大学三级分类模拟197_第1页
大学三级分类模拟197_第2页
大学三级分类模拟197_第3页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、大学三级 (B) 分类模拟 197Reading ComprehensionWhy do we make people do exams? It's a strange form of torture to go through just for a piece of paper.In the months beforethe exam it seems allright. You tellyourselfthatwhat you don't know todayyou can learn tomorrow. Then come thelast few weeks,and th

2、e desperate rush tolearn all the thingsyou put off tilltomorrowthatnever comes, culminating( 达到顶点 ) in the lastfew days, as you realizethatwhat you don't know you'll never learn.The day of the exam arrives, and you have to make sure you go to the right place on time, well supplied with pens,

3、 pencils and tranquillizers ( 镇静剂 ). What really undermines your confidence is that all the other candidates seem so calm and self-assured.When you finally look at the paper, it's a bit of an anti-climax (令人扫兴的结局 ). It's never as bad as you feared, and you remember most of the things you tho

4、ught you'd forgotten.1、The word "torture" (in Paragraph 1) most probably means .A. happinessB. punishment C. sadnessD. damage2、It is in the months before the exam.A. seriousB. relaxed C. fairD. great3、"What you don't know today you can learn tomorrow" is .A. a good way of

5、 learningB. a bad way of learningC. an excuse for not learningD. a plan for later learning4、Which of the following statements is correct according to the text?A. We should not put today's work off until tomorrow.B. We should keep both calm and self-confident in an exam.C. Exams are generally not

6、 so bad as you feared.D. All of the above.5、What can the author most probably be?A. A teacher. B. A worker. C. A lawyer. D. An engineer.2For some employers, the policy of lifelong employment is particularly important because it means that they can put money and effort training and make them loyal to

7、 the company. What they do people who have potential and who can be trained. They then give the young people the kinds of skills that will make them suitable employees for the company. In other words, they adjust their training to theirOne recently employed graduate says that she is receiving a grea

8、t deal of valuable training from the company. "This means that I will be a loyal employee," she says. "And it also means that the company will want to keep me. I am an importantinvestment for them. So the policy isit benefits both the employer and the employee."Recently, however,

9、 attitudes towards lifelong employment are beginning to change. Employees are slowly beginning to accept the idea that lifelong employment is not always in their bestinterest and that changing firms canhave career o is totheir selectstaff youngparticularneeds.a good onebecause6、The pur

10、pose of lifelong employment is to .A. adjust the needs of the company to its employeesB. make employees loyal to their companyC. select the best skilled young employeesD. keep the skilled staff satisfied7、By training its employees, a company can make them .A. do their work more easilyB. be more inte

11、rested in their workC. willing to invest money into the companyD. possess the necessary qualifications for the job8、Talking about the training she has received, a recently employed graduate has the view that .A. it is still well-received by all the staff members todayB. it is valuable to the employe

12、rs and the employeesC. it is helpful for attracting young employeesD. it is both useful and interesting9、Attitudes towards lifelong employment are changing because .A. job changes have career advantagesB. it's boring to work in only one companyC. only the employer benefits from such employmentD.

13、 stable employment seldom offers better opportunities10 、The passage is mainly about .A. lifelong training of employmentB. policies of lifelong employmentC. attitudes towards lifelong employmentD. employer's interest in lifelong employmentIf you are stayingin the UK for more than 6 months, it ma

14、y be useful to opena UK bank account. There are a lot of advantages of having a UK current (checking) account:Paying billsMany landlords prefer to collect rent directly from a bank account.You may be able to obtain cheaper services if you pay bills directly from a bank account, e.g. telephone/gas/wa

15、ter/electricity.If you are given a chequebook, you can also write cheques as a safe way of paying for things.CashYou can easily obtain money from cash machines, or pay directly from your account using a debit card (借记卡 ).Saving moneyIt is generally cheaper to use a UK account than it is to pay by cr

16、edit card ( 信用卡 ) or withdraw (提取 ) cash from a foreign bank.EmploymentIf you work in the UK, some employers require you to have a bank account so that you can get your pay.Advantages of UK Current AccountPaying bills:1. to pay rent directly from112. to obtain12 services3. to pay for things with che

17、ques safelyCash:1. to obtain money from13 easily2. to pay directly from your accountSaving money: cheaper to use a 14 accountEmployment: to get your15 through a bank account4A-blood type,C-sexE-date of birthG-date of availability I-health conditionK-marital statusM-marriedO-family status16 、_ 性别 _17

18、 、_ 婚姻状况18 、_ 民族 _19 、_ 工作经历20 、_ 已婚B-postal code D-heightF-native placeH-associationJ-place of birthL-work experienceN-current addressP-ethnic group家庭情况_ 出生日期目前地址_ 血型身高5Central ParkOutside among the trees, watch the wildlife both the human and animalvarieties. Call 21 360-3465 or 21 360-2726 for ev

19、ents and tours. Central park stretches from 59th to 110th Sts., and from 59th Ave. to Central Park West.Empire State BuildingThis is among the most striking buildings in the city, the nation, even the world. The observation offering a wonderful view. a simulated helicopter ride. 736-3100.deck on the

20、 86th On the second floor Over Manhattan.flooryou'll5th Ave. at 34this open to general public,find the New York Skyride,St., Midtown/21Intrepid Sea-Air-Space MuseumFive blocks west of Time Square, this museum has hundreds of air, deck-sea and space exhibits. Walk the flight deck of the 900-foot-

21、longaircraftcarrierIntrepid, see dozens of old and modem aircrafts and fide the Intrepid Navy Flight Simulator. Pier 86, W. 46th St. and 12th Ave./21 245-0072.Madison Square GardenIf it's big, it probably happens at the Garden. Check out sporting events, concerts and much more. Tours are availab

22、le. 7th Ave, btwn. 31st and 33rd Sts., Midtown /21 465-6741.21、What can you watch in the Central Park?22、Which place is good for sightseeing?23、Which number will connect you to Intrepid Sea-Air-Space Museum?24 、 Which place will a visitor probably go to if he is interested in music?25、 Which city do

23、es this text want to guide visitors?答案:Reading Comprehension1、B 解析 文章第一段说: “我们为什么要让人们参加考试 ?这是一种仅仅为了一张纸而受折磨的奇怪形 式。 ”选项A happiness 幸福, B punishment 惩罚, Csadness 伤心, Ddamage 损失。根 据上下文意思,正确答案是 B惩罚。2、C 解析 原文 “In the months before the exam it seems all right.”选项 Aserious严肃的, Brelaxed 放松的, Cfair 还可以、中等的、适度

24、的, Dgreat 伟大的。其中 Cfair 比较接近原文中 all right 的意思。3、C 解析 选项 A和 B是指一种好的或坏的学习方法, 但原文并非是指学习方法, 而是指不想努力学习的 借口,所以 C是正确答案。4、D 解析 根据文章 2、3、4段的内容,采用逐条比对的办法可发现每条都对,所以 D是正确答案。5、A 解析 全文主要是关于考试、对考试的态度及做法,作者很可能是名教师,所以A是正确答案。26、B 解析 根据第一段第一句话可知 lifelong employment的主要目的是使员工忠诚于他们的公司。因此,正确答案为 B。7、A 解析 在第一段的后半部分作者谈到公司培训年轻人各种技能以便使其成为合格的员工。故A为最佳答案。8、B 解析 在第二段中,一位雇员在谈到她所受到的各项培训时说: It benefits both theemployer and the employee,可知正确

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论