2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块十一Units1~4课堂检测牛津译林版_第1页
2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块十一Units1~4课堂检测牛津译林版_第2页
2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块十一Units1~4课堂检测牛津译林版_第3页
2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块十一Units1~4课堂检测牛津译林版_第4页
2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块十一Units1~4课堂检测牛津译林版_第5页
免费预览已结束,剩余5页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块HUnits14课堂检测 牛津译林版I.用所给词的适当形式填空1. I m afraid I ve(scratch)your car.2. The thought of dying slowly and painfully(terrify) me.3. The house was simply(furnish)4. Peter didn t plete the work as(p lan) , but we should make allowance for the fact that she fell ill.5. He is now lea

2、rning a piece that is so difficult thatmany professional(piano) can t play it.6. A business can t do well without good(manage) .7. The bear was thin and small , moving(aimless) .8. This diet is(suit) to anyone who wants to lose weight fast.9. Feeling safe and(relax) will help you to slip into daydre

3、ams.10. There is still much room for (improve) , because of the ever increasing number of cars these years.答案 1.scratched 2.terrified 3.furnished 4.planned 5. pianists6.management 7.aimlessly 8.suited 9. relaxed 10.improvementn.完成句子1. We want schooling that( 适合当地社区的要求 ).2. After leaving university ,

4、 Tom(决定从事行业 )in publishing.3. All the employees at the pany(在开展业务)as usual at the moment.4. Peter didn t plete the work as planned , but we should( 考虑 他生病的事实).5. I( 感至U精神振作 ),and much readier to face the work in front of me.6. Such being the case , I couldn t (只有支持他).7. Ever since she found a job as

5、 a reporter, she( 全身心地投入到这份新工作中).8. Students who (感受至U极大乐趣)learning are likely to gain more knowledge.答案 1.is suited to the needs of the local munity2.decided on a career 3.aregoing about their business 4.make allowance for the fact that he fell ill 5.feel refreshed 6.help but support him 7.has thro

6、wn herself into the new job8.takegreat pleasure in2019-2020年高考英语大一轮复习第一部分模块四Unit1Advertising 课下作业牛津译林版I.单项填空1. Since the matter was extremely , we dealt with it immediately.A. toughB. tenseC. urgentD. instant答案 C 句意:由于事情非常紧急,我们立即进行了处理。urgent紧急的;tough硬的;tense紧张的;instant 立即白2. The newly published book

7、, mainly use in college , is a best seller this year.A. designed for B. designed toC. designing forD. designing to答案 A 句子主语和design之间是被动关系,且句中的use为名词,故用designed for。3 . A clean environment can help the city bid for the Olympics, which in turnwill its economic development.A. achieveB. permitC. pleteD.

8、 promote答案 D 句意:一个清洁的环境有助于该城市申奥,而奥运会反过来也会促进这个城市经济的发展。achieve 实现,完成;permit 允许;plete 完成;promote 促 进,提升,推动”。根据句意可知答案选Do 4 . Our bad living habits will destroy the earth.Only by changing we live can we save the earth.A thatB whatC howD where答案 C 句意: 我们的不良生活习惯会毁灭地球,只有改变我们的生活方式,我们才能拯救地球。因为引导词在宾语从句中作方式状语,故

9、选C。 5What s wrong with you ? You look worried. Oh, I am wondering how I can my idea to the little children.A get acrossB show offC hold backD work out答案 A 句意:哦,我在想怎样让小孩子们明白我的观点。get across“被理解,把讲清楚”; show off “炫耀, 卖弄”; hold back “隐瞒, 控制, 犹豫不安”; work out “解决,锻炼,计算”。 6 Just before his death in 1930, Ta

10、ft made an interesting on his life.Hesaid ,“ I don t remember that I was ever President. ”A suggestionB explanationC achievementD ment答案 D 句意: 1930 年就在塔夫脱弥留之际,他对自己的一生作一个非常有趣的评论。他说:“我不记得自己曾经当过总统。”ment “评论,议论”。 7 China has increased supply of low rent apartments recently , to helplow ine families have

11、 places to live in.A to aimB aimingC having aimedD aims答案 B 句意:中国近来增加了廉租房的供给,旨在帮助低收入家庭有住的地方。Chinahas increased supply of low rent apartments recently 与 aim 之间为主动关系,故用 现在分词作伴随状语。8 As we all know , Microsoft once wanted to _Yahoo s search business , butthey failed to reach an agreement on the price.A

12、promoteB updateC purchaseD publish答案 C 句意: 众所周知,微软曾经想收购雅虎的搜索业务,但因对价格未达成一致意见而失败。promote “促销”; update “升级”; purchase “购买”; publish “出版”。 9Would she mind playing against her former teammates? She is willing to play against any tough players.A. I think so.B. I m not surprised.C. Of course.D. Not likely!

13、答案 D 句意:“她会介意与她之前的队友们对垒吗?” “不会,她喜欢与任何强劲的选手比赛。I think so.我想是这样的;I mnot surprised.我一点也不感到奇怪;Of course.当然;Not likely !(大概)不会。此处表示不介意,所以选择 d 10. The Tenth Art Festival held in Jinan to many people from the world.A. appealedB. attractedC. fascinatedD. attached答案 A 句意:在济南举办的第十届艺术节吸引了世界各地的很多人。appeal to “吸引

14、;attract 吸引,是及物动词,可用于attract sb to把某人吸引到;fascinate“使着迷”,用作及物动词;attach把附在(上)”,意义不符。n .完形填空Kobe Bryant , a super basketball star , announced that he would retire at the end of the xx 16 season via a letter poem.In the letter , he _1_ the moment he started rolling his dad s tube socks an d shooting _2_

15、 game winning shots , indicating his deep love for basketball.“This season is all I have left to give , the 37 year old wrote. My heart can take the pounding.My mind can _3_ the grind(苦差)but my _4 _ knowsit s time to say goodbye. ”As the only son of Joe Bryant , a former NBAplayer , Bryant was crazy

16、 about basketball and started _5_ in at 6, and his favorite team growing up was theLakers.Bryant earned national _6_ during an amazing high school career and his basketball skills would have ensured 7 to any college he chose, but he decided to go directly into the NBA.He finally made it and was _8_

17、out of high school in 1996 and was then traded to the Lakers , for which he has played his entire career.9, Bryant played limited minutes , but as the season continued , he began to see some more playing time and in his second season , he began to show more of his abilities as a talented young guard

18、.The xx99 season _10 Bryant s appearanceas a premier guard in the league._11_ , even at an early stage of his career, sportswriters were paring his skills to those of Michael Jordan and Magic Johnson.There are always different interpretations of Bryant , making him the most_12_ figure in modern spor

19、ts , a bination of hero and villain(反面人物).He receivedcriticism for getting his _13_ in the games, pletely neglecting his teammates ;he was suspended _14_ deliberatelybreaking rules ; he was even charged by the courtwith sex assault , _15_ , with 17 NBAAll Stars Selections , five NBAchampionships wit

20、h the Lakers , two Olympic gold medals , Kobe has brought his fans J6_ memories.His best days are long _17_ him indeed , but the way he approaches the game as well as life is always glamorous.We ve always known , and _18 are mentally prepared , that one day Kobe Bryant will not be 19 . Yet his retir

21、ement note still caught us off guard.It simply 20when farewellwords are uttered from one of the all time greats inbasketball.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章从退役的美国篮球运动员Kobe Bryant的回忆说起,讲述了他打篮球的生涯。I. A.rememberedB. recalledC. recordedD. retold答案 B 根据空后面的the moment he started rolling his dad s tube socks andshooting

22、 _2_ game winning shots,indicating his deep love for basketball.知,应该是Kobe Bryant回忆的内容,recall “回忆”,符合语境。2. A.imaginaryB. successfulC. practicalD. critical答案 A 根据横线前后的shooting2 game-winning shots”可知,自己在假想的球馆打球,imaginary 假想的,符合语境。 3. A.treatB. operateC. assessD. handle答案 D 根据前面的My heart can take the po

23、unding ”可知,后面我的大脑可以应付这个苦差。handle 应对,应付”,符合语境。4. A.coachB. soulC. bodyD. teammates答案 C 根据后面的“knows it s time to say goodbye.可知,我”的身体知道该是和篮球说再见的时候了,身体受不住了。5. A.involvingB. divingC. participatingD. throwing答案 B 根据前面的Bryant was crazy about basketball ”中的be crazy about“对痴迷”,可知,他在六岁的时候开始打篮球。dive in“热切地加入;

24、开始做(某事)”,符合语境。6. A.confirmationB. recognitionC. realizationD. remendation答案 B 根据后面的 during an amazing high school career and his basketballskills would have ensured 7_ to any college he chose”可知,他得到国家队的认可。recognition“认识,识别;承认,认可,褒奖;酬劳”,符合语境。7. A.permission8. occupationC. admissionD. submission答案 C 根

25、据第6题的解释,他得到国家队的认可, 而且他的篮球技能也确保了他选择的任何一个大学都能录取他,admission“承认;准许进入;坦白;入场费”,符合语境。8. A.draftedB. registeredC. substitutedD. employed答案 A 根据后面的and was then traded to the Lakers,for which he has playedhis entire career”可知,他成功了。从高中被选调。draft“选调,征入”,符合语境。9. A.PreviouslyB. FirstlyC. BasicallyD. Initially答案 D

26、根据后面but引导的转折句可知,前面表示句型Initially,but”起初,但是“;initially“最初;开始“, initially=at first ,符合语境。10. A.representedB. symbolizedC. markedD. reflected答案 C 根据后面的 as a premier guard in the league可知,固定短语mark sbB. In factD. Thenas. “给确定性质,把划分为:符合语境。II. A.In additionC. Therefore答案 B 根据“evenat an early stage of his ca

27、r eer , sportswriters were paringhis skills to those of Michael Jordan and Magic Johnson.”可知,表示更进一步的说in fact “事实上”,符合语境。 12 A.outstandingBridiculousC controversialD authentic答案 C 根据前面的“There are always differentinterpretations of Bryant ”可知,他在现代运动史上是一个有争议的人物。controversial“有争议的,符合语境。13 A.wayB scoresC

28、 mannerD benefit答案 A 因为他的随心所欲而受到批评。固定短语get one s way “随心所欲”,符合语境。 14 A.in response toBin terms ofC on account ofDin case of答案 C 由于他故意违反规则而被怀疑。on account of “由于,因为”,符合语境。15 A.insteadBbesidesC otherwiseD however答案 D 根据前后两句是转折关系可知,however “然而”,符合语境。16 A.boringBdisappointingC shockingDthrilling答案 D 根据前面

29、的two Olympic gold medals ”可知,Kobe给球迷们带来了兴奋的记忆。 thri lling “令人兴奋的;毛骨悚然的;颤动的”,符合语境。B before17 A.aboveC behindD beyond答案 C 根据上文内容和后面的but 转折可知,的确,他的好日子就在他的身后。18 A.more or lessB sooner or laterC now and thenD by and by答案 A 根据上下文可知,我们都知道,我们在身心上或多或少地都做了心理准备。moreor l ess “或多或少”,符合语境。 19 A.aroundB hereC ther

30、eD about答案 A 将来的某一天,他将不在我们的身边。B hurts20 A.worksC suffersD counts答案 B 当告别的话语从一个职业篮球选手嘴里说出的时候是伤感的。m .阅读理解Several months ago, I attended the opening event for a new children s literacy( 读写能力) campaign at the Burbank Library in California.The campaign is calledMarvel ics Close Up, aimed at using ic book

31、s to encourage kids to read.Disney and Marvel donated 210 , 000 books to libraries and schools across the country.Stars from Disney XD participated.They read Spider Manic books to 70 kids from Boys & Girls Clubs in southern California.The stars included Drake Bell (UltimateSpider Man), Dylan Riley S

32、nyder (Kickin It), Olivia Holt (Kickin It) and Cole Jenson (Crash & Bernstein) Drake Bell said that the Marvel reading campaign is aimed at kids who are bored with books, believing ic books are the answer for kids who say they d rather playvideo games. “ ic books really get you into the story,” he t

33、old TFK (Time ForKids) “ They are not just words or pictures on a page. ”Dylan Riley Snyder knows from his experiences that ic books have the power toinspire kids imagination.His mom was a teacher and she used ic books to interest students who thought they weren t interested in reading.Dylan attende

34、d theseclasses.He would read the ic books and draw the characters along with the students. “ It was a great way for these kids to start to enjoy reading,” Dylansaid. “ That s how I got interested in reading too.Now I can share my love for ic books with others through the Marvel ics Close Up program.

35、 ”David Levine is the Vice President of Disney XDWorldwide.He said great stories and great characters, like Spider Man and The Avengers, were key to making reading fun. “ Reading can encourage you to ex plore new things and take you to all sorts of exciting places ,” he told TFK.【语篇解读】文章讲述了美国的一家漫画公司举办的一项读书活动,其目的是通过连环画激发学生的读书积极性。1 What is the main purpose of the Marvel reading campaign?A To donate books to libraries and schools.B To encourage students to use the library.C To excite children s interest in reading.D To introduce

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论