




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Q1正确:B定位原文:Yeah, so, I was wondering, since youre the Head of the Department, I waswondering if you could -spare time.mend like, groups I could play with? You knowy:问学生的目的,一开篇学生并没有说到,直到“I was wondering ifyoucould ”这里学生才清楚地表明来意,说自己想要教授给一个在业余时间参加的 group。A 容易形成干扰,但是并没有说到B。信,所以这里应该是Q2正确:AProfessor: Oh?
2、And what made you change your mind?Student: Well I thought it would be a good idea to, like, to keep my academic optionsopen you know. And my high school gradeshe scienwere, pretty good, biologyin particular. So I came here instead, for well, a more academic education.:这里学生睡到自己是为了追求更具有学术性的教育,所以结合选项选
3、A。BCD 的内容都没有提到。Q3正确:C定位原文:My career and all. But the thing is, I really miss having musicts why I signed up for your Music Theory class.y life.:从学生说的这句话可以看出,她之前就已经参加了教授的一门课程,所以选C。Q4正确:D定位原文:Sure! Oh, and if you go online, to the department website, theres also a link to astudent run wge about musica
4、l groups here on campus. It often has notiaboutlocal bands needing new players.:这里听到 wge 后要注意教授后面说的,这个网页是关于 musical groups的,所以选D。Q5正确:B定位原文: And were- were actually holding auditions for new players nextk. But -Student: Oh Really!? Wow. Wouldntt be something.:学生是想要学习音乐,参加一个乐队,当教授谈到自己的乐队会对 newplayers
5、 有试镜时,学生异常激动,这里应该是把自己已经想成乐队的一员了,选B。所以Q6正确:C定位原文:Lecturer:Well,ts a great question! It sest animals, aside from humanst is, are unable toipate future needs.And theyve been conducting some studies in an attempt to demonstratet animals.-well maybe some animals have an awareness of the future need for f
6、ood and they decisively plan for later meals. Theyve been studying a species of birds known as the Western Scrub Jay. determine whether the Scrub Jays are actually thinking about the future, planning forfuture needs when they cache their food.:问的是的目的,开篇并没有给出,这里需要结合整片文章来看,前面教授一直在提到有一些,尝试证明有些动物对未来的食物需
7、求有感知,然后整片文章都是在围绕对Scrub Jay 的在展开,所以结合选项应该选C。Q7正确:A定位原文:In one study, oh wellI should mention a hypothesis about animalbehavior called the Bischof-Kohler hypothesis. But recently, researchers have beenreexamining this hypothesis.:提到这个假设之后,注意说话者的 but 转折,前面说这个假设被普遍接受,了这个假设,所以结合选项,应该选 A。但是转折之后说现在重新Q8正确:D
8、定位原文:thestage the Jays were put in a compartment of a large cage wherethey had acs to food, so they began to assotet compartment with foodhemorning. On the second day, the Jays were put in a second compartment of the cagewhere there was no food - so they began to assotet second compartment withno fo
9、odhe morning.:注意听清细节,问的是 scrub jays 被训练来做什么,这里第一步中 assotet compartment with food,以及第二步的assotet second compartment withno food 可以看出,两次的步骤区别是有无食物,而不是食物的种类,所以 D 正确,C 错误。Q9正确:A定位原文:Well, it does look liketgroup, the groupt re-cached their foodwas planning ahead,izing their chanof finding food in their c
10、ache sometimehe future!:第二个实验将Jays 分为两组,第一组re-cached their food,但是第二组没有。所以这里教授说第一组的这个行为似乎是提前计划的,为将来寻找到食物做准备,所以这里对应的选项应该是A 。Q10正确:B定位原文:While the Jays observed by other birdshegroup were caching their food, they were beinghe cage. Later, all the Jayshegroup returned totheir caches, dug them up, and m
11、oved the food to a new location where the food was newly cached.:这段话中很清晰地说明了第一组实验中的 Jays 返回到它们的 caches,并且把食物把食物移到一个新的cache,所以选B。Q11正确:B定位原文:Well, it does look liketgroup, the groupt re-cached their foodwas planning ahead,izing their chanof finding food in their cache sometimehe future! Doest mean th
12、e Bischof-Kohler hypothesis is wrong?:在说完第二个实验的结果之后,教授提出了一个疑问,说这个结果是否意味着Bischof-Kohler hypothesis 是错的呢?通过这句话,可以判断出B 选项是正确的。Q12正确:C定位原文: and the key factorhis transformation was the domestication of plants.Oh- kay but um, well, lets tease this apart a bit. But how long does it take to domesticate pla
13、nts, and how long do they need to cultivate it? Exactly. They didnt come off easily. They needed human help andts a sign ofdomesticated wheat, and this is the earhave.st evidence of domesticated wheatt we At a site in the Middle East, evidence was foundt the people working there23000 years ago were
14、grinding wild seed in barley to make flour, but there was no evidence whatsoevert they were cultivating plants.:问的是 lecture 的主旨,文章开篇并没有直接提到,需要结合整篇文章的内容,前面只是说了 the domestication of plants,并且说到会梳理一下,后来通过学生的提问引出了本节课的主要内容,之后文章的内容都是在围绕者的关于domesticated plant 的一系列发现展开。所以综合选项,C 选项描述正确。Q13正确:A定位原文:Its uh- wh
15、en you plant and harvest crops yourself. Rather growing wild.n just picking whatsDomestication involves the actual genetic modification of wild plants so theyre morebenefil to people. Easier to harvest for example.:在学生说完这句话话,教授给出了很大一段的解释,在说了 Domestication对人们更有益处,易于收割之后举了 wild wheat 的这个例子,所以这个例子其实就是说
16、了说明人们选择了domestication 的原因。Q14正确:D定位原文:Good question, up until recently, we thought ippened relatively quickly.In fact, in 1990, two researchers made a computer musing data from cultivationexperiments, and found domestication could occur within 200 years or less.:教授说,都认为它发生得特别快,直接引出a computer m,说两个者发
17、现从实验数据中发现,domestication 能够在两百年或者更少的时间之内发生。所以这里其实只是想说明domestication 发生的速度快,时间短。Q15正确:BD定位原文:But the researchers also found So wild and domesticated wheat plantswere growing togetherhe earst cultivated field. And the researches concludedt bold domestication mighve taken longern previously thought.Turk
18、ey 之后要注意听后面的内容,But 之后引出了正确答:听到案,说 wild 和 domesticated 的小麦种植在一起;并且明显的 domestication 会比预想的时间要长。所以选 BD。Q16正确:BD定位原文:One is,t the rise of farming has to do with climate changestoccurred when the last glal period ended. A milder more stable climate could havetriggered the rise orming, but many archeologi
19、sts thinkt this cant be the soleexplanation,t other factors mighve played a role. Like, uh, sol changes aster-gatherer communities became more sedentary.:这道题相对简单,两个原因都很清晰直接地给出了,一个是 A milder morestable climate,另外一个是sol changesQ17正确:A定位原文: Now, what do we mean by plant domestication? Jona Student: Its
20、 uh- when you plant and harvest crops yourself, rather whats growing wild.Lecturer: Ok, but um, well, lets tease this apart a bit.n?n just picking:教授这句话的本意是会梳理一下内容,注意教授在这里有个停顿和转折,所以其实是在学生回答完后想更正一下自己之前说的内容,所以选 A。Q18正确:B定位原文:Director: So Dave - a couple of months ago you um submitted a proal form for
21、atrip to Washington DCon campus.t the history club is sponsoring and its open to all studentsDave: Now I was thinking about how it would be helpful if the history club couldraise some funds for the trip since its gonna be a bit more expensivenipated.t we could set up a fundraiser? actually we wanna
22、do a mystery dinner show asa fundraiser.:开头并没有讲到文章的主旨,所以需要结合整篇文章来看,文中教授和学生一直在谈论关于怎样来成立一个fundraiser,即后面提到的a mystery dinnershow,所以应该是B。Q19正确:CWait, I need to fill out the entire proal form again? Buttll take forever!No oh no no. Its a supplemental form for these situations. Its pretty easy to fill out
23、.The secretary will give you one on your way out.:学生以为自己要填完整个的 proal form 感到很惊讶难以接受后,这里woman 说只是一个 supplemental form,只是为了清楚地告诉这个男生他需要做的事情,选C。Q20正确:C定位原文:Dave: We, the members of the history club! Wed be the theatre performers! The whole thing was written by members of the drama club and theyre willi
24、ng to let us use it to help out our cause!:这里提到drama club 只是为了说演出的剧本都是drama club 的成员写的,选C。所以Q21正确:D定位原文:Anyway the mystery ist a valuable paing has gone missing andmembers of the audience would like work with the otheople at their table to figureout how ippened based on the cluest we give them in th
25、e beginning of andthroughout the show!:这里说到 mystery 是一幅有价值的画,提到audience 之后说观众会跟桌旁的其他人一起去弄明白到底是怎么发生得,也就是会合作去解开这个 mystery。Q22正确:BD定位原文:You realizet this is a huge undertaking! I mean, a restaurant! Getting arestaurant wistage is a challenge! And not to mention publicizing the event! Youknow, getting t
26、he word out sot enough people will come? Youll need somemoney fort too!:在男生表达了自己的观点之后,说了一段话,她认为找到有舞台的餐馆是一个,宣传活动还需要钱,所以综合,应该是 BD。Q23正确:C定位原文:Lecturer: Okay, today were going to spice things up a bit by delvingothe heart of a controversyts brewinghe art world and the literary word. Yousee, a paings be
27、en discovered from within a familys private collection.的主要内容,即围绕关于一幅画的 controversy 来:教授开头即讲出了讲,所以正确应该是C。Q24正确:D定位原文:Now thetask in authenticating the Cobbe Portrait as a portrait ofShakespeare was to establish whether the portrait was from the correct historicalperiod. Through extensive testing:这句话中
28、说到验证Cobbe Portrait 是的,首要任务就是确定这个刚好是那个历史时期的,然后讲到了 testing,所以这里 testing 是验证画像是处于生活的时期的,选D。Q25正确:B定位原文:Some scholars question the clothing worn by the man in the portraitShakespeare was a playwright - and, a playwright wouldnt be wearing such fancyattire. Playwrights didnve high sol sus and att time th
29、ere were strict lawsestablished by the ruling queen, Queen Elizabeth, what.:一些疑了画中的人的穿着,然后说t regulated who could wear是一个 playwright,之后提到 Elizabeth时期有规定什么人能穿什么,所以这里提到这个是为了说明为什么会有人怀疑画中的人不会是playwright。Q26正确:D定位原文:Well, in fact, the paing style fromt time period typically idealizedtheand paers created p
30、ortraitst were very complimentary. and peoplesometimes ended up looking nothing like their real selves.:这里教授说到那个时期的绘画风格基本上都是把人理想化,画家会把肖像塑造成令人赞美的形象,有时候看起爱都不像他们真实的自己,也就是会避开一选 D。些不太好的特征,Q27正确:AD定位原文:wait a minute, you saidt the earl of Soumpton was the originalowner of this portrait, andt he was a very
31、 public supporter of Shakespeare. Well,yes,ts true - however, heres the twist, apparently, the earl of soumpton was s.的publicalso a very vocal supporter of Sir Thomas Overbury, one of his political al:这里提到 original owner 之后,说到了两点,一个是他是supporter,另一个是他是Sir Thomas Overbury 的一个political ally,所以这里答案应该是 A
32、D。Q28正确:A定位原文:Now, one of our historians is very doubtful of the claimst this isShakespeare. However she has different reasonsn the ones I poed out. To the arthistorians way of thinking, and mine too I might add, this portrait is most likely of a compley different individual.:在文章中间教授就表明了自己的观点,其实也认为这
33、个 portrait 不是比亚的,并且一直到结尾都在从各个方面这个观点,选 A。Q29正确:C定位原文:Certaolecules may even undergo a particular kind of low level fu.But, if a slar embryo fails to pull in enough molecules of dust and gas, it will nevergrow massive enough to ignite theerful more typical shorter fut turns ito a full-fledged star. Bu
34、t, what preventst?:全篇文章主要讲了两个理论,一个是ejection theory,另一个是turbulencetheory,这两个理论都是关于一些 slar embryo 没有形成stars,所以C 选项。应该是Q30正确:B定位原文:Brown dwarfs are challenging for astronomers because theyre tough toclassify and have masses too large for a planet but too small for a star. And they sharemore characteris
35、tics with planetsn with other stars.:because 之后引出原因,说因为它们很难分类,相比起恒星的特点,拥有行星的特点,所以结合选项,选B。Q31正确:A定位原文:Remember, stars originate in huge clouds of dust and gas, . Starshepros of forming. So, a collapsing core can contain several slar embryos, severalof which cane stars Brown dwarfs start out like stars we think.:在说完star 的形成之后,引出了 brown dwarfs 的形成,所以这里该是A 选项。应Q32正确:D定位原文: according to this ejection theory, the smaller slar embryos inside thesfully for material to by or even ejected bycollapsing core, the embryost havent competed so
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 阳极涂层性能优化-洞察与解读
- 2025广东广州市素社街道环监所招聘1人模拟试卷及一套答案详解
- 2025湖北武汉市通城县事业单位高层次和急需紧缺人才引进48人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解1套
- 跨渠道预算优化方法-洞察与解读
- 班组安全培训样板课件
- 2025年上半年浙江杭州高新区(滨江)劳动保障监察专职人员招聘6人考前自测高频考点模拟试题有答案详解
- 2025年商丘市睢阳区招聘公共安全服务人员体能测试模拟试卷及答案详解(各地真题)
- 2025黑龙江绥化市明水县人民医院招聘中医医生模拟试卷完整参考答案详解
- 2025广东广州市荔湾区沙面街道环卫站招聘管理人员1人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(模拟题)
- 2025昆明市第二人民医院融城老年病医院(5人)模拟试卷有答案详解
- 小区禁毒宣传活动方案
- 民族地区小学英语情境教学实践探索
- JG/T 455-2014建筑门窗幕墙用钢化玻璃
- T/CNFAGS 3-2021三聚氰胺单位产品消耗限额
- 一例胃癌患者的疑难病例讨论
- 专题 有理数的加减运算计算题(50题)(4大题型提分练)(原卷版)
- 2025白山市辅警考试试卷真题
- 2025年中国银鳕鱼段行业市场发展前景及发展趋势与投资战略研究报告
- GB/T 45333-2025类金刚石薄膜球盘法测试类金刚石薄膜的摩擦磨损性能
- 贵州省赫章县野马川镇初级中学-红色精神张桂梅【课件】
- 创业项目的商业模式画布
评论
0/150
提交评论