下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 3 Inven tors and inven ti ons Warming Up Read ing Lan guage Pointsi.单句语法填空1.It is hard to distinguish him from his twin brother.2.The secretary arranged a convenient (convenience) time and place for theapplica nts to have an in terview.3.To theirdisappointment,the result was contrary totheir ex
2、pectation(expect).4.The deserted girl was adopted by a merciful (mercy) old couple.5.He seized her by her hand and shook it heartily.CJ6.I will be grateful if you can consider accepting me and calling me up._7.On heari ng some one come to visithim, he setabout cleari ng his messy room.8.No one would
3、 have dreamed of there being (be) such a good place.n.完成句子1.What was it that distinguished_her_from her classmates?是什么使得她有别于班上其他同学呢?2.Would it be convenient for you to leave tomorrow?你明天走方便吗?3.He offered help in_expectation_of nothing.他提供帮助并不期望得到什么。4.His friend was in time to seize him by the arm be
4、fore he fell over.J - - -在他跌倒之前,朋友及时抓住了他的胳膊。5.The boss is_cautious_about making promises although generous.老板虽然慷慨,但对承诺持谨慎态度。/Z6. Kids in China usually set about learning/set out to learn English in theprimary school.中国的孩子通常在小学时开始学英语。7.Please forgive me to call/ring you up so early.请原谅我这么早给你打电话。8.The
5、re were many fans wait ing to see the famous sin ger outside the airport.机场外有很多粉丝正等着见那位著名的歌手。川.阅读理解2Surface Explorati on. Robots make great explorers on pla nets, moons, and otherlanding areas.Aside from Earth, just about every surface in the solar system isunsafe for humans to explore.The air on mo
6、st other planets is insufficientfor humansto breathe, making it n ecessary to wear a space suit and oxyge n equipme nt.Thetemperatures on these surfaces are much too hot or much too cold for any huma ns towithsta nd.Plusthere would be complicatio nswith radiati on,weather, and a lack ofgravity.Robot
7、s have much less limitatio nin these areas and can survive much Ion ger un derthese con diti ons.Data Collect ion.Robots are desig ned for collect ing scie ntific data.Robots are also able toperform many tasks at a time and can process in formatio n more quicklyscie ntificprojects fromdetect ingV Ja
8、n alyz ing gro und samples, and finding water are all performedmore quickly andjrJCost Effective. The use of robots have made the cost of space exploration muchand more efficie ntl y.Im porta ntaccurately ( 精确地)by robots.3less expe nsive tha n it would cost for huma ns to do the work .In 有误的。2.Which
9、 column could the passage come from?A. Education.B. Finance.C . Travel.D . Scienee.解析:选 D 推理判断题。本文主要介绍关于机器人在太空探索中的运用,这应该属于科学栏目,故选 D 项。3.What is the writer s attitude in writing this passage?A. Negative.B . Persuasive.C. Subjective.D . Objective.解析:选 D 推理判断题。综观全文可知作者只是客观地介绍了机器人在太空探索中的 使用,并未带有否定的、说服性的
10、或者是主观的看法,故选D 项。4.While sending an astronaut into the space, we should consider the following EXCEPTorder to successfullysendhumannotonly carry humans,but also eno ugh food and water to keep them alive for trip.Moreover,robots have no problems working for hourstheondurationof theend.Robotsnevercompla
11、in.Theybreak.Space Travel. Over the past 30 years or so there have been many differentof robots used successfully in the explorationof space.Perhaps the most famous andtypessuccessful robots are the Spirit and Opport unity who have both bee n explori ng thesurface of Mars.They have both bee n very s
12、uccessful with experime nts on soil androcks and have even found evidence of water in Marshistory.语篇解读:文章主要介绍了机器人是如何在一些星体进行太空探索及与人相比所占的优势和所起的作用等。1.According to the passage, which of the following is NOT true?A. The use of robots in space explorati on costs more tha n the use of huma ns.B.It may be d
13、angerous for humans to explore the solar system except the earth.C. Both the Spirit and Opportunityhave found the evidenee of water in the Mars.D. Many differe nt types of robots have explored the space successfully.解析:选 A 细节理解题。由第三段第一句The use of rob ots have made the costof space explorati on much
14、less expe nsive tha n it would cost for huma ns to do thework”可知,使用机器人进行太空探索比人类做这项工作花费更少,因此 A 项说花费更多是4B . the oxygenD . the alien解析:选 D 细节理解题。在本文的第一部分提到了A、B 两项“辐射”和“氧气”问题,在第三段提到了 C 项“饮食”问题。在本文并未提到有关“外星人”的情况,故选D项。BWill the future car be powered by hydrogen(氢),electricity, biofuels ornuclear energy? M
15、any people want to knowit.Therefore, let s take future cars one by one to see which is more likely torun on our highwaysand roadways.Hydroge n fuel cars are here now and all the major automakers at least have onetype on the roads.The only problem holding hydrogen cars back is the lack of adequate re
16、fuelingstations.At this point in time, it looks as if Germany and Japan will be leadi ng the charge in build ing thishydroge n refueli ng stati onwith in theircoun tries.The electric car is also a vehicle that is here now and has been for a while.Like the hydrogen car,the electric car also lacks a v
17、iable recharging infrastructure.Biofuel cars are also here and have been for a while.Gas stations in the Midwest have bee n selling gasohol for many years.There have bee n many people work ing on nu clear powered cars but none has bee n successfulyet.But, just give it ano ther 20 or so years and you
18、 could be drivi ng one to your future home.Then what about future flying cars? The Moller flying car has been in development for a while .Itruns on diesel (柴油)or biodiesel but it isn t ready at theprese nt.The Terrafugia flying car has actually made a docume nted flight but it is classified by theFe
19、deral Aviation Administration as a light aircraft and is much more of this tha n it is a car.-So, what future car holds the most merit? It s hard to tell at this point.Each future car has its strengths and weak nesses.With eno ugh time the future car ofCj tomorrow will be the sta ndard automobile of
20、 today.语篇解读:如今很多公司都致力于研究开发未来的汽车,但是他们目前面临的难题是如何解决未来汽车的燃料问题。ViT TkJA. the radiati onC. the diet55.How many kinds of future cars are mentioned in terms of fuel?A. Two.B . Three.C. Four.D . Five. W解析:选 C 推理判断题。从第一段首句及后面提到的以各种燃料为能源的汽车,作者 在文章中一共介绍了四种,故选Co6.What is the biggest challenge for the hydrogen fu
21、el cars?A. They cost more than we expected.B. There isn t eno ugh fuel for them.C. There is lack of refueling stations.D. They are difficult to control on the road.解析:选 C 细节理解题。从第二段第二句可知,对于氢气汽车来讲,最大的问题是缺少足够的充气站,故选Co7.What do we know about future flying cars?A. The Terrafugia has successfully made a
22、flying car.B. It still takes some time to make a flying car.C. The Moller has developed a flying car.D. They all run on diesel or biodiesel.解析:选 B 细节理解题。从倒数第二段的内容可知,飞车的商业化推广还需要一段时间,故选 B。8.What can be the best title for the text?A. The Fuel for Future CarsB. Different Types of Future CarsC. Some Tips
23、 for Driving Future CarsD. The Characters of Some Future Cars解析:选 B 主旨大意题。本文主要讲未来汽车的种类,故选BoIV.语法填空A: I can t believe my English teacher is making me readPride and Prejudice!B: Why? It s a classic; in fact, it s one of my favorite _1_ (novel).A: But it s so old.B: Don t judge a book _2_ its cover.Do you know what it s about?A: No, not at all.B: First of all, it s a romanee novel, _3 _(set) in the early 19th century.6A: What s the main storyline?B: It s basically about a father _4_ tried to marry off one of his five girls.A: Why does
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论