期末质量检测(一)_第1页
期末质量检测(一)_第2页
期末质量检测(一)_第3页
期末质量检测(一)_第4页
期末质量检测(一)_第5页
已阅读5页,还剩12页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、.期末质量检测一时间:120分钟总分值:150分第卷第一部分:听力共两节,总分值30分第一节共5小题;每题1.5分,总分值7.5分听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来答复有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1M: Can we have supper now? My stomach can't stop making noise. W: In a minute. Help set the table, please.Text 2W: Are you buying

2、 flowers for your girlfriend?M: No. Today is Mother's Day.Text 3W: Did you go boating yesterday afternoon?M: No. It was fine in the morning, but it suddenly rained at noon. So I stayed at home instead.W: Bad luck.Text 4M: I heard Mike's father had been taken to hospital last night. Is that t

3、rue?W: No. His father is in China now. It's his mother who became ill.M: I'm so sorry to hear that. So do you want to go to see her?W: OK. Let's go after class.Text 5W: Have you seen Tom recently? M: No. He went camping with Ted and Ted's sister Ann.W: Don't you like camping, too

4、? Why didn't you go with them?M: My grandma wanted me to go to her farm. She missed me.I spent my vacation there.1How does the man feel now?AThirsty.BHungry.CTired.2For whom did the man buy flowers?AFor his girlfriend.BFor his father.CFor his mother.3What was the weather like yesterday?ARainy at

5、 first but fine later.BFine at first but rainy later.CFine at first but cloudy later.4What's the possible relationship between the two speakers?AMother and son.BTeacher and student.CClassmates.5What did the man do during his vacation?AHe visited his grandma. BHe worked on a farm.CHe went camping

6、.第二节共15小题;每题1.5分,总分值22.5分听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,答复第6、7题。 Text 6W: I saw Adam in the hospital yesterday afternoon. Do you know what happened to him?M: He went horse riding yesterday morning and fell

7、off the horse. He hurt his back.W: Was it serious?M: It wasn't very serious. But he can't do body­contact sports for one month.W: That's bad news for him. He likes playing football so much.M: He also likes reading. Now he has much time to read books.6What happened to Adam?AHe became

8、 seriously ill.BHe fell off the horse and broke his leg.CHe fell off the horse and hurt his back.7What can we know from the conversation?AAdam likes reading books.BAdam doesn't like body­contact sports.CAdam likes playing football best.听第7段材料,答复第8至10题。 Text 7W: Why do you like making friend

9、s online so much?M: Because I feel lonely most of the time.W: Then why not go out and make friends in the real world?M: I don't know how. I'm not good at dealing with others.W: You can learn. You should have some good friends in the real world, or nobody will help you when you are in trouble

10、.M: I know. Can you teach me how to make friends?W: Sure. The first thing you should do is to get out of your apartment. There is a party tonight. We can go to it together.M: OK. Thanks, Alice.8What does the man probably like doing?AHelping out his friends around him.BTalking with others online.CRea

11、ding news online.9What does the woman suggest the man should do?AMake more friends online.BHelp out those who are in trouble.CMake some friends in the real world.10What will the man do tonight?AGo to a party.BStay in his apartment.CRead a book on how to make friends.听第8段材料,答复第11至13题。 Text 8M: Hello.

12、 This is David Smith calling. I'd like to ask about the interview.W: Yes. Go on, please.M: When is it?W: It's from 8:00 to 10:00 in the morning this Saturday.M: Where will it be held, please?W: In Room 302 of Sunny Hotel. You can come by bus. No. 9 and No. 15 pass it. You can also take the s

13、ubway. Take Line 10 and get off at the Sunflower station.M: Thanks. By the way, do you also need girls? My cousin wants to come, too.W: Yes. We need some waitresses in our hotel's restaurant.M: I'll tell my cousin about that. Thank you. Bye.W: Bye.11Where does this conversation take place?AA

14、t a school. BOn the phone.CAt home.12When will the interview be held?AFrom 8:00 am to 10:00 am this Saturday.BFrom 8:00 am to 10:00 am this Sunday.CFrom 8:00 am to 2:00 pm this Saturday.13Where does the woman work?AIn a fast food restaurant.BIn a subway station.CIn a hotel.听第9段材料,答复第14至17题。 Text 9W:

15、 You are shaking. Why didn't you put on a coat?M: It was sunny in the morning. I didn't expect it would be windy in the afternoon.W: We can't go shopping like this. You'll catch a cold.M: Don't worry.I'll buy a new coat this afternoon.W: But didn't you buy one just a week

16、 ago?M: That was for my father. I don't like black coats. I want to buy a red one this time.W: A red one? Isn't it for young men?M: I am young. I'm only 29 years old.W: But you'll be 30 in just a week. I think red is too young for you. You should choose some other colors like brown.M

17、: It would make me look old. I don't have to decide now. Let's go to the store first.W: OK. There is no bus. How about taking a taxi?M: It's too expensive. Let's wait a little longer. I'm sure a bus will come soon. Oh, look. There comes one.W: I hope it won't be too crowded.1

18、4How does the man feel now?AWarm. BCold. CHot.15What did the man buy a week ago?AA red coat for himself.BA brown coat for himself.CA black coat for his father.16How old is the man now?A29 years old. B30 years old. C31 years old.17Where does this conversation take place?AIn a store. BAt a bus stop. C

19、In a bus.听第10段材料,答复第18至20题。 Text 10Here are some tips on how to learn English well. First, study English every day. It's important to study English every day. Study for thirty minutes every day instead of for two hours once a week. This habit of studying English every day will help keep English

20、fresh for you. Second, study English using different methods. Don't just use one way to study English. Use different methods which will help all the parts of your brain. For example, if you are learning new vocabulary, you can create a word map, describe a picture, make a list and study that, or

21、 type out the words five times. Third, study English by finding some friends. There is nothing like having a few friends to study English together. You can practice the exercises together, have conversations in English together, and help each other with exercises you may not understand. Fourth, stud

22、y English by choosing topics that interest you. One of the most important things to do is to study English using topics that you like. This will help encourage you to study harder. Last but not least, listen to radio programs in English. If you try the above ways, I'm sure you'll learn Engli

23、sh well and find learning English is fun.18How many tips are given by the speaker in total?A3. B4. C5.19What does the speaker advise us to do in Tip One?AUse different methods.BStudy English every day.CChoose topics that interest us.20What should we do according to Tip Three?AFind some friends to le

24、arn with.BDo as many exercises as possible.CLearn English two hours every week.答案:15BCBCA610CABCA1115BACBC1620ABCBA第二部分:阅读理解共两节,总分值40分第一节共15小题;每题2分,总分值30分阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最正确选项。AGeography once played a big role in how we chose our friends, but that is changing fast. In the past, it could

25、be difficult to keep up a relationship with someone from the next town, not to mention someone from a different state or country. These days the Internet has made it easier than ever to meet friends online, whether those friends live right down the street or halfway around the world.In fact this abi

26、lity to bring together different people from different walks of life is one of the great advantages of the Internet. If you have always wanted to meet friends online from around the world, all you need to do is log on and search. The process of meeting new friends online can be a fun new adventure,

27、and many people have found a great number of friends from all over the world using the power of the Internet.In many ways the ability to meet friends online is an extension 延伸 of the pen pals we used to have as kids. Back then we would wait patiently by the mailbox for those pen pal letters to arriv

28、e. And on the other side of the world, our special friends would anticipate the same kind of thing to happen. The Internet age has taken that pen pal age to a wholly new level, making it easier than ever to meet friends. With just a click of a mouse you can meet friends online from faraway lands, sh

29、aring stories and experiences or just spending some time chatting together.A number of websites have made it even easier to meet friends, and those with an interest in this can definitely check those websites out. These specialized websites allow people from around the world to quickly and easily me

30、et friends online with just a click of a mouse.语篇解读:随着网络时代的到来,间隔 不再成为人们交友的主要障碍,你只需动动手指,就能在家结识新朋友。21According to the passage, with the help of the Internet, people now _.Acan make more close friends than everBcan do more adventures than they used toCtotally needn't meet friends by writing letters

31、Dkeep up a relationship with others more easily解析:选D细节理解题。从文章的第一段可以知道,如今人们比以前更容易保持关系,因为不再受到地域的限制,这一切都归功于网络。22The third paragraph mainly tells us _.Ait is difficult to find a pen palBpen pals have now been out of dateCto be a pen pal, you should be patientDmeeting friends online is faster than usual解

32、析:选D主旨大意题。本段比照了过去和如今的两种交友方式,旨在说明如今认识朋友的途径比以前快多了。23What does the underlined word “anticipate in the passage probably mean?AExpect.BCheck.CAccept. DWorry.解析:选A词义猜测题。根据上下文可推测在世界的另一端,我们的朋友也在期待expect同样的事情发生。24We can learn from the passage that _.Ameeting friends online is convenient and fastBwriting lett

33、ers to pen pals is no longer popularCwebsites make people know each other betterDthere are many countries which we have never heard of解析:选A推理判断题。通读全文可以知道,网上交友既不受地域的限制,需要的时间也短,是人们交友更便捷的方式。BI'm Grace, 13 years old and in seventh grade in Florida. This school year has been normal. However, my famil

34、y and I spent my sixth­grade year driving all over Europe, seeing amazing places, meeting all kinds of people, and getting closer as a family in the process.When my family decided to move to Europe, we were excited. But we had a problem. We couldn't find a car that had enough space to work

35、for our five­member family, so my dad decided he'd just make one. No matter where we were, our new home took some getting used to 花时间适应. I had to leave a lot of my stuff 物品 behind because so little of it would fit into my tiny new room. We had to be careful to save our water. And we were do

36、ing home­school, which worked out great.No matter what, I made sure to look out of my window every morning, because the view was different every day England, then France, Italy, Greece . each special in its own way. In country after country, we toured around and tried to pick up little bits of

37、the local language, but that didn't help us much. Luckily we kept finding people who knew some English. Everywhere we went, we saw the most amazing things. I love reading about places in my textbooks and then getting out of our vehicle to look right at them. I can't pick a favorite spot, bec

38、ause whichever one we were at seemed to be the best at the time.After our trip ended, we moved to Florida. But it makes me happy that my family had this great year­long experience together. I'm thankful for that.25 pared with the seventh­grade school year, Grace's sixth­grade

39、year was _.AnormalBpainfulCunusual Dsuccessful解析:选C推理判断题。与七年级的正常学校生活相比,Grace的六年级生活非同寻常,因为这一年她和家人在欧洲旅行。根据第二段的最后一句也可知Grace自学式的六年级生活很棒。26Grace had to throw away many of her things because _.Aher parents didn't allow her to keep themBthere was not enough room to keep themCshe had other similar thing

40、sDthey were out of style解析:选B细节理解题。根据第二段的“I had to leave a lot of my stuff behind because so little of it would fit into my tiny new room.可知,我们的房车太小,不得不扔掉很多东西。27What can we learn from the last two paragraphs?AGrace likes Italy very much.BGrace prefers travelling to reading.CGrace can speak different

41、 languages well.DGrace enjoyed the experience with her family.解析:选D推理判断题。根据最后一段的“it makes me happy that my family had this great year­long experience together. I'm thankful for that可知,Grace非常享受跟家人一起旅行的光阴。28What would be the best title for the text?AGetting along with my familyBLooking out o

42、f my windowCMy new moving homeDMy life on the road解析:选D标题归纳题。Grace和家人用一年的时间在欧洲旅游,途经英国、法国、意大利、希腊等国家。这一年的生活让她受益匪浅、乐在其中。因此D项My life on the road更能表达本文的主旨大意。CHe is the one you can always turn to when you're in a fix. He knows when you're tired, upset or unwell. He is the companion who's alway

43、s pleased to see you. Sound familiar? Only if you have a dog.Although we're used to the old saying about man's best friend, the intimacy 亲密 between an animal lover and their pet could run far deeper than we realized. In many cases, they are a companion we value even more than our spouse 配偶Ac

44、cording to a study, about 45 percent of British dog owners believe their pet knows when they are happy and sad and can sense when they are tired or unwell. Almost a third of those questioned said their dog was a much better listener than their spouse. 41 percent of dog owners believe their pet loves

45、 them more than their human friends, other half and 24 percent say they would rather spend quality time with their dog than their spouse.Perhaps there's a good reason for that. Unlike many people, pets can be relied on not to tell a secret, which could explain why almost one in ten of those surv

46、eyed admitted to trusting their dog with a secret that they would not dare to tell even their closest human friend.Chris Laurence, who is veterinary director of the Dogs Trust, said, “Dogs are always responsive 响应的If_you_walk_up_to_a_dog_and_touch_it,_it_will_surely_purr._If_you_tickle_your_dog_behi

47、nd_the_ears,_it_will_wag_its_tail. But humans aren't quite like that.TV vet Emma Milne said, “The joy and companionship our dogs bring to our lives is unquestionable and it is no wonder that many consider them to be man's best friend.29The writer is most probably explaining _.Awhy you need c

48、lose friendsBwhy your dog can keep a secretCwhy your dog is your best friendDwhy you don't like your spouse解析:选C主旨大意题。通读全文,可知作者是讲人们很喜欢他们的宠物狗,然后讨论了其背后的原因,所以选C。30We can know from the study that about 45 percent of British dog owners _.Alove their dog more than their spouseBthink their dog can sens

49、e their happiness and sadnessCthink their spouse loves their dog betterDwould rather spend quality time with their dog than their spouse解析:选B细节理解题。根据第三段的“According to a study, about 45 percent of British dog owners believe their pet knows when they are happy and sad可知应选B。31According to Paragraph 4,

50、dog owners love their dog so much because _.Atheir dog knows how to please themBthey have no close human friendsCthey can share their secrets with their dogDtheir dog can be relied on to do almost anything解析:选C细节理解题。根据第四段的“Unlike many people, pets can be relied on not to tell a secret .可知这一段主要是讲人们可以

51、跟他们的宠物狗分享机密而不用担忧它们会把机密泄露出去,所以选C。32The examples given by Chris Laurence in the underlined sentences in Paragraph 5 are to show that _.Adogs will always respond to youBdogs will never leave you aloneCdogs like their ears being touchedDdogs like purring when you touch them解析:选 A推理判断题。画线句子中的两个例子主要是为了说明前

52、面提到的Dogs are always responsive,所以选A。DWhite House ToursMembers of the public can visit the White House now. Requests must be made through one's Member of Congress 国会议员. These self­guided tours are available from 7:30 am to 11:00 am Tuesday through Thursday, 7:30 am to 12:00 pm Fridays, and 7

53、:30 am to 1:00 pm Saturdays except for holidays. Requests can be made up to six months in advance and no less than 21 days in advance. All White House tours are free.If you wish to visit the White House and are a citizen of a foreign country, please contact 联络 your embassy 大使馆 for help in making a t

54、our request.All visitors 18 years of age or older will be required to present a valid 有效的 photo ID. All foreign visitors must present their passport. All other forms of foreign identification will not be accepted.All visitors should call the 24­hour Visitors Office information line at 202­

55、456­7041 to determine if any last minute changes have been made in the tour schedule.Forbidden ItemsCameras or video recordersHandbags, book bags, backpacks or pursesFood, drinks, or cigarettesAny pointed objectsGuns, or knives of any sizeThe US. Secret Service has the right to forbid any other

56、 personal items. Umbrellas, car keys, and cellphones including those with cameras are permitted. However, guests will not be allowed to use cellphones inside the White House.Please note that there is no place to store forbidden items for visitors. Those who arrive with forbidden items will not be pe

57、rmitted to enter the White House.Restrooms/Public TelephonesThe nearest restrooms and public telephones to the White House are in the Ellipse Visitor Pavilion the park area south of the White House. Restrooms or public telephones are not available at the White House.The DisabledPlease contact your Member of Congress if you cannot hear or see clearly and need help during your White House tour. Guide animals are permitted in the White House.33When can people visit the White House?AAt 9:00 am on Monday.BAt 10:00 am on Wednesday.CAt 1:00 am on Friday.DAt 11:00 am on Sunday.解析:选B细节理解题。文中第一段介绍了参观

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论