版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
黑龙江佳木斯市高职单招英语试题及答案1.Directions:Thereare10sentencesinthissection.Foreachsentence,thereisonewordorphrasemissing.BeloweachsentencearefourchoicesmarkedA,B,C,andD.Choosetheonewordorphrasethatbestcompletesthesentence.
(1)IfIhadenoughmoney,Iwouldtravelaroundtheworld,especiallytosomeexotic__________.
A.places
B.cities
C.countries
D.areas
答案:A
(2)Theteacheraskedusto__________ourhomeworkbeforetheclass.
A.finish
B.complete
C.do
D.make
答案:B
(3)Heisverypopularamonghisclassmatesbecauseofhis__________andkindness.
A.friendly
B.friendship
C.friendliness
D.friendlyness
答案:C
(4)Theuniversityhaschangedalotovertheyears,buttheoldlibrarystill__________.
A.remains
B.leaves
C.stays
D.keeps
答案:A
(5)Thegovernmentistryingitsbestto__________thegapbetweentherichandthepoor.
A.narrow
B.reduce
C.decrease
D.diminish
答案:A
(6)Itisimportantto__________abalanceddiettomaintaingoodhealth.
A.have
B.eat
C.take
D.keep
答案:D
(7)I'msorrytohearthatyourgrandmotherhaspassedaway.Iknowitmustbea__________timeforyou.
A.difficult
B.hard
C.tough
D.challenging
答案:C
(8)Thecompanyhasbeen__________inthemarketforover20years.
A.operating
B.running
C.working
D.managing
答案:A
(9)Hehasbeenworkingontheprojectformonths,butstillhasn't__________it.
A.finished
B.completed
C.ended
D.stopped
答案:B
(10)Theplaneisscheduledto__________at3p.m.
A.arrive
B.reach
C.get
D.come
答案:A
2.Directions:Readthefollowingpassageandchoosethebestanswertoeachquestion.
Passage:
TheInternethasbecomeanessentialpartofourdailylives.Weuseitforcommunication,education,entertainment,andshopping.However,theInternetalsobringssomenegativeaspects.Oneofthemajorconcernsisthelossofprivacy.WhenweusetheInternet,weleavedigitalfootprintsthatcanbetrackedbyothers.Thisraisesthequestionofhowtoprotectourpersonalinformationonline.
(11)Whatisthemainideaofthepassage?
A.ThebenefitsoftheInternet.
B.ThenegativeaspectsoftheInternet.
C.TheimportanceoftheInternetinourlives.
D.Theissueofonlineprivacy.
答案:D
(12)Accordingtothepassage,whichofthefollowingisanegativeaspectoftheInternet?
A.Communication.
B.Education.
C.Entertainment.
D.Lossofprivacy.
答案:D
(13)Whatistheauthor'sconcernaboutusingtheInternet?
A.Thelackofcommunication.
B.Thedecreaseineducation.
C.Thelossofprivacy.
D.Theinconvenienceofshopping.
答案:C
(14)WhatdoestheauthorsuggestweshouldbecautiousaboutwhileusingtheInternet?
A.Ourdigitalfootprints.
B.Ouronlinebehavior.
C.Ourpersonalinformation.
D.Ourshoppinghabits.
答案:C
(15)Whatisthepurposeofthepassage?
A.ToinformreadersaboutthebenefitsoftheInternet.
B.Towarnre
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年城市公共安全事件应急处理预案竞赛模拟试卷及答案详解
- 2026年电工电子学试模拟试卷及答案详解
- 2026年地震理论模拟试卷(含答案)
- 2026年自考本科历年试题及答案详解
- 2026年公司地质调查员突发故障应对考核模拟试卷及答案详解
- 2026年安全法规模拟试题(含答案)
- 招投标法习题及答案详解
- 2026年防疫工作模拟试卷(含答案)
- 2026年危化品实操考试模拟题及答案详解
- 2026-2030年中国无机粉体产业供需态势及投资方向分析报告
- 医院安全管理与患者安全目标
- XX县农村房地一体不动产确权登记项目技术设计书
- 压密注浆地基施工工艺方案
- 榆林市2026届高三(一模)英语试卷(含答案详解)
- 云上(贵州)数据开发有限公司招聘笔试题库2026
- GB/T 31897.1-2025灯具性能第1部分:一般要求
- 武汉市建设工程文明施工管理办法
- 市政工程项目验收报告模板
- 光伏电安全管理协议书
- 南门湾海堤施工方案
- (正式版)DB15∕T 4153-2025 《蓖麻整枝与蓖麻蚕养殖一体化技术规程》
评论
0/150
提交评论