(新课标)高中英语Module5Cloning52练习外研版选修6_第1页
(新课标)高中英语Module5Cloning52练习外研版选修6_第2页
(新课标)高中英语Module5Cloning52练习外研版选修6_第3页
(新课标)高中英语Module5Cloning52练习外研版选修6_第4页
(新课标)高中英语Module5Cloning52练习外研版选修6_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、Module 5Period Two时间:40分钟I .短语填空beidentical to; rely on/upon; as good as; by mistake; treat.as.1. You can it that it will rain this weekend.2. If he finds out, I ' m dead.3. This picture the one my mother has.4. I decided to treat his remark a joke.5. I took your bag instead of mine. 答案 1.rely u

2、pon/on 2.as good as 3.is identical to 4. as 5.by mistaken.完成句子1. . The village people will 从中受益 the new railway.2. You said the film was interesting. 相反地,I nearly fell asleep.3. This medicine will 治愈your headache.4. You' ll发现很难靠近the tiger.5. We had better 把它当笑话 .答案 l.benefit from 2.On the contra

3、ry 3.cure you of 4. find it hard to get close to5.treat it as a jokem.单项填空1 . Although a teenager, Fred could resist what to do and what not to do.A. being toldB. tellingC. to be toldD. to tell答案 A 句意:虽然还只是一个十几岁的孩子,弗雷德却不盲信他人,做事自有主张.resist意为“限制,抗拒,后接名词或动名词,不接不定式,如: He could not resist reaching out to

4、 touch it.他忍不住伸出手去摸一下这东西.resist authority 对抗权威.2. The is being held at the police headquarters for questioning.A doubtB uncertaintyC suspectD informer答案 C doubt表示"不确定";uncertainty 表示"不确定";suspect表示"嫌疑人"; informer表示“告密者.根据句意“嫌疑人目前被关押在警察总部接受审问可知选G 3. Doing morning exercis

5、es and eye exercises areto your health.A. goodB. harmfulC beneficialD benefit答案 C be beneficial to意为“对有益".be harmful to 意为“对健康有害,与题意不符.good作“益处讲是名词, benefit是名词.4. We haveviews of what should be done.A identicalalikeC likeas答案 A identical 意为“完全相同的.alike是表语形容词,不能作前置定语,作“像讲;like是介词;as是连t5. He play

6、ed a trickJessy and he had to apologizetreating herB in; by; toD on; by; to答案 D play a trick on sb捉弄某人; by treating her to a nice dinner为方式状语,其中 treat sb to sth请某人.故 D正确.6. He is stupid.he doesn ' t study.A In the first placeB In other wordsC To be honestD To make matters worse答案 D in the first

7、place首先;in other words换句话说;to be honest说实话.tomake matters worse 相当于what' s worse或worse still ,常在句中作插入语,意思是“更糟的是".7. Did your classmate accept your invitation?一No, herefused.A. as far asB. as well asC. as soon asD. as good as答案 D 句意为:一一你的同学接受你的邀请了吗?一一没有,他跟拒绝差不多.as goodas8.Some plants are ver

8、yto light; they prefer shade.a nice dinner.A on; for; toC on; by; withsensibleobjective意:有些植物对光很敏感,它们喜阴.由句意可知选Do 8. flexibleD sensitive答案 D sensible理智的;flexible柔韧的;objective 客观白sensitive敏感的.句9. The film isn ' t interesting, is it?, it is fascinating. I love it.A. By the contraryB. On the contrar

9、yC. On the other handD. To the other hand答案 B on the contrary"正好相反",符合题意. 10. We the difficulty together , but why didn't you tell me?A. should faceB. might faceC. could have facedD. must have faced答案 C 题干的意思是:“我们原本可以一起面对困难的,可是,你为什么不告诉我呢?由but和didn't可知,此处是与过去事实相反的虚拟语气,与过去事实相反的虚拟语气的主

10、 句形式为 could/would/should/might have done ,所以 C项正确.A项和B项都是与现在事 实相反的虚拟语气,可排除; D项表示推测,故排除.11. 一 We won by 2 goals to 1.! Their team was supposed to be better.A. NonsenseB. IncredibleC. That' s itD. I can ' t stand it答案 B 原本认为对方强些,所以令人难以置信.12. It ' s impossible for all the people jobs becaus

11、eof them arenot fit for them.A. getting; noneB. to get; allC. to get; not allD. get; every one答案 B 本句中it作形式主语,不定式to get jobs作真正主语.根据句意及局部否认用法可知应选B项.IV.阅读理解AThere' s nothing Mickey Mouse about the work of scientists at a medical center h ere. Medical researchers recently grew a human-shaped ear i

12、n a lab dish, then joined it to the back of a mouse successfully.To make the ear, scientists first pulled out bits of cartilage from a human leg. They used those cells to grow more cartilage cells. The cartilage cells were then put into a special polymer mold shaped like a human ear. Polymer, a biod

13、egradable plastic, absorbed the cartilage cells in about a week.To see if the ear could be connected with the human body successfully, scientists put the new ear into the skin on a mouse ' s back. The mouse had been specially kept to lack an infection-fighting system, or immunesystem. The lack o

14、f an immune system prevented the mousd s body from attacking the ear, a process called rejection. After all, the ear wasn ' t its own originally, so it would have attacked the ear if it had had an immune system.After several days, the mouse s skin grew around the ear, keeping the ear in place. R

15、esearchers said the mouse experiment would lead to transplants of ears and noses grown from human cartilage into humans.The transplants would be used for people who lack something such as ears and noses from birth or have had accidental injuries. In those cases, the ear or nose could be transplanted

16、 under a perso n s skin so the cartilage would have a natural covering 1. What does the underlined sentence mean according to the text?A. The scientists ' work has nothing to do with Mickey Mouse.B. The scientists here don ' t like Mickey Mouse at all.C. The scientists don ' t do any exp

17、eriment on Mickey Mouse.D. Films on Mickey Mouse will never be made here.答案 A 句意理解题.此句所表达的意思为“在这里的医疗中央,科学家们的工作可与米 老鼠没有任何关系.选项 A中“has nothing to do with. 意为"与无关".2. The text mainly tells about a wonderful experiment ofA making a plastic ear for a mouseB. makng a human ear out of a mouse 

18、9; s cartilageC. making a human ear out of human cartilageD. transplanting a human ear onto a mouse ' s back答案 C 细节理解题.耳朵是给人移植用的,只不过先在老鼠身上做个实验,而且耳朵的 细胞组织也是从人的腿部软骨组织上获取的.3. Which of the following is the correct order of the experiment?a. Putting the cartilage cells into a polymer mold.b. Joining

19、the new ear into the skin on a mouse ' s back.c Taking out some cartilage from a human leg.d. The mouse' s skin growing around the ear.e. The polymer' s absorbing the cartilage cells.A.c, a,b, d, eB.c,a, e, b, dC.a, e,e, b, dD.a,e, e, d, b答案 B 主旨大意题.该实验的正确顺序是:获取组织一放入模型一细胞生长一移植一成 活.从第二段至第

20、四段的内容可知实验的步骤.因此,B项排序正确.4. The ear was put into the skin on a mouse ' s back in order to.A. test whether it could be connected to a living body successfullyB. create a new kind of mouse for funC. see whether it would hear as well as real onesD. prove the possibility of transplanting human organs

21、into other animals 答案 A 细节理解题.由文章第三段第一句可知答案.BThe Food and Drug Administration is expected to rule soon that milk from cloned animals and meat from their offspring 后代are safe to eat , raising the question of whether Americans are ready to welcome one of modern biology's most controversial 争论 的ach

22、ievements to the dinner table.The agricultural industry has observed a voluntary FDAmoratorium 暂停on using theproducts of clones , but it has recently become clear that a few offspring of cloned pigs and cows are already trickling into the food supply.Many in agriculture believe such genetic copies a

23、re the next logical step in improving the nation's livestock.Consumer groups counter that many Americans are likely to berevolted 作呕的by theidea of serving clones' milk to their children or tossing meat from theprogeny幼仔of cl ones onto the backyard grill This“yuek factor , as it's often c

24、alled ,has come to light repeatedly in public opinion surveys.Asked earlier this year in a poll by the International Food Information Council whether they would willingly buy meat , milk and eggs that come from clones if the FDA declared them to be safe,63 percent of consumers said no.Yet mounting s

25、cientific evidence suggests there is little cause for alarm, at leaston food safety grounds.Studies have shown that meat and milk from clones can't be distinguished from that of normal animals , although work is not complete and researchers say that clones to suffer subtle genetic abnormalities.

26、While milk from clones might reach the shelves , clones themsekes are not likely to be eaten , since they cost thousands of dollars to produce.They'd be used as breeding stock,so the real question is whether their sexually produced offspring would be safe.The FDA has been promising a policy for

27、three years, but hasn't produced a finalversion , and some biotechnology companies involved in cloning have run out of cash while waiting. Livestock 家畜producers have dubbed起绰号the FDA the "FootDragging Administration5. What is the opinion of the Americans on serving cloned milk to their chil

28、dren?A. They expected to serve cloned milk to their children.B. They are ready to feed their children on the cloned milk.C. They believe using the cloned milk is safe enough.D. Even safe as to be declared , most of them won't accept it答案 D 细节理解题.根据第三段第一句话和最后一句可推测出,许多美国人都反对或不会接受来自克隆动物的食物.所以D项是正确的

29、.6. What does the underlined sentence mean in the passage?A. The clones are very rare and cost so much to produce, so they will never be usedas food.B. Researchers spent too much money to produce the clones; it's not worth eating.C. The clones cost so much to produceso they will be rarely used as food.D. The FDA will make a decision that th

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论