版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、· Listening Comprehension· Section A· Directions: In this section, you will hear several conversations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversations and the questions will be spoken only once. After each question
2、 there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer.· 1.·· A) He doesn't know how to answer the question.· B) He cannot find clear traffic signs on the streets.· C) He cannot find anyone t
3、o help him on the streets.· D) He cannot be lost on the streets.· 答案:B· 2.·· A) The man should live in the city.· B) The man should live in the suburbs.· C) The man had better work in the city and live in the suburbs.· D) The man had better change his living p
4、lace.· 答案:A·· Questions 3 to 5 are based on the conversation you have just heard.· 3.·· A) sales representative· B) marketing executive· C) data analyst· D) marketing investigator· 答案:D· 4.·· A) the environment is good· B) the air
5、 is clean· C) it is inexpensive· D) it is convenient· 答案:C· 5.·· A) Stella hasn't decided whether to go to Chicago or not.· B) Stella decides to live in the city with Jennie.· C) They will work in the same company.· D) Neither of them will live in the
6、 city.· 答案:A· Section B· Directions: In this section, you will hear several short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the f
7、our choices marked A), B), C) and D).· Passage One·· Questions 6 to 10 are based on the passage you have just heard.· 6.·· A) globalization· B) international cooperation· C) spread of new knowledge· D) worldwide crisis· 答案:A· 7.·· A) m
8、ake machines· B) travel· C) communicate· D) see the future· 答案:C· 8.·· A) North America· B) developing countries· C) the European Continent· D) developed countries· 答案:B· 9.·· A) the low cost· B) the low risk· C) the hug
9、e room for growth· D) the geographical advantage· 答案:C· 10.·· A) It proves that Asian countries are catching up.· B) It proves that farming is the main livelihood in Southeast Asia.· C) It shows that machines are more efficient than manual labor.· D) It shows
10、that a new invention does not stay secret for long.· 答案:D· Passage Two·· Questions 11 to 15 are based on the passage you have just heard.· 11.·· A) local people can hardly find water· B) a region has a shortage in its water supply· C) crops can hardly gro
11、w· D) there's been no rain for one month or more· 答案:B· 12.·· A) natural drought and unnatural drought· B) agricultural drought and industrial drought· C) warm drought and cold drought· D) natural drought and agricultural drought· 答案:D· 13.·
12、· A) dry, high pressure· B) dry, low pressure· C) moist, high pressure· D) moist, low pressure· 答案:A· 14.·· A) Because it will destroy the natural balance.· B) Because it worsens environmental pollution.· C) Because nature and society depend on water
13、.· D) Because the climate will become warmer.· 答案:C· 15.·· A) an increase in farming lands· B) an increase in farming-dependent countries· C) a reduction in income for farmers· D) a reduction in price of products· 答案:C· Video Tasks· Section A
14、83; Directions: True or False. Watch the video clip and decide whether the following statements are True (T) or False (F).Error loading player:No playable sources found· 16. Claudia's hero was born in Brazil.Claudia's hero was born in Brazil.· A) T· B) F· 答案:B
15、183; 17. Claudia's hero won the Nobel Peace Prize in 1992.Claudia's hero won the Nobel Peace Prize in 1992.· A) T· B) F· 答案:A· 18. Sun-hee puts the picture of her hero on the wall.Sun-hee puts the picture of her hero on the wall.· A) T· B) F· 答案:A
16、· 19. Tara knows the name of Sun-hee's hero.Tara knows the name of Sun-hee's hero.· A) T· B) F· 答案:B· 20. Sun-hee's hero was her grandmother.Sun-hee's hero was her grandmother.· A) T· B) F· 答案:A· Section B· Directions:
17、Fill in the blanks. Watch the video clip a and fill in the blanks with the words you hear.Error loading player:No playable sources found· Sun-hee: Wow, what 21) ?Claudia: Well, she 22) her life to 23) her people. She's still working for 24) . She's a 25) woman and a great leader.Tara: That's an 26) . Is she 27) ?Sun-hee: No. She died
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026秋季国家管网集团华南公司(广东省管网公司)高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)附答案详解
- 2026国家管网集团甘肃公司秋季高校毕业生招聘25人笔试参考题库(浓缩500题)及参考答案详解1套
- 2026秋季国家管网集团山东分公司高校毕业生招聘考试备考题库(浓缩500题)含答案详解(基础题)
- 2026秋季国家管网集团湖南公司高校毕业生招聘4人笔试参考题库(浓缩500题)含答案详解(黄金题型)
- 2026秋季国家管网集团储运技术发展有限公司高校毕业生校园招聘笔试参考题库(浓缩500题)附答案详解(综合题)
- 2026秋季国家管网集团广西公司高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)及参考答案详解(突破训练)
- 2026秋季国家管网集团广西公司高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)含答案详解(达标题)
- 2026秋季国家管网集团广西公司高校毕业生招聘笔试参考题库(浓缩500题)附答案详解(预热题)
- 2025国网内蒙古电力校园招聘(提前批)笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(突破训练)
- 2026国家管网集团北方管道公司秋季高校毕业生招聘考试参考题库(浓缩500题)含答案详解(新)
- 法务基础知识培训课件纲要
- 2025版非婚生子女抚养权及监护协议范本
- 集团党建品牌创建工作实施方案公司国有企业
- 医院采购合同管理制度模板
- 2025年市事业单位公开招考事业单位考试押题【附答案】
- 工厂采购业务知识培训课件
- 工地移动围挡租赁合同范本
- DG-TJ08-2205-2025 建筑信息模型技术应用标准(市政给水排水工程)
- 2025年知识产权竞赛题库及答案
- 2025年庆阳市辅警招考试题题库及答案
- 教师教龄管理办法
评论
0/150
提交评论