版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 Listening Comprehension Section A Directions:In this section, you will hear several conversations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversations and the questions will be spoken only once. After each question there will be a pause.
2、During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. 1. A) He doesnt know how to answer the question. B) He cannot find clear traffic signs on the streets. C) He cannot find anyone to help him on the streets. D) He cannot be lost on the stre
3、ets. 答案:B 2. A) The man should live in the city. B) The man should live in the suburbs. C) The man had better work in the city and live in the suburbs. D) The man had better change his living place. 答案:A Questions 3 to 5 are based on the conversation you have just heard. 3. A) sales representative B
4、) marketing executive C) data analyst D) marketing investigator 答案:D 4. A) the environment is good B) the air is clean C) it is inexpensive D) it is convenient 答案:C 5. A) Stella hasnt decided whether to go to Chicago or not. B) Stella decides to live in the city with Jennie. C) They will work in the
5、 same company. D) Neither of them will live in the city. 答案:A Section B Directions:In this section, you will hear several short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose
6、the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Passage One Questions 6 to 10 are based on the passage you have just heard. 6. A) globalization B) international cooperation C) spread of new knowledge D) worldwide crisis 答案:A 7. A) make machines B) travel C) communicate D) see the fut
7、ure 答案:C 8. A) North America B) developing countries C) the European Continent D) developed countries 答案:B 9. A) the low cost B) the low risk C) the huge room for growth D) the geographical advantage 答案:C 10. A) It proves that Asian countries are catching up. B) It proves that farming is the main li
8、velihood in Southeast Asia. C) It shows that machines are more efficient than manual labor. D) It shows that a new invention does not stay secret for long. 答案:D Passage Two Questions 11 to 15 are based on the passage you have just heard. 11. A) local people can hardly find water B) a region has a sh
9、ortage in its water supply C) crops can hardly grow D) theres been no rain for one month or more 答案:B 12. A) natural drought and unnatural drought B) agricultural drought and industrial drought C) warm drought and cold drought D) natural drought and agricultural drought 答案:D 13. A) dry, high pressur
10、e B) dry, low pressure C) moist, high pressure D) moist, low pressure 答案:A 14. A) Because it will destroy the natural balance. B) Because it worsens environmental pollution. C) Because nature and society depend on water. D) Because the climate will become warmer. 答案:C 15. A) an increase in farming l
11、ands B) an increase in farming-dependent countries C) a reduction in income for farmers D) a reduction in price of products 答案:C Video Tasks Section A Directions:True or False. Watch the video clip and decide whether the following statements are True (T) or False (F). 16.Claudias hero was born in Br
12、azil.Claudias hero was born in Brazil. A) T B) F 答案:B 17.Claudias hero won the Nobel Peace Prize in 1992.Claudias hero won the Nobel Peace Prize in 1992. A) T B) F 答案:A 18.Sun-hee puts the picture of her hero on the wall.Sun-hee puts the picture of her hero on the wall. A) T B) F 答案:A 19.Tara knows
13、the name of Sun-hees hero.Tara knows the name of Sun-hees hero. A) T B) F 答案:B 20.Sun-hees hero was her grandmother.Sun-hees hero was her grandmother. A) T B) F 答案:A Section B Directions:Fill in the blanks. Watch the video clip a and fill in the blanks with the words you hear. Sun-hee: Wow, what21)?Claudia: Well, she22)her life to23)her people. Shes still working for24). Shes a25)woman and a great leader.Tara: Thats an26). Is she27)?Sun-hee: No. She died28).Sun-
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年细长轴加工操作工考试试卷及答案
- 红色大气喜迎国庆活动策划
- 2026年安全员考试安全检查实操试卷及答案
- 2026年公路养护工技师考试模拟题库及答案
- 2026防灾减灾日活动方案
- 2026年计算机资格嵌入式系统设计师模拟试卷
- 2026年电子商务师跨境电商基础考点真题模拟考试及答案
- 2026年全国《考评员》专业技能鉴定考试题库(新版)
- 2026年雨水倒灌地下室抢险演练方案
- 宠物驯导师岗前改进考核试卷含答案
- GB 48147.3-2026矿山隐蔽致灾因素普查规范第3部分:金属非金属矿山及尾矿库
- 2026年中秋国庆节前安全生产全员培训
- 2026小学苏教版五年级科学上册全册教案
- 2026年甘肃电信人员招聘笔试备考题库及答案详解
- 《连续缠绕玻璃纤维增强塑料夹砂管工程应用技术标准》
- 沙区生态修复技术示范推广课题申报书
- 2026全国医务社会工作发展现状报告
- (可编辑!)特种设备生产企业质量体系文件与TSG07质量体系基本要求对照表2025版
- 上海市杨浦区2026届初三一模语文试题(含答案)
- 2025年湖南公务员《行政职业能力测验》试题及答案
- T-CCEMA 0006-2024煤矸石基人造土壤基质
评论
0/150
提交评论