鲁教版五四制九年级英语上册Unit 9 综合素质评价附答案_第1页
鲁教版五四制九年级英语上册Unit 9 综合素质评价附答案_第2页
鲁教版五四制九年级英语上册Unit 9 综合素质评价附答案_第3页
鲁教版五四制九年级英语上册Unit 9 综合素质评价附答案_第4页
鲁教版五四制九年级英语上册Unit 9 综合素质评价附答案_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、鲁教版五四制九年级英语上册Unit 9综合素质评价(限时:90分钟 总分值:100分) 一、完形填空(每题2分,共20分)My best friend, Connie, is two years older than me. We spend a lot of time together.Connie has long dark brown hair and her eyes are big and round. People say she is 1 and looks like a doll. When we go out, people often 2 that I amolder th

2、an her because she is shorter and slimmer .Connie is positive(乐观的)even when things go 3. Last week she got herexamination 4, which were not very good. I thought she was going to beInstead, she simply decided to do better the next time. Then, every day after class,6 teachers are free in their offices

3、, she will ask them for help.Connie gets on well with others. Everyone in my family 7 her, even my younger brother. When you hear her laugh, you will naturally(自然地)laugh 8.When I feel unhappy, I will talk to Connie and she will make me feel 9.I think my 10with Connie is very valuable, and I hope we

4、will always bebest friends.A. crazyA. thinkA. wrongA. lessonsA. stupidA. crazyA. thinkA. wrongA. lessonsA. stupidA. althoughA. seesA. suddenlyA. betterA. purposeB. beautifulB. hopeB. welcomeB. symbolsB. interestedB. ifB. likesB. earlyangrierB. opinionC. lazyC. suggestC. importantC. novelsC. sad D. g

5、ladC. beforeC. wakesC. recentlyC. busierfriendshipuglyD. askD. interestingD. resultsD.even thoughD. catchesD. togetherD. heavierD. habit二、阅读理解(每题3分,共30分)My problems started after I went to a boarding school. I was only 14 and at first I missed my family a lot. I often called them and cried on the ph

6、one. But after two weeks, I found I enjoyed being with my classmates at school. I had many friends who were boys. I thought of them as my best friends-but only friends. I never guessed my friendship with boys would become a problem.Then three months later, my friends told me that some teachers and g

7、irls said I was hanging out with boys all day long in order to get attention from them. Seven months after that, the head teacher Mr. Wang asked the class to choose some students to join the Student Union. I thought I could win, for I was doing well in school. Id already won prizes for the best math

8、 and English exam results. A week later, the list came out and it didnt include me. I was sad.Mr. Wang came to me and saidDont be sad. I know you*re excellent! Maybe you are a little distant from the girls in your class. They dont know much about you, so some of them didnt choose you. It doesnt matt

9、er. Do your best to get along well with everyone and I think youH make it next time.”What was the writers problem when she first entered the boarding school?She didnt like her new school.She didnt get along well with her classmates.She missed her family very much.She didnt like her new teacher.Many

10、of the writers friends in her new school were.A. teachersB. boysC. girlsD. old peopleWhy did the writer fail to join the Student Union?Because her teachers didn!t like her.Because she was a poor student.Because some girls didnt choose her.Because she liked showing oftThe underlined word distant mean

11、s “in English.estranged(疏远的)aggressive(好斗的)warm-heartedrudeWhich of the following is NOT true according to the passage?The writer won prizes for the best science and English exam results.The writer didnt realize that her friendship with boys would cause problems.The writer was sad because she failed

12、 to join the Student Union.The head teacher thought she was an excellent student.BLife comes in a package. This package includes happiness and sadness, failure and success, hope and despair. Life is a learning process. Experiences in life teach us new lessons and make us a better person. With each p

13、assing day we learn to deal with various situations.Love plays a main role in our life. Love makes you feel wanted. Without love a person could become cruel. In the early stage of our life, our parents are the ones who show us with love and care. They teach us what is right and wrong, good and bad.

14、But we dont always care about it. It is only after marriage and having kids that a person understands others* feelings.Happiness can bring people a peaceful mind. No mind is happy without peace. Sadness is the cause of the death of a loved one or the failure. But all of these things will pass away.F

15、ailure is the path to success. It helps us to touch the sky, teaches us to survive and shows us a specific way. Success brings in money, pride and self-respect.Hope is what keeps life going. Hope makes us dream. Life teaches us not to despair even in the darkest hour, because after every night there

16、 is a day. Tomorrow is unknown, for it could either be bright or dark. So what we can choose is to work hard today, so that we can enjoy a better tomorrow.We usually have to accept if we want to be successful.A. loveB. failureC. sadnessD. hopeWhat does the underlined word despair“ mean in Chinese?A.

17、颓废B.遗憾C.悲伤D.绝望What is the meaning of the last sentence of the whole passage?When choosing between “today” and “tomorrow”, you!d better enjoy tomorrow.If you work hard today, you will have a better life in the future.What you can only choose is to work hard today rather than tomorrow.The only choice

18、you make is that you should enjoy a better tomorrow.What is the purpose of the passage?To encourage people to love each other.To tell people how to deal with happiness and sadness.To give readers some information about life.To remind people to keep having a beautiful dream.In which section can reade

19、rs probably read the passage?A. Business. B. Travel.C. Health.D. Education.三 词汇运用(每题2分,共10分)根据汉语意思完成句子21.12021天津】让我们整理房间吧。Lets the room.健康取决于食物 锻炼和足够的睡眠。Health depends on food, exercise and.【2021.烟台市模拟B】放音乐时请关上门,以免打搅到别人。Please close the door when playing music not to disturbothers.【2021威海环翠区模拟】虽然我学习

20、和他一样努力,但是他进步比我大。别唤醒他,他昨晚熬夜了。Dont him up. He up late last night.四、【2021 .威海文登区期末】阅读表达(每题3分,共15分)阅读下面的短文,回答短文后的问题Do you think that French fries are really French? French fries are called “pommes frites“ in France and they are not from France. French fries come from Belgium(比利时)originally.French fries

21、are made of potatoes, and they are cut and fried. The fried potatoes are called French fries because they were first seen by Americans in Belgium, but they were fried in the French way. The French way is to fry potatoes twice with a small pause in the middle.During World War I, there were a lot of h

22、ungry American soldiers in Northern France and Belgium. They ate French fries in Belgium. After the war was over, the soldiers went back home to America. However, they missed French fries so much that they made French fries at home. That*s how French fries were first introduced to America.French fri

23、es were called Belgian fries once, but the name was finally changed to French fries. Sometimes French fries are just called fries. French fries are one of the most popular potato foods in America. American fast food restaurants such as McDonalds and Burger King have French fries on their menus. Fren

24、ch fries are freshly fried, and usually served with hamburgers.If you visit any fast food restaurant in America and order a hamburger, you will probably hear “You want fries with that? ” Why dont you think about the history of French fries a little while, and say “Yes, please. Thank you”.What are Fr

25、ench fries made of?Where do French fries originally come from?Why are the fried potatoes called French fries?Who first introduced French fries to America?What does the underlined word “that” in the last paragraph refer to?五、书面表达(25分)请以“How to keep healthy”为题谈谈你的看法。内容要点如下:健康的饮食与卫生习惯;锻炼;睡眠;放松。要求:词数不少于

26、90。How to keep healthyUnit 9综合素质评价一、l.B 2. A 3. A 4. D 5. C 6. B 7. B 8. D 9. A 10. C二 A)ll. C 提示:细节理解题。根据短文第一段第二句中的.and at first I missed my family a lot”可知选 CoB 提示:根据第一段的第五句I had many friends who were boys.”可知选BoC 提示:根据第三段中的“Maybe you are a little distant from the girls in your class. They don!t k

27、now much about you, so some of them didnt choose you.可 知选c。A 15. AB)16. BD 提示:词义猜想题。根据第一段第二句This package includes happiness and sadness, failure and success, hope and despair. “可知 despair 与 hope(希望) 对应,因此推测despair意为“绝望”。应选D。BC提示:主旨大意题。通读全文可知,作者给我们提供了一些人生方面的 建议。应选C。D三、21. tidy up 22. enough sleep 23.

28、 in orderThough I studied as hard as he did, he made greater progress than me.wake; stayed四、26. Potatoes. /French fries are made of potatoes.Belgium./French fries come from Belgium originally.Because they are fried in the French way.American soldiers. 30. A hamburger.五 范文:How to keep healthyAs we all know, it is very important to keep healthy. But do you know how to keep healthy?Firstly, we must have en

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论