




下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、圆学子梦想铸金字品牌温馨提示:此套题为 Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴, 调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭 Word文档返回原板块。I .选词填空课时提升作业(一)Unit 1 Welcome to the unit & Readingste p up; be pu zzled about; occur to; due to;show up; look in to; in case of; make up;un der con structi on; take charge of1. The p olice have pro mised tothe case.2. Hi
2、s failure in the exam is p artlyhis sick ness.3. Whe n he found that he was going to be late, hehis p ace.4. At the end of each En glish less on, our teacher always asks us todialogue.5. How can such an ord inary mana large company?6. We waited for two hours, but he did not7. It sudde niyhim that hi
3、s mother might have waited for him at home.8. You should know about some kno wledgean emerge ncy.9. The buildi ngis exp ected to open at the end of the year.10. When I saw this top ic, Ithis figure, did it mean for a month or a year?答案:1. look into 2. due to 3. stepped up 4. make up 5. take charge o
4、f6. show up 7. occurred to 8. in case of 9. un der con structi on10. was pu zzled aboutn.完成句子1. While theythe p roducti on, they still could n't finish the task on time.虽然他们加速了生产,但是他们还是未能按时完成任务。2.that he might be in trouble.我怎么也没有想到他会遇上麻烦。3. Some stude nts quit schoolpo verty.一些学生因贫困而辍学。4. Hean
5、excuse.他擅长编造借口。5. His disa pp eara nee isby the p olice.他失踪一事警方正在调查。6.Bob can win the first p rize in the match.鲍勃不可能在比赛中获得一等奖。7. Uncle George didn _for our wedd ing because he forgot.乔治叔叔没有来我们的婚礼,因为他忘了。8. Who willall the plans of the p arty?谁将负责所有的聚会计划?9. The weeke nd seemed to be over那个周末转瞬即逝。10.
6、His good health isthe success of the treatme nt.他身体健康证明这种疗法是成功的。-# -'对圆学子梦想铸金字品牌答案:1. stepped up 2. It never occurred to me 3. due to 4. is good at making up 5. being looked into 6. There is no possibility that7. show up 8. take charge of 9. in a flash 10. a witness tom.阅读理解It is sometimes said
7、that stra nge flyi ng objects have bee n see n high up in the sky.People call these strange objects Unidentified Flying Objects(UFOs). These UFOs caused a lot of interest. Some of the reports about them are difficult to believe. Some have been explained in scientific ways.Others have n ever bee n ex
8、plain ed. Here is an acco unt of UFOs from a rep ort.Denn is Burde ns, who wrote an article, tells us that he once saw a UFO. He was hav ing dinner one ni ght with a friend n ear Trip oli, Libya, and after dinner the two men walked across a yard to his room to read some pap ers. Burde ns no ticed th
9、at the moon looked stra nge that ni ght.“It wasn ' t the moon, ” was the reply.They watched the light and saw that it was movin g. It seemed to be an objectwasn' t smoke because it didnrather like a big p late. In some ways it looked like smoke with a light on it, but it't change its sha
10、pe. It was moving in a regular way. Tis to say, it did n't go suddeniy faster or more slowly, and it didnSo the two men decided that there must be men in it.After that, Burde ns said that he felt eyes look ing at him. He was being watched in the dark ness.Whe n it was n earer, they no ticed that
11、 the bottom was brighter tha n the top. The bottom was yellow and the top red. The n the object sudde niy turned away and leftLibya, movi ng very fast.On a later day Burde ns talked to other people about it, and he found some who had see n it. They all described it in the same way. Could they all be
12、 mistake n?【文章大意】本文记叙了一位UFO目击者的经历。1. UFOs areA. flying high up in the skyB. stra nge flying objectsC. difficult to believeD. very in terest ing-# -【解析】选B。细节理解题。由第一段前两句话可知 UFO是指一种奇怪的不确定的飞行物,B项符合句意。2. A UFO was see n one nighiA. whe n they were walk ing across a yard to Burde nsroomB. while they were
13、look ing at the lightC. whe n Burde ns no ticed the moon app eari ng stra ngeD. while they were hav ing dinner【解析】选A。细节理解题。由文章第二段“.and after dinner the two men walked across a yard to his room to read some papers. 及第四段 “ They watched te light and saw that it was moving. 可知。 ”3. The UFO movedA. regul
14、arlyD. fastB. in a cha ngeable wayC. slowly運CT圆学子梦想铸金字品牌【解析】选A。细节理解题。由第四段 “It was moving in a regular way.可知。”4. The UFO looked likeA. smokeC. lightB. a large p lateD. a jumping object【解析】选B。细节理解题。由第四段中“It seemed to be an object rather like a big plate.可知。5. The UFO was see nA. on ly by Burde ns and
15、 his friendB. brighter in the dark nessC. by several peopleD. to have a red bottom and a yellow top in the same way【解析】选C。细节理解题。由文章最后一段可知,其他的人也看到了这种不明飞行物,并做了相同的描述,故选C。In a small village, there lived a po tter. He had a donkey. Everyday his donkey would carry soil from the field to house. Since the f
16、ield was quite far off, the po tter would rest un der a tree midway, tyi ng his donkey n earby.One day, the po tter forgot to take the rope with which he tied the don key everyday. When he reached the tree, he thought, “ Howdo I tie this donkey today? He so that the don key would not run away.might
17、run away if I slee p.” The po tter deddwihtooidi ng the don keys earsBut this way n either the don key nor the po tter was able to take a rest. A sain圣-7 -人),who happened to be p ass ing by, saw the po tter holdi ng on to the don keyThe n the saint wan ted to know what the p roblem of the po tter wa
18、s. Whe n the po ttertold the saint what the p roblem was, the wise saint said,“Take the donkey to tlwhere you tie it every day. P rete nd to tie it using an imag inary rop e. I assure you itwon' t run away. ” The potter did what the saint had said.He left the donkey and went to take a nap. Whe n
19、 he woke up, to his surp rise andrelief, he found the don key sta nding in the same p lace.Soon the po tter prep ared to leave for home. But the don key did not move.is wrong with this don key!” exclaimed the potter in frustration.Luckily, the po tter saw the wise saint aga in. He ran up to the sain
20、t and told himabout the don key ' s stra nge behavior. The saint said,“You tied up the doryou un tie it? Go and p rete nd to un tie the rope with which you had tied the don key.The po tter followed the saint's advice. Nonkewas ready to leave forhome. The po tter un derstood that don key was
21、a bon ded don key. The po tter tha nkedthe wise saint and went home happ ily with his don key.【文章大意】本文是一个故事,讲述了一条无形的绳子能把驴子拴住。这个故事告诉我们:你也许正被那些无形的东西束缚,那么你就假装解开吧。6. Why would the po tter rest un der a tree in half way?A. Because it rained.B. Because the donkey was too tiredC. Because the field was quit
22、e far off.D. Because it was too hot【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段最后一句中the field was quite far off可知C为正确选项。7. What did the po tter do whe n he forgot to take the rope at first?A. he used imag inary rope to tie the donkey.B. he held the don keys ears.C. he went to con sult a saint.D. he made his donkey carry so
23、il.【解析】选B。细节理解题。根据第二段最后一句话 holding the donkey ' s eaS知B为正确选项。8. Accord ing to the third and the fourth p aragra phs, which one is TRUE?A. The imagi nary rope succeeded in tying the don key.B. The po tter had a good rest all the time.C. The don key ran away.D. The saint gave the po tter a rope.【解
24、析】选A。推理判断题。根据文章第四段the donkey standing in the same place可知A正确。9. To make the don key move, the saint told the po tter toA. hit the donkeyB. hold the donkeys earsC. shout at the don keyD. pr ete nd to un tie the imagi nary rope【解析】选D。细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句话 Pretend to untie the:觀圆学子梦想铸金字品牌rope可知。10. What
25、 ' s the best tOlethe passage?A. A Sai ntB. A PotterC. A Bonded Do nkeyD. A Magic Rope【解析】选C。主旨大意题。本文主要介绍了一条假想的绳子也能拴住一头驴子故最佳题目为一头被束缚的驴子。IV .阅读填句根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余选项。All over the world people enjoy sp orts. Sp orts hel p to keep people healthy and happy, and to live Ion ger.1
26、 They buy tickets or turn on their TVs to watch the games. Ofte n they getvery excited whe n their p layer or team wins.2_Football, for exa mple, has spr ead aro und the world. Swim ming is popularin all coun tries n ear the sea or in those with many rivers. What fun it is to jump into a p ool or lake, whether in Chi na, Egypt or Italy! 3 Thi nk how many lovers go to skate or ski in win ter in Japan, Norway or Can ada.Some sports or games go back thousands of years, like running
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广西贺州市商务局公开招聘1人模拟试卷及答案详解(全优)
- 2025年河北唐山幼儿师范高等专科学校选聘工作人员35人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(名校卷)
- 2025福建南平绿发集团有限公司招聘及拟进入考前自测高频考点模拟试题及答案详解(典优)
- 2025江苏省宿迁市沭阳县面向普通高校应届师范类毕业生招聘16人(第二批次)考前自测高频考点模拟试题及一套完整答案详解
- 2025江苏南通市川姜镇招聘人力资源和社会保障基层公共服务平台工作人员4人考前自测高频考点模拟试题有答案详解
- 2025江苏师范大学招聘工作人员78人(第一批)考前自测高频考点模拟试题参考答案详解
- 2025劳动合同的订立程序
- 2025江苏盐城市射阳县农业水利投资开发集团有限公司招聘考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠系列)
- 2025安徽皖西国有投资控股集团公司部分经理层、内设部门和子公司负责人选聘拟聘用人员考前自测高频考点模拟试题及答案详解(历年真题)
- 2025广西崇左凭祥市国防动员办公室公开招聘工作人员1人考前自测高频考点模拟试题有完整答案详解
- 《农村畜禽粪便》课件
- 委托找工作合同模板
- 部编版历史八年级上册第一单元 第2课《第二次鸦片战争》检测卷(后附答案及解析)
- 《北京市二年级上学期数学第二单元试卷》
- 中国老年患者术后谵妄防治专家共识2023
- 山东省济南市舜耕中学2024-2025学年九年级上学期10月月考化学试题(无答案)
- 明股实债合作完整协议
- 2024年“蓉漂人才荟”四川成都市农林科学院招聘高层次人才8人历年【重点基础提升】模拟试题(共500题)附带答案详解
- 厦门航空港货运业务竞争战略研究的中期报告
- 设计伦理与社会责任
- 钼靶科室管理制度
评论
0/150
提交评论