medals in the 1912 Olympic Games. C.
13、Thorpe once played on a baseball team for money. 反馈 参考答案:15 CBBCA 1.【答案】C 【考点】细节判断题 【详解】从文章第一段的第二句,He was born in 1888 in an Indian Territory(印第安人保护区)that is now Oklahoma.(他于1888出生于一个印第安人保护区,也就是现在的俄克拉荷马州。)得知Jim Thorpe出生于美国的Oklahoma,故C为正确答案。 2. 【答案】B 【考点】细节推理题 【详解】 从题干上看,这是一个反向推理题,问的是EXCEPT(除了什么)。从文章
14、第一段的第三句得知,Like most Native American children then, he liked to fish, hunt, swim, and play games outdoors.在喜欢的运动中有fish(钓鱼)、hunt(打猎)、swim(游泳)和play games outdoors(户外运动)。而选项中A、C都在文中提到了,只有B. singing(唱歌)选项没有提到。故B为正确答案。 3. 【答案】B 【考点】细节推理题 【详解】题干是问Jim Thorpe什么时候开始进行体育运动的。第二段的第二句By the time he was 16, his mo
15、ther and father were also dead,我们得知在他16岁时,他的父母去世了,而隔了一句话后,我们可以看到There, he learned to read and write and also began to play sports.(在那所学校,他开始学习阅读和写作,并且开始了体育运动训练。)所以,我们可以推断出他在16岁时开始进行体育运动。故B为正确答案。 4. 【答案】C 【考点】指代题 【详解】首先定位decathlon在第三段中的位置,然而从该段的最后一句得知,The decathlon has ten track and field events, wit
16、h running, jumping and throwing contests. 该词是“十项全能运动”的意思,包括track(径赛)和field(田赛),还有游泳、跳高和投掷比赛。如果很好掌握了构词法,也能猜出deca-代表“十”。同理,该段中的pentathon,是“五项全能运动”的意思。故C为正确答案。 5. 【答案】A 【考点】细节判断题 【详解】从题干我们可以得知,该题是反向选择,即挑出不正确的说法。从选项中我们可以找到三个选项中都出现了A.1912; B.1912; 时间点。从该段的倒数第二句话和整个第三段,我们可以判断,B说法正确;第二段第五句话During this time
17、, he played on a baseball team. The team paid him only $15 a week. Soon he returned to school to complete his education.他曾参加一个棒球队,靠很低的薪水完成了学业。故C的说法也正确。不正确的是A. In 1912, Thorpe went back to finish his college education.在1912年,Thorpe重返学校完成他大学教育。故A为正确答案。 How many languages does Peter speak? _ 标准文案实用文档 选
18、择一项: A. Pretty well. B. Five languages. C. With his roommates. 反馈 正确答案是:Five languages. 题目 2正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 Something went wrong with my television last night. _ 选择一项: A. How did you manage to do that? B. Im sorry to hear that. C. Its impossible. 反馈Im sorry to hear that.正确答案是: 题目3正确 分10.
19、00分中的获得10.00 标记题目 题干 _ the War of Independence, the United States was an English colony. 选择一项: A. Before B. At C. In 标准文案实用文档 反馈 译文:在独立战争以前,美国时英国的一个殖民地。 正确答案是:Before 题目 4正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 Every year thousands of lives _ in road accidents because of careless driving. 选择一项: A. are lose B. ha
20、ve lost C. lost 反馈 译文:每年都有数以千计的人因为不小心驾驶而在车祸中丧身。are lose正确答案是: 题目5正确 分10.0010.00分中的获得 标记题目 题干 The young lady coming over to us _ our English teacher; the way she walks tells us that! 选择一项: A. would be B. must be C. can be 反馈她走路的样子就告译文:那个正朝我们走来的年轻女子肯定是我们的英语老师; 诉我们了。must be正确答案是: 标准文案实用文档 标记题目 信息文本 分)二
21、、阅读理解:选择题(每题10 题目6正确 分50.0050.00分中的获得 标记题目 题干 选择题 (汉堡Since its founding in 1948, McDonalds has grown from a family burger stand to a global fast-food chain, with more than 30,000 locations in 118 包)countries. With 58 million daily customers worldwide, McDonalds is now so ubiquitous around the globe
22、that The Economist publishes a global ranking of currencies purchasing power based on the prices charged at the local McDonalds, called the Big .Thats not to say that every nation carries the same menu (巨无霸指数)Mac Indexitems: choices vary widely depending on location. Some Asian locations serve fried
23、 shrimp in a Big Mac roll, while McDonalds in India doesnt serve beef at all, relying instead on burgers made from vegetables, rice and beans. Not everyone in the world has been happy to greet Ronald McDonald when he moves to town. Many see McDonalds as a symbol of American economic and , and Europe
24、an nations in particular have viewed cultural chauvinism(沙文主义)American-style fast food as an insult to their national food. A French farmer, Jose Bove, became something of a national hero in 1999 after he and a group of people destroyed a McDonalds under construction to protest globalization and “ba
25、d food.” The next year, a bomb exploded in a French McDonalds, killing a 27-year-old employee. No one claimed responsibility. But regardless of whether you like their food or their policies, McDonalds is still widely seen as one of the true pioneers of peaceful globalization. 回1. According to the pa
26、ssage, which of the following statements is NOT TRUE? B 答 正确B 正确答案是:分2.00获得2.00分中的 A. McDonalds was founded in 1948. B. McDonalds has opened its restaurants in every city of the world. C. McDonalds has over 30,000 locations in the world now. 标准文案实用文档 2. The word ubiquitous in Paragraph 2 is most lik
27、ely to mean 回答 C 正确 正确答案是:C 获得2.00分中的2.00分 . A. very crowded B. very clean C. existing everywhere A 回答 3. From Paragraph 2, we can conclude that 正确A 正确答案是:分2.00获得2.00分中的 . A. McDonalds designs its menu to suit the local people B. millions of young adults got their first job with McDonalds C. the McD
28、onalds menu sticks to old-fashioned favorites such as the Big Mac 4. What did Jose Bove and his people do in 1999 to protest against McDonalds? A 回答 正确A 正确答案是:分2.002.00获得分中的 A. They destroyed a McDonalds under construction. B. They protested outside a McDonalds. C. They refused to go to a newly-buil
29、t McDonalds. C 回答5. In 正确C 正确答案是:分2.00获得2.00分中的 , an employee died in a fatal bomb attack on a McDonalds restaurant in France. A. 1998 B. 1999 C. 2000 反馈参考答案:1-5 BCAAC 1. 【答案】B 【考点】细节推理题 【详解】从题干中我们可以看出,这是一个反向选择题。让选出不正确的说法。我们可以用排除法。在三个选项中,有数字的有两个,A和C,A.麦当劳在1948 标准文案实用文档 年成立第一家,在文章第一句话就提到了。C.说的是麦当劳现在全
30、世界有超过3万家门店。在文章第一段也提到了,故正确。而B选项说麦当劳在全世界每一座城市都有门店。请注意every一词用得太绝对,所以是错误的。故B为正确答案。 2.【答案】C 【考点】指代题 【详解】首先需要定位,在第二段中找到ubiquitous一词,出现该词的前一句说,现在世界范围内每天麦当劳的顾客有5千8百万之多,现在麦当劳已经布满全球了。所以,可以猜出该词是“到处都有,无处不在的”意思。故C为正确答案。 3. 【答案】A 【考点】推理题 【详解】从题干中的提示,我们把注意力放在第二段,该段的主旨在说,Thats not to say that every nation carries
31、the same menu items不是说每个国家都一定要按照一模一样的菜单供应麦当劳。显然,其隐含之意正符合第一选项。McDonalds designs its menu to suit the local people麦当劳的设计菜单时,要满足当地人的口味。故A是正确答案。 4. 【答案】A 【考点】细节判断题 【详解】从题干中我们要判断Jose Bove这个人在1999年干了什么。文章倒数第二段的倒数第三句话,destroyed a McDonalds under construction to protest globalization and “bad food.”(摧毁了一家正在
32、建设的麦当劳餐厅为了抗议全球化和“不好的食物”。)很容易判断出第一个选项最符合该句句意。故A是正确答案。 5. 【答案】C 【考点】细节推理题 【详解】从文章倒数第二段的倒数第二句话,The next year, a bomb exploded in a French McDonalds, killing a 27-year-old employee.得知“在第二年,在法国的一家麦当劳餐厅中发生了爆炸,一名27岁的雇员丧生。”而前一句提到了1999年,那么显然这个爆炸案发生在2000年。故C为正确答案。 一、选择填空,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。(每题10分) 题目
33、1正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 -These are certainly beautiful flowers. Thank you very much. -_. 选择一项: A. Its my pleasure. B. No, nothing. 标准文案实用文档 C. Yes, I agree. 反馈Its my pleasure.正确答案是: 题目2正确 分10.0010.00分中的获得 标记题目 题干 -Excuse me, where is Dr Smiths office? -_. 选择一项: A. Sorry, I dont know. But you ca
34、n ask the man over there. B. You cant ask me. I dont know, either. C. Please dont say so. 反馈Sorry, I dont know. But you can ask the man over there.正确答案是: 题目3正确 分分中的10.00获得10.00 标记题目 题干 The baby is hungry, but theres _ milk in the bottle. 选择一项: A. few B. a little C. little 反馈 译文:这婴儿饿了,但瓶子里没有牛奶了。littl
35、e正确答案是: 题目4 标准文案实用文档 正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 Two thousand dollars _ enough for the car. 选择一项: A. were B. are C. is 反馈 译文:两千美圆对这辆车来说足够了。is正确答案是: 题目5正确 分10.00分中的获得10.00 标记题目 题干 They have learned about _in recent years. 选择一项: A. hundreds of English words B. several hundreds English words C. hundred
36、 of English words 反馈 =译文:最近几年他们学了成千百上千的英语单词。hundreds of English words正确答案是: 标记题目 信息文本 二、阅读理解:选择题(每题10分) 题目6正确 标准文案实用文档 获得50.00分中的50.00分 标记题目 题干 排序题 A. For many students B. a major barrier C. equality in access to education D. different people E. non-traditional students The National Union of Student
37、s (NUS) welcomes the news that greater numbers of black and disabled students are studying at UK universities, but there is still a lot of work to be done on widening access, writes the unions president, Gemma Tumelty. A recent Department of Communities and Local Government (DCLG) equalities review
38、showed that significant numbers of potential students felt their disability B 回答was 正确B 正确答案是:分分中的2.00获得2.00 to accessing higher education (HE). This is simply unacceptable. Equality and diversity is not entirely a “numbers game” and before too much E 回答praise is given we need to hear more from 正确E
39、正确答案是:分分中的2.002.00获得 also but experience of accessing higher education about , not just their going through the system. 回答 Equality in society is absolutely, and fundamentally, linked to C 正确C 正确答案是:分分中的2.00获得2.00 . A 回答 标准文案实用文档 正确 正确答案是:A 获得2.00分中的2.00分 , university is the place where they will be
40、 first exposed to different D回答cultures and 正确D 正确答案是:分分中的2.00获得2.00 . As well as fighting for better access, the NUS wants to see diversity lip Many pay the student experience. and properly valued promoted within service to the value of diversity, but is this recognized and promoted as a core asset
41、 to those who go through the HE system? Equality in society can be promoted by equality and diversity at university. But the benefits of university as a positive, diverse environment must be seen by students as adding “value” as much as any other factors before the numbers game is really won by the
42、champions of diversity. 反馈答案:1. B 2. E 3. C 4. A 5. D 解析: 1. 从第二段significant numbers of potential students felt their disability was这句话,我们可以看出这些潜在的学生对他们的disability有些担忧,所以可以猜到他们认为能力缺乏阻碍了他们,barrier的意思是“障碍”,因此选择B。 2.这里表示要听取某人的意见,可以从五个选项中找到表示某人的词语non-traditional students,所以选择E。 3. equality in society做主语
43、,而且后面提到它和某事物相联系,所以可以猜测到equality in access to education与它有关联,因此选C。 4. 空格为一个句子的开头,因此必然要用首字母大写。因此选择A项。 5. 此句中的and表示并列,前面用到different cultures ,后面应该选择different people,从意思和用词上都一致,因此选择D。 一、选择填空,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。(每题10分) 题目 1正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 Ive got a bad cold today. _. 选择一项: 标准文案实用文档 A.
44、 Oh, dear! I hope you get better soon B. It isnt serious C. Thank you for telling me 反馈Oh, dear! I hope you get better soon正确答案是: 题目2正确 分10.0010.00分中的获得 标记题目 题干 Sam, this is my friend, Jane. _. 选择一项: A. Im Jack B. Glad to meet you, Sam C. Glad to meet you, Jane 反馈Glad to meet you, Jane正确答案是: 题目3正确 分
45、10.00获得10.00分中的 标记题目 题干 rain. The sports meeting was put off till the next week 选择一项: A. in spite of B. because of C. so 反馈 标准文案实用文档 译文:由于下雨,运动会推迟到下一周。 正确答案是:because of 题目 4正确 获得10.00分中的10.00分 标记题目 题干 It is said that _ boys in your school like playing football in their spare time, though others pref
46、er basketball. 选择一项: A. quite a little B. quite a few C. quite a lot 反馈虽然其他的喜欢据说我们学校只有一小部分男孩在课余时间喜欢踢足球,译文: 打篮球。quite a few正确答案是: 题目5正确 分分中的10.0010.00获得 标记题目 题干 With his work completed, the manager stepped back to his seat, feeling pleased _ he was a man of action. 选择一项: A. What B. that C. which 反馈 译
47、文:经理完成了工作,走回他的座位,为自己是个实干家感到满意。that正确答案是: 标准文案实用文档 标记题目 信息文本 分)二、阅读理解:选择题(每题10 题目6正确 分50.0050.00分中的获得 标记题目 题干 选择题 Babies who are breast-fed may be more likely to be successful in life, a new study published Tuesday suggests. The study followed more than 3,000 babies into adulthood in Brazil. The rese
48、archers found those who were breast-fed scored slightly higher in intelligence tests in their 30s, stayed in school longer and earned more . (配方奶粉)money than those who were given formula-feeding not only has short-term benefits, but also breast-feeding has “Breast rnardo Lessa Horta of the Federal U
49、niversity of Pelotas term benefits, ” says Belong-in Brazil, who led the study being published in The Lancet Global Health. Doctors have long known that breast-feeding can be good for a babys health. This is especially true in poor countries, where water can be contaminated. For instance, a baby giv
50、en formula in developing countries is 14 times more likely to die in the first six months than one whos breast-fed. In the U.S., some research has by a few points. But a suggested that breast-feeding may raise a babys IQ(智商)found little advantage to breast-feeding. recent study with siblings(兄弟姐妹)Ho
51、rta says these previous studies didnt follow children into adulthood to see if breast-feeding had long-term effects. So Horta analyzed data collected from 3,493 volunteers he and his colleagues have been following since birth. They are now in their 30s. First, the researchers gave the subjects IQ te
52、sts. Those who were breast-fed for 12 months or more had IQ test scores that were 3.76 points higher than those who were breast-fed for less than one month, the team found. When Horta and his colleagues looked at how much education the subjects had gotten and how much money they were making, they al
53、so found a clear difference: Those who were breast-fed the longest stayed in school for about an extra year and had monthly salaries that were about a third higher. A 1. From the passage, we learn that Horta 回答 正确A 正确答案是:分2.00获得分中的2.00 标准文案实用文档 . A. is from Brazil B. conducts his research in the U.S. C. has 30 researchers on his team 2. Which of the following about those who were breast-fed is NOT mentioned? B回答 正确 正确答案是:B 获得2.00分中的2.00分 A. They stayed longer in school B. They were happier C. They were smarter C 3. Which of the following is TRUE?回答 正确C 正确答案是
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年劳动合同书模板下载
- 2025年装修工程合同变更合同范本
- 2025年文化产业发展基金管理合同样本
- 餐饮和酒店税务知识培训课件
- 2025年建筑垃圾运输合同协议
- 资产证券化产品结构设计创新创业项目商业计划书
- 宠物训练教程创新创业项目商业计划书
- 海商法律服务创新创业项目商业计划书
- 翻译笔升级企业制定与实施新质生产力项目商业计划书
- 脑力充电水行业跨境出海项目商业计划书
- 生死疲劳阅读报告课件
- 胸椎管狭窄症诊疗规范
- 2025年国家管网集团高校毕业生招聘945人正式启动笔试参考题库附带答案详解
- 夜班护士安全培训内容课件
- 新版中华民族共同体概论课件第九讲混一南北与中华民族大统合 (元朝时期)-2025年版
- 分辨鞋子的左右课件
- 2025至2030中国城际出行市场发展前景与趋势预测分析报告
- 征拆工作课件
- 2025年事业单位考试时事政治知识试题有答案
- 无人机供应商管理与合作方案
- 物业费涨价原因
评论
0/150
提交评论