高中英语 unit 3 celebration section  warmup  lesson 1language points课时作业 北师大版必修_第1页
高中英语 unit 3 celebration section  warmup  lesson 1language points课时作业 北师大版必修_第2页
高中英语 unit 3 celebration section  warmup  lesson 1language points课时作业 北师大版必修_第3页
高中英语 unit 3 celebration section  warmup  lesson 1language points课时作业 北师大版必修_第4页
高中英语 unit 3 celebration section  warmup  lesson 1language points课时作业 北师大版必修_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 3 Celebration Section Warm-up & Lesson 1-Language points.单词拼写1We invited more than 100 guests to our _(婚礼) party.答案:wedding2He hopes to get a good job after _(毕业)答案:graduation 3Police officers have the _(权力) to look into cases.答案:power4The young should look after the old in their family by _(传说)答案:tradition 5People always_(装饰) the streets with flags on National Day.答案:decorate6_(如今) advertisements can be found everywhere in any city.答案:Nowadays7He had_(包含) a large number of funny stories in the speech.答案:included8The church was completely_(毁坏) by fire.答案:destroyed.单句语法填空1In_(tradition) Chinese culture,marriage decisions were often made by parents for their children.答案:traditional 2You dont go to that supermarket quite often,do you?No,I only go there_(occasion) because its too far away from my house.答案:occasionally 3It is said that such a tiny village school is soon_(celebration) its 100th birthday.答案:to celebrate4The band played many songs,_(include) some of my favorite ones.答案:including 5I like getting up very early in summer.The morning air is so good _(breathe)答案:to breathe 6He is said_(do) his homework at that moment.答案: to be doing7In our country,sweet dumplings_(serve) in hot water.答案:are served 8. He was lucky enough to escape being killed in the accident,but his car _(destroy)答案:was destroyed9It is reported that his fathers factory was burnt_by a big fire last night.答案:down10Have all the guests been served_food and drink?答案:with.选词填空put out;all over the world;burn down;take part in;wash away;be decorated wit 1The films manufactured by Hollywood are watched in the cinemas_.答案:all over the world2When you _any performance,you get out as much as you put in.答案:take part in3Flood waters_one of the main bridges in Pusan.答案:washed away4Firemen tried to free the injured and_the blaze.答案:put out5His room_pictures of all his favourite sports figures.答案:was decorated with6Light up the stove and you could_the house.答案:burn down.完成句子1The old man_have been a Party member for 60 years.据说这位老人有60年党龄了。答案:is said to2We need to learn 7 subjects this term_.包括英语在内,这学期我们要学7门课程。答案:including English3_ in half an hour.那所房子在半小时之内就被焚为平地。答案:The house burnt down4The party _Mothers birthday.聚会是为了庆祝母亲的生日。答案:was in celebration of 5Ill get there,_.我就是走也要走到那儿去。答案:even though/if I have to walk.完形填空My daughter wanted to take music lessons at the community (社区) center.She asked us if she could _1_ drums,but we did not want to have drums in our house.So we_2_her to study the violin.During the_3_interview,my daughter was so happy with her teacher that she _4_her dream of playing drums and was looking forward to violin lessons with this _5_man.He told her that she would do well with the_6_,but he thought drums would be the _7_instrument (乐器) for her and _8_ her to learn from the drum teacher at the community center.She got excited,_9_I felt very strange.I had not told him she wanted to play drums.When I _10_him,he explained that her natural sense of beat and rhythm (节拍与节奏) led him to_11_she would be great at drums.When I said that we did not want drums in our_12_,he told me that the center has a drum room that kids can use for_13_.My daughter became so_14_this wonderful teacher in ten minutes that she was not sure if she should study drums after all.When we explained this to him,his_15_was that he is always here,and if she ever decides she has had enough of drums she could go to him for _16_.He did so much for her in such a short time.We were surprised at his ability in _17_she should study drums,which was her_18_.But what most moved us was that he_19_a paying student in order to do what was _20_ for her.语篇解读 本文是记叙文。作者带女儿去拜访一位小提琴老师,这位老师所表现出的智慧与无私令人叹服。1A.studyBsell Cinvent Dcollect解析:由段首的take music lessons以及下文的study the violin可知,女儿问“我们”是否可以“学(study)”打鼓。答案:A2A.invited Bbegged Chelped Dtold解析:由上文的we did not want to have drums in our house可知,“我们”“告诉(told)”女儿去学小提琴。答案:D3A.long Bfamous Cshort Dspecial解析:由文中出现的in ten minutes和in such a short time可知,女儿初次与小提琴老师会面的时间很“短(short)”。答案:C4A.liked BrealizedCforgot Dremembered解析:由本句的so happy with her teacher以及was looking forward to violin lessons可知,与小提琴老师的愉快交谈让女儿“忘记了(forgot)”她要学习打鼓的梦想。答案:C5A.healthy BwonderfulCboring Dunfriendly解析:能让女儿忘记原来打鼓的梦想而学习小提琴,由此可看出这个小提琴老师“很棒(wonderful)”。下文的this wonderful teacher也是提示。答案:B6A.piano Bguitar Cdrum Dviolin解析:由上文的looking forward to violin lessons可知,小提琴老师认为女儿学小提琴可以学得很好。答案:D7A.wrong BrealCperfect Ddangerous解析:由but一词的转折以及下文情节发展可知,小提琴老师认为女儿天生的节拍和节奏感更适合学习打鼓,因此鼓是女儿“最佳的(perfect)”乐器。答案:C8A.forced BallowedCwarned Dadvised解析:小提琴老师认为女儿最适合打鼓,故他“建议(advised)”女儿师从打鼓老师。答案:D9A.so Bbut Cfor Dor解析:“我”并没有告诉小提琴老师女儿想学打鼓,故他的建议令“我”感到奇怪。“女儿的兴奋”与“我感到奇怪”之间是转折对比关系,故此处选择but。答案:B10A.asked BfoundCfollowed Dvisited解析:由he explained.可知,“我”“问(asked)”小提琴老师(是如何知道女儿喜欢打鼓的)。 答案:A11A.discuss Blearn Cthink Dshare解析:女儿的节拍和节奏感使小提琴老师“认为(think)”她可能擅长打鼓。答案:C12A.house Bschool Coffice Dclass解析:由上文的we did not want drums in our house可知。答案:A13A.work BfunCresearch Dpractice解析:因为“我们”家不想有鼓,所以小提琴老师告诉“我”社区中心有个打鼓室可以让孩子们在那里“练习(practice)”。答案:D14A.proud of Btired ofCinterested in Dworried about解析:由上文的my daughter was so happy with her teacher可知,女儿对这个小提琴老师“感兴趣(interested in)”。答案:C15A.plan BreplyCidea Daction答案:B16A.exams BnewsClessons Danswers解析:女儿喜欢这位小提琴老师,她不确信自己是否应该学习打鼓。当“我们”告诉老师这一情况后,他的“回答(reply)”是:他一直都在,如果女儿觉得不想学打鼓了,可以随时找他上小提琴“课(lessons)”。答案:C17A.doubting BshowingCordering Dsuggesting解析:由上文的he thought.her to learn from the drum teacher at the community center可知,在如此短的时间内小提琴老师能发现女儿更适合学习打鼓并“建议(suggesting)”她学习打鼓,“我们”对此感到吃惊。答案:D18A.dream BopinionCtrouble Dhonor解析:由上文的She asked us if she could.drums以及her dream of playing drums可知,学习打鼓原本是女儿的“梦想(dream)”。答案:A19A.looked for Bgave upClooked after Dpicked up解析:“我们”本来是送女儿去学小提琴的,但小提琴老师却建议女儿去学打鼓。他“放弃了(gave up)”一个原本可以收费的学生,为此“我们”感到十分感动。答案:B20A.best BworstCpossible Ddifficult解析:由老师建议女儿学习打鼓这一事实可知,这个小提琴老师知道学习什么是对女儿“最好的(best)”。答案:A.阅读理解Jack Andraka from Maryland won the grand prize at the 2012 Intel International Science and Engineering Fair.It is the largest high school science competition in the world.The Maryland teenager is the youngest winner of the $75,000 prize.He was chosen from among 1,500 students in 70 countries.Jack Andraka invented a test for pancreatic cancer (胰腺癌)He started to learn it after losing a close family friend to the disease.“I went on the Internet and I found that 85 percent of all pancreatic cancers are found late,when someone has less than a 2% chance of survival (生存),”he says,“and I was thinking,Thats not right.We should be able to do something.” He found that early discovery is important to increasing the chances of surviving the disease.The Maryland teenager asked to work in a laboratory at Johns Hopkins University in Baltimore and was allowed.There he developed a simple paper test,which can recognize the disease in a single drop of blood.His test has proven correct 90% of the time.It also is 100 times more sensitive (敏感的) than other tests.“It costs 3 cents per test,and then it takes only 5 minutes to run,” he said.Jacks success wouldnt have been possible without Anirban Maitra,a professor at Johns Hopkins.He was the only person among the 200 researchers Jack wrote to who showed interest in his project.“I was very surprised that this was a 15yearold who was writing this.I wanted to meet this clever young man and see what he wanted to talk about and so I called him over for an interview.”Jack worked in Professor Maitras laboratory,completing his project in 7 months.The government has given the Maryland teenager patent rights (专利权) to the pancreatic cancer test.He is now talking with companies about developing the test into a simple product.Whatever happens,the professor believes Jack_Andrakas_name_is_one_we_will_be_hearing_again_over_the_next_10_to_20_years.语篇解读本文是说明文。文章主要介绍了高中生Jack Andraka对胰腺癌的研究并取得成功。1What made Jack Andraka research pancreatic cancer?AA high school task. BA professors encouragement.CLosing a friend. DDoubts about the present test.解析:细节理解题。根据第二段的He started to learn it after losing a close family frien

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论