高中英语 unit 14 careers ssection  communication workshopculture corner  bulletin board课时作业 北师大版必修_第1页
高中英语 unit 14 careers ssection  communication workshopculture corner  bulletin board课时作业 北师大版必修_第2页
高中英语 unit 14 careers ssection  communication workshopculture corner  bulletin board课时作业 北师大版必修_第3页
高中英语 unit 14 careers ssection  communication workshopculture corner  bulletin board课时作业 北师大版必修_第4页
高中英语 unit 14 careers ssection  communication workshopculture corner  bulletin board课时作业 北师大版必修_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 14 Careers sSection Communication Workshop,Culture Corner & Bulletin Board.用所给词的适当形式填空1My friend says shes looking forward to_(meet) you.答案:meeting2She only buys things she has seen_(advertise) on TV.答案:advertised3The party has many_(commit) supporters.答案:committed4Todays approach to_(educate) children is very different from 40 years ago.答案:educating5Would you please tell the next_(apply) to come in on your way out?答案:applicant6A small but_(enthusiasm) crowd cheered as the players ran onto the field.答案:enthusiastic7Dr Evans thanked him for coming to make the_(present)答案:presentation8Children are often more_(adapt) than adults.答案:adaptable9Dont be too_(toughly) on him he was only trying to help.答案:tough10This model is available at_(selection) store only.答案:selected.单词拼写1It is certainly important to_(区别) between right and wrong.答案:distinguish2It was a _(困难的) decision to make.答案:tough3Ethel is cheerful and_(适应性强) as well as gentle.答案:adaptable4We_(协商) with the school administration about the tuition increase.答案:negotiated5Please return the completed form,_(随信附上) a recent photograph.答案:enclosing6Previous teaching experience is a necessary_(资格) for this job.答案:qualification7It was just a_(随意的) remarkI wasnt really serious.答案:casual8In the final game Sweden easily_(战胜) France.答案:overcame.完成句子1你最好带上钥匙以防我不在家。Youd better take the keys_.答案:in case Im out2多数问题都是由人为错误造成的。Most of the problems_human error.答案:were due to3这是一部小说,在另一方面,它又可以被看作一部传记。This is a novel,but_,it can be looked as a biography.答案:on the other hand4你干嘛非得自己干,而不请人帮忙?Why didnt you ask for help,_trying to do it_?答案:rather than;on your own5这一工具有多种用途。This tool can be used in_ways.答案:a variety of6这个十字路口三年前发生过一起交通事故,造成三人死亡。A traffic accident_at this cross three years ago,_three deaths.答案:took place;causing7你应该给他一些忠告,而不是钱。You should give him some advice_money.答案:instead of8教育是万业之基,这是毫无疑问的。_education is the foundation of all.答案:There is no doubt that.阅读理解AAs a high school student surveying my college options,I was limited by my parents,who forbade me from leaving the house and living a dorm life at 18.So for three years,I attended a local college.While I still enjoyed having my family close by and eating homecooked meals,I often found myself wondering what it would be like if I had got that “college experience”Finally,this past summer,I found myself with that option;I received an invitation to do research for 2 months at the University of Notre Dame in South Bend,Indiana.At first,I had a difficult time getting used to being so free.I could go to my dorm and nap in the middle of the day;I could order a pizza whenever I wanted;I could actually wake up ten minutes before I had to be anywhere.The only downside was that I didnt have complete freedom,though;I had to walk to the grocery store and wait for a bus to arrive to get to the local mall.Other difficulties set in after the first few weeks.I missed having my family and friends nearby,and my roommate and I had very different sleep schedules so I was frequently tired.I found I was doing more chores living in a dorm.Overall,my most difficult challenge was securing my privacy.If I was on the phone with a friend late at night,I had to leave my room.Each place I could stay in,including my room,was somehow a place that belonged to someone else.Despite the difficulties,though,there was always something to do and someone to hang out with.All in all,I found that my dorm life and my home life had equal pros and cons.And while my shortlived experience differed from that of most others going away for the first time,it became a very real and unforgettable “college experience”语篇解读作者上大学后一直梦想着过住宿生活,终于有机会得偿所愿时她有什么感受呢?1Why did the writer choose a local college?ABecause she didnt want to leave her parents.BBecause she didnt have many choices as her scores were poor.CBecause her parents didnt allow her to leave home.DBecause she was too young to live alone.解析:细节理解题。从第一段的I was limited by my parents,who forbade me from leaving the house and living a dorm life at 18.可知答案。答案:C2We can learn from the passage that the writer_.Aalways wanted to try living in a dormitoryBgot used to dormitory life easilyCenjoyed complete freedom in the dormitoryDdidnt get along well with her roommate解析:推理判断题。从第一段的I often found myself wondering what it would be like if I had got that“college experience”,及第二段的Finally,this past summer,I found myself with that option可知A项正确。答案:A3The writer often felt tired when she was living in the dormitory because_.Ashe couldnt have naps during the dayBshe had to do a lot more choresCshe often talked on the phone with a friend at nightDher roommates schedule affected her sleeping解析:细节理解题。从第四段的my roommate and I had very different sleep schedules so I was frequently tired可知答案。答案:D4What would be the best title for the passage?AReasons for living in a dormitoryBMy first dormitory life experienceCLive at home or in a dormitory?DTips for living in a dormitory解析:主旨大意题。本文主要描述的是作者第一次住宿生活的感想,以B项为标题最合适。答案:BBIt is now February 7,2035.The search engine TalkTalk will open to the public next week and this service will be something beyond your imagination.For the first time you can not only talk to the search engine,but you can discuss with it what you are looking for.For example,if you want to know more about the oil price,TalkTalk asks if you want to know the current oil price,the development of the oil price,or news related to the oil price.You say that you want to read news about it and TalkTalk asks you if you prefer a certain source.TalkTalk then directs you to yoursource,or lets you have the latest news related to the oil price in order from the most respected sources.Compared with other search services that use a certain algorithm (程序) to provide data from a search,the artificial intelligence (人工智能) behind TalkTalk is said to easily spot if a certain source is aiming to cheat the searcher.TalkTalk also judges and stores every given reply and discussion,to learn how to give correct answers.TalkTalk is also set to answer questions directly where there is a definite answer.How well this will work in the long run is yet to be seen,but thousands of people have tested TalkTalk and the quality is really good.The first talking search engine saw the light of day more than 30 years ago and was called Speegle.It could read you the results from a written search on the Internet,and was mostly for blind people.So far,TalkTalk can not read the information from a certain source to you by phone,if it is not freely available.There are currently talks to find an arrangement for this,but it would most likely be difficult because of copyright (版权)TalkTalk is available over the Internet and also by phone,even though it only speaks English.There are no plans to add other languages in the near future,most likely because it will cost a lot of money.When you are tired of asking TalkTalk all your questions,just ask,“Where is TalkTalk?” and you will get an answer that will make you leave it with a smile on your lips.语篇解读本文是说明文。文章介绍了未来的搜索引擎TalkTalk。5The advantage of TalkTalk is that it can_.Abe available wherever you goBtell if a certain source is reliableCread the search results for youDoffer different kinds of search results解析:细节理解题。根据第三段的.easily spot if a certain source is aiming to cheat the searcher可知。答案:B6What can be inferred from the text?ATalkTalk can read all the information online.BTalkTalk will speak other languages soon.CTalkTalk may have a bright future.DTalkTalk is very expensive.解析:推理判断题。根据文章对这一搜索引擎的介绍,特别是第三段末句可推知,它面世后很可能赢得市场的欢迎。答案:C7What would be the best title for the text?AHello,TalkTalkBWhere is TalkTalk?CTalkTalk is improvingDDevelopment of search engines解析:标题归纳题。文章描述了未来的搜索引擎 TalkTalk,它可以与使用者对话,所以用A项作标题非常生动。答案:A8In which part of a future newspaper can you read the text?AOpinion.BCulture.CLifestyles.DTechnology.解析:文章出处题。本文描述的是搜索引擎,故应该刊登在科技专栏。答案:D.短文改错Dear Editor,Recently several small shops around our school have started a new business calling “school lottery”Each lottery ticket cost five jiao and lots of students get add

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论