2017-2018学年高中英语Module1OurBodyandHealthyHabi_第1页
2017-2018学年高中英语Module1OurBodyandHealthyHabi_第2页
2017-2018学年高中英语Module1OurBodyandHealthyHabi_第3页
2017-2018学年高中英语Module1OurBodyandHealthyHabi_第4页
2017-2018学年高中英语Module1OurBodyandHealthyHabi_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、课时跟踪练(三)Other Parts of the Module一、全练语言点,基稳才能楼高本课语言点针对练习I.单词拼写1._ The audienee held their breat呼吸 ) to see whowould win the gold medal.2.We had an awful ( 可怕的)experienee in the street just now.3.Fever is one of the symptoms ( 症状)of an illness.4.A fish bone was stuck in her throat (_ 喉咙),which made h

2、er in pain.5.The in sura nee ( 保险)eompa ny paid all my medical fees.6.We gave them some questionnaires ( 问卷)for collecting data.7.Smoking is harmful to one s health, especially lungs (_ 肺).8. He had to pay more at the airport because his case (包裹)was overweight (超 重的).n.单句改错1.The old man has become

3、ill for nearly a week.time. goodfbetter川.选词填空1.This book begins with a moving story.2.How are you going to put your plan into practice?3.Jack broke his arm and had to be off work for a month.4.The man was tired and fell asleep shortly after he lay_down._5.If you don t work now, you ll pay for it lat

4、er when you fail your exams.become bee n2. He had an illnessafterbreath in coal dust formany years, breath breathing3. The last getting on the bus was a middle-aged man. gettingto get4. Howcould?upiout5. He lied down on the grass and went to sleep.liedTlay6. The sports meet was put off as result of

5、the bad weather.result前加 a7. Listen carefully and youll miss someth ing importa nt.and or8. The movie last nightcouldn t be good. I want to see ita secondlie dow n , off work , put . i nto .,pick up , begin with, pay for226.It s surprisingthat your brother picked_up Russian so quickly he hasnt lived

6、 there very long.本单元语言点温故练习I.单句语法填空1.These two subjects are closely connected with each other.2.No sugar for me, please. I am going on a diet.3.It s reported that the injured (injure) in the fire included five children.4.You shouldn t miss the opportunity to see the play it s rarely (rare)put on.5.A

7、s every one kno ws, improper diet will make people un healthy (health).6.The person, heading (head) towards the hall, suddenly turned right facingme.7.Keep an eye onmy suitcase while I buy my ticket.8.She took great pains (pain) to learn English and got high marks.9.Around noon they arrived in Toron

8、 to, a wealthy (wealth) city in Can ada.10. She was anxious to_go (go) home as soon as possible, for her little son had a high fever.n.完成句子1. To be honest, I would_rather_have_a_quiet_night in front of the TV.老实说,晚上我宁愿安静地看电视。2.As_he_grew_older,_he gained his con fide nee.随着年龄的增长,他的自信心增强了。3.Laughter

9、is the best medicine at_least_whent_comes_to protecting your heart.笑是最好的药一一至少当谈到保护心脏时是这样。4.She is the only woman to have been elected to such a post.她是唯一一位当选这个职位的女性。5.He is seriously ill. He is_going to die._他病得厉害,快要死了。6.He has lung cancer. That s because he has been smoking too much.他得了肺癌,那是因为他吸烟太多

10、了。7.I saw the girl heading towards the school library_ with a smile on her face.我看见这个女孩面带笑容朝校图书馆而去。8._ Take moreexercise and have eno ugh sleep, an d you will feel relaxed and_ en ergetic.3多加锻炼,保证足够的睡眠,你会感到轻松和精力充沛。二、勤练高考题型,多练自能生巧I阅读理解Accord ing to a new study, a lot of kids don t drink eno ugh water

11、. Erica Kenney,a scientist at Harvard s T . H. Chan School of Public Health, planned to look into the amount ofsugary drinks kids drank at first. However, she found many kids had not eno ugh water to drink.Kenney and her team studied a group of 4,000 childre n, aged6 to 19, between the years 2009 an

12、d 2012. She noticed that morethan half of the kids were dehydrated (脱水的).Boys were 76%more likelytha n girls to lack (缺乏)eno ugh water. Nearly one quarter of the kidsreported havi ng no pla in water.“ These findings are importa nt because they show a pote ntial (潜在的 )healthproblem that has not been

13、given a lot of attention in the past,” said Erica Kenney.60% of the huma n body is made up of water. It con trols the body temperature, sends oxygen allover the body, helps digestion, and performs various other tasks that keep our bodies healthy.Not drinking eno ugh water can lead to health problems

14、. Your body n eeds more water when youare in hot climates, when you take part in physical exercise, and if you have a fever.The Un ited States Nati onal Agriculture Library says on average, kids n eedbetwee n 10 to 14 cups of water every day. This water can come from some foods thatcontain high amou

15、nts of water, such as mel ons or tomatoes, in stead of sugary drinks that are high incalories and can lead to weight problems.“The good news is that this is a public health problem with a simple solution ,” said seniorauthor on the study and professor health sociology at Harvard University, Steven G

16、ortmake r. “ If wecan focus on helping children drink more water, we will help them feel better throughout the day and dobetter in school.”语篇解读:科学家进行的一项研究发现很多儿童摄入的饮用水不足,这可能会对他们的健康构成威胁。1. At first, Erica Kenney s study was to_ .A. find out how much water schools offered to kidsB. test the bad effects

17、 sugary drinks have on kidsC. research how much sugary drinks kids drank24D. figure out whether kids like drinking sugary water解析:选 C 细节理解题。根据文章第一段中的.plannedto look into the amountof sugary drinks kids drank at first ” 可知,Erica Kenney的研究最初是想调查一下学生们对含糖饮料的摄入量。2.After the study, Erica Kenney found that

18、_ .A. most kids have health problemsB. many kids don t drink eno ugh waterC. girls drink more sugary drinks than boysD. lack ing eno ugh water can be bad for kids health解析:选 B 细节理解题。根据文章第一段的最后一句However, she found manykids had not enough water to drink.”可知, Erica Kenney 发现很多孩子摄入的饮用水不足。3.Which of the

19、following is TRUE according to Steven Gortmaker?A. It is just a simple health problem for kids to be dehydrated.B. The more water kids drink, the better grades they will get.C. Every one has to drink 14 cups of water every day.D. Kids can ben efit from drinking more water.解析:选 D 推理判断题。根据文章最后一段的最后一句可

20、知,在Steven Gortmaker看来,儿童喝足够的水后,不仅感觉良好,而且他们的学习效率也会提高,由此可知选Do4.In which part of a newspaper can we find this passage?A. Scienee.B. Education.C. Health.D . Econo my.解析:选 C 文章出处题。本文主要讲的是科学家发现很多儿童摄入的饮用水不足,这可能会对他们的健康构成威胁,由此可知本文最有可能出自报纸的健康版块。n.语法填空Fast food is becoming more and _1_ popular in China, especiallyamongchildrenand _2_ (tee nager). There are several expla nati ons for _3_ (it) popularity.First, it is very convenient and saves lots of time. You just go

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论