高中英语:人教必修一练习Unit1单元整合训练1_第1页
高中英语:人教必修一练习Unit1单元整合训练1_第2页
高中英语:人教必修一练习Unit1单元整合训练1_第3页
高中英语:人教必修一练习Unit1单元整合训练1_第4页
高中英语:人教必修一练习Unit1单元整合训练1_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、单元整合训练(一)语言知识再落实I .单句语法填空1. They are discussing how to build up a powerful (power)government.2. Please clean the dusty (dust)windows after class.3. The poor woman is so concerned (concern)about her son's safety that she couldn't sleep well all night.4. To be honest I don't think you'

2、ll get the work finished (finish)on time.5. Hearing what father had said the crying child soon calmed down.6. I once studied some Japaneseat college, but I'm afraid that I've entirely (entire)forgotten it now.7. If you add up all the numbers you'll find you have made more progress.8. Lit

3、tle Jim ignored (ignore)his teacher s suggestion, so he made the same mistake again.9. While walking (walk)his dog in the park yesterday afternoon, Bob heard someone shouting for help in the distance.10. Do you know our town?一No.This is the first time that I have come (come)here.H .完成句子1. Add up all

4、 the money 已计一下所有的钱)that I owe you.2. She was upset感至口不安)that Tom left without saying goodbye.3. Now we are concerned 感到担心)about his safety.4. It is the third time that he has come第三次他来)to my hometown.5. You should spend more time communicating with .该花费更多时间跟交流)your friends.田.微写作将下列句子翻译成英语并连成一段意义完整、

5、语言流畅的小短文(80词左右)1 .我的英语老师对我非常关心,她跟我相处得非常融洽。2 .曾经有段时间我对英语 感到厌烦,并且经历了几次失败。3 .她碰巧发现此事并找我面对面地谈话4 .这是我第一次不再害怕英语。5 .我非常感激她的帮助和关心。【参考范文】My English teacher is so concerned about me that we are getting along well.But there was a time when I was tired of English.As a result, I went through several failures.Lat

6、er she happened to discover it and talked to me face to face.Now it's the first time that I have not been afraid of English any more.How grateful I am to her for her help and concern!【导学号:1113206力高考语篇再强化I .阅读理解A friend is better than money.A friend is worse than poison in some cases.The two sent

7、ences above have opposite meanings and seem to be unreasona blbut they can be explained as follows: the first refers to all good friends who drive us towards good while the second all bad ones who lead us into bad ways.My ideal(理想的 friend is of course a good friend whose goodness is shown below he h

8、as no bad habits such as smoking and drinking.He lives in frugality (节 俭).He studies hard so as not to waste his golden time.At home he honors his parents and loves his brothers at school he respects his teachers and shares the feelings of his classmates.He treats those truly who are true to him.In

9、a word , he has all the good characteristics 特征)that I don't have.I can follow him as a model.With his help I can be free from all difficulties.Indeed, if I have such a person as my friend, I shall never fear difficulty and I shall never know theexistence of the word“failure ”【语篇解读】好朋友比金钱更重要,而坏朋

10、友却比毒药更糟糕,那么我们理想的朋友应该是什么样的呢?本篇文章的作者给出了自己的观点。1. This passage mainly tells us.A. how to make friends with othersB. how to help friendsC. what kind of person the writer's friend isD. what kind of person we should make friends withD 考查主旨大意。通读全文可知本篇文章主要讲的是我们应该与什么样的人做朋友,故选D。2. According to the writer,

11、an ideal friend refers to.A. a friend without bad habitsB. a famous manC. a perfect manD. a respectable manC 考查细节理解。根据第二段可知作者认为理想的朋友指的是没有坏习惯,生活节俭,学习用功,不浪费黄金时间的人,故C项最符合题意。3. What can we learn from the passage?A. The writer and his ideal friend have a lot to learn from each other.B. The writer has a l

12、ot to learn from his ideal friend.C. The writer's ideal friend has a lot to learn from him.D. The writer has only a little to learn from his ideal friend.B 考查推理判断。根据第二段倒数第二句 I" can follow him as a model. "可知作者有许多向理想中的朋友学习的地方,故选B。4. From the second paragraph we can infer the writer is s

13、ure that.A. friendship means a great deal to himB. nothing can be done without friendsC. he who does not smoke or drink must be a good friendD. good friends should always help each otherA 考查推理判断。根据第二段可知作者认为理想中的朋友应该有许多作者 没有的好品质,作者可以向他学习,在他的帮助下作者可以免受所有的困难,因 此对作者来说,友谊意味着很多。故A项符合题意。H .完形填空A poor farmer

14、had a friend who was famous for the wonderful apples he grew.One day, his friend 1 him a young apple tree and told him to take it home and 2 it.Seeing the gift, the farmer was very 3 , and he thought he would also have a lot of wonderful apples, but when he got home he felt 4 . He did not know _5 to

15、 plant it.He thought over and over and 6 every place he could think of. 7 , he decided to plant the tree in his woods.There were many tall trees with thick leaves in the woods.With those trees around, no one else could 8 the young apple tree.He even felt proud of himself for finding so 9 a place for

16、 the apple tree.Every day he went to take care of the tree 10 it.To his surprise and 11 , the apple tree didn t grow as he had 12 . It died without sunlight and good soil.Later the friend asked the farmer why he had planted the tree in such a 13 place. "What's the difference;? ” the farmer

17、said angrily. "If I had planted the tree near the 14 : passers by would have stolen the fruit.If I had planted the tree in one of my fields , my neighbors would have come at night and 15 some of the apples! If I had planted it near my house , my own children would have taken the 16.No matter wh

18、ere I plant the tree , I can't have 17 to enjoy the apples.So there is no difference where I plant it.“Yes, "said the friend: But 18 someone could have enjoyed the fruit.Now you not only have robbed(抢夺)everyone of the fruit, but also have 19 a good apple tree You don't know the true mea

19、ning of 'share' ! ”We should learn to 20 in our life.The more you want to own something all by yourself, the less you get at last.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。一位农民收到朋友送的一棵苹果树,最后 , 他把果树种在了条件他因害怕别人偷吃苹果, 不知该把苹果树种在哪里。恶劣的树林里, 结果苹果树死了。本文旨在说明分享的重要性。1 A lent B gaveC sold D boughtB 根据第二段段首的“Seeing the gift ”可知 ,

20、 这棵苹果树是朋友送给(give)他的。 2 A study B keep C plant D developC 根据上下文逻辑可知, 此处指朋友让他把苹果树带回家, 并找地方种(plant)上。3 A tired B sad C angry D happyD 由该空后的“and he thought he would also have a lot of wonderful apples”可知,他很高兴(happy)收到苹果树,并且认为这棵苹果树会结出很多好苹果。4 A interested B worried C bored D amusedB 由下文可知,此处指他心存忧虑, 不知怎么办才

21、好。worried 意为 “ 担心的 , 忧虑的 ” 。 5 Awhere B how Cwhen DwhetherA 农民到家后心存忧虑, 不知道该把果树种在哪里。下文中的 “every placehe could think of”和 in his woods”给出了提示。6 A practiced B reached C visited D consideredD 他反复思考, “ 考虑 ” 他能想到的每一个地方, 比较哪儿更合适。7 A Finally B Generally C Suddenly D RecentlyA 由上文的反复思考及该空后的“he decided to plan

22、t the tree in his woods”可知 , 最终 (finally) 他决定把果树种在树林里。8 A like B see C move D hurtB 由下文他对朋友的解释可知, 他怕别人看到果树, 因此此处指他把果树种在了别人看(see加至ij的地方。9 A beautiful B secret C terrible D largeB 他认为自己为小果树找到了 一个很隐秘的(secret地方。10 A watering B watching C correcting D decoratingA 他每天都去照料果树,给它“浇水”。water在此是动词。11 A pleasure B excitement C disappointment D disagreementC 他在这棵果树上花费了很多时间和精力, 最后果树却死了, 他肯定感到失望。disappointment“ 失望 ”, 符合句意。pleasure“ 乐趣 ” ; excitement“ 兴奋 ” ;disagreemen“t 不同意” 。 12 AknewBsaidCexpected D hear

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论