版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2026年甘肃天水市高职单招英语试题含答案听力部分:
一、听对话,选择正确答案。
1.W:Couldyoupleasehelpmewiththismathproblem?
M:Sure,I'lltakealook.Letmesee,oh,it'squitesimple.
A.Themancan'thelpthewoman.
B.Theproblemisdifficultfortheman.
C.Themanwillhelpthewomanwiththemathproblem.
2.M:IthinkIleftmyphoneintheclassroom.
W:Areyousure?Maybeyouleftitinthelibrary.
A.Thewomanfoundtheman'sphone.
B.Themanislookingforhisphone.
C.Themanlefthisphoneinthelibrary.
答案:1.C2.B
二、听短文,完成下列句子。
3.Theshortstoryisaboutayoungmanwhodreamsofbecomingawriter.
答案:Theshortstoryisaboutayoungmanwhodreamsofbecomingawriter.
4.Theyoungman'sfatherisafamousartist,andhismotherisamusicteacher.
答案:Theyoungman'sfatherisafamousartist,andhismotherisamusicteacher.
阅读理解部分:
一、阅读下列短文,选择正确答案。
5.Therearemanyadvantagestostudyingabroad,suchasimprovinglanguageskills,experiencingadifferentculture,andmeetingnewpeople.
A.Studyingabroadisexpensive.
B.Studyingabroadisdangerous.
C.Studyingabroadhasmanyadvantages.
6.Oneofthechallengesofstudyingabroadisadaptingtoanewenvironment,whichcanbedifficultforsomestudents.
A.Studyingabroadiseasyforeveryone.
B.Studyingabroadisonlyforrichstudents.
C.Studyingabroadhasitschallenges.
答案:5.C6.C
二、阅读下列文章,回答问题。
7.Whatisthemainideaofthearticle?
Answer:Themainideaofthearticleistheimportanceofexerciseformaintaininggoodhealth.
8.Accordingtothearticle,whatarethebenefitsofregularexercise?
Answer:Regularexercisecanimprovecardiovascularhealth,increasemusclestrength,andreducestress.
完形填空部分:
9.Fillintheblankswiththecorrectwords.
Onceuponatime,therewasayoungmannamedTom.Tomlovedtoplayfootball,andhewasverygoodatit.Hedreamedofbecomingaprofessionalfootballplayer.Oneday,Tom'scoachtoldhimthatifhepracticedhardandstayedfocused,hecouldachievehisdream.Tomfollowedhiscoach'sadviceand(1)_______(work)evenharder.Aftermonthsofpractice,Tomwasfinallyselectedforaprofessionalfootballteam.
1.A.workedB.worksC.workingD.work
答案:A
语法填空部分:
10.Fillintheblankswiththecorrectformsofthewordsgiven.
Tom's(1)_______(success)infootballwasnotonlyduetohisnaturaltalentbutalsobecauseofhis(2)_______(diligent).Hetrainedeveryday,evenonweekends,and(3)_______(notgive)upwhenfacedwithdifficulties.
1.A.successB.successfulC.successfullyD.successes
2.A.diligenceB.diligentC.diligentlyD.diligences
3.A.giveB.gaveC.givenD.gaveup
答案:1.A2.B3.D
作文部分:
11.Writeanessayaboutyourfavoritehobby.Includethefollowingpoints:
Whatisyourfavoritehobby?
Whydoyoulikeit?
Howdoesitbenefityou?
答案:
Myfavoritehobbyisplayingtheguitar.Ihavebeenplayingtheguitarforfiveyearsnow,andIenjoyitmoreandmoreeachday.Ilikeitbecauseitallowsmetoexpressmyemotionsandcreativitythroughmusic.Playingtheguitarhelpsmerelaxandrelievestressafteralongday.Italsoimprovesmyconcentrationan
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年环境大数据高级分析师招聘笔试试卷 招录10人内部题库
- 2026年环境智能高级调控专家招聘笔试试卷 招录10人题库
- 2026年保密法治宣传知识竞赛试题及答案
- 2026年病理学主治医师考试试题含答案‑外科病理诊断专题
- 2026年初级银行从业资格练习题《银行管理》综合检测练习题(含答案)
- 2026年广西壮族自治区百色市辅警招聘试题及答案
- 2026年保安模拟考试题库附完整答案(各地真题)
- 2026年保密知识全员培训测试试题库及答案
- 2026年病理科疾病诊断能力考察试题及答案解析
- 2026年餐饮服务食品安全管理人员专业知识考核试题附答案
- 静脉输液管理制度
- 《面神经炎》课件
- 第25课《文言文二则曹冲称象》课件(五四学制)语文六年级上册
- 大象版六年级心理健康教育全册教案
- 浙教版小学劳动六年级《项目一创意改造提效率-劳动工具的改进》教案
- 2023 年 5 月全国事业单位联考 C 类《综合应 用能力》及参考答案
- 坐标纸(A4纸直接打印就可用)
- 03第三章-林分结构Y课件
- 兽医流行病学 第七章 描述流行病学
- 疏浚工程概预算编制规定
- LY/T 2749-2016桉树速丰林配方施肥技术规程
评论
0/150
提交评论