




下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、双基限时练(一)Unit 1 Part Ii 用所给词的适当形式填空1Any (organize) that received money from the USgovernment had to treat blacks equally.答案 organization2 How long will the (connect) of the telephone take?答案 connection3 Their (behave) towards me showsthat they dontlike me.答案 behaviour4 I was (inspire) to work harder
2、than ever before bywhat my teacher had said.答案 inspired5 She (support) her husband on the money she earnsfrom teaching.答案 supports6An eye (special) checked her eyes carefully andadvised her not to use her eyes too much.答案 specialist7 Jane spent many years (observe) and recordingtheir daily activitie
3、s.答案 observing8 Now many theme parks are built for (entertain)答案 entertainment9 Dont spoil the children. Cant you make your little son behave (him)?答案 himself10 All the students felt (inspire) when they werehearing the (inspire) music.答案 inspired; inspiringn 单句改错1 The problem is very worth consideri
4、ng.答案 verywell2He insisted that the matter referring to at the meeting be dealt with without delay.答案 referring t referred3She was devoted to improve her spoken English.答案 improvetimproving4You have no time to get change because they are waiting for you.答案 changetchanged5More than one student have p
5、assed the examination.答案 havet has6 In the past, teachers were looked down at by many people.答案 att on/upon7She argued me with buying that coat.答案 withtinto8After by this means can the problem be solved.答案 AftertOnly9All kinds of troublesome things crowded through my mind at the same time.答案 through
6、t i nto10As a student, he should show respect to his teachers.答案 tot for 皿阅读理解ABuying books on the Internet is a great way to save time and money. Online bookstores offer new books and used books that can save you lots of money. They are far better compared to traditional bookstores as they offer mu
7、ch broader kinds of books. Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers reviews to get an idea whether the book is worth buying. Online bookstores offer great discounts (折扣 ) to regular customers which is a big attraction for book lovers.For book
8、 lovers, the most important thing is to get books on time. Therefore, you need to find a reliable (可靠的 ) online bookstore that will be able to provide fast deliveries送货).Here are some tips to use when choosingan online bookstore. Some online bookstoresare popular for fiction books; some are for non-
9、fiction books or novels, etc. Understanding their specialization will help you get the right kind of books in time. Check whether you will be buying the books from a thirdp-arty seller or directly from the website Although the website could be reputable(声誉好的), third-party sellers advertised on their
10、 site may not have a good reputation Never jump at stores that offer super cheap prices, as books sold at such low prices could be in very bad conditionMost of the popular online bookstores offer useful tools One tool is a wish list tool on its website. You can update(更新) the list of books you wish
11、to buy in the future The bookstore will know what you want and will e-mail you immediately when the book of your choice is available.1. Why do you think online bookstoresare much better than traditional ones?A. Because online bookstores offer readers the latest books.B. Because online bookstores off
12、er readers more kinds of books to choose from.C. Because online bookstores offer readers the lowest prices.D. Because online bookstores offer readers more about their favorite authors.答 案 与 解 析B 根 据 文 章 第 一 段 的 “They are far bettercompared to traditional bookstores as they offer much broader kindsof
13、 books”可知,网上书店的好处就是比实体书店提供的种类更多,所以选择 B 项。2How can a reader buy a worthy book when shopping online?A. By comparing service.B. By asking for discounts.C. By reading online review.D. By asking booksellers for advice.答案与解析 C 根据第一段中 “you can also read the book reviews as well as readers reviews to get an
14、 idea whether the book is worth buying.”可知,在网上选书时可以查看其他读者的评价来评估 书本好坏,所以选择 C 项。3What do online book lovers care about most?A. The speed of deliveries.B. The author of books.C. The prices of books.D. The condition of books.答案与解析 A 根据文章第二段 “For book lovers, the most important thing is to get books on t
15、ime”. 可知,对于网络顾客最重要 的是送货速度,所以选择 A 项。4The wish list tool can help readers .A. learn about the number of the booksB. get to know more reliable booksellersC. pay for their books more quicklyD. buy their favorite books in time答案与解析 D 根据文章最后一段 “The bookstore will know what you want and will e-mail you imm
16、ediately when the book of your choice is available”. 可知,读者可以通过填心愿单来及时得到想要的书的信息,所以选择D项BAn American woman Anna Jarvis was the first person to decide mothers should have a holiday in their honour each year. Miss Jarvis started her campaign in 1906 in her home city Philadelphia She wrote thousands of le
17、ttersto congressmen 国会议员),city officials, teachers and newspaper publishers, proposing an official holiday for mothers She traveled all over America, trying to get support for the idea Her battle went on for years In 1914 the Congress declared the second Sunday in May each year as Mothers Day. Anna
18、Jarvis wanted Mothers Day to be a simple event. She thought children could honour their mothers by spending some time with them as an act of love and respect. However, the holiday turned out to be a major event for department stores, flower shops and greetingcard industry, which Miss Jarvis didnt li
19、ke.Americans spend millions of dollars on gifts for their mothers on this day. Younger children often try to prepare and serve breakfast for their mothers. Fathers may offer to take care of children so that mothers can enjoy themselves. The holiday becomes an important tie for family gathering.5. Mi
20、ss Jarvis proposed Mothers Day in order that people could show their love and respect to their mothers.A. by spending some time with themB. by offering them precious giftsC. by eating in restaurant togetherD. by taking care of children for them答案与解析 A 由第二段第三句 “She thought . by spending some time wit
21、h them .”. 可知。6On Mothers Day, department stores, flower shops and greeting-card industry .A. are closedB. have few customersC. are full of peopleD. only have women customers答案与解析 C 由第二段最后一句 “However, the holiday turned out to be a major event .”. 可知。7 Miss Jarvis didnt like .A. department storesB.
22、flower shopsC. greeting-card industryD. the way people spend Mothers Day答案与解析 D 由第二段最后一句 “ However, the holiday turned out to be a major event for department stores, flower shops and greeting-card industry, which Miss Jarvis didnt like.” 可知她不 喜欢人们仅仅依靠送花、 卡片等来表示对母亲的爱, 即不喜欢这种方 式,因此选 D 项。8 On Mothers D
23、ay .A. all women, young and old, receive giftsB. families gather togetherC. all people stay at homeD. no one goes to work答案与解析 B 文章最后一句 The holiday becomes . .family gathering”表明了答案。IV 语法填空However, nEdison is one of the greatest scientists in the world He showed us the true meaning of the saying“ No
24、 pains, no gains ”all the people understand why he is famous One day when Edison was _1_ his way home, a young man stopped him and _2_(require) to have a word with him Edison accepted his request. The young man asked, “How, Mr. Edison, can you invent so many _3_(thing) and achieve your fame”The scie
25、ntistsaid, “ Itseems_4_ you have been thinking of becoming famous every day. ”The young man nodded, “Yes.1 have been dreaming of _5_(become) a person as famous as you. Every minute I am thinking of how to become famous. I dont know when I can achieve6 reputation.” Edistond him, “ Forget it, young ma
26、n. _7_you want to be a famous man this way, you will have to wait until you die!”“Why should I ?” the young man was _8_(puzzle). Edison said, “What you dream is actually a high building. You never think of how to build it with bricks. Thus the building will never come _9_realit y. However, your story can serve as _10_ mirror. People will remember you becauseof your idlenessand laziness. They will often speak of your
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 四川甘孜州大学生乡村医生专项计划招聘考试真题2024
- 长郡知识竞赛培训课件
- 安防系统售后服务方案及措施
- 2024年省燃气经营企业从业人员考试(压缩天然气场站工)经典试题及答案四
- 专题11 强调句的用法 (学生版)-2025年新高一英语暑假衔接讲练 (人教版)
- 2025年煤矿企业主要负责人安管能力考试模拟题及答案
- 难点详解人教版八年级物理上册第6章质量与密度-密度综合练习试题(含答案及解析)
- 2025年山西省煤矿安全生产管理人员安全生产知识和管理能力考试全真模拟试题及答案
- 2025年道路运输企业主要负责人和安全生产管理人员考试(主要负责人)考前模拟试题及答案
- 2025年煤矿企业主要负责人安全生产知识和管理能力考试练习题及答案
- 数字货币概论 课件 第5章 稳定币的原理与实现
- 现代礼仪与沟通(大学生礼仪沟通课程)全套教学课件
- 严重精神障碍患者家属护理教育
- 坚持立足中国又面向世界讲解
- 《昆虫的美食》课件
- 制程工序能力分析报告
- TRIZ试题库资料整理
- 双室平衡容器原理
- 焊接热源及其热作用
- 等腰三角形的性质市公开课金奖市赛课一等奖课件
- 生产车间行为规范
评论
0/150
提交评论