




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
系统掌握蕴含其中的马克思主义立场观点方法,要在系统学习、深刻领会、科学把握习近平教育思想上下功夫。精心组织开展学习宣传贯彻习近平新时代中国特色社会主义思想和党的十九大精神知识问答活动。Unit 3The Million Pound Bank NoteSection Warming Up & ReadingPrereading.阅读理解AThe McDonald family from Glasgow,Scotland,was on holiday in Western Australia when their vehicle broke down in a desert area ninety miles north of the town of Laverton.This happened on a Tuesday,and the McDonalds were expected to arrive in the city of Kalgoorlie on Wednesday evening.When they did not show up,Mrs McDonalds brother told the local police.A spokesperson from the rescue team that discovered the McDonalds vehicle said that the family planned carefully for their desert trip.They knew that they needed to stay with their vehicle instead of setting out to seek help,and they did the right thing by lighting a fire as a signal to attract attention.When it comes to making a desert trip,the spokesperson also suggested bringing warm clothing for the cold nights and light clothing,hats,and sunscreen for the hot days.Besides,travelers should have a wellstocked survival kit (装备) including a firstaid kit,map,matches or lighter,and a knife.They should also make sure to pack plenty of food and water,spare tires (轮胎),and fuel.The spokespersons final suggestion was to tell a friend or family member about your travel plans.After the unpleasant experience,John McDonald told reporters that he had read quite a lot about desert survival before coming to Australia.He knew that if they had tried to walk to the nearest town,they would not have been able to carry enough water and that they had to cut down on what they ate,because digestion requires a great deal of water.Mr McDonald said he was extremely happy to see the rescue team and thankful that his family had survived.When asked what advice he could share with other possible desert travelers,Mr McDonald said,“Dont panic.Stay where you are and wait to be rescued.” This trip through the Australian desert is one vacation the McDonald family will never forget!语篇解读本文是记叙文。文章主要讲述了McDonald一家在被困沙漠后得到救援的故事。1Where was the McDonald family on Tuesday?AAt the town of Laverton.BIn the city of Kalgoorlie.CAt a local police station.DIn an Australian desert.解析:细节理解题。根据第一段中的their vehicle broke down in a desert area ninety miles north of the town of Laverton.This happened on a Tuesday可知,周二的时候McDonald一家正被困在澳大利亚的一个沙漠里。答案:D2We can infer from the text that the McDonald family_.Awas wellprepared for the tripBdidnt tell anyone about their planCdidnt check their vehicle before the tripDgot in touch with the rescue team themselves解析:推理判断题。根据第二段中的the family planned carefully for their desert trip和该段接下来介绍他们所知道的注意事项可知, McDonald一家对此次沙漠旅行作了相当充分的准备。答案:A3In Paragraph 3,the spokesperson mainly_.Agave tourists tips on visiting Western AustraliaBprovided details on how to prepare for desert travelCgave instructions on surviving in terrible conditionsDdescribed how the McDonald family survived in the desert解析:段落大意题。根据第三段中的When it comes to making a desert trip,the spokesperson also suggested.Besides,travelers should.The spokespersons final suggestion was to.可知,发言人在第三段主要谈到准备沙漠旅行的细节问题。答案:B4What is John McDonalds suggestion on a desert trip?APrepare a special vehicle for it.BNever try to make a desert trip alone.CTry to cross a desert in a suitable season.DStay calm if you are trapped in the desert.解析:细节理解题。根据最后一段中John McDonald说的Dont panic.Stay where you are and wait to be rescued可知,他建议如果被困在沙漠一定不要惊慌失措,要保持镇定。答案:DBBuffett is the son of the best investor (投资者) Warren Buffet,and hes the CEO of a philanthropic foundation (慈善基金会)But hes also a lifelong farmer.He is familiar with the saying that each farmer can expect to have 40 opportunities to improve their harvest.And its not just farmers who know theres a clock running on their efforts.“We all need to recognize that we only have a fixed amount of time to affect change,” said Howard GBuffett (HGB)HGB wants to invest more than $3 billion,in an effort to end global hunger and poverty for the worlds nearly one billion poor people by 2045.Hes decided to focus much of his effort on farming in the developing world.He believes that the best way to deal with poverty is to change the lives of farmers in the poorest nations on the planet.“Its a pretty well proven fact that nothing works better at bringing people out of poverty than investment in rural areas,” said HGB.Healthy soils are a most important part of productive farms,but 1.5 billion peoplea fifth of the global populationlive on poor land.“You have to fix the soil,” he said.HGB also has the idea that farmers who own their own land will raise crops with an eye to the longterm health of the soil.He would like to see that balanced with a foreignaid plan.HGB notes that too often,experts want to make agriculture in developing nations look like farming in rich countries.“Its not going to happen like that,” said HGB.“You need to consider local differences,local culture.”Many more ideas of HGB can be found in his new book,Forty Chances:Finding Hope in a Hungry World.语篇解读“股神”巴菲特的儿子霍华德像父亲一样醉心慈善事业。他不仅担任世界粮食计划署的大使,还成立了“霍华德G巴菲特基金会”。霍华德前往世界各地拍摄关于保护生物多样性的纪录片,向贫困地区的人们提供足够的资源,满足他们的基本生存需要。5From what HGB said in the first paragraph,we can know that_.Awe should improve the harvest as soon as possibleBfarmers have many chances to be richCfarmers only have fixed time to workDall of us know the importance of the time解析:细节理解题。根据HGB所说“We all need to recognize that we only have a fixed amount of time to affect change”可知我们都需要意识到我们只有有限的时间来改变,也就是庄稼收成的改变,故选A项。答案:A6Whats the population of the whole world?A1.5 billion.BOne fifth billion.C6 billion. D7.5 billion.解析:计算题。根据“1.5 billion peoplea fifth of the global populationlive on poor land”可知人口的五分之一是15亿,则全球总人口应该是75亿。答案:D7What can be inferred from the last paragraph?AThe farming methods in rich countries suit developing countries.BHGB thinks agriculture of the West is not good at all.CAll the farming methods dont suit developing countries.DHGB gains his ideas from the book Forty Chances.解析:推理判断题。根据最后一段第二、第三句可知并非所有的耕作方式都适合发展中国家,故选C项。注意C项是部分否定。答案:C8What can be the best title for the passage?AHGB invests to end hungerBA great farmer,HGBCHGB,one son of Warren BuffetDHGB invests in the developing countries解析:主旨大意题。文章主要讲述HGB投资发展中国家的农业, 目的是结束饥饿和贫困,故选A项。答案:ACWelcome to the 20152016 App ChallengeDo you want to make a difference in your community (社区)?The Verizon Innovative App (应用软件) Challenge can get you started.The first step is to think of a problem in your community.The next step is to create an app that can solve the problem.Groups of five to seven students in middle school or high school,led by a teacher,can enter the competition.First,teams will compete on a local level.Teams that make it to the next round receive $5,000 for their schools.Finalists show their app ideas to judges.Next,the judges pick national winners.The top eight teams receive an additional $15,000 for their schools,and each team member receives a Samsung computer.Besides,the winning teams get the chance to bring their app to life.A group of six girls from Los Fresnos,Texas,won the second Verizon App Challenge.They came up with the Hello Navi app idea.The app was designed to help blind students find their way through their school by using a voiceover technology.Do you have an app idea that could help solve a local problem?The final date for the competition is November 24,2015.Find more information and take part in the competition at /appchallenge.语篇解读本文是应用文。文章是一则应用软件挑战赛的比赛须知。9. The Verizon App Challenge is an event between_.Ateams BschoolsCseparate students Dteachers and students解析:推理判断题。根据第二段中的Groups of five to seven students.can enter the competition可知,这项比赛是一项团体赛。答案:A10What will the winners get?AMoney.BComputers.CA free trip to Verizon.DA chance to work in Samsung.解析:细节理解题。根据第三段中的each team member receives a Samsung computer可知,获胜队员可以获得三星电脑作为奖励。这里需要注意奖金是归学校的。答案:B11What type of writing is the text?AA technology report.BA notice.CAn app guide.DA review.解析:推理判断题。根据文章的标题Welcome to the 20152016 App Challenge以及文章接下来介绍该项比赛的规则、奖励办法和截止日期等可推测,本文是一则通知。答案:B.七选五How to Survive High SchoolHigh school can be a terrible phase if you get it all wrong.Find out how to survive high school with a few easy tips.1Be Yourself.High school is a fun time to make new friends,meet new people,date and socialize.Make friends with all kinds of people and not just a group which you are comfortable with.Most peer pressure cases are because of the weak image created by freshmen._1_ Dont give into anyones wants.2_2_Choose your friends carefully and make sure you wont get influenced by anyone.Socialize,but by judging who you can connect to.You will find friends,but stay away from the ones who dont want to be your friends as a bad company is tempting,but the good one is true.3Be Optimistic.There is nothing better than having a smile on your face whenever you can._3_Dont be afraid to make friends,dont get aggressive or personal with anyone and treat others the way you want to be treated.Respect your teachers and classmates and try to be helpful if you want the same in return.4Be Confident.When you believe in yourself,others believe in you.Talk,walk and address people confidently and this will create a strong image about you._4_Be creative and unique and learn to set trends.Confidence is one quality you grow with,and people respect you for that.5Love High School._5_Make the most out of it,and you will never get those moments back.Come up with prank ideas,get a detention,top your class,make the best friends,drink,go to a prom,party,but just make as many memories as you can!With these tips to survive high school,you will surely be proud of
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年中国负极凝胶剂行业市场分析及投资价值评估前景预测报告
- 歌曲 南海渔歌说课稿初中音乐粤教版八年级上册-粤教版
- 高二新疆联考试卷及答案
- 第五课 正确面对内疚教学设计小学心理健康人教版五年级下册-人教版
- 五年级英语下册 Unit 1 My day Part A第二课时说课稿1 人教PEP
- 2025年人工智能技术应用人才招聘笔试模拟题及答案解析
- Lesson 6 A Special Team说课稿初中英语北师大版2013八年级上册-北师大版2013
- 2025年冷链物流中心招聘面试题详解供销社面试心得与答案
- 2025年医学检验中级职称考试要点解析
- 2025年县域旅游业发展规划与执行经理招聘笔试模拟题集
- 2025-2026学年统编版(2024)七年级道德与法治第一学期第一单元 少年有梦 单元练习卷 (含答案)
- 颈肩腰腿痛门诊诊疗课件
- 做有梦想的少年+课件-2025-2026学年统编版道德与法治七年级上册
- 财务内账表格大全-出纳实 用模板
- 糖尿病护理操作规范手册(2023修订)
- 产后腹直肌分离的诊断与治疗
- 人民陪审员刑事培训课件
- 2025年陕西音乐联考试题及答案
- 2025年高一的数学知识点大纲
- 2025年平面图形的画法说课教学课件
- 养老院保洁培训课件
评论
0/150
提交评论