下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、1单元综合测评Unit 3 The Million Pound Bank Note(时间:100 分钟分值:120 分)选择题部分第一部分阅读理解(共两节;满分 35 分)第一节(共 10 小题;每小题 2.5 分,满分 25 分)AEngland has been the birthplace of most of the great English-language theatre written throughout history.Most of the plays in En gla nd that are truly famous have somethi ng in com mo
2、n. They usually come from aplaywright (剧作家)with several famous plays.ShakespeareWilliam Shakespeareis considered the most famous British playwright. Shakespearehas a largecatalogue 目录)of tragedies, comedies and history plays, and each category is home to some ofthe mostfamousplayseverwritte n.Hamlet
3、,_Macbeth, _Romeo 卫 nd_Juliet,_Othello _and _Julius_Caesar are all tragedies and performed intheatres around the world every year. Famous comedies includA Midsummer Nights Dream and Much AdoAbout Nothing. In the history category, Richard 川 and HenryVare very famous.Oscar Wilde and George Bernard Sha
4、wSeveral hun dred years after Shakespeare, En glishpeople bega n to enjoy the works of Oscar Wilde andGeorge Bernard Shaw. Wildes plays are still popular now, andThe Importance of Being Earnest is bothperformed and studied extremely frequently. A Womanof No Importance and An Ideal Husband are among
5、hisother famous works. Shaw and Wilde were born within a few years of each other, but Shaw was a much moreproductive writer. His most famous plays in cludPygmali on and Candida. Shaws plays are loved so much thatan entire theatre company is devoted to perform ing his works in Niagara-on-the-Lake in
6、souther n On tario.Harold PinterThe plays of Harold Pin ter certa in ly have an intern ati onal prese nce. His writi ng was so widely recog nized for its importa nce that he was awarded the Nobel Prize in Literature in 2005. Pin ter is especially known forhis style of writing. Many of his plays such
7、 as Betrayal, The Dumb Waiter and his first play, The Room, areextremely well known.21. The writer wrote this passage to _ A advise us to spend more time enjoying playsB explain why England has so many wonderful playsC tell us about some famous British playwrights and their worksD tell us the differ
8、ences among some British playwrights2. What do the works in the underlined part in Paragraph 2 have in common?A They are all Shakespeares early works.B They are all tragedies written by Shakespeare.C They are all Shakespeares famous comedies.D They all belong to the history category of Shakespeares
9、plays.3. Which of the following plays were most probably written in the same period of time?A The Dumb Waiter and A Womanof No Importance.B.Richard 川 and AWomanofNo Importanee.CAnIdeal Husband and Candida.DCandida and Betrayal.BMany years ago, on a winter morning, Lily, our only daughter, sat quietl
10、y, all her heart put into her work.Every once in a while she would ask how to spell the name of someone in our family, and then pain stak in gly(费力地)formed the letters one by one. Next, she added flowers and gree n grass at the bottom of each pagewith a sun in the upper right corner, surrounded by t
11、he blue sky. Holding them at eye level, she was satisfied.“What are you making, honey?” I asked.“Its a surprise,” she said, covering up her work with her hands.It wasnt until later that evening that I noticed the“mailboxes ” fastened to the dooour bedrooms. There was one for Edward, one for Tom. She
12、 hadnt forgotten Peter and baby Paul.For the next few weeks, we received mail regularly. There were little notes showing her love for each of usand short letters full of tiny things that only a seven- year-old child would notice. I was in charge of retrievingbaby Pauls letters, page after page of co
13、loured scenes, including flowers with happy faces.3He cant read yet ” she said, “but he can look at the pictures.This little girl grows up now, but something about herhas never changed. One morning only a week or soago, I found a love note n ext to my pillow.“Thanks for always being there for me, Mu
14、m, ” it read, “rm glad that we are best friends.I could nt help but remember that she has brought me countless hours of joy throughout these years. There are an gelsamong us. I kno w, I live with one.Playing a spelling game. B. Examining her work carefully.Doi ng her draw ing homework.D. Prepari ng
15、love no tes for the family.Every time the writer received her daughters mail, she felt_A.surprised B. happy C. proud6.The underlined words“something about herA . her habit of writing letters to her friendsC . her action of giving us surprises on purposeBad news sells. If it bleeds, it leads. No news
16、 is good news, and good news is no news. Those are theclassic rules for the eve ning broadcasts and the morning papers. But now that in formati on is being spreadand mon itored in differe nt ways, researchers are discoveri ng new rules. By track ing peoples emails and onli ne posts, scie ntists have
17、 found that good n ews can spread faster and farther than disasters and sob stories.“ The if it bleeds ule works for mass media,” says Jonah Berger, a scholar at the Un iversity ofPenn sylva nia. “ They want your eyeballs and dont care how youre feeli ng. But whe n you share a story withyour friends
18、, you care a lot more how they react. You dont want them to think of you as a Debbie Downer.”Researchers an alyz ing word-of-mouth com muni cati on e-mails, Web posts and reviews, face-to-facecon versati onsfound that it ten ded to be more positive tha n n egative, but that did nt n ecessarily mea n
19、people preferred positive n ews. Was positive n ews shared more ofte n simply because people experie needmore good thi ngs tha n bad thin gs? To test for that possibility, Dr Berger looked at how people spread a4. What was Lily busy doing that day?A.C.5.D . in terested” in Paragraph 7 mean .“_B . he
20、r interest in drawing picturesD . her love for the family members4particular set of news stories: thousands of articles cThe New York Times website. He and a Penn colleaguean alyzed the “ most e-mailed” list for six mon ths. One of his first findings was that articles in the scieneesection were much
21、 more likely to make the list than non-scie nee articles. He found that scie nee amazedTimes readers and made them want to share this positive feeli ng with others.Readers also ten ded to share articles that were excit ing or funny, or that in spired n egative feeli ngs likean ger or an xiety, but n
22、 ot articles that left them merely sad. They n eeded to be aroused one way or the other,and they preferred good n ews to bad. The more positive an article, the more likely it was to be shared, as DrBerger explains in his new book, Contagious: Why Things Catch On.7. What do the classic rules mentione
23、d in the text apply to?A . Daily conversations.B. Research papers.C. Private e-mails.D. News reports.8. What can we infer about people like Debbie Downer?A . Theyre socially in active.B . Theyre incon siderate of others.C . Theyre good at telli ng stories.D . Theyre careful with their words.9 . Whic
24、h ten ded to be the most emailed accord ing to Dr Bergers research?A . Pers onal acco un ts. B . Finan cial reviews.C . Science articles. D . Sports news.10 . What can be a suitable title for the text?A . Sad stories actually travel far and wideB . Read ing habits cha nge with the timesC . Good n ew
25、s beats bad on social n etworksD . Online n ews in deed attracts more people第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。How to be a good touristWe travel for work but also for fun and learning. New restaurants, galleries, temples and newarchitecture-These places are homes fo
26、r people like us who live and work there. How would you want visitorsto behave in your own home? Think about it. _11_ There are many ways of doing this without sacrificing ourown holiday.Do your homework. _12_ Guides will help you when you get to the site, but is that the best place to go?Is it popu
27、lar only because the one-day tourists can see it easily or because it is really a worthwhile place to visit?5Youd better check it out._13_ Dont go to your hotels for meals. Walk around, even if in the streets closest to your hotels. Eat inlocal restaurants. Talk to the locals. Learn some of the loca
28、l language and use them. You will surely get a smilefrom the hotel staff and street sellers.Help preserve the sites. Most of the sites you visit may be visited by millions of people a year, so care needs to be take n to allow others to enjoy them as well. Some of these monuments are so old and fragi
29、le thatthey are sen sitive to the touch of hands or bags and shows. _4_ This way, you dont encourage the use ofthose plastic bags that fly all over many sites.And heres the big one good manners are n early uni versal. _15_ If that does nt sound like you, then give the world a break and stay at home.
30、A . Experienee the place.B. Always have a cloth bag with you.C. Read up on the places you want to visit.D. Try to buy something from the local stores.E. A good tourist is polite, positive and ecosensitive.F. Weve clea ned up after ourselves and take n only good memories.G. If we are good tourists, w
31、herever we go, we try to make it a little better because of our visit.第二部分语言运用(共两节;满分 45 分)第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)To in crease his schoolteacher in come, my dad worked as a shopp ing assista nt. Dad could run his pencildown a long list of _W_recording the prices of what customers bought
32、and quickly arrive at the _17_ sum,n ever getti ng the total cost wrong.Later on, the store _18_, and Dad had another occupation as a taxi driver. His three _19_ had one thing in com monthey kept him in the public 20_ . He was so well- known that in any city in the USA he wouldmeet some one he _21_
33、in the first half hour.My mother suffered from serious ill nesses. _22_ Dad taught all day and worked all eve ning, with all the_23- costs, there was not eno ugh money for us to _24_ a car. There was a bus he _25_rode to and fromthe grocery store, but many times he _26_money by ridi ng his bike.At t
34、hat time I used to stutter (口吃)and had difficulty 27 the letter “R D ad would encourage me to6_28 ahead about what I was going to say so I would be able to get it out7without 29I was always _30_ that my father was a well- respected man. I used to think that being akind of pers on, but today I _32_ t
35、hat the most unu sual thing about him wasnot his job, but the _33_he kept going. The true _34_always falls on thosewho always try their best to _35_ their resp on sibilities and thats what my father did.16. A.namesB. fearsC . figuresD .suggesti ons17. A.smallB. largeC . con siderableD .correct18. A.
36、closed downB. turned aroundC. broke downD . looked around19. A.childrenB. jobsC . targetsD .firms20. A.opinionB. interestC . kno wledgeD . eye21. A.taughtB. knewC . caredD .served22. A.IfB. SinceC . SoD .Though23. A.medicalB. schoolC . testD .daily24. A.driveB. shareC . ownD .rent25. A.sometimesB. r
37、arelyC . freque ntlyD. never26. A.affordedB. madeC . collectedD .saved27. A.writingB. pronouncingC . liste ningD . un dersta nding28. A.learnB. lookC . thi nkD .worry29. A.doubtB. troubleC . shameD . questio ns30. A.surprisedB. triedC . proudD . certa in31. A.popularB. com monC . specialD .amus ing3
38、2. A.imagineB. guessC. occurD .realize33. A.wayB. ideaC . timeD .feeli ng34. A.hopeB. respectC . opport unityD . fortune35. A.shoulderB . avoidC. exchangeD .affect非选择题部分第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。In Africa, whe n the an telope(羚羊 )wakes up every morni ng, the
39、first thi ng 36._ comesinto his mi nd is,“I must be able to run 37._(fast) tha n the fastest lio n, 38._Iwill be killed by a lion.” And at just the same time, the lion 39._(wake) out of his dream,teacher made him a _31_8and the first thing flashing into his mind is: “I must be able to catch up 40._t
40、he slowestan telope, otherwise I will starve to 41._ (dead).” So almost at the same mome nt42._ the an telope and the lio n jump to their feet, and start 43._(run) toward therising sun.Such is life whether you are an antelope 44._a lion, you ought to dash forwardwithout hesitati on whe n the sun 45.
41、_ (rise)第三部分写作(共两节;满分 40 分)第一节应用文写作(满分 15 分)目前,你校发出了开展“全校阅读”活动的号召。假如你是校学生会主席李华,请你围 绕“爱读书,读好书”的主题,根据下面要点,用英语给学校学生写一封倡议书。要点:1.读书的意义;2. 读好书的必要性;3. 发出“爱读书,读好书”的倡议。注意:1.词数 80 左右;2.倡议书的开头已给出。提示词:学生会 Stude nt Un io nDear fellow stude nts,Now our school is launching a “ book-reading campaign _第二节 读后续写(满分 25
42、 分)阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。It was my very first teaching job, and I had been hired to lead an energetic group of four-year-olds. Oneday my director told me a new kid, Kelly, would come to my group. She was born with a birth defect thatrequired her to wear leg braces(支架)from the knees down. So
43、she walked very slowly for lack of balanee. Wewould need to remind the other children to be careful whe n walk ing n ear her so they would nt cause her tofall.I was not sure whether I could take on a child with special needs. When Kellys mother carefully carriedher in and seated her dow n, other kid
44、s came up to Kelly with a hug, and I also smiled to her, “ Welcome to our9room, Kelly. We are so excited that you will bmember of our group.The first day went really well. Kelly only fell over twice. After several days of carry ing her to and from theyard, I thought, “Why not encourage her to walk d
45、own the hallway a little by herself?” I asked Kelly if shewould like to try it, and she became very excited. The n ext day with our help, Kelly began her first journey downthe hallway. She walked all the way to the next classroom, a total of ten feet. We were all excited!And so we bega n the task of
46、 walk ing daily dow n the hall. Each day Kelly and I continued our slow walkdown the corridor(走廊).I charted her progress with little pencil marks on the wall. Every few days the pencilmarks got farther and farther apart. After several weeks, Kelly made it all the way to the yard! We were allexcited
47、and hugged her with gentle pats on the back.Weeks passed and Kelly continued to walk out to the yard every single day. We seldom carried her as shebecame more independentOne week in December, Kelly was absent for several days. She was in Manhattan getting her annualcheck-up with her doctor.注意:1. 所续写
48、短文的词数应为 150 左右;2. 应使用 5 个以上标有下划线的关键词语;3. 续写部分分为两段,每段的开头已为你写好;4. 续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:When her mum brought her back to school,_Paragraph 2:Seve ntee ny earslater, I still thi nk back to._10单元综合测评答案第一部分 阅读理解第一节A文章大意 本文主要介绍了几位英国著名的戏剧作家以及他们的作品。1. C 主旨大意题。根据文章内容可知,作者写这篇文章是向读者介绍英国著名的戏剧 作家莎士比
49、亚、奥斯卡 王尔德、萧伯纳和哈罗德 品特以及他们的作品。故选 C。2. B 细节理解题。根据文中的 Hamlet, Macbeth, Romeo a nd Juliet, Othello and Julius Caesar are alltragedies and performed in theatres around the world every yea 可知,这些戏居 U 都 ” 是由莎士比亚写的悲剧。故选 B。3. C 细节理解题。根据文章第三段“ Shaw and Wilde were born within a few years of eachother”可知,An I dea
50、l Husba nd 和 Can dida 这两部戏剧最有可能出自同一个时期。故选C。B文章大意 本文是一篇记叙文。文章作者讲述了女儿经常为全家人精心准备礼物,表达 感激和祝福的事,表达了对家人间真爱的珍惜之情。4. D 细节理解题。根据文章第四段“I noticed the mailboxes fastened to the door of each of ourbedrooms”. 和第五段的第一、二句可知女儿 Lily 在忙着为全家准备礼物,故选 D。5. B 推理判断题。根据文章最后一段第一句话 “ I could nt help but remember that she has b
51、rought mecou ntless hours of joy throughout these years.可知作者每次收到女儿的邮件都特别 高兴,故选 B。6.D 词义猜测题。根据第七段最后一句 “One morning only a week or so ago, I found a love note nextto my pillow. 以及第”五段第二句“ There were little notes showing her love for each of us”可知something about her 指的是她对家人们的爱,故选 D。C文章大意 科学家们发现好消息比灾难和伤
52、感故事传播得更快更远。7. D 细节理解题。由第一段第四句 “Those are the classic rules for the evening broadcasts and themorning papers. 可知”,传统的规则适用于晚间广播和早报。 D 项“新闻报道”,符合 文意。故正确答案为 D。8. B 推理判断题。由第二段倒数第二句 “But when you share a sotry with your friends, you care a lotmore how they react.可知,在与朋友分享故事时,你会更多地关注他们的反应,11否则就会被认为是“Debbie
53、Downe”,故 Debbie Downer 是不太关注交流对象反应的人。B项“为他人考虑不周”,符合文意。 A 项“在社交方面不活跃”, C 项“擅长讲故事”, D 项“说话谨慎”,均不符合文意。故正确答案为B。9.C 细节理解题。由关键词“ most e-mailed”定位到第三段,根据“ One of his first findings was thatarticles in the science section were much more likely to make the list than non-scienee articles”可知,科学部分更有可能上榜。C 项“科学文
54、章”符合文意。故正确答案为 C。10C 主旨大意题。第一段写在新闻报道中坏消息比好消息更能吸引眼球,但追踪人 们的邮件和网上发帖情况发现好消息传播得更快。之后介绍了 Dr Berger 的研究及发现,人 们在邮件交流时更多的是科学文章和积极的情感,可见在平时的交流中,人们更倾向于好消 息。C 项“在社会网络中好消息战胜坏消息”符合文意。 A 项“悲伤的故事传播得又远又广”,B 项“阅读习惯随时间改变”,D 项“网上的新闻更能吸引人”,均不符合文意。故正确答 案为 C。第二节文章大意 本文主要讲了旅游时如何做个文明的游客。11.G 由空格后“ There aremany ways of doin
55、g this”中的 this 可知,前面指的是要 做个文明的游客, 故 G 项正确。12. C 由本段中“ but is that the best place to go? Is it popular only because the on edaytourists can see it easily or because it is really a worthwhile place to visit? Youd better check it ou”t. 可知在出游前自己要做好功课,要充分地了解旅游目的地。故 C 项正确。13 A 根据本段中“ Eat in local restaura
56、nts. Talk to the locals. Learn some of the local Ian guage and usethe m 可知本段主要说的是要体验这个地方。14B 根据空格后 “This way, you dont encourage the use of those plastic bags that fly all over manysites. 可知”要保护环境, 不要使用塑料袋, 故前面要说的是要随身携带一个布袋。15. E 本段主要讲的是要做个文明的游客。根据“If that does nt sound like you”可知前面空格处应该是总结一名好的游客应该
57、是什么样的。第二部分 语言运用第一节 完形填空文章大意 本文是一篇记叙文。作者在文章中记叙了自己的父亲为了家庭而付出的艰辛 努力,同时也陈述了父亲对自己人生的积极影响。1216. C 根据下文中的“recording the prices of what customers bought,”可知,此处指 “数字清单”。故选 C。name 名字;fear 恐惧;figure 数字;suggestion 建议。17. D 根据下文中的“ never getting the total cost wrong”. 可知,此处指“得出正确的 总价钱”。故选 D。small 小的;large 大的;con
58、siderable 相当多的;correct 正确的。18. A 根据语境可知,此处指“商店关门后,父亲又开始做出租车司机的工作”。故选 A。close down 关闭; turn around 转身;break down 垮掉;look around 环顾四周。19. B 根据语境可知,此处指“他的三个工作有一个共同之处”。故选 B。 children 孩 子; job 工作;target 目标;firm 公司。20.D 根据语境可知,此处指“这些工作使他能被很多人看到”。故选D。opinion 观 点; interest兴趣;knowledge 知识;eye 眼睛。21. B 根据语境可知
59、,此处指“在头半小时里,他经常能遇到他认识的人”。故选 B。 teach 教; know认识; care 关心; serve 服务。22.D 尽管爸爸白天教书整晚在工作但是“我们”没有足够的钱去。故选 D。if 如果;si nee 自从;so 因此;though 尽管。23. A 根据上文的 “My mother suffered from serious illnesses.可知, 此处指“药费”。故选 A。 medical医疗的;school 学校;test 测试;daily 日常的。24. C 此处指“我们没有足够的钱去拥有一辆汽车”。故选 Codrive 驾驶;share 分 享;ow
60、n 拥有;rent租。25.A 根据下文的“but many times he-money by riding his bike.”可知,此处指“他 有时候会乘坐一辆公交车往返商店”。故选 A。sometimes 有时候;rarely 很少地;frequently 经常地;never 从不。26.D 但是很多时候,他会通过骑自行车来省钱。故选 Doafford 支付;make 赚;collect 收集;save 节省。27.B 根据前文的“At that time I used to stutter (口吃)”可知,此处指“我在发字母 R 的音时有困难”。故选 B。write 写;pronou
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年重庆城市管理职业学院单招职业技能测试题库附答案详解
- 2026年安阳职业技术学院单招职业适应性考试题库参考答案详解
- 2026年湖南省湘潭市单招职业适应性测试题库参考答案详解
- 2026年日照航海工程职业学院单招职业倾向性考试题库及答案详解一套
- 天津市五区县重点校联考2024-2025学年高二上学期11月期中历史试题含答案高二历史
- 邮政 面试题库及答案
- 银行征信面试题目及答案
- 数字安徽有限责任公司及所属企业2025年第2批次社会招聘备考题库及一套完整答案详解
- 2025年江苏经贸职业技术学院公开招聘工作人员26人备考题库(第二批)及一套参考答案详解
- 2025年西安市高新一中初级中学教师招聘12人备考题库完整答案详解
- 机场场道维护员数字化技能考核试卷及答案
- 2024-2025学年黑龙江林业职业技术学院单招《英语》通关题库附完整答案详解【典优】
- 口腔修复粘结技术
- 人民调解员培训课件
- 2025年1月电大国家开放大学期末试题及答案:创业基础
- 粤语文化课件教学
- 电梯装卸方案模板(3篇)
- 消防档案全套表格模板
- 新能源汽车产品开发流程试题及答案
- 研究生教育质量保障体系建设
- 语言表达的修辞解码知到课后答案智慧树章节测试答案2025年春湘潭大学
评论
0/150
提交评论