




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、高一英语期中考试题第I卷第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What is the mans name? A. Dan.B. Max.C. Mark.2. How heavy was the baby? A. 5 pounds.B. 14 pounds.C. 15 pounds.3. What color are the mans teeth? A. Pure white.B. A little yellow.C. Brown.4
2、. Where are the speakers most probably? A. At home. B. At a cinema. C. At a coffee bar.5. What season is it? A. Spring.B. Winter.C. Summer.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读每个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. How does the man feel
3、now? A. Angry.B. Depressed.C. Disappointed.7. Who did the boss yell at last week? A. The man.B. The mans client.C. The mans co-worker.听第7段材料,回答第8、9题。8. Where did the woman get her information? A. From the news.B. From a book.C. From her neighbor.9. What does the man say about scientists? A. They are
4、 always right.B. Most of them talk about interesting things.C. Some of them talk about things they dont know.听第8段材料,回答第10至12题。10. Where will the speakers go? A. To the beach.B. To their friends house.C. To a sports bar downtown.11. What does the man want to drink? A. Beer.B. Water.C. Fruit juice.12.
5、 Why doesnt the man want any wine? A. He drank too much last night.B. He doesnt like that kind of drink.C. The woman doesnt want him to drink it.听第9段材料,回答第13至16题。13. Which city is the man going to visit? A. Paris.B. London.C. Berlin.14. Who will meet the man at the airport? A. His son. B. His grands
6、on. C. His daughter.15. How did the man go to Europe in World War II? A. By plane.B. By ship. C. By truck.16. How soon will the speakers arrive? A. In 2 hours. B. In 4 hours.C. In 6 hours.听第10段材料,回答第17至20题。17. How old was Jerry Reid when he graduated from the university? A. 70.B. 40. C. 20.18. What
7、kind of person was Jerry Reid to his school friends? A. A special student with grayer hair.B. An older adult on campus.C. An average college student. 19. What activity did Jerry Reid take part in? A. He took part in sports events.B. He helped in the student center.C. He joined a group cheering for s
8、ports events.20. What effect did Jerry Reid have on students? A. He proved the importance of health.B. He opened the minds of the young adults.C. He told them to realize their dreams at a younger age.第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)ATo discover whether bees can see colors, the following exp
9、eriment is set up. A table is put in a garden and on the table is a piece of blue cardboard (硬纸板) with a drop of syrup (糖浆) on it. After a short time, bees come to the syrup. The bees then fly to their hive (蜂窝) and give the syrup to other bees in the hive. Then they return to the feeding-place whic
10、h they have discovered.After a while, the blue cardboard with the syrup on it is taken away. Instead of this card, a blue card is now put on the left side of the first feeding-place and a red card to its right. These new cards have no syrup on them. Thus, the blue card is on the left, the red card o
11、n the right, and there is nothing where the first blue feeding-card used to be.Very soon bees arrive again, and fly straight to the blue card. None to the red card.21. To do the experiment, altogether how many cards do you need to prepare?A. Two, one blue and one red.B. Three, two blue and one red.C
12、. Three, one blue and two red.D. Four, two blue and two red.22.If figure 1 (图1) below shows the table top during step 1 of the experiment, which picture in figure 2 represents (代表) step 2?23. Which title best gives the idea of the passage?A. Bees love blueB. Bees love syrupC. Bees, color and syrupD.
13、 Can bees see colors?BA famous teacher was speaking to the students at our school. He began his lesson by holding up a ¥100 bill. Then he said to the three hundred students, “Who would like this ¥100 bill?” The students began to put up their hands at once.Then he said, “I am going to give this ¥100
14、bill to one of you, but first, let me do this.” He then made the bill into a ball. Then he said, “Who wants it now?” The hands went back into the air.“Well,” he said, “what if I do this?” and he dropped it on the floor and stepped on it. He picked up the dirty, crumpled bill and said, “Who still wan
15、ts it?” Hands went back into the air.“My friends,” he said, “you have learned a valuable lesson today. No matter (无论) what I did to the money, you still wanted it because it did not go down in value (价值). It was still worth ¥100!”Many times in our lives, we are dropped, crumpled, and stepped on by t
16、he chances we take and the things that happen to us. We feel as if we are worth nothing. But remember, no matter what has happened to you, you will never lose your value: you are always valuable to those people who love you. Your value doesnt come from what you do or whom you know, but WHO YOU ARE.Y
17、ou are special and valuable. Dont ever forget it!24.Even though it was dirty, the money .A. still went up in valueB. was worth muchC. didnt go down in valueD. was still ours25. We are always valuable to the people .A. who live with usB. who educate usC. who care about usD. who study with us26. The u
18、nderlined sentence “Hands went back into the air” means .A. the students put up their hands againB. the students put down their handsC. the students agreed to what the teacher saidD. the students put their hand in front of them27. Why did the famous teacher use a ¥100 bill at his lesson?A. Because h
19、e wanted to make the bill into a ball.B. Because he used to drop a bill on the floor and step on ot.C. Because he was going to give the bill to one of the students.D. Because he wanted to make the students know what value was.CSydney is Australias most exciting city. The history of Australia begins
20、here. In 1788 Captain Arthur Phillips arrived in Sydney with 11 ships and 1,024 passengers (including 770 prisoners) from Britain. Today there are 2.5 million people in Sydney. It is the biggest city in Australia, and one of the most beautiful cities in the world.There are over 20 fine beaches close
21、 to Sydney. Its warm summer and cool winter have made it a favorite city for immigrants (移民) from overseas. There are three things that make Sydney famousits beautiful harbor, the Sydney Harbor Bridge, and the Sydney Opera House.But there are many more interesting thins in Sydney: beautiful shops an
22、d restaurants, for example, rows of interesting old houses built everywhere in the 19th century. Summer or winter, day or night, Sydney is an outdoor city.Some Americans think it is very British. Some British visitors think it is like America. There is some truth in both these opinions, because Sydn
23、ey takes from both the Old WorldEurope, and the New WorldAmerica, and makes itself into something that is neither British nor American but truly Australian.28. Which of the following statements is true?A. Sydney is a silent cityB. Sydney is a busy cityC. Sydney is a new cityD. Sydney is a common cit
24、y29. In 1788 Captain Arthur Phillips arrived in Sydney .A. with some ships and more than 1,000 passengersB. with 11 ships and only 700 prisonersC. with 1,024 passengers besides 700 prisonersD. with only more than ten ships and some helpers30. The climate in Sydney is .A. hot in summer and cold in wi
25、nterB. warm all the year roundC. neither too hot nor too coldD. cool all through the year31.The writer thinks Sydney .A. is like AmericaB. is very BritishC. is neither British nor American but truly AustralianD. takes from EuropeDTwo men were sitting together in a plane. They were on a long journey.
26、 One of the men was a businessman. The other was a farmer. They sat without talking for a while, then the farmer said, “Lets do something to pass the time.”“What do you want to do?” the businessman asked. “We can ask each other riddles.” The farmer said, “you star.” “Lets make the rules first,” the
27、businessman said. “Thats not fair. Your are a businessman with much knowledge. You know more things than I do. I am just a farmer.”“Thats true.” The businessman said. “What do you want we should do?” “If you dont know the answer to a riddle, you pay me $100. And if I dont know the answer, Ill pay yo
28、u $50.” The farmer said. The businessman thought about this, then he said, “OK. Thats fair. Who will go first?”“I will,” The farmer said. “Here is my riddle. What has three legs when it walks, but only two legs when it flies?” The business man repeated the riddle, “What has three legs when it walks,
29、 but only two legs when it flies? Mm, thats a good one. Im afraid I dont know the answer.” He gave the farmer $100, then said, “Tell me the answer. What has three legs when it walks, but only two legs when it flies?” “I dont know.” The farmer said and gave him $50.32.The story happened .A. on a farm
30、B. in a shopC. before a long plane journeyD. between two passengers33.What does the word “riddle” mean in this story?A. A difficult question to find the answer toB. Something to help to make rulesC. Something to win moneyD. a kind of game in doing business34.Why did the businessman agree to give mor
31、e money if he lost?A. He made much more money than the farmerB. He thought he knew more than the farmerC. He was interested in making riddlesD. He was better at playing riddle games35.The farmer .A. enjoyed himself on his long journeyB. didnt want to pay even one dollarC. spent all his money on the
32、plane ticketD. won fifty dollars by playing the riddle game第二节(共5小题;每小题2分,满分10分。涂卡时E用AB代表,F用AC代表,G用AD代表)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Not all people like to work but everyone likes to play. All over the world men and women and boys and girls enjoy sports.36 They help to keep people health
33、y and feeling good. When they are playing games, People move a lot. This is good for their health. Having fun with their friends makes them happy.37 In small towns, crowds meet to watch the bicycle races or the soccer games. In the big cities, thousands of people buy tickets to see an ice-skating sh
34、ow or a baseball game.38 What are your favorite sports now? You probably play games that people in your town or city play. 39 Then swimming is probably one of your sports. Boys and girls in Australia love to swim. There are wonderful beaches there and the weather is good for swimming. 40 Then you wo
35、uld like to ski. There are many skiers in Austria where there are big mountains and cold winters. Does it rain often where you live? Then kite flying would not be one of your sports. It is one of the favorite sports of Thailand.A. How many sports do you like?B. Whats the weather like?C. Is the clima
36、te hot where you live?D. Or do you live in a cold climate?E. Many people enjoy sports by watching others play.F. What games have you played?G. Sports help people to live happily.第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)Mr and Mrs Moore were invited to a Christmas party at a hotel one year. T
37、hey 41 their car outside and went in. Mr Moore had never got drunk (醉) before, so he was 42 not to drink too much, 43 his friends asked him to drink more 44.During the party, Mrs Moore found that she had 45 to bring her bag, so she asked her husband to go out to the car and 46 it for her. He 47 so,
38、but on his way back to the hotel gate, he heard a car horn (喇叭) blowing near his own car. He thought 48 might be in need of help and went over to the car with the 49. He found a small black bear sitting in the driving-seat and blowing the horn.When Mr Moore 50 the party, he told several people about
39、 the bear, but they did not believe hime and thought he was drunk. When he took them out of the hotel to 51 that his story was 52, he found that the car with the 53 in it had gone. There were so many 54 about Mr Moores black bear during the next week that he at last put an advertisement (广告) in the
40、newspaper: “If anyone saw a black bear blowing the horn in a car outside the Century Hotel 55 the evening of Christmas Day, please tell”Two days later Mrs Richards Called him and said that she and her husband Had 56 their pet (宠物) bear in their car outside the Century Hotel for a few minutes that ev
41、ening, and that 57 he had blown the horn.Mrs Richards did not 58 to think there was anything 59 about that. “Our bear likes blowing car horns,” she said, “and we dont 60 when we are not driving the car.”41.A. pulledB. stayedC. leftD. hid42.A. politeB. carefulC. gladD. afraid43.A. whetherB. untilC. o
42、rD. though44.A. all the timeB. once againC. just thenD. for ever45.A. learnedB. knownC. rememberedD. forgotten46.A. buyB. getC. sendD. return47.A. saidB. wentC. didD. thought48.A. everyoneB. someoneC. wifeD. anyone49.A. noiseB. voiceC. cryD. shout50.A. was sent toB. was seated atC. got rid ofD. got
43、back to51.A. showB. noticeC. requireD. promise52.A. interestingB. correctC. trueD. exciting53.A. hornB. bearC. bagD. drivingseat54.A. laughsB. shoutsC. smilesD. calls55.A. forB. atC. inD. on56.A. lostB. quitC. leftD. chosen57.A. quicklyB. completelyC. maybeD. almost58.A. meanB. haveC. knowD. seem59.
44、A. usefulB. strangeC. commonD. bad60.A. agreeB. likeC. mindD. worry第II卷第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Paul Lucas can often be seen walking around the city of San Francisco. Sometimes people are surprised to see him walking 61. any shoes or socks, 62. L
45、ucas doesnt mind at all. 63. likes to walk barefoot, and so do 640 other members of Dirty Sole Society, the club that Lucas 64. (start) years ago. Lucas idea for this is to encourage others to live 65. (free)free of shoes.According to Lucas, the barefoot life has many advantages. 66. most important
46、is simply that it feels good. He also says 67. walking barefoot allows you to experience the world directly by touching it with your feet. 68. addition, the feet do not smell so much because they stay dry, 69. (make) it hard for bacteria to grow. And, of course, walking barefoot keeps your feet in g
47、ood shape, so its actually 70.(healthy) than wearing shoes.第四部分(一)单词拼写(每个1分)71. you should give clear (说明) for all the exercises.72. Thank you very much. I really a your help.73.The market sells food (产品).74.Now some (沙漠) are being transformed into fertile land.75.The Great Wall of China attracts t
48、from all over the world.(二)汉译英(根据提示,每题2分)76.这本书比那本书贵三倍。(times)77.听到这个消息我们感到很惊讶。(amaze)78.他们是如此可爱的孩子,以致大家都喜欢他们。(so/suchthat)79.你介意我用一下你的词典吗?(would you mind)80.这是她这周以来第三次迟到了。(late for class).(三)书面表达(满分25分)下面是你班班会上以“中学生是否能佩带手机”为题进行讨论的情况。请你写一封信给21 st Century 的编辑说明该情况,并表明你自己的观点。比例40%学生赞同60%学生不赞同理由1.便于同亲友
49、联系2.可以上网查资料3.空余时间玩玩游戏,调节大脑4.储存有用信息1.手机辐射对人体健康有害2.响铃影响自己和他人学习3.容易引起相互攀比你自己的观点注意:1.要包括所有的要点,但不要逐条翻译;2.词数100个左右;3.信的开头和结尾已写好,不计入总词数。参考词汇:奢侈品luxuries;佩带carry;方便convinient;上网surf the Internet;辐射radiation.Dear Sir,Im writing to tell you something about our discussion on the topic “Whether Middle School St
50、udents Can Carry Mobile Phones (Cell Phones)” at the class meeting.Yours,Kate高一英语期中考试题答题卷班级 姓名 考号 考场号 密封线内不得答题 第三部分0.第四部分(一)单词拼写(每个1分)4.75.(二)汉译英(根据提示,每题2分)76.77. 78. 79. 80.(三)书面表达(满分25分)Dear Sir,Im writing to tell you something about our discussion on the topi
51、c “Whether Middle School Students Can Carry Mobile Phones (Cell Phones)” at the class meeting.Yours,座号Kate高一英语期中考试题答案15:CBBCB610:BCACA1115:BABBB1620 :AACCB【语篇概述】通过实验可知蜜蜂能够识别颜色。21.B细节理解题。根据第一段第二句的“a piece of blue cardboard with a drop of syrup on it.”及第二段第二句的“a blue card is now put on the left side o
52、f the first feeding-place and a red card to its right.”可知答案。22.C细节理解题。根据第二段第二句的“a blue card is now put on the left side of the first feeding-place and a red card to its right.”可知答案。23.D主旨大意题。文章第一句的“To discover whether bees can see colors,”不定式表示目的;后半句“the following experiment is set up.”又引出下文,后面就介绍了实
53、验的具体步骤。整篇文章绕第一句展开,但在第一句中做实验是方法,不定式的内容才是根本目的,也就是文章的主题,所以答案应是D项。【语篇概述】通过对一百块钱的实验使学生从中得到启示,人生可能遇到诸多坎坷,但只要意志存在,人生的价值就存在。24.C细节理解题。由第四段中的“you still wanted it because it did not go down in value.”可知。25.C细节理解题。由第五段中的“you are always valuable to those people who love you.”可知。26.A推理判断题。根据情境和常识:老师提出问题时,学生把手高高举过头顶,所以答案为A。27.D推理判断题。通读全文可知,老师的目的在于对学生进行价值观的教育,短文的最后一段是点睛之笔。【语篇概述】本文介绍了澳大利亚的悉尼,讲述了它的历史及现状、人口、海滩还有一些有趣的事情。28.B主旨大意题。综观全文,Sydney是一座漂亮的城市,且附近有20多个海滩,可知它是一座繁忙的城市,只有B符合题意。29.A细节理解题。从第一段中的In 1788 Captain Arthur Phillips arrived in Sydney with 11 ships and 1, 024 passengers (including 770 prisone
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025内蒙古峰市教育科学研究中心竞争性比选教研员5人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(考试直接用)
- 2025黑龙江双鸭山市友谊县招聘就业见习人员考前自测高频考点模拟试题及答案详解(名师系列)
- 2025年南平邵武市立医院护理岗位招聘模拟试卷及1套完整答案详解
- 2025河南安阳市龙安区人社局招聘7名模拟试卷及参考答案详解
- 2025河南推拿职业学院招聘6人考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解1套
- 2025年中国混凝土减水剂行业市场分析及投资价值评估前景预测报告
- 2025年福建省南平市光泽县招聘医疗人才10人考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解
- 2025年合肥市第二人民医院招聘72人模拟试卷及答案详解(名师系列)
- 2025年湖南湘潭市岳塘区事业单位急需紧缺专业人才引进55人模拟试卷及答案详解(网校专用)
- 2025年甘肃省甘南州临潭县卫生健康系统引进紧缺卫生专业技术人才20人考前自测高频考点模拟试题及答案详解一套
- 2025呼和浩特市总工会社会工作者、专职集体协商指导员招聘29人考试参考题库及答案解析
- 2025年矿业权评估师考试(矿业权评估地质与矿业工程专业能力)全真冲刺试题及答案
- 【公开课】两种电荷-2025-2026学年物理人教版(2024)九年级全一册
- 2025年秋招:人力资源专员笔试题库及答案
- 汽车发动机课件
- 一节好课的标准简短课件
- 殡葬行业专业知识培训课件
- 直播游戏基础知识培训
- 德清县福曜洗涤有限公司年产100万套牛仔服装项目环境影响报告表
- 重庆市城市建设投资(集团)有限公司招聘笔试题库2025
- 3.2 中国的矿产资源教学课件 初中地理湘教版(2024)八年级上册
评论
0/150
提交评论